- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.461
benimde çok agrııyor bende mi adet olcam acaba
okumazmıyım tatlım
teyzesi kurban olsun ona kız sen bi saglıklı sıhatli dogurda beraber büyütürüz inşallah sonrada ona kızımı veririm ben erkek olursa
eee ellerimle büyüttügüm sıpaya vermicemde kızımı kime vericem demi ama
ben olsam çıkışta gider verirdim ama bence sen yarın akşam git verkuzum benimki 29 günde gelirdi...30 günde tam söklürdü....ama bu gece verirsem şirkettekilere bişi demem, çıkışta verririm yarın versem sabahtan izin almam gerekir herkese söyle şimdik....orucu etkilemiyordu dimi zaten
e tabi yani...Ama benimki kız olursa yalnız kalmasın diye sende kız doğurcan tamam mı? kanki olsunlar olumunekankayizsmile
kuzum benimki 29 günde gelirdi...30 günde tam söklürdü....ama bu gece verirsem şirkettekilere bişi demem, çıkışta verririm yarın versem sabahtan izin almam gerekir herkese söyle şimdik....orucu etkilemiyordu dimi zaten
aman olacak olan 25 tl gidiyorum kuzular adet olmazsam...kısmet..napalım yoksada yoktur...
İnşallah süpriz yumurta çıkar kanında
aman olacak olan 25 tl gidiyorum kuzular adet olmazsam...kısmet..napalım yoksada yoktur...
kasıklarım çok ağrıyor aslında aklı olan yarın gider:1ninca:...ama aklı olanın tabi
bayars senin kasık ağrın nasıldı
hayırlısı kuuzu dedıgım gıbı sevınmek var uzulmek yok ama olumunekankayizsmile
Edutcan Ayselde nasıl oldu bilmiyorum ama bendeki kasık ağrısı aynı adet olacak gibiydi.hatta ben lekelenmede olunca kesin adet olucam falan demiştim... hani adet öncesi belinde bir boşluk varmış gibi olup ağrı yapar ya aynen öyle de olmuştu belim...
benim bugün artıı..sızlıyor..tam kasığım.... sanki bişiler akıyor gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı
benim bugün artıı..sızlıyor..tam kasığım.... sanki bişiler akıyor gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı
domates çorbası, sebze dolması, salata, yoğurt, kompostu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?