Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

e tabi yani...Ama benimki kız olursa yalnız kalmasın diye sende kız doğurcan tamam mı? kanki olsunlar olumunekankayizsmile

ben olsam çıkışta gider verirdim ama bence sen yarın akşam git ver

e tabi yani...Ama benimki kız olursa yalnız kalmasın diye sende kız doğurcan tamam mı? kanki olsunlar olumunekankayizsmile

tamam anlaştık olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktankızlar ben kaçıyorum derse gidiyim çok durdum burda öpüldünüz

yok etkılemıyor canım
kan verebılırsın

aman olacak olan 25 tl gidiyorum kuzular adet olmazsam...kısmet..napalım yoksada yoktur...

bayars senin kasık ağrın nasıldı

Edutcan Ayselde nasıl oldu bilmiyorum ama bendeki kasık ağrısı aynı adet olacak gibiydi.hatta ben lekelenmede olunca kesin adet olucam falan demiştim... hani adet öncesi belinde bir boşluk varmış gibi olup ağrı yapar ya aynen öyle de olmuştu belim...

benim bugün artıı..sızlıyor..tam kasığım.... sanki bişiler akıyor gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı

benim bugün artıı..sızlıyor..tam kasığım.... sanki bişiler akıyor gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı

sen kan ver bence adet olursanda giden 25tl olsun nelere vermiyoruz ki dimi en azından kafan rahat olur güzelim en önemlisi de o değilmi zaten sakin boş kafa:1hug:

kızlar utu yapıom ben kanter ıcınde kaldım vallahııı
arada gelıp bakıom yazdıklarınızaaa

bu aksam kı menulerı saysanıza bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…