- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.501
ıyı ne olsun kalkıom bı gomlek utuluom gelıom
bı mutfaga gıdıom gelıom
oturuom bılg karsısına
senın mesaı kacta bıtıooo
kız bıde sneın kocan geldımı yanına artık ankaradaydı sankııı
o zaman yarın oram agrıo buram şiş demek yok :mymeka:ya kızlar ben sizi oyladım ama ben bu akşam vermeyeceğim çünkü kasığım çok batıyor..eve gidip hemen yatmak istiyorum...nolursunuz hakkınızı helal edin sizi çok yordum bugün
benim kocam bursada benim mesaim 5,30 da bitcek
o zaman yarın oram agrıo buram şiş demek yok :mymeka:
yada bugun gıdıcen verıcen kanı ben bılmemlmaz:
oldumu bursa da kı ıs
sıksık gelebılıyormu yanına
daha yakına gelmıs oldu demekkı ne guzel
:gitme:
yok kuzu kocam zaten bursadaydı...ilçesinde yani....buraya geliyor haftada 4 gün...
saat 4 te yattım uyudum uyudum uyudum az önce kalktımyaşasın uyumak!!!
aferin sana bak bebiş uyuya uyuya büyüycek
azıcıkta benim yerime uyusaydın
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz ben varim burda lorke degill.. ayy benmiogrendim bastann ayyyyyyyyyyyyyyyyy kizz dur vallahii allah beni ne yapmasinkii okadar sevindimkii yaaaaaaaaaa edutumm dogrumuu .degerinin usuk olmasi normal guuzelim daha gunun gelmemistio yuzdenn kiz hamismisinnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kizlarrr edutt hamilee heyy k.k. size diyomm edutum hamileeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Şenizlorkeee..... hamileyim...ama değerim çok düşük
canimm pozitif oll hic kotu dusunme n olurrr .degerin yukselecek insallahh .dur tebik etmedim daha gulumm kuzummm bebeisn saglikli hayirli olur insallahhh opuyom kiz seniiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizdeğerim 10,19 kadın değer düşük dedi...umarım tutunur dedi....
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz ben varim burda lorke degill.. ayy benmiogrendim bastann ayyyyyyyyyyyyyyyyy kizz dur vallahii allah beni ne yapmasinkii okadar sevindimkii yaaaaaaaaaa edutumm dogrumuu .degerinin usuk olmasi normal guuzelim daha gunun gelmemistio yuzdenn kiz hamismisinnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kizlarrr edutt hamilee heyy k.k. size diyomm edutum hamileeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Şeniz
canimm pozitif oll hic kotu dusunme n olurrr .degerin yukselecek insallahh .dur tebik etmedim daha gulumm kuzummm bebeisn saglikli hayirli olur insallahhh opuyom kiz seniiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?