Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

KIZLARRRRRRRRRRRC BEN GELDIMM AMA HERKEZ GIITMIS HER ZAMAN KI GIBI : BUGUNKU YAZILARI TEKER TEKER OKUDUM SONUNDAakannehir

EDUTUMM aman canimm co dikkat ett .kimin n oldugu belli olmuyooo allah korusunn eve biride girebilirdii.... ayy ben senin yerinde olsaydim evi bir guuzel arardim kimse gizlenmismi diyeebilmiyorumkismile

valla endişeliyim kuzum...pazartesiye kadar olmazsa gitcem doktora bişi değil aşılama raporumda süreli biliyorsun:uhm:
canimm bu aksam vercenmii bekliyelim mi seniiopuyorumnanaktan

günaydın kızlar, gerçi 4 saat oldu ben güne baslayalı..

hayırlı ramazanlar..
sanada canim hayirli ramazanlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canimm hayirli olur insallah kardesin hakkindaa ne guzell insan ailesinin bugunlerini gorunce cok seviniyor degilmiikaydirigubbakcemile2

eee kizlarr kimseyi goremiyom kim var kim yok simdi bu sayfadabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
KVRCk aa ben de sordum dunn ama cevap vermedi bugun arkadaslarda sorud cevap vermedii .kizzz kivircikkk ne oldu sinav sonuclarii .yoksa kotu gectide soylemiyonmuu .ben okuldayken hep oyle yapardimdaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hoşgeldin canım

canlarım ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi bu arada Allah kabul etsin oruçlarınızı

ben burdayım...vericem galiba kan bezdim haaytımdan...sonuçta idrarda negatif ama gelmiyorda adetim...kvrck 72 almış

ben burdayım...vericem galiba kan bezdim haaytımdan...sonuçta idrarda negatif ama gelmiyorda adetim...kvrck 72 almış
canim en iyisini yaparsin bende hemen yapiyom hic bekleyemiyom hic olmazsa kafam rahat oluyorr .hadi bekliyoz seni sonucu bize n zaman veririsn..

72 iyimi nasi bir puann bilmiyorumkismile

süpermiş tebrik ederimcanım 99 lara mutlulukla inşallah...eee plan ne
aaaamiinnnnnnnnnnnn hepimizin insallahh :Saruboceq::Saruboceq:canim plan henuz yok ramazan gec iftar oluyo sabah erken kalkiliyo normalde hep bu zaman kadar yemege gittikk kesinlikle evde gecirmedik ama bu sene boyle olacak galibaa

hava cok soguk kizlarr ben biiraz uzanayim oazamann .edutum bende kacayim birazz tamma mi canim iyi haberlerini bekliyoruzz insallahhŞeniz

hadi görüşürüz...herkezin pili bitti zaten
aman yaa yatıcam dedım de yatılmıo kı
fırının ıcını sılmem gerekıyodu bıde klozetı temızledım geldım yıne yanınıza
ama utuye ara verdım o kesın kavruldum cunkuuu

hosbulduk guzelimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan vallahi yorgun yorgun ilk burayi aciyom kocam olmazsa evdezemuszemus
vee bugun bizim EVLILIK YILDONUMUMUZZ 9 SENE OLDUU
hayırlı olsun caanım evde kuytlamakta guzel olur sen bı pasta falan yap mesela esıne guzel guzel gıyın bı de fon muzıgı yemegın yanına al sana kutlama

edut+, EKAKAL+, lorkee+, MissDeFNe anam tam cikiyom dedim millet gelmeye basladiifisfisfis

gıdıomm dedım gıdemedım
camlar ardına kadr acık cunku cook sıcak ama karsımıza 3 tane dıkıt dıkıyolar sankı beton dokuyolar suan ve kafam kazan oldu

sicak mi nerde yaaa offffffffffffffff sinir burasi ya sinir isteeelaelaelaelaelae

lorkem kaldık başbaşa.... nasılsın bakemzemuszemus

ya kızlar ben sizi oyladım ama ben bu akşam vermeyeceğim çünkü kasığım çok batıyor..eve gidip hemen yatmak istiyorum...nolursunuz hakkınızı helal edin sizi çok yordum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…