Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bak sana ne diycem benim yıl dönümüm temmuzdu...bu ay ağustos hamiley,m....bu gece senden de bekliyorum canım benimmmŞeniz
tammam canimm insallahh dua ett canimsin yaa..
bak ben sana demedim mi raporun elinde kalacakkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ah be kuzum iyiki varsın burda...sağol canımsın
varya ben seni beklicem demistimm yaa allahim bana malum ediyoo bak nuzul hamisken ve bikisi daha vardi biseyin ustune cok yogunlandigim zaman ondan hamile haberi almistim hatirliyonmuu aynisi sende de oldu sirf senin icin actim yaa kuzum inanmiyorumyaaaaaaaaaaaaa:1hug:

tammam canimm insallahh dua ett canimsin yaa..
bak ben sana demedim mi raporun elinde kalacakkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

o kadar temiz ki kalbin allah duymuş....sana dua etcem sözzzzz.....tekrar yıldönümünüz kutlu olsun...

biliyorum benim için geldiğini ve o kadar mutlu oldum ki adını görğnce ço ama çokkk sağol bitanemmmmm...sana bu gece hergecekiden çok dua etcem

ıkızlar önce sevindim ama 10,19 endişelendirdi beni...sabahtan doktora gitcem sizi öperim...nolur dua edin duam gerçek olsun

eduttttttttttttttttt

canım süper bir haber
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii edut hamileçok sevindim canım benim yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
süper yaaa
canım çok çok sevindim tebrik ederim seniii
kuzum daha yeni tutunmaya çalışıyor sana çok dikkat et olur mu bitanemmmm
çokkkkkkkkkkkk mutluyummmzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

değerim 10,19 kadın değer düşük dedi...umarım tutunur dedi....
canım tebrik ederim inan çok sevindim dersi yeni bitirdim bi bakıyım dedim naptın kan verdin mi diye malesef benim sonuç negatif
ama inan senin adına çok çok çok sevindim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

değerim 10,19 kadın değer düşük dedi...umarım tutunur dedi....

canım benim çok ama çokkkkkkkkk sevindim inan ki ayyyyyyyy dün sana dua etmiştim çok şükür ki gecikmenin sebebi güzel bi sürprizmiş inşallah devamı da bu kadar sevindirici olur tatlım Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaayddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaannnaaaammmm..mendiller havaadaaaaa kaydirigubbakcemile3
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance:
eduttuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey:
inşallaahh güzel haberlerle geliirssiiinnnnnnnn doktordan.. şöyle rahatt rahattt çekeriz halayyııı......
ben sana demiştim o rapor elinde patlasın gaye gibi diye... oh oldu sanaaa kaydirigubbakcemile3
haydi sabırsızlıkla bekliyoruz seni deli kuzu

gggaaaaaaaaayyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeee...............unutmadan yazayım... sabah baktım b-hcg değerime 24.7 çıkmış 2li testte.... ve bebek erkek.... doğrumu çıkmış benimki de?

iyiyim canım Eduta çok sevindim ya bide şu kıvırcık güzel bi haber verse o da çok yıpratıyor kendini geriye çok az kişi kaldık maşallah

iyiyim canım Eduta çok sevindim ya bide şu kıvırcık güzel bi haber verse o da çok yıpratıyor kendini geriye çok az kişi kaldık maşallah

hayırlısı halevim... herkes sırasıyla bebişine kavuşcak... sabırlı olmak lazım işte...
heleki hsg çekildikten sonra 2-3 ay kesin beklemek lazım =)
bir çok örnek ve tecrübe ile sabit işte =)

hayırlısı halevim... herkes sırasıyla bebişine kavuşcak... sabırlı olmak lazım işte...
heleki hsg çekildikten sonra 2-3 ay kesin beklemek lazım =)
bir çok örnek ve tecrübe ile sabit işte =)

tabiki canım hayırlısı olsun ben ne zaman hsg çektirdiğimi unuttum valla sadece sonuçla ilgilendiğiim için

günaydın şekerler
bende gece müjdeli haberi okuyunca çok sevindim
dün tahmin etmiştim hamile olduğunu ama umut vermek istemedim
çok sevindim süper yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…