- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.521
tammam canimm insallahh dua ett canimsin yaa..bak sana ne diycem benim yıl dönümüm temmuzdu...bu ay ağustos hamiley,m....bu gece senden de bekliyorum canım benimmmŞeniz
varya ben seni beklicem demistimm yaa allahim bana malum ediyoo bak nuzul hamisken ve bikisi daha vardi biseyin ustune cok yogunlandigim zaman ondan hamile haberi almistim hatirliyonmuu aynisi sende de oldu sirf senin icin actim yaa kuzum inanmiyorumyaaaaaaaaaaaaa:1hug:ah be kuzum iyiki varsın burda...sağol canımsın
tammam canimm insallahh dua ett canimsin yaa..
bak ben sana demedim mi raporun elinde kalacakkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
varya ben seni beklicem demistimm yaa allahim bana malum ediyoo bak nuzul hamisken ve bikisi daha vardi biseyin ustune cok yogunlandigim zaman ondan hamile haberi almistim hatirliyonmuu aynisi sende de oldu sirf senin icin actim yaa kuzum inanmiyorumyaaaaaaaaaaaaa:1hug:
allah raziolsunnn canimm.....dua et kiz cokk et ama:smiley-cool:o kadar temiz ki kalbin allah duymuş....sana dua etcem sözzzzz.....tekrar yıldönümünüz kutlu olsun...
allah raziolsunnn canimm.....dua et kiz cokk et ama:smiley-cool:
canım tebrik ederim inan çok sevindim dersi yeni bitirdim bi bakıyım dedim naptın kan verdin mi diye malesef benim sonuç negatifdeğerim 10,19 kadın değer düşük dedi...umarım tutunur dedi....
değerim 10,19 kadın değer düşük dedi...umarım tutunur dedi....
iyiyim canım Eduta çok sevindim ya bide şu kıvırcık güzel bi haber verse o da çok yıpratıyor kendini geriye çok az kişi kaldık maşallah
hayırlısı halevim... herkes sırasıyla bebişine kavuşcak... sabırlı olmak lazım işte...
heleki hsg çekildikten sonra 2-3 ay kesin beklemek lazım =)
bir çok örnek ve tecrübe ile sabit işte =)
tabiki canım hayırlısı olsun ben ne zaman hsg çektirdiğimi unuttum valla sadece sonuçla ilgilendiğiim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?