Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

adetin kesin söküldümü canım ya belki yerleşme kanıdır ayyyy en azından hamile kalabiliyorsun çok şükür ki

valla söküldü gibi...kasık ağrım ve gögüs acım bunun direk göstergesi....gögüslerim indi, ağrım tam kasığıma indi...

bak rabbim sana umut vermiş kulum unutma ben varım demişben ol dersem herşey olur demiş
sen tedavine bak ben sana bebek vericem demiş daha nolsun
bi heyecan yaşadık ama geçicek inşallah
ben daha adet olmadım tatlım ama kasık agrım fena

Canım hayırlısı olsun tatlım
senin iyi olman bizim için çok önemli tatlım
Rabbim ol dedikten sonra oluyor canım
demek ki umutsuz olmayacaksın her zaman bir umut ışığı oalcak tatlım biz seni çok seviyoruz

öyle kızlar...Allah bana bunu göstredi ben ol dersem olur sen çabala...aslında hepimize...adet oldum kızlar ö.sonra progeston doktor dedi diye vurulucam ama p.tesi aşılama için yol göründü bana

tatlım hatırlarmısın bilmem bir arka da aynı boyle olmustu bir sonraki ay hamile haberini almıstık. hadı ınsallah güzel haberler cok yakın:Saruboceq:

inşallah bafocum.....keşke o ilacı içmeseydim, içim biraz daha huzurlu olacaktı ama hayırlısı böyleymiş

bak ne güzel diyoprsun ama kendine gelince:))) severim seniiiiiiiopuyorumnanaktan

allah sizden hep razı olsun...bende sizi çok seviyorum canım benim....

lorkem geldim ama bende güzel haber yok(progestron verdi ama benim adetim baya baya söküldü...yinede ö.sonra yaptır dedi 1 tane....sizi üzdüysem hakkınızı helal edin

kızlar galiba bebiş oluşmadan gidiyor adet oldum...kısmet değilmiş

edutum herkesı ugurladım geldım sana bakmaya...
canım hakkında herseyın hayırlısı kesınlıkle ama sen ıgneyı vurul ben kantestlerı topıgınde o kadar cok dusuk cıkıp doktorun umıtsız konusup sonra yavas da olsa degerı yukseln okudum kııı
eger nasııınde bu bebek varsa o degerler katlanır
ama eger yoksa Rabbım sana bı ferahlık yasatmak ıcın belkı bu olayı gostermıstır ...
dememkkı morfolojı pko falan kıkaye dıom ben
O dıleyınce oluyo..
beklemeye devam edelım duaya da tabıı :Saruboceq:
canımsın olumunekankayizsmile

lorkem geldim ama bende güzel haber yok(progestron verdi ama benim adetim baya baya söküldü...yinede ö.sonra yaptır dedi 1 tane....sizi üzdüysem hakkınızı helal edin

o ne demek kız şekerim. biz hepiimiz önce üzülüp sonra sevindik. bebişlerin kocişlerin ve sağlığımızın kıymetini daha iyi biliyoruz ve ben yaptım demiyoruz Rabbim verdi nasip etti diyoruz.. sağlığın iyi şükür herşey yolundaymış yani.
ilaç için üzülme çünkü herşeyi ayarlayan Allah onuda düşünmüş muhakkak , 8 hafta boyunca yapılanların zararı olmuyormuş. süre çok enteresan. tam biz bilene kadar yani Rabbim o minik mercimeği kendi koruyor. merak etme sen..
a.s.

sacmalama yahuu :mymeka:
ne uzmesı delımısın
burad her duyguyu bırlıkte yasıyoruz tabıkı paylasacaksın
paylasacagız...
sen duaya devam
bende tam mukabele duası okunurken selalar da verılıyordu ılk senı ve hepımızı hamılelerı de sayıp ıcımden dua ettım hocadan ayrı
Allah ım hepımıze guzellıkler yasatır ınsallah en kısa zamanda

sizide umutlandırdım kusura bakmayın....

canım benim bizim düşüncelerimiz önemli değil önemli olan senin iyi olman herşeye rağmen inşallah aşılaman tek seferde iyi sonuç gösterirde daha fazla hasret çekmezsin tatlım

canımsın..dün ilk öğrendim nasıl ağladım kocamı aradım dedim değer düşük ama dedik kimseye söylemeyelim ama dedim ben bizim kızlara söylerim...düşersede onlara anlar dedim... belki hiç birinizi yüzyüze tanımıyorum ama bana o kadar yakınsınız ki....Allah hepinizde bin kere razı olsun...dediğin gibi Allah diyince oluyor...o ol diyor başke hiç bir şeye gerek kalmıyor....2 gün önce ağrı kesici içtim parol ondanmı diyorum ama sonra diyorum ki ondanda olsa hayırlısı buymuş....

dün komşum geldi o anlattı. kardeşi 2 dış gebelik geçirmiş. 1 çocugu olmuş. 2. yi çok istiyormuş ama dış gebeliklerde ve dogumda o tüpleri m iyolundaki bir yerleri almışlar . yumurtanın izleyeceği yol kesilmiş yani. dr artık hamile kalamazsın demiş. korunmamışlar ve 3 yıl sonra adeti gelmeyip kası k agrıları artınca doktora gitmiş. ve hamileee..
vücudu o kesilen ve eksik kalan yeri yenilemiş. dr mucize demiş ve tekrar tekrar kontrol etmiş. olmasa onun olmazdı diyo... olumunekankayizsmile

ah annelerin annesi gelmişşş....sağol kuzum benim herşey zamanla napalım....

canım benim bizim düşüncelerimiz önemli değil önemli olan senin iyi olman herşeye rağmen inşallah aşılaman tek seferde iyi sonuç gösterirde daha fazla hasret çekmezsin tatlım
artık sende sıra kuzum...23ne ne kaldı:)))

canım benım aynı seylerı bende hıssedıyorum hepınız ıcın cok sukur guzel bı muhabbetımızı olustuuu
sen agrı kesıcı meselesını dusunme lapacıda dedı ya senın ıcıtıgın hıcbıseyın o vakıtte ona faydası da zararı da yok
o yuzden ıcmeseydım vs dıye dusunme olacagı varmıs dıye dusun oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…