- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.601
iyiyim bende cumartsi vermiştik testleri dun çıktı sonucum çok şükür herşey yolunda canım sonraki randevum 7 eylülde bize bayram hediyesi olarak cinsiyetini gosterir inşallah:))
evet lapacım bende aynı fikirdeyim hiç olmazsa hamile kalabildiğini öğrendik yarım saat önce haber aldım doktordan çıkmış gidiyodu pazartesi tekrar kana baktır demiş doktor
biitteerrr... 2li test sonucun iyi çıkar inş... zaten ultrasonda bişi çıkmamış... kan testinde iyi çıkar inş.. kuzucuk sağlıklı yola devam eder...
gultun..seninde gözün aydın canım..sonucunu almışsın... inş senin kuzu da böyle sağlıklı bi şekilde gelişmeye devam eder....
10 gün kalmış
halevim hadi bakalım hayırlısı
iyiyim bende cumartsi vermiştik testleri dun çıktı sonucum çok şükür herşey yolunda canım sonraki randevum 7 eylülde bize bayram hediyesi olarak cinsiyetini gosterir inşallah:))
biitteerrr... 2li test sonucun iyi çıkar inş... zaten ultrasonda bişi çıkmamış... kan testinde iyi çıkar inş.. kuzucuk sağlıklı yola devam eder...
gultun..seninde gözün aydın canım..sonucunu almışsın... inş senin kuzu da böyle sağlıklı bi şekilde gelişmeye devam eder....
umarım gosterir sabırla beklioruz:)iyi iyi maşallah canım 7 eylülde artık gösterir bence ya tontişşşş opuyorumnanaktan
kızlar galiba bebiş oluşmadan gidiyor adet oldum...kısmet değilmiş
inşallah lapacim
umarım gosterir sabırla beklioruz:)
ciddimisin ya tam adet gibimi lekelenmemi?
önce lekeydi...demin gittim kahverengi olmuş doktor bugün bir adet progeston vurul dedi, olmadı pazartesi gel aşılama için ilaç yaıcam dedi...
kuzu sen şimdi bizi boşver tamam mı biz sevinirizde üzülürüzde önemli olan senin üzülmemensizide umutlandırdım kusura bakmayın....
sizide umutlandırdım kusura bakmayın....
zaten dün kasık ağrım başlamıştı, göğüs acımamda azalmıştı...belki değerim düşmüştü dün akşam kan veridiğimde...bir tek eşim biliyordu...ona da söyledim....yinede doktorun dediği üzere iğnemi yaptırcam ö.sonra...
kızlar galiba bebiş oluşmadan gidiyor adet oldum...kısmet değilmiş
dün alınca şok oldum...kadın değer düşük dedi ama ben sevinçten nasıl ağlıyorum....kadın umutsuzdu zaten ...vardır hayır herşeyde....kız kvrck....sen adet olmadın dimi...bu arada 250 den düşükte zaten gebelik çıkmıyormuş....benim 10,19 du
üülmek yok edutum sen iğneni vurul kahverengi lekelenmede hala umut olabilir benim 2 gün sürdü kahverengi lekelenmem geçen ay ama geçti inşallah bebeğin sana tutunur ki olmasa bile doğal yollardan kalabiliyosun demekki umut dolu bir süreç bekliyor seni üzülmek yok tamammı kuzuuuuuu........
biz onemli değiliz sen uzuluosan uzulur sevinirsen seviniriz.onemli olan sensin belki kanmanın devamı gelmez bellimi olur inşallah tutunur.ama bak ne kadar umitsizdin gordunki normal yolla hamile kalabildin.
kuzu sen şimdi bizi boşver tamam mı biz sevinirizde üzülürüzde önemli olan senin üzülmemen
hem hayırlııs bebek saglıklı degilmiş demekki
ayrıca bak gördün mü dogal yoldan da bebek olabiliyomuş işte buda sana kapak olsun
inşallah lapacım inşallahh bu arada sen ne zaman ayrılcaksın işten
orası öyle..en çok ona sevindim...demekki benimde yumurtalarım çatlıyormuş...2 gün önce ağrı kesici yutmuştum acaba onun etkisi varmıdır diye düşünüp duruyorum ama sağlıksız olacaktı belki bebek...bayarsım beni hamişlerin listesine almışın ama kısmet değilmiş....iyiyim ben kuzularrrr...yerim siziiiiiizemuszemus
dün alınca şok oldum...kadın değer düşük dedi ama ben sevinçten nasıl ağlıyorum....kadın umutsuzdu zaten ...vardır hayır herşeyde....kız kvrck....sen adet olmadın dimi...bu arada 250 den düşükte zaten gebelik çıkmıyormuş....benim 10,19 du
250 den düşükte olmuyormuş ne dimek hıııı benim 87 ydi kuzum çok şükür herşey yolunda........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?