Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

iyiyim bende cumartsi vermiştik testleri dun çıktı sonucum çok şükür herşey yolunda canım sonraki randevum 7 eylülde bize bayram hediyesi olarak cinsiyetini gosterir inşallah:))

iyi iyi maşallah canım 7 eylülde artık gösterir bence ya tontişşşş opuyorumnanaktan

evet lapacım bende aynı fikirdeyim hiç olmazsa hamile kalabildiğini öğrendik yarım saat önce haber aldım doktordan çıkmış gidiyodu pazartesi tekrar kana baktır demiş doktor

hımmm... anladım canım... hayırlısı olsun.. inş geç döllenmedir..değeride 2 ye katlar..güsel güsel çekeris halaylarımızı...

inşallah lapacım inşallahh bu arada sen ne zaman ayrılcaksın işten

10 gün kalmış
halevim hadi bakalım hayırlısı

evet canım 10 gün kalmış ama eşim pek umutlu değil gibi kendini yine sperm testi vermeye hazırlamış hayırlısı olsun artıkın tatlım

iyiyim bende cumartsi vermiştik testleri dun çıktı sonucum çok şükür herşey yolunda canım sonraki randevum 7 eylülde bize bayram hediyesi olarak cinsiyetini gosterir inşallah:))

herşeyin iyi olmasına sevindim tatlım umarım dediğin gibi bayram hediyesi olarak ufaklık açıverir de cinsiyetini öğrenebilirsiniz inşallah

inşallah lapacim

iyi iyi maşallah canım 7 eylülde artık gösterir bence ya tontişşşş opuyorumnanaktan
umarım gosterir sabırla beklioruz:)

kızlar galiba bebiş oluşmadan gidiyor adet oldum...kısmet değilmiş

ciddimisin ya tam adet gibimi lekelenmemi?

inşallah lapacim

umarım gosterir sabırla beklioruz:)

ciddimisin ya tam adet gibimi lekelenmemi?

önce lekeydi...demin gittim kahverengi olmuş doktor bugün bir adet progeston vurul dedi, olmadı pazartesi gel aşılama için ilaç yaıcam dedi...

zaten dün kasık ağrım başlamıştı, göğüs acımamda azalmıştı...belki değerim düşmüştü dün akşam kan veridiğimde...bir tek eşim biliyordu...ona da söyledim....yinede doktorun dediği üzere iğnemi yaptırcam ö.sonra...

önce lekeydi...demin gittim kahverengi olmuş doktor bugün bir adet progeston vurul dedi, olmadı pazartesi gel aşılama için ilaç yaıcam dedi...

sizide umutlandırdım kusura bakmayın....
kuzu sen şimdi bizi boşver tamam mı biz sevinirizde üzülürüzde önemli olan senin üzülmemen
hem hayırlııs bebek saglıklı degilmiş demekki
ayrıca bak gördün mü dogal yoldan da bebek olabiliyomuş işte buda sana kapak olsun Şeniz

orası öyle..en çok ona sevindim...demekki benimde yumurtalarım çatlıyormuş...2 gün önce ağrı kesici yutmuştum acaba onun etkisi varmıdır diye düşünüp duruyorum ama sağlıksız olacaktı belki bebek...bayarsım beni hamişlerin listesine almışın ama kısmet değilmiş....iyiyim ben kuzularrrr...yerim siziiiiiizemuszemus

dün alınca şok oldum...kadın değer düşük dedi ama ben sevinçten nasıl ağlıyorum....kadın umutsuzdu zaten ...vardır hayır herşeyde....kız kvrck....sen adet olmadın dimi...bu arada 250 den düşükte zaten gebelik çıkmıyormuş....benim 10,19 du

üülmek yok edutum sen iğneni vurul kahverengi lekelenmede hala umut olabilir benim 2 gün sürdü kahverengi lekelenmem geçen ay ama geçti inşallah bebeğin sana tutunur ki olmasa bile doğal yollardan kalabiliyosun demekki umut dolu bir süreç bekliyor seni üzülmek yok tamammı kuzuuuuuu........

250 den düşükte olmuyormuş ne dimek hıııı benim 87 ydi kuzum çok şükür herşey yolunda........

biz onemli değiliz sen uzuluosan uzulur sevinirsen seviniriz.onemli olan sensin belki kanmanın devamı gelmez bellimi olur inşallah tutunur.ama bak ne kadar umitsizdin gordunki normal yolla hamile kalabildin.

sağolun kızlar...iyiki varsınız

inşallah lapacım inşallahh bu arada sen ne zaman ayrılcaksın işten

son 2 haftam kaldı =))) sonra evdeyim

edutum hayırlısı olsun... hiç belli olmaz ne olacağı.. belki geç döllenme oldu, belki kimyasal gebelik, belki de tutunamadı.. ama ne olursa olsun hamile kaldın sen... demekki bir sorun yok... hayırlısı olsun hakkında.... bakalım zaman ne gösterecek...beklicez sabırla kuzum yaa
alınan ağrı kesicilerin bir etkisi olmuyor bebeğe... çünkü o henüz bir bebek değil..sadece bir hücre... yerine dahi yerleşmemiş... birkaç milimetrelik birşey... yerine yerleşip, sana sıkıcı bağlandıktan ve cenin sıfatını aldıkan sonraki alınan ilaçlar etki ediyor bebişe

nie bitte ve gayenin 100 lü bir rakam değilmiydi oğrendiklerinde ben oyle hatırlıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…