- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.581
ama kızlar o pkoluydu ne zaman yumurtladıgı belli olmuyo ki o yüzden geç döllenme olabilir ama benim ki belli
ya allahın işini görüyosunuz demi
aşılamaya bile umutla nakmıyodu ben pkoluyum eşimin spermleri iyi degil kesin tüp bebek falan diyodu zaten aşılamayı da tüp bebek için formalite icabı yaptırcaktı ama bakın rabbim ne güzel bir umut verdi
doktora mı gitti ki o ne zaman gelir ki
ya b ide ben akşam tahlil yaptıgımda gece 12ydi ve iki damla idrar geldi sadece 5 dakika önce gitmiştim çünkü lavaboya bu yüzdende çıkmamış olabilir demi
bu sefer umudumu yitirmek istemiyorum kırmızıları görsem bile
AYSELİMM
sen naptın bacakların hala şişiyor mu bacakları şişenin bebegi erken olurmuş
bizim gelinde senle aynı hamiş kaldı fena bacagı ayagı şişiyo doktor senin çocuk erken olur hazırlıklarınızı yapın demişte
bitterim magnezyum testi yaptırmıştım ben... türk kadınlarına göre hayli yüksek çıktı... sorun yok yani.. hurmayıda günde 4-5 tane mutlaka yiyorum çünkü hemeroidim var..kabızlık var...
yinede kramplar da var... dr yapıcak bişi yok dedi =(
ay aysel sorma yyaaa... haftalardır uyku yok bende... 11 gibi yatıyorum 1 de uyanıyorum..ter su içinde... kalkıp duş alıyorum yoksa uyumak mümkün değil.. tekrar yatıyorum... tam uyuyorum ramazan davulcusu başlıyo.. tekrar kalkıp duş alıyorum çünkü yine su içinde uyanmış oluyorum... tekrar yatıyorum 6 da kalkıyorum..duş alıp işe gitmek için hazırlanıyorum.. haftalardır hep aynı =((( hiiiççç uyku yok... yarın anneme gidicem..klima var onlarda.. bir gece bari uyuyayım yyaa kilamlı odada =((((
ayyyyyy sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum
lorkem
sadece ramazanla ilgili degil ki rejim yapmaya başlayan insanlar önce su kaybeder bu sonra kas ve yaga geçer
lapacım canım benim umut fakirin ekmegiymiş ya test yapmama ragmen bi umut işte bekliyoruz inşallah bugünü kırmızısız bitirirsek yarın gider tahlil veririm acilde eşim bugün nöbetçi nasıl vakit geçcek iftara kadar bilmiyorummm
dün bizim burası yagmurluydu ve hava serindi rahat oruç tuttuk çok şükür zaten ezan da 7:34 te okunuyorbızım burası bulutlu bugun ınsallah yagmur yagar
ya ben kendimi sana benzetiyorum aslında o yüzden sordumŞişmeler azaldı tatlım kramplar başladı şimdide
benim dr um henüz birşey demedi son gittiğim herşey yolunda demişti
bu ay ki kontrolüm 10 gün sonra inş. yine herşey yolundadır
dediğim gibi idrar testinde hemen çıkmıyor canım benim gecikmeden sonraki 2. gün bile silikti 3. günü tam net çift çizgi vardı
duş uykusuzluk ve su hayatım böyle geçiyor walla
yemek pek yiyemiyorum meyve yiyorum ama dediğin sıcaklarda zor
ayyyyyy sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum
lorkem
sadece ramazanla ilgili degil ki rejim yapmaya başlayan insanlar önce su kaybeder bu sonra kas ve yaga geçer
lapacım canım benim umut fakirin ekmegiymiş ya test yapmama ragmen bi umut işte bekliyoruz inşallah bugünü kırmızısız bitirirsek yarın gider tahlil veririm acilde eşim bugün nöbetçi nasıl vakit geçcek iftara kadar bilmiyorummm
dün bizim burası yagmurluydu ve hava serindi rahat oruç tuttuk çok şükür zaten ezan da 7:34 te okunuyor
ama bugün eşim nöbetçi nasıl geçcek bakalım vakit
ay inşallah lapacım ya inşallahşekerim hiç belli olmaz...gününde adet olabilirsin ama gününde yumurtladığını nerden biliyosun?
bugünde geçsin hele... inş bir sürprizde senden çıkar...
7.34 heeee zemuszemus
yarım saat önce bizden....
ıgneden sonra 14. gun 23 agustos oluyor yanı
senın ıcın de o zamanı beklıyoruz hayırlısyla ılk denme de tutmustur ınsallah
10 gün kalmışvalla hesaplamamıştım canım zamanını sadece 14 gün sonra iğnenin etkisinin geçtiğini biliyordum o kadar düzensiz adet olduğum için hesaplamayı düşünmedim tatlım ama sağol yinede inşallah hayırlı zamanda bizlerde bebişlerimize kavuşuruz.
uf edut ya
5 dakikadaha bekleyim diye diye saat 11 oldu ders çalışmaya gidemedim gelceksen gel artık
yada hayırlı haberlerle gelde ne zaman geleceksen gel
bittem nbr nasıl gidior 2li taramanı yaptırdınmı?
uf edut ya
5 dakikadaha bekleyim diye diye saat 11 oldu ders çalışmaya gidemedim gelceksen gel artık
yada hayırlı haberlerle gelde ne zaman geleceksen gel
ya edutum doktora gitmiş ama lekelenme tarzı bişey gelmiş inşallah hayırlısı neyse o olur :Saruboceq: :Saruboceq:
ultrasonu yapıldı kanı verdim canım sen nasılsın??opuyorumnanaktan
ne zaman haber aldın bitterim?
lekelenme bi çok kişide oluyo zaten.. bende de oldu 2 kez.. inş sorun yoktur..
sonuç ne olursa olsun bu işte şunu gördükki edut hamile kalabiliyo. bir sorunu yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?