Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ayyyyyy sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum
lorkem
sadece ramazanla ilgili degil ki rejim yapmaya başlayan insanlar önce su kaybeder bu sonra kas ve yaga geçer
lapacım canım benim umut fakirin ekmegiymiş ya test yapmama ragmen bi umut işte bekliyoruz inşallah bugünü kırmızısız bitirirsek yarın gider tahlil veririm acilde eşim bugün nöbetçi nasıl vakit geçcek iftara kadar bilmiyorummm

Şişmeler azaldı tatlım kramplar başladı şimdide
benim dr um henüz birşey demedi son gittiğim herşey yolunda demişti
bu ay ki kontrolüm 10 gün sonra inş. yine herşey yolundadır
dediğim gibi idrar testinde hemen çıkmıyor canım benim gecikmeden sonraki 2. gün bile silikti 3. günü tam net çift çizgi vardı

duş uykusuzluk ve su hayatım böyle geçiyor walla
yemek pek yiyemiyorum meyve yiyorum ama dediğin sıcaklarda zor

tabııkı canım ama suan hıc bısey yıyıp ıcmeden sureklı su kaybedıoz ya o yuzden normal zamandakını gore daha kısa surede daha fazla kaybetmısız gıbı oluo ...

eduttttuuuuuuummm
sımdı komsular gelır kapatıyorum sayfayııı
senı cok sevıom olumunekankayizsmile
ınsallah guzel haberlerle gelırsın 12.30 da bıtıo en gec mukabele sonrasında burdayım ve senın guzel yazılarını okurum gelınce ınsallahhhh

ya ben kendimi sana benzetiyorum aslında o yüzden sordum
hani sende düzenli adet görüyordun doktora falan gitmedin klomen kullanmadın idrar tahlili çıkmadı ya o yüzden
bu arada ben günün geçtikten sonra belli oldugunu bilmiyordum inşallah benim ki de öyle bişeydir
her adet dönemi gögüs agrısı olurdu ama uçları sızlamazdı bu sefer uçları sızlıyor ve dün biraz dışarı çıktık sol kasıgıma adım attıkça bişey saplanıyodu sanki bide fena halde bacak agrılarım var yukarı kısımlarda kasıklarımda dolgunluk hissi
gerçi bunlar adet içinde olabilir ama kısmet

şekerim hiç belli olmaz...gününde adet olabilirsin ama gününde yumurtladığını nerden biliyosun?
bugünde geçsin hele... inş bir sürprizde senden çıkar...

dün bizim burası yagmurluydu ve hava serindi rahat oruç tuttuk çok şükür zaten ezan da 7:34 te okunuyor
ama bugün eşim nöbetçi nasıl geçcek bakalım vakit

7.34 heeee zemuszemus
yarım saat önce bizden....

ay inşallah lapacım ya inşallah

ıgneden sonra 14. gun 23 agustos oluyor yanı
senın ıcın de o zamanı beklıyoruz hayırlısyla ılk denme de tutmustur ınsallah

valla hesaplamamıştım canım zamanını sadece 14 gün sonra iğnenin etkisinin geçtiğini biliyordum o kadar düzensiz adet olduğum için hesaplamayı düşünmedim tatlım ama sağol yinede inşallah hayırlı zamanda bizlerde bebişlerimize kavuşuruz.

uf edut ya
5 dakikadaha bekleyim diye diye saat 11 oldu ders çalışmaya gidemedim gelceksen gel artık
yada hayırlı haberlerle gelde ne zaman geleceksen gel

10 gün kalmış
halevim hadi bakalım hayırlısı

uf edut ya
5 dakikadaha bekleyim diye diye saat 11 oldu ders çalışmaya gidemedim gelceksen gel artık
yada hayırlı haberlerle gelde ne zaman geleceksen gel

ya edutum doktora gitmiş ama lekelenme tarzı bişey gelmiş inşallah hayırlısı neyse o olur :Saruboceq: :Saruboceq:

ya edutum doktora gitmiş ama lekelenme tarzı bişey gelmiş inşallah hayırlısı neyse o olur :Saruboceq: :Saruboceq:

ne zaman haber aldın bitterim?
lekelenme bi çok kişide oluyo zaten.. bende de oldu 2 kez.. inş sorun yoktur..
sonuç ne olursa olsun bu işte şunu gördükki edut hamile kalabiliyo. bir sorunu yok çok şükür

ultrasonu yapıldı kanı verdim canım sen nasılsın??opuyorumnanaktan

iyiyim bende cumartsi vermiştik testleri dun çıktı sonucum çok şükür herşey yolunda canım sonraki randevum 7 eylülde bize bayram hediyesi olarak cinsiyetini gosterir inşallah:))

ne zaman haber aldın bitterim?
lekelenme bi çok kişide oluyo zaten.. bende de oldu 2 kez.. inş sorun yoktur..
sonuç ne olursa olsun bu işte şunu gördükki edut hamile kalabiliyo. bir sorunu yok çok şükür

evet lapacım bende aynı fikirdeyim hiç olmazsa hamile kalabildiğini öğrendik yarım saat önce haber aldım doktordan çıkmış gidiyodu pazartesi tekrar kana baktır demiş doktor

biitteerrr... 2li test sonucun iyi çıkar inş... zaten ultrasonda bişi çıkmamış... kan testinde iyi çıkar inş.. kuzucuk sağlıklı yola devam eder...
gultun..seninde gözün aydın canım..sonucunu almışsın... inş senin kuzu da böyle sağlıklı bi şekilde gelişmeye devam eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…