- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.641
ah annelerin annesi gelmişşş....sağol kuzum benim herşey zamanla napalım....
halevim artık sende sıra kuzum...23ne ne kaldı:)))
canımsın..dün ilk öğrendim nasıl ağladım kocamı aradım dedim değer düşük ama dedik kimseye söylemeyelim ama dedim ben bizim kızlara söylerim...düşersede onlara anlar dedim... belki hiç birinizi yüzyüze tanımıyorum ama bana o kadar yakınsınız ki....Allah hepinizde bin kere razı olsun...dediğin gibi Allah diyince oluyor...o ol diyor başke hiç bir şeye gerek kalmıyor....2 gün önce ağrı kesici içtim parol ondanmı diyorum ama sonra diyorum ki ondanda olsa hayırlısı buymuş....
pinnaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
yakaladım seni sonundaaaa
nasılsın canımcım... paşamız nasıl
alıştınızmı birbirinize? emiyormu? uyuyormu? sıkıntısı varmı? sıcakları nasıl geçiriyorsunuz?
göğüs çatlağın oldumu? ayy sorulcak ne çok sorum var =))
sağol tatlım hayırlısı inşallahhhhhhhh tutar yaaaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım burdaki arkadaşlıklar başka bende eşime inandıramıyorum açıkcası kimseye güvenmez de eşim ama ben sizleri seviyorum iyiki bu forumu bulmuşumda sizlerin sohbetine katılmışım hiç de pişman değilim ne öğrendiysem sayenizde öğrendim canım arkidişlerim benim:sm_cool::1hug:
hepsine evet :)
sıcak çok kötü valla..
göğsüm ilk 3 gün çatladı.. bepanten sürdüm. emdirirken sildim. hemen geçti. emmeyi öğrenince çatlamıyor.
uyku değişiyor. söylenen herşey dogru herşey yalan. çünkü her bebek kendine özgü huylar geliştiriyor. ama annelik içgüdüsü herşeyi yaptırıyor.
çok bol su içmeye devam. kuru kayısıyı kendiyle beraber içmek üzere hoşafını çok içtim. süt içemedim. ayran içiyorm bol bol. sütte sıkıntı yok. ilk gün içmesede bekle ve emzir. emzirmeden gelmiyor.
bugun aşı olduk. fitil verdik gelince uyudu şimdi.
gecenlerde surup adı yazmıstım. dr vermeyin dedi surup. gerekirse fitil önerdi. doktorunuza sormdan kimsenin söylediğine göre ilaç kullanmayın. dogumdan öncede arastırıp doktorunu belirleyin , hemen takibe baslasın, iyi oluyor.
peki süt sağma makinesi gereklimi? çatlak olduğunda yada göğüslerde süt biriktiğinde illaki o aletlerle boşaltmak gerek diyorlar..
gerekiyor. bazen emsede süt fazla oluyor. ve agrıdan duramıyosun. ben iki kere sağıp koydum dolaba. birde doktora giderken eve bıraktım mesela. bizim tombiş uyanıp hepsini kaşıkla yemiş bi güzel :ecrin_bebek:
kızlaar gaye gelmedı dımı bugun hıııc
yorgun oldugu ıcın patrondan ızın alıp kacamak mı yaptı acaba...
maşalah kuzuya... yarasın....
ay benimde artık az zaman kaldı... erken gelmesinde başka birşey istemiyorum =))))
hayırlısı bakalım...
karnımda feci çatlaklar oldu =))) onada yapıcak bişi yok.. napalım artık... bide göğüs çatlağım olmasın diye dua ediyorum...
uyuyordur arka tarafta
sebin ugramıyormu hiç rastlayamadım ..
çok sayıda kaçak var bu aralar sankii
çatlaktan kastetiğin oysa benim bacaklarda oldu. sadece oraya krem yağ bişey sürmemiştim sempatiksalakcinni
evet olabılır ama ıse gelseydı mutlaka bı gırıp gunaydın derdı bence ıse da gıtmedı bugun ...uyuyordur arka tarafta
sebin ugramıyormu hiç rastlayamadım ..
çok sayıda kaçak var bu aralar sankii
aaa oda ilginç... karında değil bacakta =)
ben okadar yağlansamda karnım çatlak doldu =( ama napalım... bebeğim sağlıklı olsun yeter.. ben önemli diilim =)
kızlaar gaye gelmedı dımı bugun hıııc
yorgun oldugu ıcın patrondan ızın alıp kacamak mı yaptı acaba...
evet olabılır ama ıse gelseydı mutlaka bı gırıp gunaydın derdı bence ıse da gıtmedı bugun ...
anlarız baklaım
sebınden de gaye haberlerı vermıstı lapacı yazmıs
valla bende suan kalcamda var bıraz catlak cok fazla kılo alıp vermekten spor yapamyınca oldu
o zaman ne olurum bılmem artık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?