Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar ben gidip şu iğnemi olayım
allah bin kere razı olsun sizden....öpüyorum sizi

pinnaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
yakaladım seni sonundaaaa
nasılsın canımcım... paşamız nasıl
alıştınızmı birbirinize? emiyormu? uyuyormu? sıkıntısı varmı? sıcakları nasıl geçiriyorsunuz?
göğüs çatlağın oldumu? ayy sorulcak ne çok sorum var =))

edutum.. kuzum hayırlısı olsun.. dün kan testi yaptırmasaydı hamile olduğunu anlamayacaktın bile..adet olup geçicektin... kendiliğinden ve zamanında düştüğüne göre kimyasal gebelik yaşadın ve bebekte problem old. için tutunamadı...üzme kendini sakına... rabbim yine verecektir.. hemde aşılama yaptıracaksın.. şansın ne kadar yüksek... göreceksin bir kaç ay içinde halayını çekeceğiz senin kuzum yaa...
ayrıcaa daaaa..bir dahhaaa.... hakkınızı helal edin...sizi de üzdüm yordum flan lafları etme çok kızıyorum baaakkk

edutum bir de ağrı kesici içmene bu kadar takılma lütfen... bir kaç sayfa geride yazmıştım.. okumadın sanırsam.... o şu an bebiş bile değil.. minicik bir hücre... sadece döllenmiş ve rahme kaadr ilerlemeyi başarmış milimetrik boyutta br hücrecik... yerine tutuncak, sımsıkı bağlancak, plesenta ile bağlantısı olacakki senin içtiğin ilaç ona geçsin... bu da pınarın dediği gibi 8 haftayı alıyor nerdeyse...asla kendini ilaç içtiğin için suçlu falan hissetme.. onunla hiç ilgisi yok...

ah annelerin annesi gelmişşş....sağol kuzum benim herşey zamanla napalım....

halevim artık sende sıra kuzum...23ne ne kaldı:)))

sağol tatlım hayırlısı inşallahhhhhhhh tutar yaaaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım burdaki arkadaşlıklar başka bende eşime inandıramıyorum açıkcası kimseye güvenmez de eşim ama ben sizleri seviyorum iyiki bu forumu bulmuşumda sizlerin sohbetine katılmışım hiç de pişman değilim ne öğrendiysem sayenizde öğrendim canım arkidişlerim benim:sm_cool::1hug:

hepsine evet :)
sıcak çok kötü valla..
göğsüm ilk 3 gün çatladı.. bepanten sürdüm. emdirirken sildim. hemen geçti. emmeyi öğrenince çatlamıyor.
uyku değişiyor. söylenen herşey dogru herşey yalan. çünkü her bebek kendine özgü huylar geliştiriyor. ama annelik içgüdüsü herşeyi yaptırıyor.
çok bol su içmeye devam. kuru kayısıyı kendiyle beraber içmek üzere hoşafını çok içtim. süt içemedim. ayran içiyorm bol bol. sütte sıkıntı yok. ilk gün içmesede bekle ve emzir. emzirmeden gelmiyor.
bugun aşı olduk. fitil verdik gelince uyudu şimdi.
gecenlerde surup adı yazmıstım. dr vermeyin dedi surup. gerekirse fitil önerdi. doktorunuza sormdan kimsenin söylediğine göre ilaç kullanmayın. dogumdan öncede arastırıp doktorunu belirleyin , hemen takibe baslasın, iyi oluyor.

ben anlatmadım zaten. saedce girip okuyorum dihye biliyor bu tür siteleri.
kendime söyleyemediklerimi burada paylaşıyorum yahu.. :1hug:

sizi çoook seviyoruuuuzzz a.s.

hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar kızlar

edut cnm hayırlısı olsun hakkında uamrım enyakın zamanda bebişine kvuşursun.

ayselcim listede varım ben yazmıştım yeni tarihimi önceeden ama gözünden kaçtı herhalde cnm 26 ağustos yeni tarihim cnm yazabilirsen sevinirim

peki süt sağma makinesi gereklimi? çatlak olduğunda yada göğüslerde süt biriktiğinde illaki o aletlerle boşaltmak gerek diyorlar..

peki süt sağma makinesi gereklimi? çatlak olduğunda yada göğüslerde süt biriktiğinde illaki o aletlerle boşaltmak gerek diyorlar..

gerekiyor. bazen emsede süt fazla oluyor. ve agrıdan duramıyosun. ben iki kere sağıp koydum dolaba. birde doktora giderken eve bıraktım mesela. bizim tombiş uyanıp hepsini kaşıkla yemiş bi güzel :ecrin_bebek:

gerekiyor. bazen emsede süt fazla oluyor. ve agrıdan duramıyosun. ben iki kere sağıp koydum dolaba. birde doktora giderken eve bıraktım mesela. bizim tombiş uyanıp hepsini kaşıkla yemiş bi güzel :ecrin_bebek:

maşalah kuzuya... yarasın....
ay benimde artık az zaman kaldı... erken gelmesinde başka birşey istemiyorum =))))
hayırlısı bakalım...
karnımda feci çatlaklar oldu =))) onada yapıcak bişi yok.. napalım artık... bide göğüs çatlağım olmasın diye dua ediyorum...

çatlaktan kastetiğin oysa benim bacaklarda oldu. sadece oraya krem yağ bişey sürmemiştim sempatiksalakcinni

uyuyordur arka tarafta

sebin ugramıyormu hiç rastlayamadım ..
çok sayıda kaçak var bu aralar sankii

sebin izne çıkıcak... yerine geçecek elemanla haşır neşirmiş bu ara...
handenin prensesi geldi.. bir tatlıki sorma pınar yaaa...
sende talip oldun hemen ama boşuna uğraşma şekerim.. zeynep kızı ben beşik kertmesi yapıcam.. benim gelinim olcak.. kimseye kaptırmaaammmm

uyuyordur arka tarafta

sebin ugramıyormu hiç rastlayamadım ..
çok sayıda kaçak var bu aralar sankii
evet olabılır ama ıse gelseydı mutlaka bı gırıp gunaydın derdı bence ıse da gıtmedı bugun ...
anlarız baklaım
sebınden de gaye haberlerı vermıstı lapacı yazmıs
aaa oda ilginç... karında değil bacakta =)
ben okadar yağlansamda karnım çatlak doldu =( ama napalım... bebeğim sağlıklı olsun yeter.. ben önemli diilim =)

valla bende suan kalcamda var bıraz catlak cok fazla kılo alıp vermekten spor yapamyınca oldu
o zaman ne olurum bılmem artık kaydirigubbakcemile3

kızlaar gaye gelmedı dımı bugun hıııc
yorgun oldugu ıcın patrondan ızın alıp kacamak mı yaptı acaba...

biraz önce konuştuk gayeyle bugün izin alıp annesiyle kaçamk yapmış sonra gelicekmiş
bende uzanmıştım azıcık uyuyakalmışım
bugün adet olucam diye gece sahurda fazla bişi yememiştim açlıktan ölmek üzereyimmmm mafoldumben

kalçada benimde varr =) dediğin gibi kilo alıp vermekten... dolluuu hemde =))))
ama hamilelikte karında olmayıp bacakta olan görmemiştim hiç =) malum karın çok büyüyor.. çatlayacaksa oranın çatlaması beklenir ya...
herşeyde her türlü örnek olsuğu gibi çatlak olayında da bir sürü değişik örnek var demekki =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…