Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gçmiş olsun lorkeem...dikkat et kendine... gerçi yapacakda çok brişey yok ama =(

puhahaaa..tuttum bu sözü :lepi: heryer çatlak zaten -tatlicadiarzu-

Allah ıyılıgınız nerdeyse koca tencere fasulyeyı mundar edıyodum sıze laf yetıstırırken sempatiksalakcinni
neyse kurtardım son anda

saolasın lapacım basa gelen cekılır nabalım
en aza ındırmenın yollarına bakıoz
agrı artınca vurup kafayı sessız ve karanlık bı yerde yatmak en ıyısı tabı bulursan :1ninca:

allah allah diyene bak ya kızım madem yemegin salçalısı kadının kalçalısını seviyoılar sen niye zayıflamaya çalışıyon delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3

sancıdan bayılıcam galiba....nasıl kanamam var
canım bırak kanasın missss gibi temizlensin için tertemiz ol ki aşılamadan süper sonuç alabilelim bebişine güzel yatak hazırlansın

hadi hadi kıskanıyosunuz dimiiiiii
ben zaten o yüzden zayıflıyorum taş gibim anne olcam sizde bu sefer tam orta yerinden çatlıycaksınızzzz :roflol:
canımmm, senin gibi olcaksa başım üstüne...oğluş sinirli ama ..istediğinde yemek olmazsa dagıtıyo heryeri aklinialirimsmile

buyrun önden sizi alalım bu ay .. :CüvCüv:

annem derdi ki damat kayınpederine benzermiş benim kocişte öyle
önünü yemegini koy şeker mi şeker olur ama acıkmaya görsün terör estirir alimallah :mymeka:

sancıdan bayılıcam galiba....nasıl kanamam var
canım deger artmıs sonrasında adet oluyorsun ya sanırım sancın o yuzden fazlaa
ohhhhhh aferin kız sana ne hoş bir hatunsundur sen öyle yafyuuuuuuaklinialirimsmile
saolasın bacım senden hoş olmayayım hoşumdur
geçicek içimdeki hüzünle birlikte oda yarına hiç bişiciğim kalmayacak...allahtan akşam kocam geliyor...ona sarılıp uyuyacağım.............
en guzelı bu ıste sarılıp uyuyabılecegımız bızı anlayan deger veren eslerımız var cok sukur
olumunekankayizsmile ay benımde sarılasın geldı sımdı yanımda olsaydı keske
nede vardır demir?yoksa tablet olarakmı diyorsun

canım muz adet sancılarını azaltıo dıye bılıyorum e vıtamı var ıcınde ve e vıtamını de agrılara ıyı gelıo

allah allah diyene bak ya kızım madem yemegin salçalısı kadının kalçalısını seviyoılar sen niye zayıflamaya çalışıyon delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
:

kızım ben 50 kılo bıle olsam kalcam sabıt kalır ondan emınım yanı
mal meydanda yaradılıstan buyuk yanı delikafadulden
hakkaten en zayıf zamanlarımda bıle annem soler dururdu zayıf dıyenlere
sız bıde onun alt kısımları gorun dıyeee sempatiksalakcinni
deli oluıyordum yaa solenecek lafmııııı

dimi...en güzeli hüzünü alan ve seninle aynı acıyı duyan eşinin varlığı....bana akşam diyorki sen folik asitte almamıştın...3 ay kullanmak lazımmış...oturmuş okumuş hemen...kıymam...aman neyse ya..dediğin gibi bir sürü çocuğun olupta mutsuz bir evliktense içini titreten kocanla çabalamakta bir lütuf...şükürler olsun

geçicek içimdeki hüzünle birlikte oda yarına hiç bişiciğim kalmayacak...allahtan akşam kocam geliyor...ona sarılıp uyuyacağım.............

canım yaaaa.... ne kadar üzme kendini desekde boş.. bunu yaşayan sensin...
ama senden daha kötü durumda olanları düşün... nice insanlar var bebeğini kaybedeb..üstelik karnında kocaman olmuşken.. nice insanlar var hiç hamile kalamayan.. çok şükür senin durumun onlardan çok çok iyi... elbette şu an üzüntülüsün sıkıntılısın.. h.sonu nasılsa eşin de gelecek madem... güzel bir h.sonu geçirip kendini toparlamaya bak... güzel ve güçlü bir şekilde de ptesi günü aşılamanı yaptırır kurtulursun bu işten...
biz seni ço kseviyoruz edutum yaa...
üzülmeni hiç istemeyiz..
keşke böyle olmasaydı...
ama oldu...
bundan sonrası çok güzel olacak...
:1hug:

kıfırcık..çaktırmasana yaaa... kıskanıyos işte...alla allaaaaaaa.....
keşke bende öyllee dal gibin, çatlaksız hamile olsaydım ama ne yapalım yapcek bişi yok =))))
eldekilerle bu kadar oldu işte =)))))
şu kadar çatlağım oldu dediğinde sorcam ben sanaaa....çok çekiceksin sen elimden şekerim... senin defter kabarık.. bi sürü şeyi hatırlatcam sana hamileykene =)

ivit dogrusun haklısınn
bende folık asıt kullanmıom yaa 2 gun ıcıom 3 . gun unutuom ne yapmak lazım bılmem
sonrada dıom belkı rahım zayıf yanı destek yapmıyorum hıc bısekılde kendımee
ama sonrada dıom olacagı varsa olur herkes folık asıtmı ıcıo hamıle kalmadan once sankiiii

olmazsa olmaz bişi değil ama içmek lazım bebeğin omurilik gelişimi içinfelan felan.
içebildiğin zaman iç yani. mümkünse düzenli daha iyi tabiide..
normalde , hamile olmayı beklerken, hamileyken ve dogurmusken hep aynı şey dedi son gittiğim dr. sağlıklı ve dengeli beslen.. özeti bu.
cokacimcoook

ben kullanıyorum folik asid aksatmamaya çalışıyorum hafta içi 3 hafta sonu 2 olmak üzere zemuszemus nolur nolmaz diyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…