- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.681
gçmiş olsun lorkeem...dikkat et kendine... gerçi yapacakda çok brişey yok ama =(
puhahaaa..tuttum bu sözü :lepi: heryer çatlak zaten -tatlicadiarzu-
ooyy kuzum benim yaa =(((
biraz sıkıntılı olacak ama geçecek...
demir takviyesi yap tatlım
nede vardır demir?yoksa tablet olarakmı diyorsun
allah allah diyene bak ya kızım madem yemegin salçalısı kadının kalçalısını seviyoılar sen niye zayıflamaya çalışıyon delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3kızııım kımel kıyaslıon sen bızııı
onlar ınsan gıbı yemek yıyomu yaaa
hayatın zevkıne varamıyolar bı kere bosver sen onlar :dilcikar:
tamam abartmamak da lazım ama orta yolun yolcusu olmak herzaman ıyıdr
hem erkekler acıcık dolgun sevıo valla genel tesbıtım bu yonde :jeyyar:
tamam senı mazur goruruz solemene bıle gerek yok
op bızım ıcın emre beyiii
canım bırak kanasın missss gibi temizlensin için tertemiz ol ki aşılamadan süper sonuç alabilelim bebişine güzel yatak hazırlansınsancıdan bayılıcam galiba....nasıl kanamam var
hadi hadi kıskanıyosunuz dimiiiiiikıfırcığım... mankenler zaten az kilo alıyolar gebelikte... max 8-9 kilo... zaten vücutları hep esnek..bizim gibi evde yatmıyolar akşama kadar..sürekli spor yapıyolar... her türlü ürünüde kullanıyolar tenlerini esnetmek ve nemlendirmek için.. ee onlarınki çatlamaz tabbeeeeee....
"anneliğin madalyasıdır çatlaklar"..benim sloganım bu :lepi:
canımmm, senin gibi olcaksa başım üstüne...oğluş sinirli ama ..istediğinde yemek olmazsa dagıtıyo heryeri aklinialirimsmile
buyrun önden sizi alalım bu ay .. :CüvCüv:
canım deger artmıs sonrasında adet oluyorsun ya sanırım sancın o yuzden fazlaasancıdan bayılıcam galiba....nasıl kanamam var
saolasın bacım senden hoş olmayayım hoşumdurohhhhhh aferin kız sana ne hoş bir hatunsundur sen öyle yafyuuuuuuaklinialirimsmile
en guzelı bu ıste sarılıp uyuyabılecegımız bızı anlayan deger veren eslerımız var cok sukurgeçicek içimdeki hüzünle birlikte oda yarına hiç bişiciğim kalmayacak...allahtan akşam kocam geliyor...ona sarılıp uyuyacağım.............
nede vardır demir?yoksa tablet olarakmı diyorsun
allah allah diyene bak ya kızım madem yemegin salçalısı kadının kalçalısını seviyoılar sen niye zayıflamaya çalışıyon delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
:
canım deger artmıs sonrasında adet oluyorsun ya sanırım sancın o yuzden fazlaa
saolasın bacım senden hoş olmayayım hoşumdur
en guzelı bu ıste sarılıp uyuyabılecegımız bızı anlayan deger veren eslerımız var cok sukur
olumunekankayizsmile ay benımde sarılasın geldı sımdı yanımda olsaydı keske
canım muz adet sancılarını azaltıo dıye bılıyorum e vıtamı var ıcınde ve e vıtamını de agrılara ıyı gelıo
geçicek içimdeki hüzünle birlikte oda yarına hiç bişiciğim kalmayacak...allahtan akşam kocam geliyor...ona sarılıp uyuyacağım.............
allah allah diyene bak ya kızım madem yemegin salçalısı kadının kalçalısını seviyoılar sen niye zayıflamaya çalışıyon delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
canım bırak kanasın missss gibi temizlensin için tertemiz ol ki aşılamadan süper sonuç alabilelim bebişine güzel yatak hazırlansın
hadi hadi kıskanıyosunuz dimiiiiii
ben zaten o yüzden zayıflıyorum taş gibim anne olcam sizde bu sefer tam orta yerinden çatlıycaksınızzzz :roflol:
annem derdi ki damat kayınpederine benzermiş benim kocişte öyle
önünü yemegini koy şeker mi şeker olur ama acıkmaya görsün terör estirir alimallah :mymeka:
dimi...en güzeli hüzünü alan ve seninle aynı acıyı duyan eşinin varlığı....bana akşam diyorki sen folik asitte almamıştın...3 ay kullanmak lazımmış...oturmuş okumuş hemen...kıymam...aman neyse ya..dediğin gibi bir sürü çocuğun olupta mutsuz bir evliktense içini titreten kocanla çabalamakta bir lütuf...şükürler olsun
ivit dogrusun haklısınn
bende folık asıt kullanmıom yaa 2 gun ıcıom 3 . gun unutuom ne yapmak lazım bılmem
sonrada dıom belkı rahım zayıf yanı destek yapmıyorum hıc bısekılde kendımee
ama sonrada dıom olacagı varsa olur herkes folık asıtmı ıcıo hamıle kalmadan once sankiiii
ravzanur bebıskom ve gaye dısında nerdeyse herkesler burda ne guzelll
Birisi bebiskom mu dedi
ben kullanıyorum folik asid aksatmamaya çalışıyorum hafta içi 3 hafta sonu 2 olmak üzere zemuszemus nolur nolmaz diyeeeee
vaay.. ne kadar hassassın.. için mi doğdu? kulağın mı çınladı? anında geldin =) hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?