Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

halev...neden h.içi h. sonu farklı içiyosun?

tatlım h.sonu 10 gibi kalkıyorum ve kahvaltıyı geç yapıyorum haliyle 1 öğlen 1 akşam almış oluyorum ama h.içi öle bi derdim yok sabah erken kalkıp yiyince içebiliyorum ilacımı

kızlar valla sabahtan beri sokaklarda beynim sıvılaştı.Annemle işlerimiz vardı tetkikleri falan yapılacaktı ona refakat ettim... Kıvırcığım aradı bana Edut'umun haberini verdi... Vallahi içim pır pır etti... Geçmişe bakmadım... direkt geldim yazmaya başladım... biri bana özet geçsin lütfeeennn....
Sonra da halayımı çekeyim...

gayecım edutum doktora gıdınce leke de gelmıs sonra kahverengı gelmıs
doktor progeston ıgne yazmıs vurulması ıcın onu vuruldu ama geldıgınde buraya kanamam cok var ve sancım var dıyordu
sanıyoruzkı tutnamadı ama olsun en azıından pko da olsa morfolojı de de sorun olsa hamıle kalabıldıgını ogrendık cok sukur

ptesı asılama ıcın doktora gıdecek ınsallah

edutum
kendüleride burdaymıs anlatabılırmıs atladım ama a.s.

yavrum sen ne güzell anlattın benin sancım çok okuyorum bugün...

bebek gitti gayem...p.tesi aşılama için gitcez muayneye...bakalım doktor ne diyecek...bu ay yapacakmı aşılamayı

tatlım h.sonu 10 gibi kalkıyorum ve kahvaltıyı geç yapıyorum haliyle 1 öğlen 1 akşam almış oluyorum ama h.içi öle bi derdim yok sabah erken kalkıp yiyince içebiliyorum ilacımı

hımmm..anladım canım...

Bilmem zaten giremiyorum pek bende patron cikinca dedim hemen bakayim kizlar ne alemde. Hosbulduk...
kizlar ya sistoskopie yapilacak bana korkuyorum aciyormu ki acaba

o nedir bebişkom? hiç duymadım

hoşgeldin gayyee.... bu sıcakta dışarda olmak çok fena bişi =((
valla biizmde içimiz pır pır ettti ama sonra da üzüldk... hayırlısı olsun dedik...

Sistoskopi, teleskopik, ışıklı ve lens sistemi içeren bir cihaz ile alt idrar yolu (uretra) ve idrar kesesinin (mesane) gözlenmesidir.Bu cihaza sistoskop denir.İdrar kesesinin içi steri serum ile doldurulduğunda çeperler genişleyerek idrar kesesinin içi tam olarak görülebilir.Güçlü bir ışık kaynağı sistoskopun ucundan ortamı aydınlatır. İdrar kesesi ve uretranın görülmesi için değişik teleskoplar kullanılır. (bkz resim )
Alt idrar yolunuzdan bir alet ile girilerek işlem yapılması rahatsız edici olarak düşünülebilir.Ancak doktorunuz bu girişimin önemini ve size sağlayacağı faydayı düşünerek öneride bulunmaktadır.Girişimin amaçlarını nasıl yapıldığını ve size sağlayacağı faydaları göz önünde tutarak yeterince sakin davranır ve doktorunuz ile güvenli bir işbirliği oluşturursunuz.Bu hem size hem de doktorunuza büyük fayda sağlayacaktır

yavrum sen ne güzell anlattın benin sancım çok okuyorum bugün...

bebek gitti gayem...p.tesi aşılama için gitcez muayneye...bakalım doktor ne diyecek...bu ay yapacakmı aşılamayı

Edut'um bebek gitmiş bile olsa Rabbim o kadar büyükkü bize bir ders daha verdi... Ben istedim mi olur! dedi... İnşallah Aşılamandan sonuç alacaksın... Valla Kıvırcık aradığında kalbim pıtır pıtır etti...
Sen yine de iğneni vurul ve dinlen... hatta kıvırcığa da dedim hemen izin alıp evde yatsın dedim.Çünkü şakır şakır kanaması olup bebeşi iğnelerle tutunan çok kişi duydum.Tabi çalışmayıp sürekli yatman ve sadece tuvalet ihtiyacı için kalkman lazım.

hımm..... anladım canım...
demek hala geçmedi idrar yolundaki sıkıntı =((

bu arada doktor bana hsg iyi gelmiştir size dedi....
olabılır bak bu kacıncı ornegımız yanııı
bende hsg cekktırmek ıstıyorummm aklinialirimsmile
hemde hıc korkmuyorum zemuszemus

evet canım ya bende burda kan testı topıkınde okudum yanı o tıp vakalr erken ogrenuıp dusuk degerler yukselıyor vs ama dedıgın gıbı yatmak lazım ...
Rabbım buyuk ya bu sefer olmadı bı daha kı aya cekıcez ınsallah bız bu halayı tekrr :Saruboceq:

hımm..... anladım canım...
demek hala geçmedi idrar yolundaki sıkıntı =((

yok canim 3yildir cekiyorum zaten. Internetde okudum simdi mesane kanseri felanda yaziyo korkmaya basladim ..
Bide bisi sorcam ben simdi demir hapida kullaniyorum hamile kalsam devam kullanabilirim dimi bi zarari yok sanirim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…