- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.721
Canim benim yaklasik 3 yildir idrarimdan kan geliyor. Ama simdiye kadar bisi bulamadilar. En son bunu yapacaklar.
olabılır bak bu kacıncı ornegımız yanııı
bende hsg cekktırmek ıstıyorummm aklinialirimsmile
hemde hıc korkmuyorum zemuszemus
evet canım ya bende burda kan testı topıkınde okudum yanı o tıp vakalr erken ogrenuıp dusuk degerler yukselıyor vs ama dedıgın gıbı yatmak lazım ...
Rabbım buyuk ya bu sefer olmadı bı daha kı aya cekıcez ınsallah bız bu halayı tekrr :Saruboceq:
Edut'um bebek gitmiş bile olsa Rabbim o kadar büyükkü bize bir ders daha verdi... Ben istedim mi olur! dedi... İnşallah Aşılamandan sonuç alacaksın... Valla Kıvırcık aradığında kalbim pıtır pıtır etti...
Sen yine de iğneni vurul ve dinlen... hatta kıvırcığa da dedim hemen izin alıp evde yatsın dedim.Çünkü şakır şakır kanaması olup bebeşi iğnelerle tutunan çok kişi duydum.Tabi çalışmayıp sürekli yatman ve sadece tuvalet ihtiyacı için kalkman lazım.
Edutcum sancin da var mi canim. Sanki böyle rgl oluyormus gibi ama daha kötü?
Bende düsük yaparken maalesef öyle cok sanci cekmistim. Ama sende öyle olmaz insallah
vardı demine kadar ama neden bilmem kesildi...acaba pregestron iğnesindemi ki...iki tane orkid bitirdim 1 saatte
gaayyeee..sabah baktım benim 2li testime... b-hcg 24,7 çıkmış....
ne oluyor o zaman? cinsiyet doğrumu benimkinde de?
sence yarında vurulsammı iğne...çok kanamam var ben düşmüştür diyorum ama..hiç bilmiyorum bu konuyuda
yok canim 3yildir cekiyorum zaten. Internetde okudum simdi mesane kanseri felanda yaziyo korkmaya basladim ..
Bide bisi sorcam ben simdi demir hapida kullaniyorum hamile kalsam devam kullanabilirim dimi bi zarari yok sanirim,
Evet canım değerine göre erkek olması gerek bebeğin ve doğru çıkmış oluyor.
Canım bence vurul... Çünkü bu iğnenin bir zararı yok sadece rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmaya elverişli hale getiriyor.Hatta belki aşılaman için de faydası olabilir.
acaba yarın kan versemmi ki..........yada hiç umutlanmayayım kızlar...
Edut'um bişi diyim mi ben buna da halayımı çekerim kuzum... Çünkü görmüş olduk ki morfoloji de pcos da her bişiy hikaye!!! Oldu mu oluyor !!! Kesinlikle Rabbim hepimize bir ders vermiş oldu şu mübarek zamanda... Dedi ki "siz morfolojiden,pco dan olmuyo zannedin halbuki bunların hepsi sizin kendinize yaptığınız vesvese sebepleri ben ol dersem olur! sizin için hayırlı zamanı ben biliyorum o zaman ben ol diyeceğim"
Şu durumda aşılamanın şansı çok daha artmış oldu. Ben bunların hepsini olumlu gelişme olarak yorumluyorum ve halayımı çekiyorum
:teytey: :teytey::teytey::teytey:[/QUO
bende aynı fikirdeyim...kuzum bu hepimiz için iyiyie işarek zaten.....örnek olsun tüm umutsuzlara:teytey::teytey::teytey:
size bir merhaba dedik ama kimse gormuyoo neden kiii:1closedeyes::dilcikar:
hosbulduk guzelimdeee ben dedikten sonra zorlamis gibi oldu sankiivereliniortakCanim hosgeldin...a.s.
size bir merhaba dedik ama kimse gormuyoo neden kiii:1closedeyes::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?