Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

acaba yarın kan versemmi ki..........yada hiç umutlanmayayım kızlar...

sence yarında vurulsammı iğne...çok kanamam var ben düşmüştür diyorum ama..hiç bilmiyorum bu konuyuda

Edutcum sancin da var mi canim. Sanki böyle rgl oluyormus gibi ama daha kötü?
Bende düsük yaparken maalesef öyle cok sanci cekmistim. Ama sende öyle olmaz insallah

Edutcum sancin da var mi canim. Sanki böyle rgl oluyormus gibi ama daha kötü?
Bende düsük yaparken maalesef öyle cok sanci cekmistim. Ama sende öyle olmaz insallah

vardı demine kadar ama neden bilmem kesildi...acaba pregestron iğnesindemi ki...iki tane orkid bitirdim 1 saatte

Edut'um bişi diyim mi ben buna da halayımı çekerim kuzum... Çünkü görmüş olduk ki morfoloji de pcos da her bişiy hikaye!!! Oldu mu oluyor !!! Kesinlikle Rabbim hepimize bir ders vermiş oldu şu mübarek zamanda... Dedi ki "siz morfolojiden,pco dan olmuyo zannedin halbuki bunların hepsi sizin kendinize yaptığınız vesvese sebepleri ben ol dersem olur! sizin için hayırlı zamanı ben biliyorum o zaman ben ol diyeceğim"
Şu durumda aşılamanın şansı çok daha artmış oldu. Ben bunların hepsini olumlu gelişme olarak yorumluyorum ve halayımı çekiyorum

:teytey: :teytey::teytey::teytey:

kizlarr merhabaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
edudutumm saglik olsun kuzummŞenizhadi yola devam ayni heyecanlaa okkk ..:CüvCüv::CüvCüv:
..kizlarr ben cikiyorum cok yorgunumm dus alip yatacamm .sizi seviyorumm iyi hafta sonllari herkesee .. bebis yapacaklarada bool sanslarrr insallah dualarimiz kabul olurr:Saruboceq::Saruboceq:

gaayyeee..sabah baktım benim 2li testime... b-hcg 24,7 çıkmış....
ne oluyor o zaman? cinsiyet doğrumu benimkinde de?

Evet canım değerine göre erkek olması gerek bebeğin ve doğru çıkmış oluyor.

sence yarında vurulsammı iğne...çok kanamam var ben düşmüştür diyorum ama..hiç bilmiyorum bu konuyuda

Canım bence vurul... Çünkü bu iğnenin bir zararı yok sadece rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmaya elverişli hale getiriyor.Hatta belki aşılaman için de faydası olabilir.

kizlarr sayfalar zar zor aciliyo vallahi kircam su pc yii guclubacismile en iyisi cikayim sakinleseyim dedimm .deminden beri n yazmisiniz onu okucam fitik oldum burda .o yuzden sonra gorusuruz anacimmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

yok canim 3yildir cekiyorum zaten. Internetde okudum simdi mesane kanseri felanda yaziyo korkmaya basladim ..
Bide bisi sorcam ben simdi demir hapida kullaniyorum hamile kalsam devam kullanabilirim dimi bi zarari yok sanirim,

bir zararı elbette yok..zaetn ilk 3 ay folic asit kullanıyosun gebelikte... 3. aydan sonra ise bir demir hapı birde karışık vitamin hapı veriyor... doğuma kadar da kullanıyosun bunları... demir hapını zaten kulanacaksın yani

hımmm... anladım.. =)
edut.. gayeye katılıyorum... kendin fikir yürütüp birşeyler yapma bencede.. dr ne dediyse aynen uygula.. bir zararı yok nasılsa... adet olsanda olmasanda birşey olmaz... sen vurul en azından kendini iyi hissedersin.. keşke demezsin...

acaba yarın kan versemmi ki..........yada hiç umutlanmayayım kızlar...

olsun canım bencede ıgne vurul sen yıne de muhakkak bı faydası olur zaten
ıstersen testte yaptır tekkrr azcık bıle yukselmısse bence ızın al yat dınlen yada ne bılkeyım tekrr doktora gorus ne yapılabılır dıyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…