- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.741
size bir merhaba dedik ama kimse gormuyoo neden kiii:1closedeyes::dilcikar:
heyyyyyyyyyyyy ben geldim açılın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kasık agrılarımı ve açlığımı da yanıma alıp geldimmmmmmcokacimcoook
neler oluyor burda bakiim
eşim yapıyo bunu hastalaraSistoskopi, teleskopik, ışıklı ve lens sistemi içeren bir cihaz ile alt idrar yolu (uretra) ve idrar kesesinin (mesane) gözlenmesidir.Bu cihaza sistoskop denir.İdrar kesesinin içi steri serum ile doldurulduğunda çeperler genişleyerek idrar kesesinin içi tam olarak görülebilir.Güçlü bir ışık kaynağı sistoskopun ucundan ortamı aydınlatır. İdrar kesesi ve uretranın görülmesi için değişik teleskoplar kullanılır. (bkz resim )
Alt idrar yolunuzdan bir alet ile girilerek işlem yapılması rahatsız edici olarak düşünülebilir.Ancak doktorunuz bu girişimin önemini ve size sağlayacağı faydayı düşünerek öneride bulunmaktadır.Girişimin amaçlarını nasıl yapıldığını ve size sağlayacağı faydaları göz önünde tutarak yeterince sakin davranır ve doktorunuz ile güvenli bir işbirliği oluşturursunuz.Bu hem size hem de doktorunuza büyük fayda sağlayacaktır
hoşgeldin lüle hatun kaydirigubbakcemile3
az kaldı hadi iftara...şanslı şey sennnnniiii sempatiksalakcinni
hosgeldın kvrckımmmheyyyyyyyyyyyy ben geldim açılın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kasık agrılarımı ve açlığımı da yanıma alıp geldimmmmmmcokacimcoook
neler oluyor burda bakiim
ne diyosun kızım sen ya bittim ben öldüm açlıktan bu da bana ders olsun bi daha sahurumu iyi yapayım
o bişi degilde o kadar dayandık bide iftara yakın benim kırmızılar gelirse o zaman kötü olucak işte
BEN GELDIMMMMMMMMM kizlarr merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hosgeldın kvrckımmm
aynılarından bende de varr
bıde sısıyorum ramazanın ılk gununden berı gaz gıderıcı ıcıyorum
ıcmezsem catlarım ama bı zararı olurmu dıye de dusunmuyo degılım
hahaaaa super olur :jeyyar:
tam 3 dk kala
ama olacaksa 3 dk kala olsun yadaaaa ınsallah 9 aya kadar hıııc olmasın
nası dua ama aklinialirimsmile
BEN GELDIMMMMMMMMM kizlarr merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemuszemuszemuszemuszemus
merhabaaa merhabaaaa a.s.
kizlar yaa hemen sinirleniyorum bu aralar bana n oluyor boyle daha eski nesem yokk .. hakkatten dayanamiyorum artikk.. kusurabakmayin arkadaslarrhogeldin canım demin yazmaya fırsat olmadıki... müşteriler var ve eşim yok.bende öyle kuzu gibi duruyorum burda.
tamam 9 ay olmasın onu anladıkta
ne vicdansızsın sen ya iftara 3 dakika kala diyosun olcaksa şimdi olsun desene yaaa
senden önce iftar açıyorum diye kıskanıyosun beni demiii bayanssulusmile
evet aynen ole lülülülülülü
nıe telas yaptın kııı
sankı duam kabul olack daaaa
ıftar 19:33
kvrck 19:30 da gelir veee
lorkeye :mymeka:klava:
kizlar burda iftar kacta biliyonuzmuu 9 A 10 KALAakannehirakannehir
´sahurda 4,35 e kadar -tatlicadiarzu-yuh sahur kaçta
´sahurda 4,35 e kadar -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?