Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bitte bizde varikosel yok gibi...hafta içi renkli dopler çektireceğiz ama doktor 1. derece belki dedi

bittecciimm...
halevciimm...
zeytnim...
edutum...
kıvırcıkım..
iyisiniz inş....
güzel bir hafta olsun inş hepimiz için....

edut canım hayırlısı olsun canım
allahım gölüne göre versin
bitte+, kvrck+, halev+, lapaci+ nasılsınız canlar

lapacım
zeytiniim
iyidir kızlar nolsun evde ugraşıyoruz işte siz nasılsınız

edutum bende tam şimdi onu sorcaktım canım. ikinci bi doktora daha gidin canım muhakkak biz de öyle yaptık :lepi:

kuzum dopler çektireceğiz şimdilik kontrolde o filmde çıkar varsada ama elle muaynede çıkmadı...ki eşimdede rahatsızlıkları hiç yok zaten...benim üniveristede gen gölümünde biyolog arkadaşım var. sperm testini üniversitede yaptıracağız o zaman dna sınada baktıralım diyorum...

işte dogru olan bu sen bişi deme boşver o elinden gelenin fazlasını yapacaktır emin ol
hayırlısı olsun

tamam canım tekrar baktırım o zaman elle muayenede çıkmayınca zaten değerlendirmiyolar varikoseli zaten tek bir spermiyogram yeterli olmuyo en az iki kere yaptırmak gerekiyo :lepi:

tamam canım tekrar baktırım o zaman elle muayenede çıkmayınca zaten değerlendirmiyolar varikoseli zaten tek bir spermiyogram yeterli olmuyo en az iki kere yaptırmak gerekiyo :lepi:

zaten doktor üniverstide verin sperm testini dedi, hatta benim için sende muayneni tüp bebek merkezinde erya beye yaptır bir yandanda raporunuz çıksın...aceleye gerek yok sonuçta normalde olabilir dedi... ilacada 2.spermtestinden sonra başlayalım dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…