Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yok allah razı olsun bişi demedi ilk baştan beri... gitmem demedi...bende koşturmayacağım onu ordan oraya...kısmet

evet edutum bu çok önemli beraber olduktan sonra aşılamayacak engel yok. dün bilkentte gezeken ikiz gördüm acayip şekerlerdi annesiyle konuştum tüp bebek dedi 1 yıl bekledik olmadı bizde tüp yaptık dedi o kadar tatlılardı ki tabi sperm falan soramadım ayıp olur diye akannehir akannehir

hadi bakalım edutum sonuç hayırlı gelsin inşallah
bittecim biz buraya 2009 ekimde geldik

kuzum şükürler olsun ki yanında huzur bulduğumuz eşlerimiz ruh ikizlerimiz var...ben onunla bebeğim olsun diye evlenmedim ki...allah istemezse olmayacak zaten ama tüp bana uzak gelmiyor artık sadece acele etmeyeceğim... eşimin testleri bitsin bende rahim filmi çekileyim..rapor içinde işleme başlatsın doktor, raporu kullanırmıyız bilmem ama elimizde olsun...ben asm yi matıklı buluyorum 3000 tl; burda üniversite harici yok, raporlu ucuz 875 tl ama ilgi nasıl bilemem...sanırım çok kalabalık ve sorunlu gibi...yani dediğim gibi ki doktorda dedi önemli olan birlikte uzun yolda beraberce çabalamak...bebek eninde sonun da ki hayırlısıysa gelir:)))

seni bugün daha iyi buldum tatlımmm çok sevindim canım
umudu hiçbir zaman kesmemek lazım hayat süprizlerle dolu canımmm

evet canım haklısın tabi kısmetimiz neyse eşlerimizle beraber yaşıcaz ve bebişler gelcekkk

seni bugün daha iyi buldum tatlımmm çok sevindim canım
umudu hiçbir zaman kesmemek lazım hayat süprizlerle dolu canımmm

o ilk bir korku galiba...evet dinginim bugün adette oldum ya sıkıntımıda attım...sadece sizi görmeye geliyorum bu aralar

edutum
zaten insan ne çekiyorsa belirsizlikten çekiyor bende burdayım işte
ya sizde şu şu şu sorun var
ya da ya sizde hiç birşeyyyyyy yokkk kesinlikle
işte bunların cevabı bi verilebilse o zaman insan mantıklı düşünmeye başlıyor

ben diyim sizde bişi yok bebebm...sen bizim gibi sorunluların arasında acab diyorsun oysaki.... sadece bırak oluruna...zaten zamanı gelmeden yırtınsan ne ki...sen onu bunu bırakta ders çalışıyormusun sen bakiyim

ben diyim sizde bişi yok bebebm...sen bizim gibi sorunluların arasında acab diyorsun oysaki.... sadece bırak oluruna...zaten zamanı gelmeden yırtınsan ne ki...sen onu bunu bırakta ders çalışıyormusun sen bakiyim
hayırrrrrrrrr eyvahedigeldismile
ama sınav daha çok uzak ekim ya da kasım gibi
ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eger kazanırsam ankaraya dönebilicez yoksa ankara yalan olucak boshayallersmile

hırs yap çalış kısss Ankara için en azından :mymeka:

canım sen sınava çalışmaya devam bebiş çalışmalarına da devam et
bakarsın iki isteğinde oluverir tatlım
sınavın ekim-kasım sa bebiş bu ay hamile kalsan ocakta olur senin için müthiş olur düşünsene doğumda ankarada olursunguclubacismile
ayy süper olur kvrck ımmmm

hımmm CADIARZU
ewet ya bu manyak süper bişi olurrrrrrr :sm_cool:
sınava hamiş girerim zaten sonuçlar mülakat göreve alınma falan en az 6 ay sürer o zamana kadarda bebiş dogar büyür annem bakar olumunekankayizsmile
ama sınavı zor ama kazansam bile mülakatta elerler beni :CüvCüv:

Ayy dur hemen planı bozuyorsun tatlım
bi düşünsene bunların gerçek olduğunuzemuszemus

Ayy dur hemen planı bozuyorsun tatlım
bi düşünsene bunların gerçek olduğunuzemuszemus

ya süper olur herşey degişir en azından artık hep ankarada kalırız eşimin ataması yüzünden sürekli yer degiştirmek zorunda kalmayız ama sonun u düşünsene
bak şimdi kapı açılıyor jürünün karşısına 9 aylık hamile biri çıkıyor bide biraz iriyim ben dev gibi karnı burnunda bi kadın
eee niye geldin
sınavı kazandım mülakata geldim
hadi be ordan hamile hakim mi olurmuş deyip yollarlar beni
gerçi ben o heycanla orda dogurmazsam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…