Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar ben çıkıyorum gidip ders çalışıyım bari gelirim yine öpüldünüz hepiniz

senin işin en güzeli bafo biz kenidimizi avutalım...kvrck bak girip bakıcam akaşama haber ver...bayarsım kolay gelsin kuzum

kocam çıkar duştan bende giyineyim yavaş yavaş...öperim sizi

canım gıt bence test yaptır nolcakkı belkı bı umıt ama yoksa da zaten dun hayılrısı dedık
ıgnenıde vurulursun
bı daha kı aya hazırlık olur hem

kvrck bende aysele katılıyorum sen de test yaptır kesınlıkle deger dusuk oabılır belkı ve onlem alırsın erken ogrendıgın ıcın

sızlerı opuom sımdı komsuları zılı calmaya baslarlar
evı toparlayıp ıkı laf atmaya yetıstım sıze en azından opuyorumnanaktan

ben kvrck ın yerinde olsam ş,mdiye kadar çoktan kan vermiştim
çatlardım meraktan

gercekten yaa ama sımdı hsonu dıye ıste kendı dusuncesınde de haklı durumunu bılmıoz tam
sıkıntı olmasını da ıstemıyor ama boyle beklemekde zor valla en kotu ptesı ogrenırız sonucu da ınsallah halay cekerızzz

eşimle tartıştık biraz hastanede bende kan tahlili vermeden geldim vermiycemde
pazartesi kendim gidip saglıkocagına yaptırıcam eger kırmızılar gelmezse ve sonucuda asla eşime söylemiycem

gittim hastaneye kızlar
Allah ıyılıgını versın emiiii
mesaj sesını duyunca ıcım hopladı kesın dedım bu kvrck veee guzel haber verecekkk
hala bıle kalbım nası atıyo var yaaaa
kafamçokkarıştı

aman neyse sen esıne kızma sımdı o da kımbılır ne dusnuoı vs
ama dedıgın gıbı bı ceza guzel olur bencede...
ınsalllllaaaaaaaaaaaahhh pozıtıf sonucu goruruz

selamlar kıvırcıgım lorkem..

selamlar annecık nasılsınız

iyiyim tatlişkomda iki sohbetin belini bükeyim dedim senin mesajı gördüm şaşırdım. akannehir

ay canım sorma ya
adet tarihim hiç şaşmaz 27.gün olmam gerekiyordu bugün 29. gün olmadım
fena gaz sancım var ve gögüs uçlarımı resmen koparmak istiyorum
hem bu sefer kahve lekelerde gelmedi regle yakın dedim ki hamile olabilirim test yaptım sabah negatif çıktı
kızlarda git bi kanda baktır dediler deger düşükse çıkmamıştır ama sonuç ortada hastanede sıra beklerken çıktım geldim
oh canıma degsin iyi ettim

topikte akıllı adam yok ki bende böyle cins biriyim işte hiç gelemem haksızlıga kusura bakmasın ona ihtiyacım yok benim kendi başıma da halledebilirim gerizekalı ya

kııızzz kocaya denmez olleee
tartıstıgınız mesele bıze dedıgın meselemı yanı mıllet sorar onlara ne dıcem vs gıbı mııı

belkı kendını kotu hıssedıo bunu da sana bu sekılde yansıtıo
yanı ıyı bısey yapmıo tabııkı ama karsılıklı sakınce konusarak anlassaydınız keskee

topikte akıllı adam yok ki bende böyle cins biriyim işte hiç gelemem haksızlıga kusura bakmasın ona ihtiyacım yok benim kendi başıma da halledebilirim gerizekalı ya
ben durumu bilmiyom, hakettiyse alttan alma , ver cezasını katıyla valla.. kaydirigubbakcemile5
bende pek akıllı sayılmam zaten sempatiksalakcinni biraraya gelsekte bi anlatsam yaptıklarımı aklinialirimsmile

sıcaktan bunaldım banyoya giricem üşendim. çıkınca gene aynı oluyo zatenn :bbo:

sen neler yaptın hamaratım benim

zaten sinirlerim bozuk aptal ya bide onla ugraşamam onun benle ugraşması lazım ama görücek o çok kızgınım çok
illa bana noldu adet oldun mu tahlil yaptıralımmı gidip çocugu görelimmi dicek
ben bi hamile olayım bitti artık o bütün kozlar benim elimde

valla komsular gıttııı ben bılgısayar basına oturdum esım gelene kdr bakayım dıye ...
yemeklık malzemeyı de esım getırecek ısım yok valla suan
aradı az sonra gelecekmıs
su kvrck anlatsa da anlasam olayı cıkmadan

yahuu bı analt ne oldu kı nıye geldın falan mı dedı tersledımı nabtı adam senı bu kadr sınırlendırecek
pınarın da dedıgı gıbı haklıysan tabıkı destek verıcez altta kalma dıcez ama bı bılsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…