- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.801
kızlar ben çıkıyorum gidip ders çalışıyım bari gelirim yine öpüldünüz hepiniz
bak kuzum...benim 9 unda gelecekti 3 gün geçicince yaptırıdım...evet belki kocan üzülecek ama sen benim gibi üzülürsen nolacak.....
bizde istabula gideceğiz, arkadaşlarla tatil planı yapacağız, o yüzden otel bakıyorum...kızlar giderken acaba diyorum bir kan verip baksammı....aslında gördüm o sancıyla gitti ama bir umut....
ben daha iyiyim...aklıma gelince azcık buruluyorum ama kocişim bana yoğun bir hafta sonu programı yaptı....telefonum bozuk telefon alacak bana...
demin size bunarı yazarken sinsi sinsi gelip suratıma traş fırçasındaki köpüğü sürdü şimdi banyoya kaçtı...az sonra geberticem onu....hakkınızı helal edin...kocaman çocuğum var benim zaten
ben kvrck ın yerinde olsam ş,mdiye kadar çoktan kan vermiştim
çatlardım meraktan
eşimle tartıştık biraz hastanede bende kan tahlili vermeden geldim vermiycemde
pazartesi kendim gidip saglıkocagına yaptırıcam eger kırmızılar gelmezse ve sonucuda asla eşime söylemiycem
selamlar kıvırcıgım lorkem..
hoşgeldin tatlım nasılsın
haydaaa naptın kız ? bilmiyorumkismile
Allah ıyılıgını versın emiiiigittim hastaneye kızlar
selamlar kıvırcıgım lorkem..
iyiyim tatlişkomda iki sohbetin belini bükeyim dedim senin mesajı gördüm şaşırdım. akannehir
topikte akıllı adam yok ki bende böyle cins biriyim işte hiç gelemem haksızlıga kusura bakmasın ona ihtiyacım yok benim kendi başıma da halledebilirim gerizekalı ya
ben durumu bilmiyom, hakettiyse alttan alma , ver cezasını katıyla valla.. kaydirigubbakcemile5topikte akıllı adam yok ki bende böyle cins biriyim işte hiç gelemem haksızlıga kusura bakmasın ona ihtiyacım yok benim kendi başıma da halledebilirim gerizekalı ya
Allah ıyılıgını versın emiiii
mesaj sesını duyunca ıcım hopladı kesın dedım bu kvrck veee guzel haber verecekkk
hala bıle kalbım nası atıyo var yaaaa
kafamçokkarıştı
aman neyse sen esıne kızma sımdı o da kımbılır ne dusnuoı vs
ama dedıgın gıbı bı ceza guzel olur bencede...
ınsalllllaaaaaaaaaaaahhh pozıtıf sonucu goruruz
selamlar annecık nasılsınız
zaten sinirlerim bozuk aptal ya bide onla ugraşamam onun benle ugraşması lazım ama görücek o çok kızgınım çokAllah ıyılıgını versın emiiii
mesaj sesını duyunca ıcım hopladı kesın dedım bu kvrck veee guzel haber verecekkk
hala bıle kalbım nası atıyo var yaaaa
kafamçokkarıştı
aman neyse sen esıne kızma sımdı o da kımbılır ne dusnuoı vs
ama dedıgın gıbı bı ceza guzel olur bencede...
ınsalllllaaaaaaaaaaaahhh pozıtıf sonucu goruruz
selamlar annecık nasılsınız
ben durumu bilmiyom, hakettiyse alttan alma , ver cezasını katıyla valla.. kaydirigubbakcemile5
bende pek akıllı sayılmam zaten sempatiksalakcinni biraraya gelsekte bi anlatsam yaptıklarımı aklinialirimsmile
sıcaktan bunaldım banyoya giricem üşendim. çıkınca gene aynı oluyo zatenn :bbo:
sen neler yaptın hamaratım benim
zaten sinirlerim bozuk aptal ya bide onla ugraşamam onun benle ugraşması lazım ama görücek o çok kızgınım çok
illa bana noldu adet oldun mu tahlil yaptıralımmı gidip çocugu görelimmi dicek
ben bi hamile olayım bitti artık o bütün kozlar benim elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?