- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.981
gunaydın kızlarrr....
ooo sebıın hosgeldın gozumuz yollarda kaldıı...
ne kadar kaldı doguma
haftam var canım bir değişiklik olmazsa :) önümüzdeki haftasonu kontrolüm var ondan sonra 3 günde bir kontrole gidicem
ya kızlar neredeyse ağlayacağım...iş arkadaşımın kızı dün gece şeker komasına girmiş...3 yaşında hani resmini koymuştum kucağımda bana çok benzeyen bir kız...dünya tatlısı...1 haftadır doktor doktor geziyorlardı biride allah rızası için şekere bakmamış....dün 2 saat geç kalsalar ölcekmiş....şimdi hayatı boyunca şeker yasak ve insülünle yaşayacak....nasıl anlatacaklar o sebile bunu...çok sinirim bozuldu, çokk
günaydın edutum lorkeem bebişkom
ne kötü bi durum hiç mi akıllarına gelmemiş şekerine bakmakklava: Allah anasına babasına bağışlamış canım geçmiş olsun arkadaşına
kızlar kaç gündür karnımda şişlik var ama ağrı sancı yok acaba nedendir
günaydın kızlaar sebin gelmiş gitmiş
edutcan nasılsın rabbim yardımcısı olsun arkadaşınında kızınında
sen tekrardan ne zaman gidiceksin doktora
halevim günaydın canım nasılsın
lorkem günaydın bu gece sahura kalkabildiniz umarım
bebişkom hoşgeldin naptın tatlım doktora gidicektin
hosgeldın bebıskom gunaydıınnn...Günaydin hanimlar..Hosgeldin sebincim allahim sanada hayirli dogumlar nasip etsin canim.Ya benim bi sorum olacak kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi icinizde?
canım cok zor bısey seker hastalıgı hele bı cocuk ıcın gercekten zor Allah yardımcıları olsun annesının babasının cok dırayetlı olup cocuga bunu ogretebılmelerı lazım ...ya kızlar neredeyse ağlayacağım...iş arkadaşımın kızı dün gece şeker komasına girmiş...3 yaşında hani resmini koymuştum kucağımda bana çok benzeyen bir kız...dünya tatlısı...1 haftadır doktor doktor geziyorlardı biride allah rızası için şekere bakmamış....dün 2 saat geç kalsalar ölcekmiş....şimdi hayatı boyunca şeker yasak ve insülünle yaşayacak....nasıl anlatacaklar o sebile bunu...çok sinirim bozuldu, çokk
yanı benım adet oncesı bı hafta kala sıser zaten genelde ama senın normalde ole bı durum yoksa ve gaz gıbıyse belkı de hayra alamaettır ınsallahhhkızlar kaç gündür karnımda şişlik var ama ağrı sancı yok acaba nedendir
Kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi?
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr..........
kuzum yazık anneside hemşire bide ama demekki insan bebeğine konduramıyor...o kadar moralim bozukki...
hmmm, rgline nekadar var canim?
edutum gecmis olsun canim cok üzüldüm. Benim arkadasimin kizida ayni sekilde kiz daha 2 yasinda ama seker hastasi maalesef.
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?