Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Günaydın HALEV günaydın kızlar çok fazla takılmaıcam kısaca olnaları anlatayım dedim.son iki hafta iş yerinde fırsat bulmadım girmeye malum işlerin devir teslimi.yeni gelen arkadaşa anlattım anlattım olmadı.umarım yapabilir.walla yapamazsa da benim sorunum değil bu saatten sonra.artık sıkıntılı bir döneme girdim.parmaklarım ve ayaklarım çok şişiyor.sabahları kalktığımda parmaklarımı bükemiyorum yürümekte zorluk çekiyorum.geceleri uyku yok.sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor sırtüstü yatsam yok.göğsümün altında ayakları batıyor mucizemin nefes alamıyorum.sıcaklar da üstüne tuz biber oldu sağolsun.dün itibariyle doğum öncesi iznime ayrıldım çok şükür.artık evdeyim.annemler geldi.evde bile hemen yoruluyorum artık.yavaş yavaş oadını hazırlıyoruz.haztane çantalarımızı hazırladık ne olur ne olmaz diye.dün 4 boyutlu ultrasona gittik.tabi ki her anne gibi hayran kaldım bebeğime.dr. a diyorum bir kere daha bakabilirmiyim bir kere daha :) çok şükür sağlığında bir sıkıntı yok.Rabbim bu mübarek günlerde ellerini açıp da dua eden isteyen herekese nasip etsin.hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.bir daha ne zaman foruma girebilirim bilmiyorum ama ben size doğunca gayeden haber ulaştırırım.Hamile olan doğumu yaklaşan arkadaşlarıma Allah'tan yardım etmesini diliyorum.Hepinizi çoook seviyorum.belli olmaz girebilirsem girerim yine

hoşgeldin sebinim Allah yardımcın olsun umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin

haftam var canım bir değişiklik olmazsa :) önümüzdeki haftasonu kontrolüm var ondan sonra 3 günde bir kontrole gidicem

Allah yardımcın olsun canım ınsallah son haftalrı daha az sıkıntıyla gecırıp guzelce gıdersın dogumuna...
guzel haberlerını beklıyoruz ...
sımdıden kolay gelsın ...
dualarında bızlerı de unutma ...

Günaydin hanimlar..Hosgeldin sebincim allahim sanada hayirli dogumlar nasip etsin canim.

Ya benim bi sorum olacak kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi icinizde?

ya kızlar neredeyse ağlayacağım...iş arkadaşımın kızı dün gece şeker komasına girmiş...3 yaşında hani resmini koymuştum kucağımda bana çok benzeyen bir kız...dünya tatlısı...1 haftadır doktor doktor geziyorlardı biride allah rızası için şekere bakmamış....dün 2 saat geç kalsalar ölcekmiş....şimdi hayatı boyunca şeker yasak ve insülünle yaşayacak....nasıl anlatacaklar o sebile bunu...çok sinirim bozuldu, çokk

kızlar kaç gündür karnımda şişlik var ama ağrı sancı yok acaba nedendir

günaydın edutum lorkeem bebişkom

ne kötü bi durum hiç mi akıllarına gelmemiş şekerine bakmakklava: Allah anasına babasına bağışlamış canım geçmiş olsun arkadaşına

günaydın edutum lorkeem bebişkom

ne kötü bi durum hiç mi akıllarına gelmemiş şekerine bakmakklava: Allah anasına babasına bağışlamış canım geçmiş olsun arkadaşına

kuzum yazık anneside hemşire bide ama demekki insan bebeğine konduramıyor...o kadar moralim bozukki...

günaydın kızlaar sebin gelmiş gitmiş
edutcan nasılsın rabbim yardımcısı olsun arkadaşınında kızınında
sen tekrardan ne zaman gidiceksin doktora
halevim günaydın canım nasılsın
lorkem günaydın bu gece sahura kalkabildiniz umarım
bebişkom hoşgeldin naptın tatlım doktora gidicektin

Günaydin canim hosgeldin..
Randevum haftaya sali günü canim.
Sen nasilsin takip edemedim ben ksr bakma ne oldu adet oldunmu sen simdi?

Kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi?

Günaydin hanimlar..Hosgeldin sebincim allahim sanada hayirli dogumlar nasip etsin canim.Ya benim bi sorum olacak kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi icinizde?
hosgeldın bebıskom gunaydıınnn...
valla hasttanenın adını falan duydum ama genıs bı bılgım vs yok ne ıcın sorruyorsun ona gore sorabılrıız bılen bırılerı varsa

canım cok zor bısey seker hastalıgı hele bı cocuk ıcın gercekten zor Allah yardımcıları olsun annesının babasının cok dırayetlı olup cocuga bunu ogretebılmelerı lazım ...
ınsallah sıfa bulur ...

kızlar kaç gündür karnımda şişlik var ama ağrı sancı yok acaba nedendir
yanı benım adet oncesı bı hafta kala sıser zaten genelde ama senın normalde ole bı durum yoksa ve gaz gıbıyse belkı de hayra alamaettır ınsallahhh

canııım sagolasın kalktık cok sukur guzelce yedık gercı ben pek yıyemedım mıdem cok kotu yanıo bu aralar yıne
ıftarda yedıklerım hala bogazımdaydı yanı hıc aclık hıssetmıyorum sahura kalkıncaa

valla kuzum deminde beri doktorlara kendiminki dahil küfür ediyorum.....doktor bana haftaya kan ver sonucunu bildir dedi...öküz herifffffffffff
Kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi?

yok hiç bilgim bebişkom

kuzum yazık anneside hemşire bide ama demekki insan bebeğine konduramıyor...o kadar moralim bozukki...

elbette ki moral bozmamak mümkünmü canım o daha küçücük bi yavru umarım bi daha böyle kötü vaka yaşamaz canım

hmmm, rgline nekadar var canim?

edutum gecmis olsun canim cok üzüldüm. Benim arkadasimin kizida ayni sekilde kiz daha 2 yasinda ama seker hastasi maalesef.

reglime daha çok var canım bugün 24.günüm yanılmıyorsam ayın sonuna doğru oluyorum inşallah şaşmazsa malum düzensiz adet görüyorum.

hoş geldin tatlım günaydın ben iyiyim sadece karnımda şişlik var son 2-3 gündür

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr..........

günaydın canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…