Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canlarım bende zekai tahire mi gitsem diyorum ama ora hakkında hiçbir bilgim yok

canlarım bende zekai tahire mi gitsem diyorum ama ora hakkında hiçbir bilgim yok

Günaydın herkese

Canım benim drum Zekai Tahir'in dru.Bir keresinde tahlil için gitmiştim acayip kalabalıktı.Ama çok kalabalık bir kadrosu var.bir de hastane şartları iyi gibi geldi bana.

deniyeyim peki hangi bölümden randevu almam gerekiyor rutin kontroller için

sürekli giden randevulu hastalara öncelik veriyorlar.ya da bir drun muayenehanesine gittiysen drun kağıda yapılacak tetkikleri yazıyor o zamanda erken alıyorlar öbür türlü 10dan sonra mı kaydını yapıyorlar.telefonla randevu alınyor mu bilmiyorum

hosbulduk canım adet olmussun üzüldüm ama hayırlısı napalım sana bısey demıyodum ama bı ara acaba hamılemı dıye gecırdım kafamdan canım adetın gelmeyınce

ben bile olmadığıma emin ola ola bekledim...bişi değil cuma günü mide bulantısından öldüm...ki hala aynı...aman bacım kızmet hayılrısı

öyle düşünme belki de ayyy bebişi de olacak bu kızı geçirelim biz bebeğin rızkı çıksın da diyebilirler yerimseniben

ben bile olmadığıma emin ola ola bekledim...bişi değil cuma günü mide bulantısından öldüm...ki hala aynı...aman bacım kızmet hayılrısı

aslında her ay aynı seylerı yasıyoruz canım bazen acaba psıkolojıkmı dıyorum yok göğsüm agrıdı yok mıdem bulandı dıye kandırıyorum kendımı adetım yaklastı gene cumarts falan olcam bıgun sasmaz benımkı

Kızlar adetım yarın bıtecek ınsallah
bu ay arı polenı ıle adacayını deneyecegım
nasıl tuketılmesı konusunda onerılerınızı alabılırmıyım? kac gun ne kadar vsvs?

regl olmuşsun bu da bir yerde iyi bir şey.yeni bir umut doğdu.inş. bu reglin bitiminde yumurtacığın bebiş oluverir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…