Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

inşallah canım Allah bizi de güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin Halev'cim.Sen her nekadar bu ay pek umutlu olmasanda ben umutluyum senden... İnşallah senin için hayırlı olan zaman gelmiştir ve bebişin yerleşmiştir göbüşüne.

Bu arada geçen gün müşterilerimiz geldi 3 kişi. 2 yetişkin erkek yanlarında birde 15 yaşlarında bir erkek çocuk... Adamlardan biri gözlüğünü arabada unutmuş çocuğa dedi ki "hadi oğlum gitte gözlüğümü alıver arabadan" çocuk baya bir mırın kıın etti sonra adam ısrar edince gitti aldı geldi ama isteksiz isteksiz.Sanırsın fizandan getirdi gözlüğü.Sonra adam 15-20 dk kullanmadı gözlüğü oğlan başladı "beni yolladın getirttin gözlüğü şimdi takmıyorsun.boşuna mı gittim? bi daha getirmicem bişi istediğinizde v.s." konuştu durdu. O sırada senin eşinin şu tavuk muhabbeti geldi aklıma ve güldüm kendi kendime kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hastaydım 2 gundur iyileştim çok şükürde işe geldim.nbrsiniz

hoşgeldin canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine

inşallah canım konuvermiştir göbüşüme güzel Allahım duysun hepimizi de boş bırakmasın kucaklarımızı ve yuvamızı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim koca yaptırır eminim ikna etme özelliği güçlüdür tabi ben inatçıyım o başka aklinialirimsmile çocuğumuza ne kadar sözü geçer bilemem :roflol:

Günaydın canım.Hoşgeldin... Geçmiş olsun ne oldu üşüttün mü? dikkat et şekerim hem kendine hem bebişine

hoşbuldum gaye pazartesi gunu ishal karın ağrısı halsizlik.... vardı doktoru aradım bu ara salgın var dedi ishal durdurucu şeyler soyledi bide ağrım için hap geçmezse yarın gel serum takalım dedi o gun izin aldım eve gittim butun soylediklerini yedim içtim kesti ishali ama ağrı devam ediodu hapıda içmedim bebişe zarar gelmesin die korktum.dunde evde dinlendim surekli ter attım yattım kendime geldim 2 gunde anca geçti sıcaklarda hasta olmakta berbat bişey.

Canım benim çok çok geçmiş olsun... Zaten ishal başlı başına çok zor... vücut anında güçsüz düşüyor.Kaldı ki senin iki kat enerjiye ihtiyacın var... Bu ara hem ishal hemde göz enfeksiyonu salgını varmış... Dikkatli olmak lazım aslında ama sular,ortak kullanım alanları v.s. derken çokta başarılı olunamıyor...
Gelmiş geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.

sağolasın canım allah kimseyi sağlığından etmesin basit birşey bile olsa hastalık zor oluo.
sen nasılsın nasıl gidior.lina daha taşınmamış bu hafta sonu taşınıcaz dedi doktorum.

sağolasın canım allah kimseyi sağlığından etmesin basit birşey bile olsa hastalık zor oluo.
sen nasılsın nasıl gidior.lina daha taşınmamış bu hafta sonu taşınıcaz dedi doktorum.

Demekki öbür tarafın inşaatı henüz bitmemiş... Geçen annemle o taraf gittik onun da tetkiklerini yaptırdığı yer orada.Benimde reçeteme kaşe vurulmamış onu vurduracaktım belki ordalardır diye uğradık yeni yerlerine ama sadece işçiler vardı... Sadece kapılar yine lila rengi boyanmıştı onun dışında heryer inşaattı.Hatta o gün düşündüm nasıl taşınacak bunlar buraya bu halde diye.
İnşallah yeni yerleri daha iyi olacak... sanırım ekipmanlarını da geliştirdiler.çünkü doğum olacak mı diye sorduğumda biz ekipmanı ona göre aldık ama hemen doğum olmayacak bir süre sonra ancak başlarız dedi Sema hanım.Önce doğum ekibini falan hazırlamamız gerekli dedi.

ben geldim...ilaçlarımı aldım 480 tuttu düşündüğümden iyi:)...inşallah gerek kalmaz da gerekli olan birine veririm

ben geldim...ilaçlarımı aldım 480 tuttu düşündüğümden iyi:)...inşallah gerek kalmaz da gerekli olan birine veririm

hoşgeldin canım inşallah dediğin gibi gerek kalmaz hayırlısı olsun adımı attın umarım gerisi uğraştırmadan geliverir:Saruboceq:

hoşgeldiiiiinnnn..... Hadi Bismillahirrahminirrahim! inşallah hayırlısıyla ilk denemede resmindeki gibi minil sarı bir kirpicik gelir göbüşüne yerleşir 9 aylığına
Geri kalan ilaçlara da hep birlikte naniiiik yaparız.

hoşgeldin pınarım sen nasılsın paşamızla aranız nasıl

sağol, gündüzleri uyanık kalması artmaya başladı. çok vızıldıyo. napıcağım ısasırıyorum. oyuncak bilmiyor bişi bilmiyo. gezerek oyalıyoruz. ağladıgında fön makinesi bazen işe yarıyo :)

bazen oturmak istiyo bazen sallanmak bazen gezmek. deneyip buluyoz artık ama canımız çıkıyo. sırtım agrıyo çok gezdiği gün

senden de güzel haberler bu ay gelir inşallah. ara ara geliyorum ,takipten kaçırırsam uyarın beni :1hug:

ayy ne tatlıdır ama o şimdi minnacıkk gezdir annesi gezdirrr

oyyy minik tosbağaaa yerim ben onuuuu... yanaklarını hüplete hüplete öperim. sempatiksalakcinni

genelde düşükten sonra en az 3 ay ara veriliyormuş ilk deneme kasın aralık gibi ya hayırlısı...ben bu arada korunmayı düşünmüyorum, bazılarına doktor korunmasını öneriyormuş, belki tatil sıcak kum güneşşşş işe yararaklinialirimsmile.....bu arada tatil yerimizi değiştirdik antalya belek galiba ama kısmet

inşallah canım sağol bakımı zor olsada değecek bi zorluk olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…