- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.081
inşallah canım Allah bizi de güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar hastaydım 2 gundur iyileştim çok şükürde işe geldim.nbrsiniz
günaydın kızlar hastaydım 2 gundur iyileştim çok şükürde işe geldim.nbrsiniz
Amin Halev'cim.Sen her nekadar bu ay pek umutlu olmasanda ben umutluyum senden... İnşallah senin için hayırlı olan zaman gelmiştir ve bebişin yerleşmiştir göbüşüne.
Bu arada geçen gün müşterilerimiz geldi 3 kişi. 2 yetişkin erkek yanlarında birde 15 yaşlarında bir erkek çocuk... Adamlardan biri gözlüğünü arabada unutmuş çocuğa dedi ki "hadi oğlum gitte gözlüğümü alıver arabadan" çocuk baya bir mırın kıın etti sonra adam ısrar edince gitti aldı geldi ama isteksiz isteksiz.Sanırsın fizandan getirdi gözlüğü.Sonra adam 15-20 dk kullanmadı gözlüğü oğlan başladı "beni yolladın getirttin gözlüğü şimdi takmıyorsun.boşuna mı gittim? bi daha getirmicem bişi istediğinizde v.s." konuştu durdu. O sırada senin eşinin şu tavuk muhabbeti geldi aklıma ve güldüm kendi kendime kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım.Hoşgeldin... Geçmiş olsun ne oldu üşüttün mü? dikkat et şekerim hem kendine hem bebişine
hoşbuldum gaye pazartesi gunu ishal karın ağrısı halsizlik.... vardı doktoru aradım bu ara salgın var dedi ishal durdurucu şeyler soyledi bide ağrım için hap geçmezse yarın gel serum takalım dedi o gun izin aldım eve gittim butun soylediklerini yedim içtim kesti ishali ama ağrı devam ediodu hapıda içmedim bebişe zarar gelmesin die korktum.dunde evde dinlendim surekli ter attım yattım kendime geldim 2 gunde anca geçti sıcaklarda hasta olmakta berbat bişey.
Canım benim çok çok geçmiş olsun... Zaten ishal başlı başına çok zor... vücut anında güçsüz düşüyor.Kaldı ki senin iki kat enerjiye ihtiyacın var... Bu ara hem ishal hemde göz enfeksiyonu salgını varmış... Dikkatli olmak lazım aslında ama sular,ortak kullanım alanları v.s. derken çokta başarılı olunamıyor...
Gelmiş geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
sağol halevcim son gaz devammı bakiim aklinialirimsmile
evet canım 3 gün peş peşe 3 gün ara verdik mecburen sonrasında gün aşırıya devam hayırlısı olur inşallah hakkımızda
sağolasın canım allah kimseyi sağlığından etmesin basit birşey bile olsa hastalık zor oluo.
sen nasılsın nasıl gidior.lina daha taşınmamış bu hafta sonu taşınıcaz dedi doktorum.
ben geldim...ilaçlarımı aldım 480 tuttu düşündüğümden iyi:)...inşallah gerek kalmaz da gerekli olan birine veririm
tatlı krizine giricem şimdi..
bitter çukulatamla , tatlı helvam burdaymışş
naber kızlar
ben geldim...ilaçlarımı aldım 480 tuttu düşündüğümden iyi:)...inşallah gerek kalmaz da gerekli olan birine veririm
hoşgeldin pınarım sen nasılsın paşamızla aranız nasıl
sağol, gündüzleri uyanık kalması artmaya başladı. çok vızıldıyo. napıcağım ısasırıyorum. oyuncak bilmiyor bişi bilmiyo. gezerek oyalıyoruz. ağladıgında fön makinesi bazen işe yarıyo :)
bazen oturmak istiyo bazen sallanmak bazen gezmek. deneyip buluyoz artık ama canımız çıkıyo. sırtım agrıyo çok gezdiği gün
senden de güzel haberler bu ay gelir inşallah. ara ara geliyorum ,takipten kaçırırsam uyarın beni :1hug:
sağol, gündüzleri uyanık kalması artmaya başladı. çok vızıldıyo. napıcağım ısasırıyorum. oyuncak bilmiyor bişi bilmiyo. gezerek oyalıyoruz. ağladıgında fön makinesi bazen işe yarıyo :)
bazen oturmak istiyo bazen sallanmak bazen gezmek. deneyip buluyoz artık ama canımız çıkıyo. sırtım agrıyo çok gezdiği gün
senden de güzel haberler bu ay gelir inşallah. ara ara geliyorum ,takipten kaçırırsam uyarın beni :1hug:
hoşgeldiiiiinnnn..... Hadi Bismillahirrahminirrahim! inşallah hayırlısıyla ilk denemede resmindeki gibi minil sarı bir kirpicik gelir göbüşüne yerleşir 9 aylığına
Geri kalan ilaçlara da hep birlikte naniiiik yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?