Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

edut canım düşük mü yaşadın ayy çok üzüldüm yaaa, inş sağlıkla gelicek bebişin seninde..
gultun canım sezeryanla oldu, çok güzel bi kadroydu ameliyathane doktor zaten süper doçent adam, moralini yükseltiyolar önce resmen sonrada bayılmış oluyosun ben asansörde odaya çıkarken kendime geldim bikaç saat agrı oluyo ciddi bi agrı ama agrı kesicilerle falan ögleni buldu bide bebişi görünce zaten yetiyo. bu arada ben sabah 9a 5kala girdim 9u 7 gece kızım çıktı 40 dakika sorada ben cıkmışım. agrı olmasa sezeryan ii ya göbegim bile gitti diyebilirim. Böyle yani aklına takılan bişey olursa sor canım. Ben şimdi çıkmak zorundayım öpüyorum sizi

eduutt... geçmişi okuyamadım ama ilk sayfada gördüm değerlerle ilgili kafan karışmış biraz.. ilaçlarımı alıcam 3 ay sonrada başlıcam tedaviye demişsin.. birde aquaparka gittiğini yazmışsın...

kuzucum genetik bir problem olduğu için ve sağlıksız bir hücre olduğundan tutunamadı hücre rahmine... eğer tutunup ondan sonra düşseydi yani adet tarihinden 4-5 hafta sonra düşseydi o zaman diyebilirdik ağır kaldırdım ondan oldu yada hamama gittim ondan oldu yada şundan oldu diye....
eme senin durumun çok belli... hücrelerde proble olduğundan yerine dahi yerleşemedi... seninle hiç ama hiç ilgisi yok.... ben hamile olduğumu 60. gün öğrendim.... ve kıyı köşe acaip temizlik yaptım bilmeden.. tüm eşyaları tek başıma çektim ittim, yorgunluktan günlerce ayağa kalkamadım düşün yani... sonra adet söktürücü çaylar içtim.... daha neler.... ama demekki sağlam iki hücre birleşmişki hiç bir şey olmadı ve rahme tutunabildi....
bu konuda anlaştık sanırsam =) eğer sen test yaptırmasaydın hamile olduğunu öğrenemeyecektin bile... kendiliğinden düşüp gidecekti... zaten internette bakmışsındır sağlıksız bir gebelik ise sessizce düşer gider... bu düşük sayılmaz... ama yerine tutunmuş bir embriyo düşerse o zaman feci ağrıların olur, kürtaj bile gerekebilir... çok şükür sendeki sadece tutunamayan hücre olayı....
ben olsaydım ilaçlarımı hemen almazdım... 3 ayda ne olur kimse bilemezz.. ben senden hala umutluyum =) gaye gibi raporu duvara asacaksın sen demedi deme =) o yüzden ben olsaydım ilaçlarımı tedaviye başlayacağım zaman alırdım...

tamam canım sağlıkla buyusun guzel kızın seni bekliodur tabi opuyorumnanaktan

dur kaçma canım yaa...
maşallahh kızın dünyalar güzeli.. burda kavga ettik sizin yüzünüzden.. ben talip oldum kızına.. oğluma beşik kertmesi yapıcam... sonra herkes bende isterim dedi rakip oldu.. paylaşamadık... ne yapıcaz bilmem =)))
vallahji çok güzel bir kızın var canım yaa..allah nazarlardan saklasın.. sizlere bağışlasın inş.. kendi gibi güzel bir yaşamı olsun fıstığın

ya raporum gidecek sonuçta zamanı var...keşke olsa ben o ilaçları hayrıma başkasına versem kuzum....ama 3 ay beklememe gerk yok aşılama için ama denemek istiyorum...

düşme nedenide morfoloji olabilir sonuçta sağlıksız bir bebiş olacaktı kuzum...ama bir ara kafam çok karışıktı o zaman cidden yolunu gözledimopuyorumnanaktan

haid öp kuzunu

doğru ilaçları almak için rapor tarihini geçirmemen gerek.. o zaman raporun süresi dolmasına yakın al =) belli mi olur =)))
peki dr ne dedi sana? ne zaman aşılamaya başlayalım dedi? 3 ay mevzusu nerden çıktı?

Sperm morfoloji (şekil) bozukluklarının önemi nedir ?

Kruger sınıflamasına göre spermlerin baş, orta bölüm ve kuyruk yapısındaki bozukluklara göre değerlendirilmesi yapılmaktadır. Özellikle baş yapısındaki bazı formların baskın oluşu (makrosefal, çift baş, globozoospermia) bu erkeklerin spermlerinin ICSI (mikro enjeksiyon) uygulamalarında başarısızlık olasılığının yüksek olabileceğinin bir göstergesidir. Çünkü bu anormal baş yapısında spermlerin içerisindeki DNA yapısında da anormallikler tespit edilmiştir. Dolayısı ile bu spermlerin menide yüksek oranda bulunan kişilerde dölleme ve embriyo kalitesinde düşüklük ve neticede gebe kalamama açısından risk yüksektir. Sperm kuyruk yapısındaki bir takım bozukluklarda (kısa kuyruk) spermin hareket kabiliyetini bozarak infertiliteye neden olur. Morfolojide kısa kuyruk anomalisi (tail stump) yoğun olarak görülen erkeklerde yine mikroenjeksiyon sonrası başarı şansı düşük olmaktadır.

slm kızlar nasılsınız ben geldım ama kımsecıkler yok ben daha memeleketteyım oyuzden gıremıyorum benı unutmayın ha yenı hamıleler varmı merak edıyorum bende daha bısey yok bayramdan sonra ordayım gelınce gorusuruz bol bol hepınızı opuyorum gecmısı tam okuyamadım ama sanırım edut düşük yapmıs cok uzuldum umarım tekrar hamıle kalır cıkıyorum ben herkese ıyı geceler

bende geldiimm... =)
günayddıınnn
nasılsınız hatunlarr?????
aysel şişliklerinde varmı gerileme falan? havalarda brazcık olsun serinliyo gibi dimi? gerçi dün gece yandı heryer sıcaktan ama =((
halevciimmm....senin tedavi ne aşamada??

arkadaşlar ben aranızda yeniyim. bundan sonra devamlı takılmayı düşünüyorum.. kzılar sizleri henü z tanımıyorum. ama bilgisi olan, yada başından geçen varsa bana akıl versin lütfen: ben ilk kez geçen ay korunmayı bıraktım..ilk ay 3 gün gecikti adetim. idrar +kan testi yaptım negatif çıktı.. bu ay 2. denememiz oluyor. bugün adetim gecikeli 6. gün.. sol kasığımda aşırı ağrı var, karnım çok şiş ve göğüs uölaırm hem çok acıyor hemde sertleşti..bu ay tuttu diyordum. bu sabah idrar testi yaptırdım tek çizgi arkadaşlar tekrar gidip kan testi yaptıramam. iğneden kokuyorum. bide her ay gidip kan aldırmakta istemiyorum. zaten iş ortamından izin almasıda zor oluyo. kızlar bana akıl verin..acaba yeni korunmayı bıraktık diye vücut alışmayamı çalışıyor ondanmı gecikme oluyo 2 aydır..yada 6. gün olduğu için doğru sonuç çıkmadıda birazdahamı beklemem lazım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…