- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.341
ne yalısı yafuuu
Selam hatunlarrrr.... nasılsınız?
Kızlar ben bu aralar pek sık giremeyeceğim siteye çünkü eşimle forum yüzünden tartışmaya başladık... kızıyor forumda çok zaman harcıyorsun diye... Dün bütün gün başıma kaktı ve bende sinirlendim biraz gerildik... O nedenle ara sıra kaçamak girip bakarım... sizde bana gelişmeleri face'den mesaj atın lütfen... çok merak ederim yoksa...
Hepinizi çoooook seviyorum... Biraz unutturayım forum olayını yine aranıza dönücem kesintisiz :)
Kızlar ben bu aralar pek sık giremeyeceğim siteye çünkü eşimle forum yüzünden tartışmaya başladık... kızıyor forumda çok zaman harcıyorsun diye... Dün bütün gün başıma kaktı ve bende sinirlendim biraz gerildik... O nedenle ara sıra kaçamak girip bakarım... sizde bana gelişmeleri face'den mesaj atın lütfen... çok merak ederim yoksa...
Hepinizi çoooook seviyorum... Biraz unutturayım forum olayını yine aranıza dönücem kesintisiz :)
amaaan emre belozoglunun bebesı olacakmıs karısına hedıye almıs kanlıcadan yalı :dilcikar:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir-20.html
okurken boğazım düğümlendi ama hiç isyan etmemiş ne kadar güçlü...helal olsun
lapaci isim sormuşsun
toprak aras (ataberk paylaşabiliriz) atakan
http://www.guzelisimler.com/en_cok_a...z_isimleri.php
zenginin malı ve züğürdün çenesi yani:)
canım neyse olur arad boyle seyler kıskanmıstır senı bızden yerimsenibenSelam hatunlarrrr.... nasılsınız?
regl oldum sokulmeye basladı duzenıne dondu sanırım gecen ay gec gelmstı yalorkem naber....baban nasıl oldu
LORKEEE kıs buldum galiba aklıma taktın soruyu ne kazanıosun sole bakımm paylaşırık aklinialirimsmile
ahtapotta 8 kol vardır
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir-20.html
okurken boğazım düğümlendi ama hiç isyan etmemiş ne kadar güçlü...helal olsun
canim 20,30 da iftar oluyo simdi.buira saati turkiye saati degisiyor 1 saaat ilerde turkiyee ..hem esim suan evde firmasi kapali 4 hafta eve gelince o evde oluyo onunla ilgileniyorum onun yaninda girmiyorumm .ee aksamda iftar telasii .yemekten soonrada sabah 5 te kalmak icinda cooooooooooooppppppppppppp yatagaaolumunekankayizsmile .kapiskooozemuszemuskaynanama bile bu kadar detayli aciklama yapmadimbilmiyorumkismileŞenizhadı oyle olsun bakalım
anlamıom kızım ben ıftar 22 de oluo ne ısın var o saate kadar senın
ne mesgul hatunsun ole
bize hep boyle du et canimm yerimsenibengünaydııın, hayırlı cumalar sizede kızlar..
5 den beri ayaktayım. zombi gibi oldum. 3 bık bık emiyo uykuya dalıyo sonra 15 dk geçiyo acıkıp uyanıyo tabii.. bende uyuyamadım bugün bu sebeple...
inşallah bu sebeple uykusuz kalırsınız sizde yerimseniben
ne zaman gidiyon kiz tatilee .günaydın kızlar...tatil işini hallettim:))) inşallah adet olmam o dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?