Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Selam hatunlarrrr.... nasılsınız?
Kızlar ben bu aralar pek sık giremeyeceğim siteye çünkü eşimle forum yüzünden tartışmaya başladık... kızıyor forumda çok zaman harcıyorsun diye... Dün bütün gün başıma kaktı ve bende sinirlendim biraz gerildik... O nedenle ara sıra kaçamak girip bakarım... sizde bana gelişmeleri face'den mesaj atın lütfen... çok merak ederim yoksa...
Hepinizi çoooook seviyorum... Biraz unutturayım forum olayını yine aranıza dönücem kesintisiz :)

benimki de bana takılıyor arada başkanmı oldun başlarına diye ama ben onu yumuşatıyorum ve çok şükür öle tartışma olmuyor hatta hamiş olurda uzak kalırsam diye internet istedim eve biraz söylendi ama biraz da kendi işine yarar diye birşey demiyor şimdilik biz seni haberdar ederiz canım nede olsa bende tlf numaran var merak etme sen kocişinle iyi olda yeter bize canım.

aman boşver siz kötü olmayında...ama burda olmasan başka işinmi varki kızıyor...adamlaerı anlamak zor kuzuma.s.

LORKEEE kıs buldum galiba aklıma taktın soruyu ne kazanıosun sole bakımm paylaşırık aklinialirimsmile

ahtapotta 8 kol vardır

bu kocaların hepsi aynımı bacım ya.hamile kalmadan evvel bazen bahsedodum oğrendiklerimi orda milletemi anlatıosun ozel hayatımızı bilmemne felan die hep kızıodu ağzımda durmuoki soyluodum salak gibi.aklın karışıo girme oralara stres yapıosun felan die kızıodu benimkide.allahtan yan yana değiliz.ben sana hbrleri veririm face den kaydirigubbakcemile5

lapaci isim sormuşsun
toprak aras (ataberk paylaşabiliriz) atakan
http://www.guzelisimler.com/en_cok_a...z_isimleri.php

saolasın ayseliiimmm.... bi bakayıımm

zenginin malı ve züğürdün çenesi yani:)

hoşgeldin edutcan.. nasılsın...
okuyayım hele şu gönderdiğin linkteki hikayeyi...
benim bir arkadaşımda 5 düşük yaptı.. birisi down sendromluydu.. 6. ya hamile kaldı.. 40 yaşında.. tedavilerle hep... hamileliğide her ay iğnelerle geçti.. ama çok şükür şimdi 4 aylık dünya güzeli bir kızı var

canım neyse olur arad boyle seyler kıskanmıstır senı bızden yerimseniben
neyse haberlesme alanımız genıs Allah tan dedıgın gıbı bı kac gun ıdare edelım azar azar gırersın yıne
lorkem naber....baban nasıl oldu
regl oldum sokulmeye basladı duzenıne dondu sanırım gecen ay gec gelmstı ya
babmla az once konustum cok sancısı varmıs doktoru beklıyo hastanede kalacak bı kac gun ınsallah ıyıye gıder

LORKEEE kıs buldum galiba aklıma taktın soruyu ne kazanıosun sole bakımm paylaşırık aklinialirimsmile

ahtapotta 8 kol vardır

kaydirigubbakcemile5 oleyy aferın sana dusundusn sınır oluyom bende bole seylere...
kız facebook ta aker esarbın sayfası heps oruyo cekılıs yapıyo ya
bana bı kere cıktıda yuzsuzluk ıste ben hala gonderıom cevap belkı bı daha cıkar dıye sempatiksalakcinni

evet edutcan yaaa
çok zor Allahım hiç kimsenin başına vermesin:Saruboceq:
zaten korkularım başladı artık
bu yazıları okurken içim gidiyormafoldumben

hanimlarrrrrrrrrrrr ..

hayirli cumalarr .

is yerinden bir baakayim ne kaynatiyonuuzzsempatiksalakcinni
hadı oyle olsun bakalım
anlamıom kızım ben ıftar 22 de oluo ne ısın var o saate kadar senın
ne mesgul hatunsun ole
canim 20,30 da iftar oluyo simdi.buira saati turkiye saati degisiyor 1 saaat ilerde turkiyee ..hem esim suan evde firmasi kapali 4 hafta eve gelince o evde oluyo onunla ilgileniyorum onun yaninda girmiyorumm .ee aksamda iftar telasii .yemekten soonrada sabah 5 te kalmak icinda cooooooooooooppppppppppppp yatagaaolumunekankayizsmile .kapiskooozemuszemuskaynanama bile bu kadar detayli aciklama yapmadimbilmiyorumkismileŞeniz

bize hep boyle du et canimm yerimseniben

günaydın kızlar...tatil işini hallettim:))) inşallah adet olmam o dönemde
ne zaman gidiyon kiz tatilee .
oohh kvrck sen ve bendeeeeeeeeeeeee gelilyom turkiyeye insallahhhnaniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…