Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende çıkıyorum kuzular kociş geldi yarın görüşürük öpüyorum hepinizi

günaydın milleetttt.... =)) herkes başıma toplanmadan bir iki satır yazayım dedim...
çok saolun halevcim..edutcum..lorkem.... inşallah işleri toparlıcaz yavaştan... bende bir rahat edicem...
lorkem... 30 ağustosda taşınıyoruz.... daha doğrusu taşınmayı umuyoruz... taşıma şirketinden gün aldım.. herşeyi ayarladım..evi toparladım.. ama gel görki ağzımı bozmayayım hadi ama pislik müteaahhit evi teslim edemedi... henüz ne mutfak dolabı var ne banyo dolabı ne kombi ne kapılar nede zemindeki laminat.... peteklerde yok.. ama pis herif inatla 30 ağustosa yetiştiricem diyor =( yetişecek de hani nerde ürünler? yok... bakalım... ne olacak... yarın akşam eşimle gidip tekrar bakıcaz duruma.. git gel su yolu yaptık zaten evi.. o kaadr gidiyoruz ama yinede hiç ilerleme göremiyoruz =(((
31 ağustosda dr kontrolüm var.. ilk çatı muayenemi olucam.. o zaman net tarih vericek dr doğum için.. ama şimdilik dediği 20 eylül... bayramdan sonra beklicez yani akşam sabah =)
inşallah zamanında gelir...erken gelmez..çookk işimiz var.. işlerimiz bitince gelsiinnn :Saruboceq:

herkesi öpüyorum...
kendinize iyi bakın...
güzel haberler gelsin şu mübarek ayda peşpeşe inşaallaahhhh :Saruboceq:

günaydın kızlarrr...size bişi söyleyeceğim.benim şimdi adetim geckti ya o yüzden yeni tarihim bu ancak sanki dün benim yumurtam çatladı...ve bu eski adetimin 14. günü...e şimdi ben eğer doğru tahmin ettiysem yumuratamın çatlama tarihini demekki 14 gün sonra adetmi olucam yoksam yeni tarihmi kafam karıştı

gunaydinn canlarr ,bugun ise gitmedim ama kocam evdeeeebilmiyorumkismile

evet canim ayni oylee oluyorr eger reglin duzenliyse :1hug:

LAPACIMMMMMMMMMMMMMMM :YENI EVIN HAYIRLI OLSUN CANIMM .ama dikkat et bu mutait evi hizla teslim edecem diye biseyleri eksik yapmasinnneyvahedigeldismileiyi kontrol etirin n bilim kombi v.s.

ayrica bebeisn tahmin dogumu 20 eylul demisin disini sik birazda 23 eylul beim dogum gunumde dogsunn :ecrin_bebek::ecrin_bebek: dogsun ki benim gibi akilli boshayallersmiledurustboshayallersmilecaliskanboshayallersmiletemizzboshayallersmilepakboshayallersmileanlayisliboshayallersmilesevecenboshayallersmilebuu gider de gider:dance:
sen saglikla dogurdaa biz bisey istemiyoz guzelimmm

tatilmi bugün size....

kızlaer gelmıs gıtmıssınız ...
esımde bugun sabah bı saat gec gıttı azıcık dınlenıp kendıme geleyım dıye ama nerdee
kaptık sıfayı suan bende onu aynen takıp edıom bogazım sıs ve yanıo burnum hafıften akıo vs vs

canım sen yummurtladıgından emınsen aynen o sekılde 14 gun sonra reglın gelebılır cunku dıer tarıh uzadı ya lekelerden aslında o senın ıcın yenı tarıh olmuyo yanı demekkı duzenını etkılemedı aynen devam edecek sanırım

benım de gecen ay gecıkmıstı ya 5 gun bu ayda aynı kendı duzenıme gore geldı vucut dengesını buldu eskıye gerı dondu yanı

günaydın kızlarrr naptınız yavvv çok yoğunum kaç gündür ay sonu ya işler çok bazen meraktan dayanamayıp giriyom bir iki okuyup çıktım selam bile veremedim
lorkemm babana sevindim canım son anda ameliyattan vazgeçtiler sanırım inşallah ameliyatsız giderilir sorunu
herkişleri kocaman kocaman öpüyorummmmmm............

hosgeldın canım allah kolaylık versın bugunlerddde zaten ya kımse olmuyo yada okuyan cıkıo
saolsın evet amelıyat olmadı cok sukur ınsallah 2 gune de eve cıkaracaklar bakalım

oh gelmiş millet....ya demekki bu ay adetim süpriz bana:))

sanırım eskı tarıhın gıbı hesaplarsan analasılır az cok ne zaman gelecegı ama bellı de olmaz ıste 2+2=4 olmuyo

Selam kızlar nasılsınız? Eşim eksperi eve götürmeye gitti tabiiki ben yine Kociş kapıdan çıktı ben hemen KK'ya girdim :))
Geçmişe bakamadım biri bana özet geçebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…