- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.681
heh sende ver yaa valla eskı gunlerı ozledım
az kısı de olsak takıp edelım bırbırımızı en azından
ayy ınsallah ya bende hemen arkanızdan bı hafta sonra gelırım ne guzel olur
canım hosgeldın yaa sabah aklımdaydın dedım bu kız yoksa bu haftada mı gelmıcek ...
neyse ıslerı guzelce teslım et ıcın rahat etsın en azından
evı nezaman tasıyacaksınız kesın tarıh bellımı
bıde senın dogum bayram sonrası dımı
sen bı tarıh verde bıze bakalım o tarıhe gore takıp edelım senı bızde
gunaydinn canlarr ,bugun ise gitmedim ama kocam evdeeeebilmiyorumkismilegünaydın kızlarrr...size bişi söyleyeceğim.benim şimdi adetim geckti ya o yüzden yeni tarihim bu ancak sanki dün benim yumurtam çatladı...ve bu eski adetimin 14. günü...e şimdi ben eğer doğru tahmin ettiysem yumuratamın çatlama tarihini demekki 14 gün sonra adetmi olucam yoksam yeni tarihmi kafam karıştı
gunaydinn canlarr ,bugun ise gitmedim ama kocam evdeeeebilmiyorumkismile
evet canim ayni oylee oluyorr eger reglin duzenliyse :1hug:
LAPACIMMMMMMMMMMMMMMM :YENI EVIN HAYIRLI OLSUN CANIMM .ama dikkat et bu mutait evi hizla teslim edecem diye biseyleri eksik yapmasinnneyvahedigeldismileiyi kontrol etirin n bilim kombi v.s.
ayrica bebeisn tahmin dogumu 20 eylul demisin disini sik birazda 23 eylul beim dogum gunumde dogsunn :ecrin_bebek::ecrin_bebek: dogsun ki benim gibi akilli boshayallersmiledurustboshayallersmilecaliskanboshayallersmiletemizzboshayallersmilepakboshayallersmileanlayisliboshayallersmilesevecenboshayallersmilebuu gider de gider:dance:
sen saglikla dogurdaa biz bisey istemiyoz guzelimmm
canimmm n olsun kalktim hava iyi gibi hemen camasirlari makineye attim artik aksama kadar yagmur yagmassa kuruyacakkk:hulya:kız nurzul gitmiş sen gelmişin...naber tosbammm
yok canim yaa kadin aradi bugun cok az is varmiss ..gelme dediiizemuszemuszemuszemustatilmi bugün size....
günaydın kızlarrr...size bişi söyleyeceğim.benim şimdi adetim geckti ya o yüzden yeni tarihim bu ancak sanki dün benim yumurtam çatladı...ve bu eski adetimin 14. günü...e şimdi ben eğer doğru tahmin ettiysem yumuratamın çatlama tarihini demekki 14 gün sonra adetmi olucam yoksam yeni tarihmi kafam karıştı
hosgeldın canım allah kolaylık versın bugunlerddde zaten ya kımse olmuyo yada okuyan cıkıogünaydın kızlarrr naptınız yavvv çok yoğunum kaç gündür ay sonu ya işler çok bazen meraktan dayanamayıp giriyom bir iki okuyup çıktım selam bile veremedim
lorkemm babana sevindim canım son anda ameliyattan vazgeçtiler sanırım inşallah ameliyatsız giderilir sorunu
herkişleri kocaman kocaman öpüyorummmmmm............
oh gelmiş millet....ya demekki bu ay adetim süpriz bana:))
gaye hanımm...kociş gittimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?