Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

akşama ne çorbası yapsam

hiç yemek konusunda fikir yürütemiyorum çünkü çeşit yapmayı bilmiyorum hep kocişe sorarım ne yapalım diye ohaoldumsmile tabisi o da bazen tuhaf tuhaf bakar bana nede olsa evin hanımı benim ve ben soruyorum ne yapalım diyeeeeeebilmiyorumkismile napim el becerim yok düşünemiyorumda çeşit :sinifsinif:

bende burdayım edutcan

evet kuzum...bu arada netten baksana yemek portakal ağacı güzel ve .eşit bakımından yardımcı olur sana....

bu arada kızlar pakistana yardım yaptıysanız dekontunu portakal ağacındaki haticeye yolayın çekiliş yapıpı hediye verecek

çeşitlilikten ziyede el marifetim yok benim pek güzel yapamıyorum açıkcası değişik yemekleri ama arada denemeyi de ihmal etmiyorum tabisi:hulya:

lorkemm baban nasil canimm .ameliyat oldumuuua.s.
HALEVIM
hadi hayirlisi canimm bu ay insallah alahim gonlune gore verir bu mubarek aydaa:Saruboceq:
EDUTUMM canimm ben dun aksam yesil mercimek corbasi yaptim icine kare kare kucuk kucuk patates havuc domate maydonaz nane ve sarimsak kattim tabiki soganda .superr oldu istersen dene degisik oluyor hepsi ezilmiyo kucuk kucuk agaza gelyiorrcokacimcoookcokacimcoook

neden kuzuuummmmm
is yerinde uc kisi bir arada alisiyoduk bir kisi bugun hicc calismadiii sinir oldum onunda islerini biz yaptikk yaa cok gicik oldumm bide dun aksamdan cokkk susadim .tabi onlar oruc tutmuyo halden n anlarlarralsanaalsanasmile
boyle canim yaaa

KIVIRCIGIMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan O CAMASIRLARI SEN DE ASACAKSIN BALKONUNUNA SOYLE SERPE SERPE INNNN SALLAHH KUZUMMMMM:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…