- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.701
oo gaye de gelmıs ...
kocası kapı dısarı gaye topık ıcerı
Eee kızlar ne var ne yok? havadisleri alayım....
Ben dün iş yerine gelmedim çünkü dün akşam kayınvalidemleri ve görümcemleri iftara yemeğe aldım.... 15 kişi falandık... kafamçokkarıştı yoruldum ama herkes gittikten sonra kocişimin bana sarılıp teşekkür etmesi herşeye değerdi
günaydın kızlar
ben geldim dün gündüz uğrayamadım çok işim vardı akşam da kontrolüm vardı oğluşumu gördük
çok mutluyum keyfim yerinde
oğlum çok tatlıydı
oğluşum 1500 gr kızlar herşey yolunda dedi dr umuz
15 günde bir kontrole gidecem artık
drumuz 7.ayımızın bittiğini söyledi
yolculuk ve ilişki yasak dedi
herhangi bir kanama olursa su gelirse hemen arayın yada gelin dedi
ayrıca bebeğin hareketlerini takip edin günde 15-20 kez hareket etmeliymiş
işte böyle oğlumuzun renkli görüntüsü ve cdsini alıp evimize geldik
sizler nasılsınız?
masallah canım yaa ne guzel kocaman olmus yahuuu
benım ıkı yegenım 1300 dogdugu ıcın senın karnında onları gecmıs olması kocaman oluyo yanı sempatiksalakcinni
Allah ınsallah gunu gelınce saglıkla kucagına almayı nasıb etsın
herseyın yolunda olmasına bız de cok sevındık
sağol canım bende bu kadar beklemiyordum
4D ultrasonda baktırmıştık
ama net olarak kime benzediğini anlayamadık sanırım bana diyebilirimsempatiksalakcinni
sana da geçmiş olsun canım
havalar değişiverdi gündüz aşırı sıcak gecede baya bi serin oldu
dikkat etmek lazım
günaydın kızlar
ben geldim dün gündüz uğrayamadım çok işim vardı akşam da kontrolüm vardı oğluşumu gördük
oğlum çok tatlıydı
sizler nasılsınız?
masallah gayecım bu halınle ıyı kalkmıssın altından bırılerı erken gelıp yardım etseydı bariii...
neyse dedıgın gıbı esının kıymet bılıp tesekkuru bıle yetıo yorgunlugu atmaya gercı ...
valla pek gelen gıden yok havadıste yok o yuzden
eudtun gunu sastı ben hastayım grıbal enfk... kvrck arada gırıo ders calısıo
onun dısında ekstra bı durum yok maalesef
cokkk durgunuzzz
o degılde yumurtlayana kadar ıyılessek dıye bakıyorum esımın gozune ...
sanırım bu ay yattı yıne bızım velet kafamçokkarıştı
neyse ıyı olalımda gelır nede olsa bı ara
Aman da aman prensimiz kocaman olmuş... artık doğumlar sıraya girdi tüm bebişler sağlıkla sıhhatle vakitlerinde gelsinler inşallah.
Bende artık bebişin hareketlerini hissetmek istiyorum... böyle hissetmeden durmak çok sinir bozucu... çünkü sürekli aklım orda "acaba iyi mi?" "acaba kalbi atıyor mu?" "acaba rahat mı?" "ayy böyle yaptım acaba rahatsız oldu mu?" Offf zaman geçmek bilmiyor valla.
gayecım oyle dusunme bence bı aksılıkolsa zaten hemen vucut kenıdnı bellı edıo Rabbım oyle bı muhafazaya almıs kı cok zor bısey olması oluncada hemen haberdar edıyo zaten ...
sebın sana haber verecektı dımı
onun gunu ne zamandı kı
bole gıremeyınce takıpten dusuyoruz
kızlaer gelmıs gıtmıssınız ...
esımde bugun sabah bı saat gec gıttı azıcık dınlenıp kendıme geleyım dıye ama nerdee
kaptık sıfayı suan bende onu aynen takıp edıom bogazım sıs ve yanıo burnum hafıften akıo vs vs
canım sen yummurtladıgından emınsen aynen o sekılde 14 gun sonra reglın gelebılır cunku dıer tarıh uzadı ya lekelerden aslında o senın ıcın yenı tarıh olmuyo yanı demekkı duzenını etkılemedı aynen devam edecek sanırım
benım de gecen ay gecıkmıstı ya 5 gun bu ayda aynı kendı duzenıme gore geldı vucut dengesını buldu eskıye gerı dondu yanı
Selam kızlar nasılsınız? Eşim eksperi eve götürmeye gitti tabiiki ben yine Kociş kapıdan çıktı ben hemen KK'ya girdim :))
Geçmişe bakamadım biri bana özet geçebilir mi?
günaydın kızlar
oğlum çok tatlıydı
sizler nasılsınız?
halevim hayırlı olur inşallah yeni dönem eşinde de sorun çıkmaz umarımhoşgeldin kıvırcığım, gultunum
selam canlarım ben geldim drum herşey normal görünüyor dedi eşimden spermiyogram istedi eğer boş geçirmek istemiyorsan klomeni kullan 11.günü gel dedi eğer eşimin sonuçları kötü çıkarsa aşılamaya geçeriz dedi 2 iğneni de al dedi bakalım hayırlısı olsun
hoşgeldin tatlım hastanede sen geldin aklıma eşinin sonucu ne oldu diye umarım iyi sonuçlar çıkar canım
gayee maşallah hem evim kuçuk dion hem hamilesin hem 15 kişi ağırlamışsın maşallah yani.ben aannemlerle kayınvalidemleri çağırayım dedim eşim bu sene çağırmayalım yoruluosun dedi ablama soylediğimde sen hamilesin hasta değilsin dedi kaydirigubbakcemile3 heralde çağırırım bakalım
gaye eşinin sonuçlarını haber ver olur mu büyük ihtimal gastrit vardır inşallah daha kötü bişi çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?