- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.721
hoşgeldin kıvırcığım, gultunum
Kızlar bu arada eğer bebişim kız olursa ismine karar verdim sanırım... Hatta dün kesinlikle karar verdim diyebilirim... Allahım sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah... Kız olursa ismi
İlknur Beren olacak.
canım eşine keçi boynuzu pekmezi yediriomusun sende ye oda yesin ben bir kaşık her sabah yerdim eşimde bir sabah bir akşam yerdi muhakkak yeyyin +fındık ceviz yedir.aslında bide e vitamini var evde eşim yarısına kadar kullandı sonra bebiş gelince bıraktı yakın olsak sana verirdim tamamen doğal demişti doktor herkes kullanabilir yani 30 tl vermiştim ilaca oylece duruo evde
guzel isim gayecim inşallah randevuda kendilerini gosterirlerde oğreniriz cinsiyetlerini sonra isimleriyle hitap ederiz :)
sağol tatlım eşimde de sorun var bende de bakalım bi versin de inşallah iyi çıkar inşallah.halevim hayırlı olur inşallah yeni dönem eşinde de sorun çıkmaz umarım
ama olsun çıksa bile aşılama ya geçersiniz birşeye başladınız mı rabbim gerisini getirir inşallah
Kızım bu "boş geçirmeyelim bu ayda klomen kullanalım sonra aşılamaya geçeriz" lafını duyduğum ay hamileydim ben :)) Bu son klomen denemeleri uğurlu oluyor.
canım eşine keçi boynuzu pekmezi yediriomusun sende ye oda yesin ben bir kaşık her sabah yerdim eşimde bir sabah bir akşam yerdi muhakkak yeyyin +fındık ceviz yedir.aslında bide e vitamini var evde eşim yarısına kadar kullandı sonra bebiş gelince bıraktı yakın olsak sana verirdim tamamen doğal demişti doktor herkes kullanabilir yani 30 tl vermiştim ilaca oylece duruo evde
Kızlar bu arada eğer bebişim kız olursa ismine karar verdim sanırım... Hatta dün kesinlikle karar verdim diyebilirim... Allahım sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah... Kız olursa ismi
İlknur Beren olacak.
nolsun canım ya baya zorlanıyorum işte pek umudum yok ama ben elimden geleni yapayım da olmazsa yine olmasın-
.
Tamam canım haber veririm... Nasıl gidiyor senin dersler?
nolsun canım ya baya zorlanıyorum işte pek umudum yok ama ben elimden geleni yapayım da olmazsa yine olmasın
sağol tatlım eşimde de sorun var bende de bakalım bi versin de inşallah iyi çıkar inşallah.
umarım senin ki gibi bi kader yaşarız bizde rapor çıkardığımızda çerçeveletiriz
canım o vitaminin adını verirmisin bi sordurayım eşime bu arada eşim testi verirken stres sıkıntı yapıyor açıkcası zorlanıyor çünkü hayatı boyunca hiç yapmadığı bir şey yapıyor alışık değil yani o yüzden de verimli bir sonuç elde edilmiyor druma da söyleyemiyorum ki "eşim zamanında bu işlerle hiç uğraşmadığından dolayı zorlanıyor" diye yoksa ne düşünür eşim hakkında umarım bu sefer ki rahat olur yaaaaaaa
güzel isim bulmuşsun canım hayırlısı olsun bakalım cinsiyeti ne çıkacakbilmiyorumkismile
GAYECİM
beren güzel isim hem ilknurlada güzel olmuş
HALEVİM
dur daha ne kadar sorunları olanlar bebek sahibi oldu bak biz hala bekliyoruz
daha şanslısın tedavi olmaya başladın rabbim ugraşının mükafatını verecektir
GÜLTUNUM
nasılsın canım
EDUTCANCIM
kız napıyosun sana sataşmayı özledim ben yaaa sanki eski neşemizi kaybettik topik olarak üzülüyorum
kuzum emin ol hepimizin eşi için yeni ve gergin bir durum, benim eşimde 1 kere verdi hayaında belkide iyiki vermiş, ama düşünsene bizim içinde bu klomendi aşılamaydı muayneydi ne kadar eski ki.....emin ol bizimki çok daha zor...sürekli çatalda bacaklar açık bişiler sokulup duruyorlar...onlar tek başlarına ve gençliklerinde sürekli yaptıkları şeyi yapıyorlar...:)))) o kadar acıma kocişlere
o da bişey mi eşimi burda herkes tanıyo ve herkes biliyo onun sperm testi yaptırdıgınıhalev canım evde bakayım hatırlayamadım ismini
bizimkide zor verdi kimse için kolay değilki bide bizim klinikte hep kızlar var bide sabahtan yalnız gitmişti ama ben onu motive etmiştim gitmeden :)) bebişimiz için yap aşkım rahat olmaya çalış bak oraya hergun gidenler var tek sen değilsin kızlar gulecek değilya senide hasta olarak gorucekler gayet normal bir durum felan die konuşmuştum
o da bişey mi eşimi burda herkes tanıyo ve herkes biliyo onun sperm testi yaptırdıgını
sperm testi verdi çıktı başladılar hayırdır hocam sonuç geldimi nasıl geldi diye
muayeneye gelen hastalar bile soruyomuş
bi de onun durumunu düşünün
ha ha ha bu da güzelmişşş :roflol:
kvrckım iyiyim sen nasılsın inşallah iyi bir derece alırsın sınavından valla tebrik ediorum seni iyi çalışıosun.benimde çalışmam lazım bende smmm stajeriyim ama oyle soğudumki napcam bilmiom
o da bişey mi eşimi burda herkes tanıyo ve herkes biliyo onun sperm testi yaptırdıgını
sperm testi verdi çıktı başladılar hayırdır hocam sonuç geldimi nasıl geldi diye
muayeneye gelen hastalar bile soruyomuş
bi de onun durumunu düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?