- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.761
GAYECİM
beren güzel isim hem ilknurlada güzel olmuş
HALEVİM
dur daha ne kadar sorunları olanlar bebek sahibi oldu bak biz hala bekliyoruz
daha şanslısın tedavi olmaya başladın rabbim ugraşının mükafatını verecektir
GÜLTUNUM
nasılsın canım
EDUTCANCIM
kız napıyosun sana sataşmayı özledim ben yaaa sanki eski neşemizi kaybettik topik olarak üzülüyorum
halev canım evde bakayım hatırlayamadım ismini
bizimkide zor verdi kimse için kolay değilki bide bizim klinikte hep kızlar var bide sabahtan yalnız gitmişti ama ben onu motive etmiştim gitmeden :)) bebişimiz için yap aşkım rahat olmaya çalış bak oraya hergun gidenler var tek sen değilsin kızlar gulecek değilya senide hasta olarak gorucekler gayet normal bir durum felan die konuşmuştum
kuzum emin ol hepimizin eşi için yeni ve gergin bir durum, benim eşimde 1 kere verdi hayaında belkide iyiki vermiş, ama düşünsene bizim içinde bu klomendi aşılamaydı muayneydi ne kadar eski ki.....emin ol bizimki çok daha zor...sürekli çatalda bacaklar açık bişiler sokulup duruyorlar...onlar tek başlarına ve gençliklerinde sürekli yaptıkları şeyi yapıyorlar...:)))) o kadar acıma kocişlere
o da bişey mi eşimi burda herkes tanıyo ve herkes biliyo onun sperm testi yaptırdıgını
sperm testi verdi çıktı başladılar hayırdır hocam sonuç geldimi nasıl geldi diye
muayeneye gelen hastalar bile soruyomuş
bi de onun durumunu düşünün
valla eşim bana sınavı kazan istedigin araba altında olucak diye söz verdiginden beri çalışıyorummm zemuszemus
sonuç soranlara deseymiş gel göstereyim diye...manyak ya millet...sperm testi yapan adamın çenesi ne kadar düşük öyle çüş yani
kıslarrrrrrrrrrrr nasılsınısss
valla baklaım deneyecegız esımı uyanık ve bıraz hallıce yakalasam aklinialirimsmileYok canım bazı şeyleri bir gece önceden yaptım kalan ufak tefek şeyleri ve sofra kurmayı alan da dün evde dinlene dinlene yaptım... Zaten yemekten sonra da bana iş bırakmadılar sağolsunlar.Makinaya falan yerleştirdiler bulaşıkları.
Yaw hiç belli olmaz bu iş... gribiz diye 1 kere yaparsınız o 1 kerede tutar... bu bebelerin işi hiç belli olmuyor.Artık kesinlikle inandım buna...
Herşeyi planlaya biliriz ama bunu asla!
Allah ım hayırlısıyla kucagına almayı nasıb etsın ...ınsallah kolay atlatır .. haberler sende beklıyoruz artıkKızlar Sebini aradım şimdi uzun uzun konuştuk... Bu sabah NST'ye girmiş doktor heran gelebilir bebek hazırlıklı ol demiş... Sebincikte bekliyor şimdi kızının gelmesini... Bebeğin kilosu ve duruşu normal doğuma uygunmuş fakat sanırım Sebin'in çatısı darmış ondan dolayı yüksek ihtimal sezeryan olacak demiş doktoru.Hayırlısıyla bir hafta içinde Sebin'den haber bekleyeceğim.ayrıca hepinize selamı var çoook çoook öpüyor
saol canım ınsalllaaaahhhcanım çok geçmiş olsun sanada eşinede umarım hemen atlatabilirsiniz.
saolasın canım evet bıraz yorucu oluyo ama nabalım ...lorkem geçmiş olsun ramazandada hastalık kotu olur oruçluyken
eveet cok guzel olmus bencede ıkısı yanyana kaydirigubbakcemile5Kızlar bu arada eğer bebişim kız olursa ismine karar verdim sanırım... Hatta dün kesinlikle karar verdim diyebilirim... Allahım sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah... Kız olursa ismi
İlknur Beren olacak.
kesınlıkle aynı fıkırdeyım hepımız aynıyız yahuue yalanmı kuzu...bişi değil bazen ben kendimden çok kocamı düşünüyorum evet ama cidden bizim durum daha vahiöm anacım...ama işte bizde anaçlık varya bebek yokken kocayı bebek yapıyoruz
delikafaduldensonuç soranlara deseymiş gel göstereyim diye...manyak ya millet...sperm testi yapan adamın çenesi ne kadar düşük öyle çüş yani
araba muhabbetı olmus bakıyorum da valla bızde de donuyo 2 haftadır ..hamıle olsam dırek zaten alalım dıcem de sımdı de ıma edıyorum bakalımya aslında ben mini cooper istiyorum]
hosgeldın canım sen nasılsın ...kıslarrrrrrrrrrrr nasılsınısss
kızlar eltimler geldi bende çıkmak zorunda kaldım... Kontrolden geliyorlarmış... Bebeklerin ikiside erkek olacakmış... sinir oldum yaaaa....
neden sinir oldun ki senin bebişin cinsiyeti belli olmadı dimi
kızlar eltimler geldi bende çıkmak zorunda kaldım... Kontrolden geliyorlarmış... Bebeklerin ikiside erkek olacakmış... sinir oldum yaaaa....
neden sinir oluyon canım seninki belli olmadığı için mi yoksa damarına mı bastılar
yok canım benimki belli değil ama büyük ihtimal kız gibi...Benimki 7sinde belli olacak.
Sinir oldum işte ne bileyim... Zaten hamile olmasına da sinir olmuştum...
yaa eşimde zaten bir erkek takıntısı var şimdi onların erkek olmasına öyle bir sinir oldum... ben hamile kalmıştım aman torun geliyo diye sevindiler falan arkadan eltimin hamile olduğu hemde ikiz olduğu duyuldu o kıymete bindi... Hayır sinir olduğum nokta kayınbiraderim kayınvalidem ve kayınpederim ile eski bir konu yüzünden küs. Konuşmuyor. kızlarını da göstermiyorlar... Ne arıyorlar ne soruyorlar... Eşimle bide ortanca görümcem ile görüşüyorlar sadece. Buna rağmen onlar kıymetli oluyorlar...
Hani derler ya ayıp bir atasözü ama çoook doğru deveye diken insana ..... yaranır diye... aynen o hesap...
Biz herşeylerine koşalım,hep yanlarında olalım ama onlarda bişey olunca onlar kıymetli olsun... Birazda bundan dolayı sinir oldum yani.
Ben hamile kalmadan öncesinde de en büyük görümcem falan "e hadi bebek yok mu? bak bu zamana eltin arka arkaya hamile kaldı" falan diyordu... bende gıcık oluyordum...
Birisiyle karşılaştırılmaktan,yarıştırılmaktan nefret ederim. Eskiden annemde yapardı başkalarının çocuklarıyla kıyaslardı falan... Sinir olurdum... Şimdi onunla kıyaslandığım için snir oluyorum.
canım valla haklısın ınsanlar nedense hep yanında olanların kıymetını pek bılmezler ama olsun sız yapın anne babaya merhamet edene Allah ta rahmetıyle muamele edermıs
onlar bılmezse bılmesın yanı
hem senın de erkek olacak gıbı gelıyodu bana ama bakıom sen kız ısmı vs karalastırıyodun aman hayırlı ve saglıklı olsun da
bılmeyız ne olacagını erkek olur ugursuz hayırsız olur bellımı Allah korusun
sen sıkma canını boyle seylere
tabı suan hormonal olarakta daha hassasssın daha cok sınır oluyosunudr emınım
baska seyler dusunup kendını rahatlat takma sakın kafana bısey
canım benim evet sinir bozucu bi durum olmuş senin içinde boşver sen onu bunu sen bebişinle ilgilen etrafın kimle ilgilenirse ilgilensin siz huzurlu olun yeter boşunada sinirlerini altüst etme değmez olan sana ve minişine olur canım.:1hug:
yaw neden benim hep çok uykum var acaba yaaa...........
sende benim gibi uykuya doyamıyorsunda ondan eve ve işe gidene kadar serviste uyuyom sabah akşam:dilcikar:
yaw neden benim hep çok uykum var acaba yaaa...........
ya benim olayım sadece iş zamanı...birde ben sabah geç kalmaktan nefret ederim...ben erkenden kalkıcam sonra yemekten sonra felan uzanıcam
topiğimiz hakkaten boş geçiyor yaaaaaaa ben demirbaşı oldum sanırsam buranınboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?