Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

evet tatlım çok şükür ki tedavimiz var.

yok tatlım eşim kimseden çekinmiyor benim eşim hayatında o işi hiç yapmamış biri :kedi: o yüzden verirken sıkıntı ve stres yaşııyor gençken bile uğraşmamış hiç o tür işlerleohaoldumsmile bizim sorunumuz o yönde yani canlarım yoksa hayatta çekinmez kimseden sonuçta sağlık ve verilmesi gerekn birşey bunun bilincinde benim için yapar dert etmez çok şükürlaelaelaelaelae

seninki daha zor ve gıcık birşey kıvırcığım

valla eşim bana sınavı kazan istedigin araba altında olucak diye söz verdiginden beri çalışıyorummm zemuszemus

araba bahanen olsun da inşallah kazanırsın tatlım

sonuç soranlara deseymiş gel göstereyim diye...manyak ya millet...sperm testi yapan adamın çenesi ne kadar düşük öyle çüş yani

:roflol::roflol::roflol:

kıslarrrrrrrrrrrr nasılsınısss

hoşgeldin bitter çikolatam bizler iyiyiz aynı tas aynı hamam deam eder dururuz be bacım

valla baklaım deneyecegız esımı uyanık ve bıraz hallıce yakalasam aklinialirimsmile

Allah ım hayırlısıyla kucagına almayı nasıb etsın ...ınsallah kolay atlatır .. haberler sende beklıyoruz artık
canım çok geçmiş olsun sanada eşinede umarım hemen atlatabilirsiniz.
saol canım ınsalllaaaahhh

lorkem geçmiş olsun ramazandada hastalık kotu olur oruçluyken
saolasın canım evet bıraz yorucu oluyo ama nabalım ...
hasatalık gunahları dokermıs oyle dusununuyorum bende
eveet cok guzel olmus bencede ıkısı yanyana kaydirigubbakcemile5
e yalanmı kuzu...bişi değil bazen ben kendimden çok kocamı düşünüyorum evet ama cidden bizim durum daha vahiöm anacım...ama işte bizde anaçlık varya bebek yokken kocayı bebek yapıyoruz
kesınlıkle aynı fıkırdeyım hepımız aynıyız yahuu
dun o usumesın dıye metrobuste rresmen felclı gıbı kolum dondu klımanın oldugu tarafa ben oturdum sempatiksalakcinni
sonuç soranlara deseymiş gel göstereyim diye...manyak ya millet...sperm testi yapan adamın çenesi ne kadar düşük öyle çüş yani
delikafadulden

ya aslında ben mini cooper istiyorum]
araba muhabbetı olmus bakıyorum da valla bızde de donuyo 2 haftadır ..hamıle olsam dırek zaten alalım dıcem de sımdı de ıma edıyorum bakalım
kısa yollarda 2. el araba sonucları kayıtlıydı onu gordu gecen gun gulduk bayagı karsılıklıu hayırdır araba mı alıon dıo sempatiksalakcinni

valla bende bı audı a3 olsa bıde bmw 1 serısınden bısey olsa hayır demem
ama polo da olsa kabulumuz

kıslarrrrrrrrrrrr nasılsınısss
hosgeldın canım sen nasılsın ...
valla pek sesszı ve sakınız artık

kızlar eltimler geldi bende çıkmak zorunda kaldım... Kontrolden geliyorlarmış... Bebeklerin ikiside erkek olacakmış... sinir oldum yaaaa....

kızlar eltimler geldi bende çıkmak zorunda kaldım... Kontrolden geliyorlarmış... Bebeklerin ikiside erkek olacakmış... sinir oldum yaaaa....

neden sinir oluyon canım seninki belli olmadığı için mi yoksa damarına mı bastılar

neden sinir oluyon canım seninki belli olmadığı için mi yoksa damarına mı bastılar

yaa eşimde zaten bir erkek takıntısı var şimdi onların erkek olmasına öyle bir sinir oldum... ben hamile kalmıştım aman torun geliyo diye sevindiler falan arkadan eltimin hamile olduğu hemde ikiz olduğu duyuldu o kıymete bindi... Hayır sinir olduğum nokta kayınbiraderim kayınvalidem ve kayınpederim ile eski bir konu yüzünden küs. Konuşmuyor. kızlarını da göstermiyorlar... Ne arıyorlar ne soruyorlar... Eşimle bide ortanca görümcem ile görüşüyorlar sadece. Buna rağmen onlar kıymetli oluyorlar...
Hani derler ya ayıp bir atasözü ama çoook doğru deveye diken insana ..... yaranır diye... aynen o hesap...
Biz herşeylerine koşalım,hep yanlarında olalım ama onlarda bişey olunca onlar kıymetli olsun... Birazda bundan dolayı sinir oldum yani.

Ben hamile kalmadan öncesinde de en büyük görümcem falan "e hadi bebek yok mu? bak bu zamana eltin arka arkaya hamile kaldı" falan diyordu... bende gıcık oluyordum...
Birisiyle karşılaştırılmaktan,yarıştırılmaktan nefret ederim. Eskiden annemde yapardı başkalarının çocuklarıyla kıyaslardı falan... Sinir olurdum... Şimdi onunla kıyaslandığım için snir oluyorum.

yok canım benimki belli değil ama büyük ihtimal kız gibi...Benimki 7sinde belli olacak.
Sinir oldum işte ne bileyim... Zaten hamile olmasına da sinir olmuştum...

canım valla haklısın ınsanlar nedense hep yanında olanların kıymetını pek bılmezler ama olsun sız yapın anne babaya merhamet edene Allah ta rahmetıyle muamele edermıs
onlar bılmezse bılmesın yanı

hem senın de erkek olacak gıbı gelıyodu bana ama bakıom sen kız ısmı vs karalastırıyodun aman hayırlı ve saglıklı olsun da
bılmeyız ne olacagını erkek olur ugursuz hayırsız olur bellımı Allah korusun
sen sıkma canını boyle seylere
tabı suan hormonal olarakta daha hassasssın daha cok sınır oluyosunudr emınım
baska seyler dusunup kendını rahatlat takma sakın kafana bısey

canım benim evet sinir bozucu bi durum olmuş senin içinde boşver sen onu bunu sen bebişinle ilgilen etrafın kimle ilgilenirse ilgilensin siz huzurlu olun yeter boşunada sinirlerini altüst etme değmez olan sana ve minişine olur canım.:1hug:

çevremde birçok kişi senin oğlun olacak diyor ama hayırlısı tabi... ben kendimi kıza alıştırdım sanırım Aslında isim bulmamın nedeni erkek isminin zaten hazır olması bari kız olursa da hazır olsun dedim.

Zaten şimdi oturdum ultrason videosunu izledim mutlu oldum :))

kızım ben sana diyimmi bence kız çocuk anneninde babanında en büyük destekçisi...inşallah hayırlı olsunda evladınız gerisi boş

sende benim gibi uykuya doyamıyorsunda ondan eve ve işe gidene kadar serviste uyuyom sabah akşam:dilcikar:

ya benim olayım sadece iş zamanı...birde ben sabah geç kalmaktan nefret ederim...ben erkenden kalkıcam sonra yemekten sonra felan uzanıcam

ya benim olayım sadece iş zamanı...birde ben sabah geç kalmaktan nefret ederim...ben erkenden kalkıcam sonra yemekten sonra felan uzanıcam

bilgisayarda gözleri çok yoruyor canım lorkeenin dediği gibi oruçtan da olabilir havanın verdiği mayışıklıktan da olabilir normal yani bende bugün mayışığım biraz gözlerim yanıyor

topiğimiz hakkaten boş geçiyor yaaaaaaa ben demirbaşı oldum sanırsam buranınboshayallersmile

topiğimiz hakkaten boş geçiyor yaaaaaaa ben demirbaşı oldum sanırsam buranınboshayallersmile

evet yaa sen 1 edut2 ben 3 sanırım ...
neyse duzelır havalar sogusun bayram gecsın ususur herkesler yıne ınsallahhh

bnende sımdı azıcık uykuya cekılıom
bogazım yanıyo cok mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…