- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.781
evet yaa sen 1 edut2 ben 3 sanırım ...
neyse duzelır havalar sogusun bayram gecsın ususur herkesler yıne ınsallahhh
bnende sımdı azıcık uykuya cekılıom
bogazım yanıyo cok mirmirmirmir
merhaba kızlar... Nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz şükür oğluşumla :)
birde şu sancılar olmasa...
Son 14 gün kaldı. Ne var etraftakilerden duyduklarım gibi 10 gün erken geliverse şu velet opuyorumnanaktan
yaa kızlar benim bebe ne kadar alakasız şey varsa onları çektiriyor canımı... Anası gibi tuhaf bi bebe olcak herhalde... Hergün muhakkak canım sosisli sandviç istiyor... Karşı koyamayacağım dercede hemde... Son bikaç gündür de makarna takıntısı başladı yoğurtlu yada ketçaplı makarna istiyor canım...
canım ınsaalh hersey yolunda gıdecektır. allah yardımcın olsun. hayırlı dogumlar ınsallahgünaydın milleetttt.... =)) herkes başıma toplanmadan bir iki satır yazayım dedim...
çok saolun halevcim..edutcum..lorkem.... inşallah işleri toparlıcaz yavaştan... bende bir rahat edicem...
lorkem... 30 ağustosda taşınıyoruz.... daha doğrusu taşınmayı umuyoruz... taşıma şirketinden gün aldım.. herşeyi ayarladım..evi toparladım.. ama gel görki ağzımı bozmayayım hadi ama pislik müteaahhit evi teslim edemedi... henüz ne mutfak dolabı var ne banyo dolabı ne kombi ne kapılar nede zemindeki laminat.... peteklerde yok.. ama pis herif inatla 30 ağustosa yetiştiricem diyor =( yetişecek de hani nerde ürünler? yok... bakalım... ne olacak... yarın akşam eşimle gidip tekrar bakıcaz duruma.. git gel su yolu yaptık zaten evi.. o kaadr gidiyoruz ama yinede hiç ilerleme göremiyoruz =(((
31 ağustosda dr kontrolüm var.. ilk çatı muayenemi olucam.. o zaman net tarih vericek dr doğum için.. ama şimdilik dediği 20 eylül... bayramdan sonra beklicez yani akşam sabah =)
inşallah zamanında gelir...erken gelmez..çookk işimiz var.. işlerimiz bitince gelsiinnn :Saruboceq:
herkesi öpüyorum...
kendinize iyi bakın...
güzel haberler gelsin şu mübarek ayda peşpeşe inşaallaahhhh :Saruboceq:
ah guzelım sosıse dıkkat et gozunu seveyımç bu sıcakta bakteri falan hiç sağlıklı degılyaa kızlar benim bebe ne kadar alakasız şey varsa onları çektiriyor canımı... Anası gibi tuhaf bi bebe olcak herhalde... Hergün muhakkak canım sosisli sandviç istiyor... Karşı koyamayacağım dercede hemde... Son bikaç gündür de makarna takıntısı başladı yoğurtlu yada ketçaplı makarna istiyor canım...
hadı cnm allah kurtarsın darısı basımıza ınsallah :Saruboceq:merhaba kızlar... nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz şükür oğluşumla :)
birde şu sancılar olmasa...
son 14 gün kaldı. ne var etraftakilerden duyduklarım gibi 10 gün erken geliverse şu velet opuyorumnanaktan
vveeeee lapaci yeşil sahalara geri dönnerrrrrrrrr :jeyyar:
oleyyyyyyyhihoyyyt
naber edutcan...nasılsıınn?
ne yaptın? durumun ne şimdi?
sen neler yapıyorsun bebiş nasıl
hayırlısı olsun bakalıımmmmmm........ inş iğneleri kullanmaya fırsat kalmadan gelir miniş =)
ben iyiyim.. çok şükür.. bebişde iyi... çoookkk yoğunum =(( işelrimi devrettim.. bitti çok şükür.. şimdi evdeki işlere dalıcam...ayy her yanım iş.. allah yardımcım olsun
ah kıyamam sana kuzum...evdeki işleride salla kendini yorma kuzu
saolsun annem geldi toparladı epey.. ama yinede benim bizzat ayırmam gereken şeyler var.. onları ayırcam toparlıcam falan..sağolsun eşimde çok yardımcı olur bana ev işlerinde... o yüzden yorulmamaya çalışıyorum ama mümkün değil.. 15dk ayakta kalsam bacaklarım ağrıyo artık.. ağırlığım iyice arttı..hantallaştım =(
kızım sen ne hantallaşmısıın resimlerine baktım maşallah süpersin...kaç kilo adlın
opuyorumnanaktan oraya bı fert daha eklemeye calısıoz bakalım hayırlısylalorkee kız ne guzel resım bulmussun
oolley :lepi: kızım sen evdekı ınternet ısını hallet bı an evvelvveeeee lapaci yeşil sahalara geri dönnerrrrrrrrr :jeyyar:
ooohh masallah kızım doktoru gec ben bıle koyarım sımdı sana yasak suracıkta :jeyyar:ayselimm...
maşallah kuzuyaaa... kocaman olmuş artık.. bundan sonra çok daha hızla büyüyecek =)
valla dr bize hiç yasak vermedi... bugüne kadar aralıksız seyahatte ettim.... başka şeylerde yaptım kaydirigubbakcemile :jeyyar: yerimseniben
salı günü kontrolüm var.. bakalım artık yeter yasak diyecek mi? aklinialirimsmile
52 ile başladım.. şu an 62 yim...
hala hareketliyim enerjikim aslında ama.. önceden çekirge gibi ordan oraya atlayan birisi olduğum için şu an hantalmışım gibi geliyor bana =)) ama görenler hep maşallah pek hareketlisin diyorlar =)) dere tepe geziyorum.. ama yoruluyorum işteee..önceden banamısın demezdi yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?