Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

evet yaa sen 1 edut2 ben 3 sanırım ...
neyse duzelır havalar sogusun bayram gecsın ususur herkesler yıne ınsallahhh

bnende sımdı azıcık uykuya cekılıom
bogazım yanıyo cok mirmirmirmir

tabisi canım dinlen sen anca kendine gelirsin hadi görüşürüzyerimseniben

merhaba kızlar... nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz şükür oğluşumla :)
birde şu sancılar olmasa...
son 14 gün kaldı. ne var etraftakilerden duyduklarım gibi 10 gün erken geliverse şu velet opuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin herkes vaktinde gelsin ister sende tam tersi güzelim vaktinde gelmesi daha iyi değilmi biliyorum sancılara dayanması zor ama olsun biraz daha sabret canım zaten az vakit kalmış geçer merak etme

yaa kızlar benim bebe ne kadar alakasız şey varsa onları çektiriyor canımı... Anası gibi tuhaf bi bebe olcak herhalde... Hergün muhakkak canım sosisli sandviç istiyor... Karşı koyamayacağım dercede hemde... Son bikaç gündür de makarna takıntısı başladı yoğurtlu yada ketçaplı makarna istiyor canım...

hımmmmmm makarna kulağa hoş geliyor ama sosis hoş gelmiyor o isteğini bastırmaya çalış canım hakkaten aynı anası napacan işteeeeyerimseniben

hepinize iyi akşamlar kapatıyorum bende kociş gelicek birazdan öpüyorum hepinizi

canım ınsaalh hersey yolunda gıdecektır. allah yardımcın olsun. hayırlı dogumlar ınsallah

ah guzelım sosıse dıkkat et gozunu seveyımç bu sıcakta bakteri falan hiç sağlıklı degıl

hadı cnm allah kurtarsın darısı basımıza ınsallah :Saruboceq:

lorkee kız ne guzel resım bulmussun

nasılsınız hanımlar ısten gucten bakamıyorum hıc

ayselimm...
maşallah kuzuyaaa... kocaman olmuş artık.. bundan sonra çok daha hızla büyüyecek =)
valla dr bize hiç yasak vermedi... bugüne kadar aralıksız seyahatte ettim.... başka şeylerde yaptım kaydirigubbakcemile :jeyyar: yerimseniben
salı günü kontrolüm var.. bakalım artık yeter yasak diyecek mi? aklinialirimsmile

sen neler yapıyorsun bebiş nasıl

hayırlısı olsun bakalıımmmmmm........ inş iğneleri kullanmaya fırsat kalmadan gelir miniş =)
ben iyiyim.. çok şükür.. bebişde iyi... çoookkk yoğunum =(( işelrimi devrettim.. bitti çok şükür.. şimdi evdeki işlere dalıcam...ayy her yanım iş.. allah yardımcım olsun

ah kıyamam sana kuzum...evdeki işleride salla kendini yorma kuzu

ah kıyamam sana kuzum...evdeki işleride salla kendini yorma kuzu

saolsun annem geldi toparladı epey.. ama yinede benim bizzat ayırmam gereken şeyler var.. onları ayırcam toparlıcam falan..sağolsun eşimde çok yardımcı olur bana ev işlerinde... o yüzden yorulmamaya çalışıyorum ama mümkün değil.. 15dk ayakta kalsam bacaklarım ağrıyo artık.. ağırlığım iyice arttı..hantallaştım =(

kızım sen ne hantallaşmısıın resimlerine baktım maşallah süpersin...kaç kilo adlın

kızım sen ne hantallaşmısıın resimlerine baktım maşallah süpersin...kaç kilo adlın

52 ile başladım.. şu an 62 yim...
hala hareketliyim enerjikim aslında ama.. önceden çekirge gibi ordan oraya atlayan birisi olduğum için şu an hantalmışım gibi geliyor bana =)) ama görenler hep maşallah pek hareketlisin diyorlar =)) dere tepe geziyorum.. ama yoruluyorum işteee..önceden banamısın demezdi yollar

uyandıım yimegimi koydum geldım hemen
nabıyonuz balıyım burda
lorkee kız ne guzel resım bulmussun
opuyorumnanaktan oraya bı fert daha eklemeye calısıoz bakalım hayırlısyla
vveeeee lapaci yeşil sahalara geri dönnerrrrrrrrr :jeyyar:
oolley :lepi: kızım sen evdekı ınternet ısını hallet bı an evvel
ınsanın aklına soru gelınce ılk sen gelıyosun lapacı olsa bı sey solerdı kesınvs dıyee...
gercı ıslerınde cok ınternet olsada gırebılırmısın bılmıom ..neyse sagsalım yerlesıp dogurda bız bırırktıtırırız sorularımız kaydirigubbakcemile3
ooohh masallah kızım doktoru gec ben bıle koyarım sımdı sana yasak suracıkta :jeyyar:
valla gecen hafta ben hastaydım bu hfta kocam derken aaaa yeter dıcem valla -tatlicadiarzu-

kızım olsun o kadar 3 haftaya ben dogurmıcam heralde :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…