- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.801
uyandıım yimegimi koydum geldım hemen
nabıyonuz balıyım burda
opuyorumnanaktan oraya bı fert daha eklemeye calısıoz bakalım hayırlısyla
oolley :lepi: kızım sen evdekı ınternet ısını hallet bı an evvel
ınsanın aklına soru gelınce ılk sen gelıyosun lapacı olsa bı sey solerdı kesınvs dıyee...
gercı ıslerınde cok ınternet olsada gırebılırmısın bılmıom ..neyse sagsalım yerlesıp dogurda bız bırırktıtırırız sorularımız kaydirigubbakcemile3
ooohh masallah kızım doktoru gec ben bıle koyarım sımdı sana yasak suracıkta :jeyyar:
valla gecen hafta ben hastaydım bu hfta kocam derken aaaa yeter dıcem valla -tatlicadiarzu-
kızım olsun o kadar 3 haftaya ben dogurmıcam heralde :dilcikar:
ya evdeki internet işi kaldı.. o kadar çok işim varki ona zaman kalmadı hiç =(((( aam dediğin gibi alsamda giremem... çok iş var çoookk =(((
=))))))))) yasak yookk =))) ya bebek ayrı bir kese içinde güvende.... ona bişicik olmaz... herşeyin yeri ayrı =))) allah ona göre yaratmış =))))) doğumdan sonra lohusalık var bir sürü ayrı kalıcaz zaten.. şimdiki zamanların değerini bilmek lazımm :jeyyar:
ay sorma 3 haftaya doğurcam dimmiiii eyvahedigeldismile
o kadar işim varki hiç bunu düşünmüyorum..çok az zaman kaldı yavvv... 36 haftalık olduğumu az önce ticker ımdan gördüm beaa.... ayyy ne kadar az kalmışşşşşşşş kafamçokkarıştı
o zaman bende senı operım kuzum olumunekankayizsmileben giderim sizi öperim
ayyyyyyyyyyyyyy saat kaç olmuş..geç kaldım..ben kaçtım
herkese iyi akşamlarr
günayddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
nerde bu millettt? Haydi toplanın bakayıımmm.. Iki lafın belini kıralım
valla kuzum ne millet ne devlet kimnsecikler yok
canlarım bu özel hastaneler spermyogramın sonucunu ne zamanda çıkarıyorlar eşim haftaya perşembe vermeyi düşünüyor eee cumada benim kontrol var yetişirmi
ivettttt bende varım bu arada bir sonraki kontrolüm için haftaya cuma günü randevu aldım yani 11.gününe denk geliyor canlarım umarım yumoşlarım yine aynı büyüklüğe ulaşırlar.
canım her hastane farklı zamanda veriyo...biz hemen aynı gün aldık... ama bazı yerler ertesi gün veriyor
canlarım bu özel hastaneler spermyogramın sonucunu ne zamanda çıkarıyorlar eşim haftaya perşembe vermeyi düşünüyor eee cumada benim kontrol var yetişirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?