Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya evdeki internet işi kaldı.. o kadar çok işim varki ona zaman kalmadı hiç =(((( aam dediğin gibi alsamda giremem... çok iş var çoookk =(((

=))))))))) yasak yookk =))) ya bebek ayrı bir kese içinde güvende.... ona bişicik olmaz... herşeyin yeri ayrı =))) allah ona göre yaratmış =))))) doğumdan sonra lohusalık var bir sürü ayrı kalıcaz zaten.. şimdiki zamanların değerini bilmek lazımm :jeyyar:

kızım olsun o kadar 3 haftaya ben dogurmıcam heralde :dilcikar:

ay sorma 3 haftaya doğurcam dimmiiii eyvahedigeldismile
o kadar işim varki hiç bunu düşünmüyorum..çok az zaman kaldı yavvv... 36 haftalık olduğumu az önce ticker ımdan gördüm beaa.... ayyy ne kadar az kalmışşşşşşşş kafamçokkarıştı

hadı ole olsun bakalım ç...
yok ya haklısın kesınlıkle bende senın gıbı olurum sanırım hamıle falan olsam
haklarımı sonuna kadra kullanırım kesın zemuszemus
ben giderim sizi öperim
o zaman bende senı operım kuzum olumunekankayizsmile
ayyyyyyyyyyyyyy saat kaç olmuş..geç kaldım..ben kaçtım
herkese iyi akşamlarr

hadı kac valla bı cok ısın var hala laf yetıstırmeye calısıon

günaydın canlarım hoşgeldin lapacı işleri devretmişsin çok şükür kaldı ev işleri ve bebişi doğurma işi umarım ikisinide kolay ve zamanlı atlatırsın

ivettttt bende varım bu arada bir sonraki kontrolüm için haftaya cuma günü randevu aldım yani 11.gününe denk geliyor canlarım umarım yumoşlarım yine aynı büyüklüğe ulaşırlar.

canlarım bu özel hastaneler spermyogramın sonucunu ne zamanda çıkarıyorlar eşim haftaya perşembe vermeyi düşünüyor eee cumada benim kontrol var yetişirmi

Günaydın kızlaaaarrrr... Eşim gelir gelmez çıktı müşteriye gitti bende tabiiki hemen KK'ya daldım...
Nasılsınız?

günaydınlar efeniimmm zemuszemus

canlarım bu özel hastaneler spermyogramın sonucunu ne zamanda çıkarıyorlar eşim haftaya perşembe vermeyi düşünüyor eee cumada benim kontrol var yetişirmi

halevcim biz sabah verip oğleye almıştık nerde verecek medicanadamı ara sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…