- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.821
Bildiğim kadarıyla genelde 1 gün sonra kruger a göre bakan bir yer bulun bence
canım her hastane farklı zamanda veriyo...biz hemen aynı gün aldık... ama bazı yerler ertesi gün veriyor
günaydınlar efeniimmm zemuszemus
halevcim biz sabah verip oğleye almıştık nerde verecek medicanadamı ara sor istersen
Günaydın kızlaaaarrrr... Eşim gelir gelmez çıktı müşteriye gitti bende tabiiki hemen KK'ya daldım...
Nasılsınız?
lapacım sen isim buldunmuydu? bebiş alışverişini bitirdinmi anlatsana azıcık...
Günaydın kızlaaaarrrr... Eşim gelir gelmez çıktı müşteriye gitti bende tabiiki hemen KK'ya daldım...
Nasılsınız?
benim gittiğim özel hastanede verecek 80tl yeni açtılar o bölümü zaten neyse olmazsa arar sorarım nasıl oluyor diye sağolun canlarım
Kız Lapacıııııı Bebişin adı belli miiii??? bari aklınızdaki isimleri yaz da oylama yapalım bizde kendi aramızda
valla 80 tl azcık pahallı gibi...biz sanki 40 felan verdik galiba
enis ve berk arasında kaldım ben... eşim ömer istiyor.. bakalım..belli değil hala =)
alışverişi 7. ayın sonunda bir ctesi gidip yapmıştık... yorgunluktan işe gelememiştim =) ondan beri birşey yapamadık ev işlerinden... bu hafta sağolsun annem geldi.. ben tüm kıyafetleri yıkadım..annemde tek tek ütüledi... bu hafta sonu odası bitecek.. ama yeni eve gidecek.. yani taşındıktan sonra yerleştiricem herşeyi... çok işim var çoookkk....
hoşgeldin gayee... iyiiyiz..sen nasılsıınnnnn
bir kaç isim vardı.. burda bi oylama yaptım =) sonrada ikiye düşürdüm seçenekleri.. berk ve enis arasında kaldım.. eşimde ömer istiyor =) böyle işte... sen ne diyosun?? yap bakalım bi tercih teyzesii
valla 80 tl azcık pahallı gibi...biz sanki 40 felan verdik galiba
bir kaç isim vardı.. burda bi oylama yaptım =) sonrada ikiye düşürdüm seçenekleri.. berk ve enis arasında kaldım.. eşimde ömer istiyor =) böyle işte... sen ne diyosun?? yap bakalım bi tercih teyzesii
GÜNAYDIN HANIMLAR....
BENDE KATILIYIM BARI ALI VE OMER EN FAVORİ İSMİM:1hug:
hoşgeldin canım.Nasıl yakışıklı prensimiz? arada son resimlerini ekle de resimlerinden yiyelim onu :)günaydıııın,
annem bebişimi uyutuyor bende ütü yapıcam. 10 dk kaçtım kk ya a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?