Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Bildiğim kadarıyla genelde 1 gün sonra kruger a göre bakan bir yer bulun bence

canım her hastane farklı zamanda veriyo...biz hemen aynı gün aldık... ama bazı yerler ertesi gün veriyor

benim gittiğim özel hastanede verecek 80tl yeni açtılar o bölümü zaten neyse olmazsa arar sorarım nasıl oluyor diye sağolun canlarım

günaydınlar efeniimmm zemuszemus

halevcim biz sabah verip oğleye almıştık nerde verecek medicanadamı ara sor istersen

günaydın canım evet medicana da verecek yeni açtılar o bölümü arayıp soracam artık

Günaydın kızlaaaarrrr... Eşim gelir gelmez çıktı müşteriye gitti bende tabiiki hemen KK'ya daldım...
Nasılsınız?

günaydın canım

Kız Lapacıııııı Bebişin adı belli miiii??? bari aklınızdaki isimleri yaz da oylama yapalım bizde kendi aramızda

lapacım sen isim buldunmuydu? bebiş alışverişini bitirdinmi anlatsana azıcık...

enis ve berk arasında kaldım ben... eşim ömer istiyor.. bakalım..belli değil hala =)
alışverişi 7. ayın sonunda bir ctesi gidip yapmıştık... yorgunluktan işe gelememiştim =) ondan beri birşey yapamadık ev işlerinden... bu hafta sağolsun annem geldi.. ben tüm kıyafetleri yıkadım..annemde tek tek ütüledi... bu hafta sonu odası bitecek.. ama yeni eve gidecek.. yani taşındıktan sonra yerleştiricem herşeyi... çok işim var çoookkk....

Günaydın kızlaaaarrrr... Eşim gelir gelmez çıktı müşteriye gitti bende tabiiki hemen KK'ya daldım...
Nasılsınız?

hoşgeldin gayee... iyiiyiz..sen nasılsıınnnnn

diğer bir topikte "yıldız avcısı bir kadının güncesi " diye bir topik var resmen ağladım sabah sabah o kadar güzel yazmışki.....

Kız Lapacıııııı Bebişin adı belli miiii??? bari aklınızdaki isimleri yaz da oylama yapalım bizde kendi aramızda

bir kaç isim vardı.. burda bi oylama yaptım =) sonrada ikiye düşürdüm seçenekleri.. berk ve enis arasında kaldım.. eşimde ömer istiyor =) böyle işte... sen ne diyosun?? yap bakalım bi tercih teyzesii

bir kaç isim vardı.. burda bi oylama yaptım =) sonrada ikiye düşürdüm seçenekleri.. berk ve enis arasında kaldım.. eşimde ömer istiyor =) böyle işte... sen ne diyosun?? yap bakalım bi tercih teyzesii

Selam canım bende iyiyim... şimdi kendime bişeyler söyledim kahvaltı için onu bekliyorum.
Hmmm bence eşini de kırma kendinin de içinde kalmasın Ömer Berk olsun ismi...Yani ben olsam öyle yapardım...
Bizim de erkek olursa eğer Tamer Korhan olacak... Tamer babamın ismi ve mutlaka koymak istiyorum Eşimde kendi ismini koymak istiyordu Orhan diye.Bende olmaz dedim bari Korhan olsun o şekilde hem kendi gönlümü yaptım hem onun. :)
Bi de bende babaannemden kalma bir isim eleştirme huyu var o yüzden bi türlü beğenemiyorum. Enis ismi güzel ama çocuk okul hayatına başladığında biraz alay edilebilir farklı bir kelimeye benzetilerek.Her sinir olan yada kızdırmak isteyen o şekilde dalga geçer... Çocuklar bu konuda çok acımasız oluyorlar ne yazıkkı.O nedenle Berk ismini tercih ettim.
Mesela benim kuzenimin ismi Başak.Ortaokulu birlikte okuduk ve onu sinir etmek isteyenler yada tartıştığı kişiler hemen adıyla dalga geçerlerdi.B yerine başka harf koyarak. O nedenle çocuğa ileride sıkıntı yaşatmayacak bişey lazım diye düşünüyorum.

valla 80 tl azcık pahallı gibi...biz sanki 40 felan verdik galiba

ne bilim canım ya sorduğumuzda 80tl demişti bayan hastane de tam bi hastane yani 5 yıldızlı otel gibi yapmış sanırım ona oranla fiyat biçtilerbilmiyorumkismile

lapacii
bence berk ya da ömer olsun. ikiside çook güzel.
hatta ben berk veya ömer çok istiyodum . olmadı bari yeğenimiz olsun :1hug:

bir arkadaşım aras koyacakmış....aras ışık topu demekmiş..ve tanıdığı çok yakışıklı ve inanılmaz sanslı birinin adıymış...değişik geldi söyleyeyim dedim

bir topikte bebek şekerleri ve sepetlerinin resimlerini koymuşlar çok guzeller var yapmayı duşunen varmı hatunlar doğumu yaklaşanlar aysel bafo lapacii??

kız pınar nasıl gidiyor annelikkk...ay valla koysana kuzunun fotolarını ...allah nazardan sakladsın süper bişi o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…