Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Günaydın herkese

Canım benim drum Zekai Tahir'in dru.Bir keresinde tahlil için gitmiştim acayip kalabalıktı.Ama çok kalabalık bir kadrosu var.bir de hastane şartları iyi gibi geldi bana.

evet kalabalık olduğunu bende duymuştum sen doktorundan memnunmusun yani

papatyam 6 haftalıkken nokta kadar bir şeydi bizimki.1 ay sonrasında da faslye kadardı.ama kalp atışı ilk seferde bile prı pır belli oluyor merak etme

Ben bugün doktordaydim bisi görülmedi hala sadece kese büyümüs 14mm olmus birde bebis 5gün geriden gidiyodu. 4 güne cikarmis. Simdi 6+2 olmus.

benimde adet bitti bugün adaçayına başlayacağım 3 gün akşamları içeceğim bakalım hayırlısı olsun

selam kkızlar nasılsınız bakalım geldım ben

lorkee sen naptın ne zaman vurulcan çatlatma iğnesini

canım bıraz canım sıkıldı acıkcası dr yumurtalara baktı fazla uyarılmıs yumrutaların hapa cok tepkı vermısler dedı o yuzden kendıllıgınden catlamasını beklıcez dedı yoksa hepsı catlar olmaz dedı :1closedeyes:
bıde ben dr a dedım ılk olarak 2 hapla baslamak yumurtalarım kendılıgınden gelısıyorsa olumsuz olmazmı dedım yooo oyle olsa vermeyız demısttı ve oyle oldu ıste sanırım fazla ve kocaman yumurtalarım var :mymeka:

peki kaç tane ve en büyüğü kaç mm sölemedimi

evet kalabalık olduğunu bende duymuştum sen doktorundan memnunmusun yani

ben drumu seviyorum.İsmi Filiz Akın Su internette bir bayan iki bebeğini de onun doğurttuğunu ve çok iyi bir dr olduğunu yazmıştı.ben de hamile kalmadna önce gittim genel bir kontrol olsun diye.çok tatlı bir bayan.3 ay içerisinde güzel haberini alırım dedi ve dediği gibi de oldu ekimde gittim aralıkta hamileydim.iş yerinde izin problemim olduğu için ve de hatanede her gittiğinde farklı bir dr olduğu için muayenehanesine gidiyorum ben.tabi bir de ben diyabet olduğum için hep aynı drun kontrolünde olmam lazım.Zaten benim drum Gençlik merkezi diye bir bölüm var orada duruyor hastanede.hastanenin imkanları netten okuduklarıma göre çok iyi.İstersen hastaneye bir git dene.

canım benim doktorumda orda özele gidersen bi kere herşey daha rahat olur bence önce bi özele git derim ben

canım özel dr ne kadar istiyor ki

canım senle pek sohbet edemedık sen nezamandır ıstıyosun cocugun varmı?

canım biz ekim ayından beri istiyoruz bende pco var eşimde de sperm hareketliliği yavaşlığı varmış yeni baktırdık

Ben bugün doktordaydim bisi görülmedi hala sadece kese büyümüs 14mm olmus birde bebis 5gün geriden gidiyodu. 4 güne cikarmis. Simdi 6+2 olmus.

bitanem kalp atışı var yok bir şey demedi mi drun?Allah korusun zaten olmasaydı drun söylerdi bunu sana.daha çok minik ben de senin gibi panik yapıyordum bir şey görünmüyor diye ama normal düşünsene benim ki 17 haftalık olduğunda ancak 18cm olmuştu.nokta kadar bir şey daha o annesi sıkma canını.sen kendine dikkat et olabildiğince dinlen yeter.:1hug:

Yok canim bisi söylemdi. Kalp atisina bakmadi onun icin persembe gel dedi. Ama bebis görünmedi icinde kalbi nasil görünecek ki

canım biz ekim ayından beri istiyoruz bende pco var eşimde de sperm hareketliliği yavaşlığı varmış yeni baktırdık

halevim bizim doktor arkadaşımız olduğu için para almıyo tatlım ama 100-150 arası diye biliyom

peki kaç tane ve en büyüğü kaç mm sölemedimi

canım demedı bısey ya sadece fazla uyarılmıs cok hassasmıs demekkı yumurtaların normalde boyle tepkı vermmesı lazım falan dedı ...bende sormadım kafam dagıldı o an ..
sorsam ne olcak bıde dıye dusundum sanırım ...
ya ınsallah kıste falan donusmezlerr..

zaten arastırdıkca yenı bısey cıkıyor canım keseke boyle arastırmasak bılgısız olsak kendılıgınden oluverırı belkı de hem sız daha cok yenı sayılırsınız canım olur ınsallah

tatlım valla 180-200 arası muayenehaneler.ama sigortalının masraflarının bir kısmını karşılayan özel poliklinikler de var.ama tabi doğum nerde ve nasıl oluyor onu bilmiyorum.Gaye'Nin gittiği bir yer var Maltepede ücretini falan ona sorabilirsin.o da memnundu drundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…