- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.521
Günaydın herkese
Canım benim drum Zekai Tahir'in dru.Bir keresinde tahlil için gitmiştim acayip kalabalıktı.Ama çok kalabalık bir kadrosu var.bir de hastane şartları iyi gibi geldi bana.
papatyam 6 haftalıkken nokta kadar bir şeydi bizimki.1 ay sonrasında da faslye kadardı.ama kalp atışı ilk seferde bile prı pır belli oluyor merak etme
regl olmuşsun bu da bir yerde iyi bir şey.yeni bir umut doğdu.inş. bu reglin bitiminde yumurtacığın bebiş oluverir :Saruboceq:
deniyeyim peki hangi bölümden randevu almam gerekiyor rutin kontroller için
benimde adet bitti bugün adaçayına başlayacağım 3 gün akşamları içeceğim bakalım hayırlısı olsun
lorkee sen naptın ne zaman vurulcan çatlatma iğnesini
selam kkızlar nasılsınız bakalım geldım ben
canım bıraz canım sıkıldı acıkcası dr yumurtalara baktı fazla uyarılmıs yumrutaların hapa cok tepkı vermısler dedı o yuzden kendıllıgınden catlamasını beklıcez dedı yoksa hepsı catlar olmaz dedı :1closedeyes:
bıde ben dr a dedım ılk olarak 2 hapla baslamak yumurtalarım kendılıgınden gelısıyorsa olumsuz olmazmı dedım yooo oyle olsa vermeyız demısttı ve oyle oldu ıste sanırım fazla ve kocaman yumurtalarım var :mymeka:
evet kalabalık olduğunu bende duymuştum sen doktorundan memnunmusun yani
canım benim doktorumda orda özele gidersen bi kere herşey daha rahat olur bence önce bi özele git derim ben
canım senle pek sohbet edemedık sen nezamandır ıstıyosun cocugun varmı?
Ben bugün doktordaydim bisi görülmedi halasadece kese büyümüs 14mm olmus birde bebis 5gün geriden gidiyodu. 4 güne cikarmis. Simdi 6+2 olmus.
benimde adet bitti bugün adaçayına başlayacağım 3 gün akşamları içeceğim bakalım hayırlısı olsun
bitanem kalp atışı var yok bir şey demedi mi drun?Allah korusun zaten olmasaydı drun söylerdi bunu sana.daha çok minik ben de senin gibi panik yapıyordum bir şey görünmüyor diye ama normal düşünsene benim ki 17 haftalık olduğunda ancak 18cm olmuştu.nokta kadar bir şey daha o annesi sıkma canını.sen kendine dikkat et olabildiğince dinlen yeter.:1hug:
canım özel dr ne kadar istiyor ki
canım biz ekim ayından beri istiyoruz bende pco var eşimde de sperm hareketliliği yavaşlığı varmış yeni baktırdık
peki kaç tane ve en büyüğü kaç mm sölemedimi
canım biz ekim ayından beri istiyoruz bende pco var eşimde de sperm hareketliliği yavaşlığı varmış yeni baktırdık
Yok canim bisi söylemdi. Kalp atisina bakmadi onun icin persembe gel dedi. Ama bebis görünmedi icinde kalbi nasil görünecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?