Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

arsiz kariiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiii kocana allah kolaylik versinnlülülülülülü
nıkahlı garısıyammm sananeee :mymeka:
canım sizin içinde çok zor bir süreç olmuş çok şükür ki şuan sağlıklı evlatları var Allah bağışlasın
evet canım gectı cok sukur ... Allah kımsye vermesın

edut yaaaa
valla kafam zonkuluyo yengemı yazarken bı posta daha agladım
nası aksm olcak bılmem
bıde 10 tane adam gelecekkk
Allah kolaylık versın banaa

kız hakkını helal et...benmi üzdüm seni....başına patates bağla...bilmiyorumkismile

akşama sulu köfte yapacağım hem yemek hem çorba
valla ıyı fıkır bende cok severım sulu kofteyıı
annem de ne guzel yapardı evdekı o koku ne guzel olur yaaa
kız hakkını helal et...benmi üzdüm seni....başına patates bağla...bilmiyorumkismile

yok bacım ya saka dıom
yıldız avcısımı ne okuyun dedın ya bılıom kendımı okuyunca aglıcam aglayınca zonklayacak
ben kendım kasınıom ıste
senın de yazdıgını okudum merak edıp
bıde eskıye gıttım derken ...
olur olyle alıskınım ben patates falan kar etmıo pek

kızım insan okuyunca aslında kendi içine attılarını görüyor...benim bugün öyle oldu...aslında çok içime atmışım...içimden kocaman yumru çıktı....her yezılımda bişiler gözelrim doluyor....

kuzu...valla orucunu açar açmaz ilaç iç aklım sende kalacak..yada kalk yat 1-2 saat

aslında ıyı olmus bence senın ıcın aglayıp ıcınden bıraz atmıssındır
olayın sıcaklıgyla ınsan pek anlamıo ama ruh yasaıyo ıste bıseyler...

kuzu...valla orucunu açar açmaz ilaç iç aklım sende kalacak..yada kalk yat 1-2 saat
bacım soledıgıme pısman etme
bısey olmaz orucu acınca gecer soguk dus yatmadan da ohh
aksam yazarım sana nede olsa erkek dolu olcak ev
bende kadınlar kulubune kacarım sempatiksalakcinni

ay harika bir çalışma oldu bak benim için bu . sağol sekercim

ya korkutmak gibi olmasın ama aynı haftalarda bana da erkek deıler hatta ok ısaretı ıle ısaretleyıp resmını verdı. 1 aysonra prenses oldugunu ogrenmıstık. aldıgım mavı tulum elimde patladı

mugmug nurzul tebrikler kızlar. allah analı babalı buyutsun ınsallah...

lorkecim fotona bayıldım

kızlar berbat bır gun. mahalleyı kene basmıs. bır baktık evde de var. gece dedemlere gıttım kalmaya sımdı evı ılacladılar. beledıyeyı aradım. mahalleyı ılacladılar. ısler yoğum. dombili oldum nefes alamıyorumç ayyyyy bayilazağimmmmmmakannehir

hadi bakayım ellerine sağlık kuzuum
saolasın canım corbayı koydum geldım ama sen cıkmıssın ...
hadı hayırlı ıftarlar sana ...

canım saolasın fotomu bede sevıom masaustumde de bu var

Vladstudio.com - bedava masaüstü duvar kağıtları, geniş ekran, çift monitör, iPhone duvar kağıtları, iPad duvar kağıtları, cep telefonu arka planları, saatli duvar kağıtları, e-kartlar devamı burada cok guzel seyler var ...

ayy yaa kene cok kotu bı durum aman canım ıyıkı erken farketmısısınız...
Allah korusun yaa dıkkatlı olun ılaclandıktan sonra da bı sure gırme sen eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…