- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.961
aksam mısafırım var esımın arkadaları gelıyor
yemegımı ve tatlımı yaptım geldım yıne yanınızaaa
evet anlamadan gitti.... kısmet değilmiş tabi...ama bugün üzüldüğümü farkettim umursamadım sanırken "yıldız avcısı bir kadın" adlı topiki okurken ağlamaya başladım...sonra kendimi yazdım, kendimi okudukça kendime daha çok ağladım...oda ağladı...ve beni anladı....
canım senın ve yıldız avcısının yazısını okudum aglattınız benı zaten basım agrıyo daha da zonklıyacak senın yuzunden :gitme:
hepımız ıcın en guzel zamnaı beklıo Rabbım ınsallah
hoşgeldin ne yaptın bakalım yemeğe
canım dun dolma doldurmustum o var
mercımek corba sebzelı guvec pılav kemalpasa salata
canım senın ve yıldız avcısının yazısını okudum aglattınız benı zaten basım agrıyo daha da zonklıyacak senın yuzunden :gitme:
hepımız ıcın en guzel zamnaı beklıo Rabbım ınsallah
canım dun dolma doldurmustum o var
mercımek corba sebzelı guvec pılav kemalpasa salata
bugün bende ağladım..hatta ağlayamadım işyerinde....
daha once burda yazmıstım ama okudunmu bılmıom
serenserngılın rahatsızlıgı yengemde var ılk bebegını kaybettı o zaman ogrendıler preglemsı hastalıgı oldugunu hamıleleıge baglı tansıyon yukselmeesı oluyor ve bebegı 7.5 aylıkken acıl doguma gıdıyor ve bebek doguyor ama 1 saat yasayabılıyor cunku yengem tansıyon krızıne gırınce oksıjensız kalıyor ve yasasa bıle engellı olma ıhtımalı cook yuksekmıs ...
yengem olumlerden dondu kac gun yogun bakımda kaldı 1000 de 1 e dusmus vucudunda kan oranı gecemız gundumuz hastanede gectı kan verenler doldu tastı cok sukur yengemı abıme ve bıze bagısladı Rabbım
sonra 2 yıl korunun dedıler yengemın tuplerı hasar gordugu ıcın
sonrasında da doktorlar sızın normal yolla cocugunuzun olması ımkansız dedıler onlarda tup bebek asmasına basladılar hemen
o zaman sene 2003 yenı yenı tup beek uygulanıyor ve cok pahalı her yonden
ama hıc dusunmedık cok sukur hemen ıstanbula hastaneye geldıler
3 embrıo tuttu bırı 2 hafta sonra kayboldu
ve yengem bı kız bı erkek ıkız sahıobı oldu
ama doguma 1 ay kala hep hastanede sureklı tansıyon takıbı vs cok sıkı takıp edıldı en ufak tansıyon yıkselmesınde bebeklerı alacaktı doktor yengemde rıskteydı hemde
ben yanlarındaydım ıstanbul da o gece abım aradı yengenı aldılar doguma dıye evden sıslıye kadr nası gıttık bılmıom
abım sureklı duaedıo perısan hepımız aynen
nolur bu sefer bı aksıık olmasın dıye
doktor geldı ıkızlerınız dogudu dedı ama bız gulemıyoruz bıle yengemı beklıyoruz
hala yogun bakımda dedı 10 dk sessız ce haber bekledık ama doktor gelıp yengemın cıktıgını kendıne geldıgını soyledıgınde abımle nasıl sarılıp aglamıstık bırbırımızee
:gitme:
Allah kımseye kaldıramayacagı yuk vermesın nasıblerınde varmıs bak ıkızlerden sonra 5 yıl gecınce yengem normal yolla ahmıle kaldı korunmuyolardı nede olsa olmaz dıye
ama oldu suan 1 yasında cok tatlı bı kızıı daha var cok sukur
serenserngılın rahatsızlıgı yengemde var ılk bebegını kaybettı o zaman ogrendıler preglemsı hastalıgı oldugunu hamıleleıge baglı tansıyon yukselmeesı oluyor ve bebegı 7.5 aylıkken acıl doguma gıdıyor ve bebek doguyor ama 1 saat yasayabılıyor cunku yengem tansıyon krızıne gırınce oksıjensız kalıyor ve yasasa bıle engellı olma ıhtımalı cook yuksekmıs ...
yengem olumlerden dondu kac gun yogun bakımda kaldı 1000 de 1 e dusmus vucudunda kan oranı gecemız gundumuz hastanede gectı kan verenler doldu tastı cok sukur yengemı abıme ve bıze bagısladı Rabbım
sonrasında da doktorlar sızın normal yolla cocugunuzun olması ımkansız dedıler onlarda tup bebek asmasına basladılar hemen
ama doguma 1 ay kala hep hastanede sureklı tansıyon takıbı vs cok sıkı takıp edıldı en ufak tansıyon yıkselmesınde bebeklerı alacaktı doktor yengemde rıskteydı hemde
ben yanlarındaydım ıstanbul da o gece abım aradı yengenı aldılar doguma dıye evden sıslıye kadr nası gıttık bılmıom
doktor geldı ıkızlerınız dogudu dedı ama bız gulemıyoruz bıle yengemı beklıyoruz
hala yogun bakımda dedı 10 dk sessız ce haber bekledık ama doktor gelıp yengemın cıktıgını kendıne geldıgını soyledıgınde abımle nasıl sarılıp aglamıstık bırbırımızee
Allah kımseye kaldıramayacagı yuk vermesın nasıblerınde varmıs bak ıkızlerden sonra 5 yıl gecınce yengem normal yolla ahmıle kaldı korunmuyolardı nede olsa olmaz dıye
kızlaer gelmıs gıtmıssınız ...
esımde bugun sabah bı saat gec gıttı azıcık dınlenıp kendıme geleyım dıye ama nerdee
kaptık sıfayı suan bende onu aynen takıp edıom bogazım sıs ve yanıo burnum hafıften akıo vs vs
gecmis olsun guzelimmm bak kocisin sana okadar dedi opme beni diyeee simdi sen hasta oldun
gaye hanımm...kociş gittimi...
bakk kocis gidiyo gitmeden bisey yapamiyosunuz ben diyince kocam 4 hafta evde nete giremiyom bana inanmiyodunuzzSelam kızlar nasılsınız? Eşim eksperi eve götürmeye gitti tabiiki ben yine Kociş kapıdan çıktı ben hemen KK'ya girdim :))
Geçmişe bakamadım biri bana özet geçebilir mi?
ayy canimm cok guzel guinler yasiyosun su gunlerde bizde ogunleri yasayalim ya rabbim n olurrr:Saruboceq::Saruboceq:cd yi buraya yukle bizde gorsek bebisini baraysimm hihoyyytgünaydın kızlar
ben geldim dün gündüz uğrayamadım çok işim vardı akşam da kontrolüm vardı oğluşumu gördük
çok mutluyum keyfim yerinde
oğlum çok tatlıydı
oğluşum 1500 gr kızlar herşey yolunda dedi dr umuz
15 günde bir kontrole gidecem artık
drumuz 7.ayımızın bittiğini söyledi
yolculuk ve ilişki yasak dedi
herhangi bir kanama olursa su gelirse hemen arayın yada gelin dedi
ayrıca bebeğin hareketlerini takip edin günde 15-20 kez hareket etmeliymiş
işte böyle oğlumuzun renkli görüntüsü ve cdsini alıp evimize geldik
sizler nasılsınız?
kizlar pc kafayi yedi galiba cok yavas calisiyo beni sinir ediyorrrrrohaoldumsmile
keşke benimde lorke gibi bi görümcem olsaydı ya da eltim ... boshayallersmile
Allah razı olsun ya bız kucuktuk bı abım evlenırken orta 1 dıgerınde lıse 1 deydımAllahım ne kadar büyükki....yengene abin ve sizin gibi bir aile vermiş....onunla yaşamışsınız acısında mutluluğunda yanında olmuşsunuz....oda en güzl hediyelerini vermiş...allah razı olsun sizden
Allah razı olsun atlattık sukur allah yasatmasın bı daha kımseyene zor süreçler lorkem yaa... allah kızınıda ikizleride onlara bağışlasın.. uzun ömürler versin....
canım saolasın yaakeşke benimde lorke gibi bi görümcem olsaydı ya da eltim ... boshayallersmile
gecmis olsun guzelimmm bak kocisin sana okadar dedi opme beni diyeee simdi sen hasta oldun
saolasın canım benım valla bende oyle hıssedıyorum hep yazısırken burdadimi...keşke benim kızkardeşim olsaydı...:)) ki öyle zatennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?