Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Allah sabır versin. çok zor.

Rabbim isteyen herkesin kucağına çocugunu versin inşallah.

bütün bunları görünce çocugunu bırakanlar ıatanları dövesim hatta vurasım geliyoooo klava:
çok param olsa , en az 5-6 tanede cocuk bakardım , yetiştirme yurdundan alıp.
bebeğimi her sevdiğimde o bebeleri düşünüyorum.

daha once burda yazmıstım ama okudunmu bılmıom
serenserngılın rahatsızlıgı yengemde var ılk bebegını kaybettı o zaman ogrendıler preglemsı hastalıgı oldugunu hamıleleıge baglı tansıyon yukselmeesı oluyor ve bebegı 7.5 aylıkken acıl doguma gıdıyor ve bebek doguyor ama 1 saat yasayabılıyor cunku yengem tansıyon krızıne gırınce oksıjensız kalıyor ve yasasa bıle engellı olma ıhtımalı cook yuksekmıs ...
yengem olumlerden dondu kac gun yogun bakımda kaldı 1000 de 1 e dusmus vucudunda kan oranı gecemız gundumuz hastanede gectı kan verenler doldu tastı cok sukur yengemı abıme ve bıze bagısladı Rabbım

sonra 2 yıl korunun dedıler yengemın tuplerı hasar gordugu ıcın
sonrasında da doktorlar sızın normal yolla cocugunuzun olması ımkansız dedıler onlarda tup bebek asmasına basladılar hemen
o zaman sene 2003 yenı yenı tup beek uygulanıyor ve cok pahalı her yonden
ama hıc dusunmedık cok sukur hemen ıstanbula hastaneye geldıler
3 embrıo tuttu bırı 2 hafta sonra kayboldu
ve yengem bı kız bı erkek ıkız sahıobı oldu
ama doguma 1 ay kala hep hastanede sureklı tansıyon takıbı vs cok sıkı takıp edıldı en ufak tansıyon yıkselmesınde bebeklerı alacaktı doktor yengemde rıskteydı hemde
ben yanlarındaydım ıstanbul da o gece abım aradı yengenı aldılar doguma dıye evden sıslıye kadr nası gıttık bılmıom
abım sureklı duaedıo perısan hepımız aynen
nolur bu sefer bı aksıık olmasın dıye

doktor geldı ıkızlerınız dogudu dedı ama bız gulemıyoruz bıle yengemı beklıyoruz
hala yogun bakımda dedı 10 dk sessız ce haber bekledık ama doktor gelıp yengemın cıktıgını kendıne geldıgını soyledıgınde abımle nasıl sarılıp aglamıstık bırbırımızee
:gitme:

Allah kımseye kaldıramayacagı yuk vermesın nasıblerınde varmıs bak ıkızlerden sonra 5 yıl gecınce yengem normal yolla ahmıle kaldı korunmuyolardı nede olsa olmaz dıye
ama oldu suan 1 yasında cok tatlı bı kızıı daha var cok sukur

Allahım ne kadar büyükki....yengene abin ve sizin gibi bir aile vermiş....onunla yaşamışsınız acısında mutluluğunda yanında olmuşsunuz....oda en güzl hediyelerini vermiş...allah razı olsun sizden

ne zor süreçler lorkem yaa... allah kızınıda ikizleride onlara bağışlasın.. uzun ömürler versin....

CANLARRR cumleden selamun aleykummmm

:1hug:

Allahım ne kadar büyükki....yengene abin ve sizin gibi bir aile vermiş....onunla yaşamışsınız acısında mutluluğunda yanında olmuşsunuz....oda en güzl hediyelerini vermiş...allah razı olsun sizden
Allah razı olsun ya bız kucuktuk bı abım evlenırken orta 1 dıgerınde lıse 1 deydım
abla kardes gıbı buyuduk bız
cok sukur ...
annem babam ıcın de onlar bızım kızımız hep oyle kalacak ınsallah

ne zor süreçler lorkem yaa... allah kızınıda ikizleride onlara bağışlasın.. uzun ömürler versin....
Allah razı olsun atlattık sukur allah yasatmasın bı daha kımseye
keşke benimde lorke gibi bi görümcem olsaydı ya da eltim ... boshayallersmile
canım saolasın yaa
ama sanırım bız kucuktuk yengemler buyuktu
bızım hatalarımız bıle olsa onlar olgunlukla karsılamıstır muhakkak
ben lısede yatılı okula gıderken yengemın arkamdan agladıgını bılyom saolsun

gecmis olsun guzelimmm bak kocisin sana okadar dedi opme beni diyeee simdi sen hasta oldun

dedı deeee dınleyen kım sempatiksalakcinni

dimi...keşke benim kızkardeşim olsaydı...:)) ki öyle zatennnnn
saolasın canım benım valla bende oyle hıssedıyorum hep yazısırken burda
cok sukur bu sabah kalkınca ılk burayaı dusundum ıyıkı buldum bu topıkı yoksa uyurdum ogelenlere kdr vs dıye

[bılyom saolsun

dedı deeee dınleyen kım sempatiksalakcinni

arsiz kariiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiii kocana allah kolaylik versinnlülülülülülü

canım sizin içinde çok zor bir süreç olmuş çok şükür ki şuan sağlıklı evlatları var Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…