- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.941
aslında hep aksini söylerler ya... Kızda çok bulantı olur erkekte olmaz derler ama demekki bu da fasafiso... Hayırlısı olur inşallah.
Bitte sanırım yarın öğrenecek onun belli değildi... Benim son gidişimizde bi çıkıntı var gibi ama kız da olabilir şimdilik bişi söylemeyeyim siz kız gibi düşünün demişti.
O haftalarda kızların da çıkıntı olabiliyormuş klitorislerinden dolayı... şimdi 16. Haftada hatta 16+0 olucaz yani 17. Hafta herhalde kesin belli olur.
selam canlarımm =)))
topik kalabalık gibi ama kimseden ses çıkmıyor..
lapacım devir işlerin bitmiş şükür...
nasılsınız ne var ne yok gayenin oğluşu geliyor demek =)))))
ya bak şimdi bi festival varmış herkes orda kenan imirzalıogluda orda beni görünce hemen yanıma geliyor naber kız özlettin kendini hiç arayıp sormuyosun falan diyor sarılıyoruz hasret gideriyoruz onu eşimle tanıştırıyorum falan
güya bana bi iş teklifi için gelmiş ama benim çocuklarım var diye vazgeçmiş
sonra eşim beni kıskanıyor hadi gidiyoruz burdan diyor ama yanımızda çocuklar yok
kocaman agaçların arasından giderken eşimin ayagı kayıyor uçurumdan yuvarlanmaya başlıyor bende arkasından onu tutmak için gidiyorum
biz yuvarlana yuvarlana japonyaya kadar gitmişiz farkında olmadan kaydirigubbakcemile3
orda askerler yakalıyor bizi ama türkçe bilmiyolar bizi tututkluyolar
sonra türkçe bilen köylüler varmış orda türkiyeden gitmişler yerleşmişler gelip kurtarıyolar bizi herkesle tanışıyoruz falan
bize bi araba veriyolar türkiyeye gidiyoruz yolda polis çeviriyo bizi ehliyet falan istiyo
neden sizde bebek koltugu yok bu yasak diyo
ne bebek koltugu ya bizim çocugumuz yokki diyorum bi arka koltuga bakıyoruz ki 3 tane çocuk bıcır bcıır anne anne diye bagırıyolar bana
ben hemen üçünüde kucagıma alıyorum sarılıyorum onlara aglıyorum falan
ufffff yaaaaaaa çok etkilendim hala içimi çekiyorum
aynı kısmı benımde cok dıkkatımı cektı nedenseeee aklinialirimsmilebu arada kenanlada hasret gideriyor olman gözümden kaçmadı ...buldun çocuğu ohhhhhh..hasret gideriyormuş nasıl gideriyorsun sen hasretini:)))
kızım zaten mıs gıbı cocuk oldugunu ıcın nası hasret gıderıon dıoz yoksa ne ısımız olurhakkaten ya sabah uyandıgımda popom üşümüştü kaydirigubbakcemile3 ya bi kere benim yazdıgım bi roman var tamam mı yetenekliyimdir yaniiiiiiguclubacismile mis gibim çocuk onla hasret gidermicemde kimlen gidercem kıskandım demiiii kaydirigubbakcemile2
KIZLAR SİZE BENİM ADIMA MUHTEŞEM Bİ HABERİM VAR BU AKŞAM HASTANENİN İFTAR YEMEGİ VARMIŞ ORAYA GİDİCEZZZZZZZZZZ ÇOK MUTLU OLDUM YAAAAAAhihoyyythihoyyyt
selam canlarımm =)))
Kızlar merhaba , uzun zamandır griemiyordum bulantılardan. Ama daha geçmedi çorba aşamasına geldim artık. Darısı diğer yemeklerin başına. Benim bebeğimde erkek olcakmış kızlar ikili teste gittiğimde doktorum söyledi. Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin. Amin.
Doğumun zamanı ve bebeğin kilosuna göre değişir durumlar kızlar.
Önce bunu belirteyimde.
Boy kilo gelişimi belli olmadan ileri dönük bişeyler almayın pek.
Biz şimdi 3-6 ayları giyiyoruz. 0-3 leri kaldırıyorum şimdiden 2. ayda..
Hastane çıkış – 2 tane fazlasıyla yetti. Tulumlarını atletini giydiremedim hatta. Sıacktan veya küçük geldi diye.
boynu rahat açılan üstleri tercih edin. Mother care güzel oldu. Rahat giyiliyo ve materyalleri güzel.
İkeadan 2 tane polar battaniye almıştım. Oğlum baska şeyleri örttürmüyor onlara sarılıp yatıyor 
Body bol bol alın ..her zaman kullanılıyor.
Alt temizlik için. : alt açma örtüsü – 2 tane
Pamuk
Prima nın yeni serisi çok güzel. Popo ıslak kalmıyo hakikaten.
Bübchen kremler ve sampuanı.
Bebek küveti-filesi.-su ılıştırmak ve dökmek için leğen vs..
Yumusak sünger veya lif
en az 2 adet bornoz havlu almak lazım.
Termometre- vucut için
Biberon 2 tane aldım. Su ve rezene çayını koyuyorum
Wee den 2 tane kasık aldım.
Rezeneyi dr aktardan al dedi ama temizliğine güvenemedim. Milupa aldım
Kendimede dogadan ın rezene+anasonunu aldım.
Saç fırçası- elektiriğini alıyomuş vücudun ve konak oluşumunu engelliyomuş.
Her şey %100 pamuklu olsun.
Bol agız mendili alın.
Çorap – konçlarına dikkat edin. Sıkı olmasın.
Tırnak makası
Göğüs pompası ve saklama poşeti - manuel aldım iş gördü
Göğüs pedi. Bebedor aldım . memnunum.
. Bepanten plus kullandım göğüs için. Emzirmeden sildim tabiî ki…3-4 gün ihtiyacım oldu..
Ayrıca Bol havlu selpak tüketiyoruz.
Baticon-gazlı bez- göbek bagı pansumanı için.
Serum fizyolojik – burun tıkanıklıgı için
Güvenli yatış yastığı- 3-4 hafta çok iş gördü..
Kendim için hasta bezi. İlk bi haftadan sonrası için gece tipi ve sonrası için normal ped…
Emzirmeye dönük üst pijamalar. 4-5 tane olması lazım evde kullanmak için.
Emzirirken çok terleniyor birde yaz sıcagı olunca beter bişi.
Emzirme atletleri ve sütyenleri çok kullanışlı. 3 er tane aldım.
Soft bi gece lambası. Gece ışık açınca uykusu açılıyor çünkü..
Dalinin sıvı deterjanını aldım birde roxy tozdu sanırım- bebeler için olan.
Kaka lekesi sonradan çıkmıyor. Kirlenince hemen bi ön yıkama yapıyorum elde.
teşekkür ederim canım çok iyi oldu benim açımdan sonuçta sen yeni annesin herşey tazeyken bilgileri almış olduk. herkes çabuk büyüdüklerini söylüyor
bende 0-3 ay aldım biraz da 3-6 aldım
biberonda kararsızdım ama gerekli oluyormuş bunu öğrenmiş oldum
birde şu yastık gerçekten iyi oluyor yani bende mi alsam ki?
selam canlarımm =)))
gayenin belli dğeil kuzu...sen nasılsın
hosgeldın canım nasıl gecıo kızınla gunlerın bakalım
artık sende yas tıcckerı yap barı bılelım zeynebımız kac aylık oldu
Kızlar merhaba , uzun zamandır griemiyordum bulantılardan. Ama daha geçmedi çorba aşamasına geldim artık. Darısı diğer yemeklerin başına. Benim bebeğimde erkek olcakmış kızlar ikili teste gittiğimde doktorum söyledi. Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin. Amin.
gözün aydın tatlım inşallah sağsalim doğar kucağına canım
hoşgeldin supremecim
zeynep bebiş napıyo bakalım,
bende pasaklı anne. sabahtan beri ütü yerine chat yapıyom sempatiksalakcinni
mugmug nurzul
hayırlı olsun kızlar sızın de oglunuz olacakmıs ...allah saglıkla kucagınıza almayı naıb etsın
AMİN CANIM. CANIM BENİM SON ZAMANDA ÇOK TAKİP EDEMEDİM AMA ÇATLATMA İĞNESİ OLMUŞTUN TEST YAPTIRCAKTIN O BÖLÜMÜ KAÇIRDIM. İNŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRIZ BEN SENDEN ÇOK UMUTLUYUM İNŞŞ OLUCAK CANIM.
EDUT CANIM BENİM DÜŞÜK YAPTIĞINA ÇOK ÜZÜLDÜM. İNŞŞ BU AY BEBİŞİN TUTUNUR TATLIM TATİLDE UĞURLU GELİR SANA.
masallah yaa gaz da klasık sorun sanrım ..hoşbulduk canımmmm =))) iyi hamdolsun ya biraz gazımız var okadar. henüz 17 günlük olduk, fırsat blabilirsem ticker yapıcam inş. sen nasılsın ? mukabele nasıl gidiyo
amin canım teşekkürler. Inşş en kısa zamanda sizden de güzel haberler alıcaz.
AMİN CANIM. CANIM BENİM SON ZAMANDA ÇOK TAKİP EDEMEDİM AMA ÇATLATMA İĞNESİ OLMUŞTUN TEST YAPTIRCAKTIN O BÖLÜMÜ KAÇIRDIM. İNŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRIZ BEN SENDEN ÇOK UMUTLUYUM İNŞŞ OLUCAK CANIM.
EDUT CANIM BENİM DÜŞÜK YAPTIĞINA ÇOK ÜZÜLDÜM. İNŞŞ BU AY BEBİŞİN TUTUNUR TATLIM TATİLDE UĞURLU GELİR SANA.
evet anlamadan gitti.... kısmet değilmiş tabi...ama bugün üzüldüğümü farkettim umursamadım sanırken "yıldız avcısı bir kadın" adlı topiki okurken ağlamaya başladım...sonra kendimi yazdım, kendimi okudukça kendime daha çok ağladım...oda ağladı...ve beni anladı....
sağol canım başladık ama bu ay tutmadı adet oldum dün dra gittim eşimden tekrar spermygram istedi onun sonuçlarına göre ya klomene devam edeceğiz yada aşılamaya geçeceğiz eğer drumun beklediğinden düşük çıkarsa sonuçlar bu arada boş geçirmek istemiyorsan klomene devam edebilirsin dedi ya drum bende boş durmak istemedim devam edicem 11.günü tekrar gideceğim herşeyin hayırlısı canım umarım Allahım gönlümüze göre hayırlısıyla verir bebişlerimizi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?