Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadi hadi....inşallah tavuk vardır:)))
yok be ne tavugu berbattı yemekler eee burda başka ne bekliyodum ki ben hayret bişi ya ama iyi oldu insanlarla sohbet ettik güzel bi geceydi

kızım ne ağlıyorsun benim yanımda kocam bile yok..tek başıma açıyorum orucumu şükür et bakemboshayallersmile
haklısın kuzum ya tamam sözümü geri aldım rabbim bian öncede eşine kavuştursun seniii inşallahhhh dip dibe oturun birbirinizden bunalın inşallahhhhhhhh

kvrck kız küstünmü şaka yaptım kuzummmmm
ne küscem len sana alla alla

ya rabbim kimleri nelerle sınıyor ama çok fazla sevindim ki rabbim ne güzellikler vermiş sabırlarının sonucunda
allahın hikmetine sual olmuyor işte

keşke benimde lorke gibi bi görümcem olsaydı ya da eltim ... boshayallersmile
ay sorma pınarım ya valla bende çok isterdim dertleşcek bi kişi yok hayatımda ya bende bi anormallik var herhalde

ya bi yıldız acısıdır gidiyor ne bu yıldız avcısı ben anlamadım şimdi

neee kene miiiiii
ayyy rabbim korusun inşallah
burda bi piknige gittik kırktayılda bi karşıdaki teyzelerle
ay birazcık üşüdüm üzerime hırka giyeyim dedim 2 dakika sonra bi baktım hırkanın üzerinde bişey yürüyo tam kolumda eşim bi bagırdı keneymiş hemde burdaki keneler zehirliymiş çok ölüm vakası yaşanıyormuş
dedim demekki benim evden dışarı çıkmam hayırlı degil

yok beee saçmalık ben inanmıyorum böyle haberlere mümkün degil geri dönüş olması
bi kere kalp 1 dakikadan fazla durursa hasta geri hayata dönse bile felçli kalır mümkün degil

günaydıın kıslarrrr dün sabah ablam doğum yaptı çok şükür tatlı bi kızımız olduu darısı hepimize inşallah
canım tebrik edeim güle güle büyütün kızınızı inşallah ismini ne koydunuz

Kızlar burdayoım ama azcık yoğunum kusura bakmayın olurmu
bakmayız canım sen ıslerını hallet guzelce ..
ama arada laf at bıze de

canım ya valla ısın zor hakkaten
aıleden yakın oturan yokmus sıze annen kayınvalıden orda kalsanız bı sure
tabı rahat edermısın bılemem ama evde terlıkle gezmek halısız durmak falan da sınır bozucu ben hıc sevmem halısız evı

off yaa müteahhitler tam iş yapmaz mı?
ne kadar zor durumda bıraktılar seni
hayır Allah korusun bebeğin erkeğin geleceği tutsa ne olacak
ne düşüncesizler yaaa
hakikaten yaa ne yapacaksın
hayır hiç ilerleme yok mu evde?

ay kıyamam ben sana ya çok zor sinir bozucu demi hem hamilelik stresi tam ayagını uzatıp televizyon izliycen rahat rahat bebegi bekliycen böyle bi sorun çıkıyor valla allah yardımcınız olsun
sen yinede güvenme ev işine maalesef fazla sallamıyolar seni düşünen kim

gunaydın anacım ozletıon valla zaten yeterınce
arabayı duydun bızı unuttun hee :umursamaz:
hı hı kızım işin ucunda mini cooper var ben çalışmayımda kim çalışsın
ya şaka hoşta çok zorlanıyorum sürede azaldı elimden geleni yapayımda ben gerisi olmazsa olmasın

adı mina oldu :))
ay ne güzel bi isimmiş adıyla yaşasın inşallah rabbim güzel ömür nasip etsin

adı mina oldu :))
guzel ısım soylenıs olarak manası nedır kı

bızde de dun araba muhabbetı oldu
accık param var dedım araba mı alsak
esım sırket arabasını kullanıo bazen oda olmayabılıo
hem sen bınersın araba yokken sonra da be gezerım dıom
o da dur bakalım hemen butun paranı arabaya yatırma az bekleyelım bebegımız falan olursa zaten alırız ınsallah dedı kocamdaa zemuszemus

zaten dedım bebe olursa kesın lazım
ben otobuslerde surunenmem
gezmeden de duramam kafayı yerım bebeyle olan sana olur kaydirigubbakcemile3

ya kızlar sormayın... valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..adamlarada güvenmiyorum...
kayınvalide bize 800km uzakta =(
annem yakın ama ne yapabilirim.. orda kalıp bebeği orda dünyaya getirmem gerek... o da çok zor... hemde bi yandan kira ödüyorum... apartman aidatı ödüyorum... bir an önce evime geçmek istiyorum.. yerleşmek etrafı düzenlemek istiyorum... bebeğin odası gelmedi çünkü yeni eve gtircekler.. orada monte edecekler... halılar yıkamada.. gelmedi çünkü yeni eve gelsin temiz temiz istiyorum... off ki oofffff.....

ya bende ehliyet var aslında da üç kagıtçılıkla aldım ehliyeti hoca kullandı arabayı ben kullanıyomuş gibi yaptım sınavda 88 le geçtim direksiyonu
ama sor daha araba çalıştırmayı bilmiyorum
aslında eşimin arabayla pek işi yok ama al işte sana mis gibi araba git gez senin olsun diyo ama bende araba kullanmöa gibi bi istek yokkiiiiiii
sadece o mini cooper kırmızı olanı benim olsun kullanmazsam kullanmam yine
bende manyakmıyım neyim

ilerleme var..aslında çok az iş kaldı ama işte...
banyo ve mutfak dolapları yok birde iç kapılar... he bir de yerdeki laminant.. kapılar yapılmadan laminantı döşemiyolar.. aynı hizada olması için...
banyo ve mutfak bomboş... oda gibi.. ne dolp var ne tezgah nede armatürler....
tedarikçi yetiştirememiş... o yüzden böyle olmuş... onun keyfini bekliyoruz bitirip gelip yerine takarsa bizde taşınacağız...

ayyy ilahi kıvırcıkım yyaaaaa kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun... araba kullanmak istemiyorsun ama bir kırmızı arabam olsun diyorsun.. içinde oturursun, biraz şekerleme yaparsın sonra eve çıkarsın tekrar =)))))))

canım Allah yardım eder ınsallah yaa
sız adamın tepesın cıkın hergun arayın sıkstırn elınızden gelenı yapın
baska bekleyen varsa sızın gıbı onlarla da gorusun
yetıstırısın kardesım yaaa
valla su muteahhıtlerın zamanında ıs teslım ettııgı herhalde cok azdır maalesef

ya kızlarrrrrrr şu bedelli askerlik için dua edin olur mu valla manyak güzel olucak yoksa perişan olucaz

benim 2 gündür deli gibi kasığım batıyor
önce sağdı dün
şimdide sol yumurtan çatlıyor dedim ama dün gece ovul test yaptım negatif
eski adetim 8 yada 9 unda olacaktı ya
ne bileyim
akıntımda var
kasıklarım çok ağrıyor ama resmen dün ayakta durunca öldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…