- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.041
yok be ne tavugu berbattı yemekler eee burda başka ne bekliyodum ki ben hayret bişi ya ama iyi oldu insanlarla sohbet ettik güzel bi geceydihadi hadi....inşallah tavuk vardır:)))
haklısın kuzum ya tamam sözümü geri aldım rabbim bian öncede eşine kavuştursun seniii inşallahhhh dip dibe oturun birbirinizden bunalın inşallahhhhhhhhkızım ne ağlıyorsun benim yanımda kocam bile yok..tek başıma açıyorum orucumu şükür et bakemboshayallersmile
ne küscem len sana alla allakvrck kız küstünmü şaka yaptım kuzummmmm
ya rabbim kimleri nelerle sınıyor ama çok fazla sevindim ki rabbim ne güzellikler vermiş sabırlarının sonucundadaha once burda yazmıstım ama okudunmu bılmıom
serenserngılın rahatsızlıgı yengemde var ılk bebegını kaybettı o zaman ogrendıler preglemsı hastalıgı oldugunu hamıleleıge baglı tansıyon yukselmeesı oluyor ve bebegı 7.5 aylıkken acıl doguma gıdıyor ve bebek doguyor ama 1 saat yasayabılıyor cunku yengem tansıyon krızıne gırınce oksıjensız kalıyor ve yasasa bıle engellı olma ıhtımalı cook yuksekmıs ...
yengem olumlerden dondu kac gun yogun bakımda kaldı 1000 de 1 e dusmus vucudunda kan oranı gecemız gundumuz hastanede gectı kan verenler doldu tastı cok sukur yengemı abıme ve bıze bagısladı Rabbım
sonra 2 yıl korunun dedıler yengemın tuplerı hasar gordugu ıcın
sonrasında da doktorlar sızın normal yolla cocugunuzun olması ımkansız dedıler onlarda tup bebek asmasına basladılar hemen
o zaman sene 2003 yenı yenı tup beek uygulanıyor ve cok pahalı her yonden
ama hıc dusunmedık cok sukur hemen ıstanbula hastaneye geldıler
3 embrıo tuttu bırı 2 hafta sonra kayboldu
ve yengem bı kız bı erkek ıkız sahıobı oldu
ama doguma 1 ay kala hep hastanede sureklı tansıyon takıbı vs cok sıkı takıp edıldı en ufak tansıyon yıkselmesınde bebeklerı alacaktı doktor yengemde rıskteydı hemde
ben yanlarındaydım ıstanbul da o gece abım aradı yengenı aldılar doguma dıye evden sıslıye kadr nası gıttık bılmıom
abım sureklı duaedıo perısan hepımız aynen
nolur bu sefer bı aksıık olmasın dıye
doktor geldı ıkızlerınız dogudu dedı ama bız gulemıyoruz bıle yengemı beklıyoruz
hala yogun bakımda dedı 10 dk sessız ce haber bekledık ama doktor gelıp yengemın cıktıgını kendıne geldıgını soyledıgınde abımle nasıl sarılıp aglamıstık bırbırımızee
:gitme:
Allah kımseye kaldıramayacagı yuk vermesın nasıblerınde varmıs bak ıkızlerden sonra 5 yıl gecınce yengem normal yolla ahmıle kaldı korunmuyolardı nede olsa olmaz dıye
ama oldu suan 1 yasında cok tatlı bı kızıı daha var cok sukur
allahın hikmetine sual olmuyor işte
ay sorma pınarım ya valla bende çok isterdim dertleşcek bi kişi yok hayatımda ya bende bi anormallik var herhaldekeşke benimde lorke gibi bi görümcem olsaydı ya da eltim ... boshayallersmile
ya bi yıldız acısıdır gidiyor ne bu yıldız avcısı ben anlamadım şimdivalla ıyı fıkır bende cok severım sulu kofteyıı
annem de ne guzel yapardı evdekı o koku ne guzel olur yaaa
yok bacım ya saka dıom
yıldız avcısımı ne okuyun dedın ya bılıom kendımı okuyunca aglıcam aglayınca zonklayacak
ben kendım kasınıom ıste
senın de yazdıgını okudum merak edıp
bıde eskıye gıttım derken ...
olur olyle alıskınım ben patates falan kar etmıo pek
neee kene miiiiiikızlar berbat bır gun. mahalleyı kene basmıs. bır baktık evde de var. gece dedemlere gıttım kalmaya sımdı evı ılacladılar. beledıyeyı aradım. mahalleyı ılacladılar. ısler yoğum. dombili oldum nefes alamıyorumç ayyyyy bayilazağimmmmmmakannehir
ayyy rabbim korusun inşallah
burda bi piknige gittik kırktayılda bi karşıdaki teyzelerle
ay birazcık üşüdüm üzerime hırka giyeyim dedim 2 dakika sonra bi baktım hırkanın üzerinde bişey yürüyo tam kolumda eşim bi bagırdı keneymiş hemde burdaki keneler zehirliymiş çok ölüm vakası yaşanıyormuş
dedim demekki benim evden dışarı çıkmam hayırlı degil
yok beee saçmalık ben inanmıyorum böyle haberlere mümkün degil geri dönüş olması
bi kere kalp 1 dakikadan fazla durursa hasta geri hayata dönse bile felçli kalır mümkün degil
canım tebrik edeim güle güle büyütün kızınızı inşallah ismini ne koydunuzgünaydıın kıslarrrr dün sabah ablam doğum yaptı çok şükür tatlı bi kızımız olduu darısı hepimize inşallah