Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

halev+, lapaci+, lorkee kıslarrr nasılsınıss
LAPACIM bebişten önce evine kavuşursun inşallah
HELVAM LORKEEM darısı hepimize inşallahh

hoşgeldin bitter... ortalığı toparlıyorum =) gidiciyim bugün =)
çok saol canım ya... inşaaallaaahhhhhh diyorum bakalım.......
sen ne yapıyorsun? nasılsın? miniş nasıl?

bak bunlari yazmistim:uhm:

ben burdayım lorkeem bi kere demirbaşım ben yavyummmmm
heh dedım ben kımse olmasa halevım olur ama altta goreunmuyoo adın
ınsallah ınsallah bacım
bende geldim
midem çok kötü yanıyor
sanki içimde alev topu var offf yaaa:sinifsinif:
canım hemen leblebı al
doktor tavsıyesı kesınlıkle ıse yarıyo
kavrulmus leblebı ye
mıdenın fazla oz suyunu emdıgı ıcın yanmayı azaltıyo

kimseler yok galiba
lapacicimm senin icin bugun yazi yazmistim sabah ,okuyamadin galiba .a.s.

kız nbarsın bıttım ıslerın

bende bugun yemek yapmıcam kardesım gelıo yolda arkadasa ıftara gıdıcez
esımı de sattım o da arkadaslarına takılıck

yarında mezun ıftarımız var eslı
kardesımle nısanlısıda aynı okuldan mezunuz hepımız oaraya gıdıcez
2 gun tatıldeyım kaydirigubbakcemile2 :teytey:

hımmm...
bende cvp yazayım o zaman ravzanur...
çok saol.. inşallah hayırlısıyla evimizede bebişimizede kavuşuruz.. aynı anda kavuşacağım gibi görünüyor =) hayırlısı bakalım...
aslında arabayı kullanıyorum ama hiç istanbulda kullanmadım.. ama şehirlerarası yada başka bir ile gittiğimizde kullanıyorum... birkaç kez istanbulda kullansam gerisi gelirde işte hamilelikte girdi araya bende devam edemedim... bebek doğduktan sonra kesinlikle iyice hakim olucam bu konuya ama..dediğin gibi çok lazım..
isim konusuda net değil daha =) saol oylaman için.. bakalım ne olacak =)

oohh ohhh iyisin yaniii

hoşgeldin ravzacım bittimi işlerin
yok kiz utu masasini actim bana bakiyo melum melumm :jeyyar:

kocisle gezdik biraz o yuzden aksadi islerimmopuyorumnanaktan
LAPACIM olabilir canim ben de gozden kaciriyom hep . yani bil demek istiyorum seniin hakkinda dusuncelrimi o yuzden yanii

CORBA TARIFIMI KIMSE BEGENDIMII
BIDE AKSAM TATLI YAPTIM COK PRATIK VE HAFIF
hani milfoy hamuru varya onu alin bacim .,elma pastasinin icinden hazirlayin .onu kare seklinde kapatin ustunude bicakla 4 cizik atin icindekiler gizuksun ,pisirin firinda sicak yine cikarin yaninada soguk dondurma vanilyali tercigimm .super pratik bir tatlii:lepi:

slm hatunlarr nbrsiniz

lapaciii demek bugun soon bebişe kavuşmaya az kaldı ne guseell kolay bir doğum olur inşallah canım normal mi yapacaksın epidural normalmi?

bitte gelmiş ama bişey yazmamış doktora gitmedimiki cinsiyet ne olduki çok merak eettim

hamarat kızım benim ben yapamam öle değişik şeyler bide uğraşmaya da vaktim yok:umursamaz:

ravza şeker aldım tarifini ben bi kere yaptım tavuk çorbasını rengi hariç tadı guzel olmuştu bide seninkini denerim bi ara. çok faydalı bi çorba

hamarat kızım benim ben yapamam öle değişik şeyler bide uğraşmaya da vaktim yok:umursamaz:
canim yapabilirsn inanan .bak bende calisan bir bayanim ustelik kayin validemler ust te oturuyo .hep beraber ramazani geciriyoruz.. dusunsene 8 saat calisiyorum bnede inan yaparsinn kendini boyle beceriksizlile suclmaalsanaalsanasmilesende hamaratsindir canim yaa yoksam eniste seni evde tutmazdi:kedi:

ravza şeker aldım tarifini ben bi kere yaptım tavuk çorbasını rengi hariç tadı guzel olmuştu bide seninkini denerim bi ara. çok faydalı bi çorba
rengi beyazdi benimkinin bide yuzesel tavuk suyu gozukuyodu son servite uzerine gezdirecegin salca sosu gorumunu guzellestirecektir .evett tadi HARIKAAAAA::: begendigine sevindimmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…