- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.081
halev+, lapaci+, lorkee kıslarrr nasılsınıss
LAPACIM bebişten önce evine kavuşursun inşallah
HELVAM LORKEEM darısı hepimize inşallahh
halev+, lapaci+, lorkee kıslarrr nasılsınıss
bende geldim
midem çok kötü yanıyor
sanki içimde alev topu var offf yaaa:sinifsinif:
bak bunlari yazmistim:uhm:HERKESE GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADISSLERRRRRRRRRRRsempatiksalakcinni
BITTE canim gozunuz aydinn allahim saglikli omurler versin yegenine
LAPCICIMM seninde yeni evin hayirli olsun yeni bebisinle hayirli huzurlu saglikli yillarr:Saruboceq:biraz zorlanacak gibi gorunuyosun ama sonunda rahata kavusacaksin insallahh .ehliyet gibisi yok canim varsa ehliyetin egerkide bilmiyosan kullanmayi yine git kursa 2 3 denemeden sonra elin alisacak canim . esin her zaman evde degil acil bisey lazim oldu hopp koy bebisi maxicosiye alis verise git v.s -.. hee bu arada benimde OMER veya ENES ismi hosuma gidiyorr:lepi:
LORKEM bugun nasilsin biraz iyi hissediyomusun kendiniŞenizdun aksam bir corba yapmisim TERBIYELI TAVUK CORBASI COKKK GUZEL OLMUS TU ILK DEFA YAPTIMcokacimcoook tarifi verebilirim yanii:uhm:
edutumm senin suan yumurtlama zamanin bence hic bos durma guzelimmhihoyyythihoyyyt
HALEVIM sen nasilsin guzelim .seninde buay insallah allahim yuzunu guldurur bebis haberi iletabiki bizide:ecrin_bebek:
KVRCK IM bedelli askerlik sizin icin iyi olacak degil mi insallah kabul olur kocisinden fazla ayri kalmazsinnzemuszemus
BARAYSIM sen ve bebsin nasill havalar biraz serinledi galiba senin icinde iyi olmusturr:CüvCüv:
GAYEM nerede bugun gelmedimi dahaa..CADIARZU
bende bugunde ise gitmedim yerimsenibenkocis masaja gitti bende hopp pc nin basinaaalkisalkisalkis
heh dedım ben kımse olmasa halevım olur ama altta goreunmuyoo adınben burdayım lorkeem bi kere demirbaşım ben yavyummmmm
ınsallah ınsallah bacımhalev+, lapaci+, lorkee kıslarrr nasılsınıss
canım hemen leblebı albende geldim
midem çok kötü yanıyor
sanki içimde alev topu var offf yaaa:sinifsinif:
kimseler yok galiba
lapacicimm senin icin bugun yazi yazmistim sabah ,okuyamadin galiba .a.s.
kimseler yok galiba
lapacicimm senin icin bugun yazi yazmistim sabah ,okuyamadin galiba .a.s.
oohh ohhh iyisin yaniiikız nbarsın bıttım ıslerın
bende bugun yemek yapmıcam kardesım gelıo yolda arkadasa ıftara gıdıcez
esımı de sattım o da arkadaslarına takılıck
yarında mezun ıftarımız var eslı
kardesımle nısanlısıda aynı okuldan mezunuz hepımız oaraya gıdıcez
2 gun tatıldeyım kaydirigubbakcemile2 :teytey:
yok kiz utu masasini actim bana bakiyo melum melumm :jeyyar:hoşgeldin ravzacım bittimi işlerin
CORBA TARIFIMI KIMSE BEGENDIMII
BIDE AKSAM TATLI YAPTIM COK PRATIK VE HAFIF
hani milfoy hamuru varya onu alin bacim .,elma pastasinin icinden hazirlayin .onu kare seklinde kapatin ustunude bicakla 4 cizik atin icindekiler gizuksun ,pisirin firinda sicak yine cikarin yaninada soguk dondurma vanilyali tercigimm .super pratik bir tatlii:lepi:
CORBA TARIFIMI KIMSE BEGENDIMII
BIDE AKSAM TATLI YAPTIM COK PRATIK VE HAFIF
hani milfoy hamuru varya onu alin bacim .,elma pastasinin icinden hazirlayin .onu kare seklinde kapatin ustunude bicakla 4 cizik atin icindekiler gizuksun ,pisirin firinda sicak yine cikarin yaninada soguk dondurma vanilyali tercigimm .super pratik bir tatlii:lepi:
canim yapabilirsn inanan .bak bende calisan bir bayanim ustelik kayin validemler ust te oturuyo .hep beraber ramazani geciriyoruz.. dusunsene 8 saat calisiyorum bnede inan yaparsinn kendini boyle beceriksizlile suclmaalsanaalsanasmilesende hamaratsindir canim yaa yoksam eniste seni evde tutmazdi:kedi:hamarat kızım benim ben yapamam öle değişik şeyler bide uğraşmaya da vaktim yok:umursamaz:
hamarat kızım benim ben yapamam öle değişik şeyler bide uğraşmaya da vaktim yok:umursamaz:
rengi beyazdi benimkinin bide yuzesel tavuk suyu gozukuyodu son servite uzerine gezdirecegin salca sosu gorumunu guzellestirecektir .evett tadi HARIKAAAAA::: begendigine sevindimmyerimsenibenravza şeker aldım tarifini ben bi kere yaptım tavuk çorbasını rengi hariç tadı guzel olmuştu bide seninkini denerim bi ara. çok faydalı bi çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?