Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya ama napıyım deme öyle
istiyorum işte
canım istediginde yıkayım onu
sonra eşime hadi gidiyoruz deyim o kullansın bende arabamı seveyim yanında falan işte
aptalca istekler ama hoşuma gidiyo napıyım

26 daire var.. herkes hergün kapıda =) bizde her gün arıyoruz.. her ctesi gidiyoruz.. takipçiyiz.. en son dün kavga ettik... bi dünya laf söyledik... benim durumumu defalarca anlatmıştık ama yine anlattık... sonuç.... "tedarikçi yetiştiremedi biz ne yapalım"
git tedarikçiye kapısında bekle, gece uyumasın, mesaiye kalsın bitirsin... ben beklerim ama bebek beklemez" dedim... ama anlayan kiiimmmmmm

delısın kızım ıste bellı bı kere daha netlestı olayyy sempatiksalakcinni
valla kırmızı arabaya cok nazar deger ona gore
bıde kızım gıt ders al vs araba madem kapıda duruyo bos bırakma yahuu
cok buyuk ıhtıyac keısnlıkle
ben kapıda araba olacak alır alır kacarım
bende sehır ıcı tecrube yok
sehırlerarası basıom gıdıom da
sehır ıcı calısmam lazım alıp
hımmm lorke foto falan bahsetmişte bende face e koydun sandım
yok kız bı anne cocugunu degısık sekıllere sokup foo cekmıs face de gordum ondan bahsedıom
ya kızlarrrrrrr şu bedelli askerlik için dua edin olur mu valla manyak güzel olucak yoksa perişan olucaz

hayırlısı olsun kıvrcıkım
dogru duzgun sartlar koyarlarsa getırsınler bencede neden olmasın

ya ama napıyım deme öyle
istiyorum işte
canım istediginde yıkayım onu
sonra eşime hadi gidiyoruz deyim o kullansın bende arabamı seveyim yanında falan işte
aptalca istekler ama hoşuma gidiyo napıyım

gerçi sana diyorum da bende aynısını yaptım.. araba istedim.. =)) eşim aldı.. araba benim üstüme.. ama eşim kullanıyo.. ben bi kez kullandım..zorunlu olarak oda... kaza yaptım ufak çaplı.. yine araba eşime geçti =)))))))
senin dediğinden ne farkı var? hiç =))))))))
iyi oluyo böyle..şoför kullansın sen keyfini sür

canım ya inşallah hayra alamettir ama iyice sapıttı demi
bende aynıyım valla dün 11. gündü ve adet belirtim olan gögüslerim 11. gün başladı şuan agrıdan ölüyorum dokunamıyorum geçen ay geç oldu bu ay erken olcak herhalde iyice sapıttı

canım bende de var aynısı 2 gundur ama daha erken yumurtlama ıcın benımde
sanırım ben usutuom o yuzden de kasıklarım agrıo ve dogal olarak akıntı oluyo
senın de ondan olabılırmı
butun gun acık yatıom valla
evde de hep her yer acık kapı baca
valla bızım sastı dedıgın gıbı duzen muzen hak getıre
nabalım 1 dolu 1 bos gıdıcez bundan boyle zaten
tarıhe falan guvenmemek lazım

hah işte bende bunu diyorum ben bayılırım arabayla giderken dışarıyı seyredeyim falan ama araba benim olsunnnnnnnn kendi kırmızı üzeri beyaz mini cooper gamyoncuiremsu

ya kafam kaışık şimdi bu yumurtalamamı yoksa başka bişimi bu ay 8indemi olucam 13 ündemi....

günaydın kızlar
bi geçmiş yapıp geleyim özleyin beni anacımmm

hoşgeldin tatlım

günaayyddıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldiimmmmmmmmmmm
biterrimm gözünüz aydın.. hayırlısıyla atlatmış ne güzel

sende hoşgeldin lapacım

bende beennnndeeee..ayneeennn senin gibiyiiimmmm
neyseki son günüm.. evde bi güzel ense yapıcam artıkın =))
ctesi günü internet alıcaz... evden bağlanabileceğim =))))

ohhhhh sonrada keyfine diyecek yok ama şu evide bi tamamlayıp teslim etselerde daha bi rahata kavuşsanız canım

adı mina oldu :))

güzel isimmiş canım

ya kafam kaışık şimdi bu yumurtalamamı yoksa başka bişimi bu ay 8indemi olucam 13 ündemi....
lorke çok haklı canım herşey şaştı en güzeli bir dolu bir boş devam etmek gerçi öylede insan bi görevmiş gibi görüyor onu

HERKESE GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADISSLERRRRRRRRRRRsempatiksalakcinni

BITTE canim gozunuz aydinn allahim saglikli omurler versin yegenine

LAPCICIMM seninde yeni evin hayirli olsun yeni bebisinle hayirli huzurlu saglikli yillarr:Saruboceq:biraz zorlanacak gibi gorunuyosun ama sonunda rahata kavusacaksin insallahh .ehliyet gibisi yok canim varsa ehliyetin egerkide bilmiyosan kullanmayi yine git kursa 2 3 denemeden sonra elin alisacak canim . esin her zaman evde degil acil bisey lazim oldu hopp koy bebisi maxicosiye alis verise git v.s -.. hee bu arada benimde OMER veya ENES ismi hosuma gidiyorr:lepi:

LORKEM bugun nasilsin biraz iyi hissediyomusun kendiniŞenizdun aksam bir corba yapmisim TERBIYELI TAVUK CORBASI COKKK GUZEL OLMUS TU ILK DEFA YAPTIMcokacimcoook tarifi verebilirim yanii:uhm:

edutumm senin suan yumurtlama zamanin bence hic bos durma guzelimmhihoyyythihoyyyt

HALEVIM sen nasilsin guzelim .seninde buay insallah allahim yuzunu guldurur bebis haberi ile tabiki bizide:ecrin_bebek:

KVRCK IM bedelli askerlik sizin icin iyi olacak degil mi insallah kabul olur kocisinden fazla ayri kalmazsinnzemuszemus

BARAYSIM sen ve bebsin nasill havalar biraz serinledi galiba senin icinde iyi olmusturr:CüvCüv:

GAYEM nerede bugun gelmedimi dahaa..CADIARZU

bende bugunde ise gitmedim yerimsenibenkocis masaja gitti bende hopp pc nin basinaaalkisalkisalkis

bu ne kız bir geldin pir geldinn dur yavaşşşşşş
inşallah canım ya ev taşıma derdi falan herşey karışacak en iyisi bedelli askerlik ilaç gibi gelecek

valla dün dedim çalışalım diye ama çok yorgunduk uyuduk kaldık..bu akaşama artıkın sen ver bakem tarifi

bu ne kız bir geldin pir geldinn dur yavaşşşşşş
inşallah canım ya ev taşıma derdi falan herşey karışacak en iyisi bedelli askerlik ilaç gibi gelecek

canim cok tezz yaa oyuzden kvrck sositosositoimmmm

valla dün dedim çalışalım diye ama çok yorgunduk uyuduk kaldık..bu akaşama artıkın sen ver bakem tarifi
canim
tavuk budu 3 4 tane
1 yumurta sarisi
un
3 dis sarimsak
tereyagi az
sivi yagi
tel sehriye
1 kase yogurt

tavuk budun hasliyosun haslarken suyuna ben tuz atiyorrumm
haslama islemi bittikten sonra etleri kemiklerinden ayikliyosun ince ince,baska bir tencereyi aliyosun tereyagi,sivi yag, unu kavuruyosun sonra o tavuk suyunu azar azar kavurdugun ustune dokuyosun sonra kayniyosun suyu yerimsenibenbir kenarda 1 yumurta sarisi yumurta sarimsagi guzelce cirpiyosun sos haline getiriyosun, sonra bu kivami yavas yavas corbanin icine ilave ediyosun ,didikledigin tavuklari ve tel sehriyeyide ilave et bir tasim kaynat altini kapatboshayallersmile servisede ustunu suslemek icin salcali yag kirmizi pul biberi hafif yagda alazla ve corba kaselerin ustune gezdir turkbayragi AFIYET OLSUN cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hoşgeldin ravzacım nasılsın benim ki eylül ayına kaldı artıkın eşimin sonuçları kötü çıkarsa aşılamaya geçeceğiz hemen ama boş geçirmemk için son klomeninmi kullanmaya başlıyorum yarından itibaren umarım iyi olur herşey.

INSALLHH INSALLAH CANIM IYI DE OLACAK ZATENN:Saruboceq::Saruboceq:SEN MORALINI YUKSEK TUTT GUZELIMMMŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…