- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.061
ya ama napıyım deme öyleayyy ilahi kıvırcıkım yyaaaaa kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun... araba kullanmak istemiyorsun ama bir kırmızı arabam olsun diyorsun.. içinde oturursun, biraz şekerleme yaparsın sonra eve çıkarsın tekrar =)))))))
canım Allah yardım eder ınsallah yaa
sız adamın tepesın cıkın hergun arayın sıkstırn elınızden gelenı yapın
baska bekleyen varsa sızın gıbı onlarla da gorusun
yetıstırısın kardesım yaaa
valla su muteahhıtlerın zamanında ıs teslım ettııgı herhalde cok azdır maalesef
delısın kızım ıste bellı bı kere daha netlestı olayyy sempatiksalakcinniya bende ehliyet var aslında da üç kagıtçılıkla aldım ehliyeti hoca kullandı arabayı ben kullanıyomuş gibi yaptım sınavda 88 le geçtim direksiyonu
ama sor daha araba çalıştırmayı bilmiyorum
aslında eşimin arabayla pek işi yok ama al işte sana mis gibi araba git gez senin olsun diyo ama bende araba kullanmöa gibi bi istek yokkiiiiiii
sadece o mini cooper kırmızı olanı benim olsun kullanmazsam kullanmam yine
bende manyakmıyım neyim
yok kız bı anne cocugunu degısık sekıllere sokup foo cekmıs face de gordum ondan bahsedıomhımmm lorke foto falan bahsetmişte bende face e koydun sandım
ya kızlarrrrrrr şu bedelli askerlik için dua edin olur mu valla manyak güzel olucak yoksa perişan olucaz
ya ama napıyım deme öyle
istiyorum işte
canım istediginde yıkayım onu
sonra eşime hadi gidiyoruz deyim o kullansın bende arabamı seveyim yanında falan işte
aptalca istekler ama hoşuma gidiyo napıyım
canım ya inşallah hayra alamettir ama iyice sapıttı demibenim 2 gündür deli gibi kasığım batıyor
önce sağdı dün
şimdide sol yumurtan çatlıyor dedim ama dün gece ovul test yaptım negatif
eski adetim 8 yada 9 unda olacaktı ya
ne bileyim
akıntımda var
kasıklarım çok ağrıyor ama resmen dün ayakta durunca öldüm
benim 2 gündür deli gibi kasığım batıyor
önce sağdı dün
şimdide sol yumurtan çatlıyor dedim ama dün gece ovul test yaptım negatif
eski adetim 8 yada 9 unda olacaktı ya
ne bileyim
akıntımda var
kasıklarım çok ağrıyor ama resmen dün ayakta durunca öldüm
valla bızım sastı dedıgın gıbı duzen muzen hak getırecanım ya inşallah hayra alamettir ama iyice sapıttı demi
bende aynıyım valla dün 11. gündü ve adet belirtim olan gögüslerim 11. gün başladı şuan agrıdan ölüyorum dokunamıyorum geçen ay geç oldu bu ay erken olcak herhalde iyice sapıttı
gerçi sana diyorum da bende aynısını yaptım.. araba istedim.. =)) eşim aldı.. araba benim üstüme.. ama eşim kullanıyo.. ben bi kez kullandım..zorunlu olarak oda... kaza yaptım ufak çaplı.. yine araba eşime geçti =)))))))
senin dediğinden ne farkı var? hiç =))))))))
iyi oluyo böyle..şoför kullansın sen keyfini sür
canım ya inşallah hayra alamettir ama iyice sapıttı demi
bende aynıyım valla dün 11. gündü ve adet belirtim olan gögüslerim 11. gün başladı şuan agrıdan ölüyorum dokunamıyorum geçen ay geç oldu bu ay erken olcak herhalde iyice sapıttı
günaydın kızlar
bi geçmiş yapıp geleyim özleyin beni anacımmm
günaayyddıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldiimmmmmmmmmmm
biterrimm gözünüz aydın.. hayırlısıyla atlatmış ne güzel
bende beennnndeeee..ayneeennn senin gibiyiiimmmm
neyseki son günüm.. evde bi güzel ense yapıcam artıkın =))
ctesi günü internet alıcaz... evden bağlanabileceğim =))))
adı mina oldu :))
lorke çok haklı canım herşey şaştı en güzeli bir dolu bir boş devam etmek gerçi öylede insan bi görevmiş gibi görüyor onuya kafam kaışık şimdi bu yumurtalamamı yoksa başka bişimi bu ay 8indemi olucam 13 ündemi....
bu ne kız bir geldin pir geldinn dur yavaşşşşşşHERKESE GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADISSLERRRRRRRRRRRsempatiksalakcinni
BITTE canim gozunuz aydinn allahim saglikli omurler versin yegenine
LAPCICIMM seninde yeni evin hayirli olsun yeni bebisinle hayirli huzurlu saglikli yillarr:Saruboceq:biraz zorlanacak gibi gorunuyosun ama sonunda rahata kavusacaksin insallahh .ehliyet gibisi yok canim varsa ehliyetin egerkide bilmiyosan kullanmayi yine git kursa 2 3 denemeden sonra elin alisacak canim . esin her zaman evde degil acil bisey lazim oldu hopp koy bebisi maxicosiye alis verise git v.s -.. hee bu arada benimde OMER veya ENES ismi hosuma gidiyorr:lepi:
LORKEM bugun nasilsin biraz iyi hissediyomusun kendiniŞenizdun aksam bir corba yapmisim TERBIYELI TAVUK CORBASI COKKK GUZEL OLMUS TU ILK DEFA YAPTIMcokacimcoook tarifi verebilirim yanii:uhm:
edutumm senin suan yumurtlama zamanin bence hic bos durma guzelimmhihoyyythihoyyyt
HALEVIM sen nasilsin guzelim .seninde buay insallah allahim yuzunu guldurur bebis haberi iletabiki bizide:ecrin_bebek:
KVRCK IM bedelli askerlik sizin icin iyi olacak degil mi insallah kabul olur kocisinden fazla ayri kalmazsinnzemuszemus
BARAYSIM sen ve bebsin nasill havalar biraz serinledi galiba senin icinde iyi olmusturr:CüvCüv:
GAYEM nerede bugun gelmedimi dahaa..CADIARZU
bende bugunde ise gitmedim yerimsenibenkocis masaja gitti bende hopp pc nin basinaaalkisalkisalkis
HERKESE GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADISSLERRRRRRRRRRRsempatiksalakcinni
BITTE canim gozunuz aydinn allahim saglikli omurler versin yegenine
LAPCICIMM seninde yeni evin hayirli olsun yeni bebisinle hayirli huzurlu saglikli yillarr:Saruboceq:biraz zorlanacak gibi gorunuyosun ama sonunda rahata kavusacaksin insallahh .ehliyet gibisi yok canim varsa ehliyetin egerkide bilmiyosan kullanmayi yine git kursa 2 3 denemeden sonra elin alisacak canim . esin her zaman evde degil acil bisey lazim oldu hopp koy bebisi maxicosiye alis verise git v.s -.. hee bu arada benimde OMER veya ENES ismi hosuma gidiyorr:lepi:
LORKEM bugun nasilsin biraz iyi hissediyomusun kendiniŞenizdun aksam bir corba yapmisim TERBIYELI TAVUK CORBASI COKKK GUZEL OLMUS TU ILK DEFA YAPTIMcokacimcoook tarifi verebilirim yanii:uhm:
edutumm senin suan yumurtlama zamanin bence hic bos durma guzelimmhihoyyythihoyyyt
HALEVIM sen nasilsin guzelim .seninde buay insallah allahim yuzunu guldurur bebis haberi iletabiki bizide:ecrin_bebek:
KVRCK IM bedelli askerlik sizin icin iyi olacak degil mi insallah kabul olur kocisinden fazla ayri kalmazsinnzemuszemus
BARAYSIM sen ve bebsin nasill havalar biraz serinledi galiba senin icinde iyi olmusturr:CüvCüv:
GAYEM nerede bugun gelmedimi dahaa..CADIARZU
bende bugunde ise gitmedim yerimsenibenkocis masaja gitti bende hopp pc nin basinaaalkisalkisalkis
bu ne kız bir geldin pir geldinn dur yavaşşşşşş
inşallah canım ya ev taşıma derdi falan herşey karışacak en iyisi bedelli askerlik ilaç gibi gelecek
canimvalla dün dedim çalışalım diye ama çok yorgunduk uyuduk kaldık..bu akaşama artıkın sen ver bakem tarifi
INSALLHH INSALLAH CANIM IYI DE OLACAK ZATENN:Saruboceq::Saruboceq:SEN MORALINI YUKSEK TUTT GUZELIMMMŞenizhoşgeldin ravzacım nasılsın benim ki eylül ayına kaldı artıkın eşimin sonuçları kötü çıkarsa aşılamaya geçeceğiz hemen ama boş geçirmemk için son klomeninmi kullanmaya başlıyorum yarından itibaren umarım iyi olur herşey.
CANIM ASLINDA BENIMDE COK ISIM VAR EV ISLERI EVDEYIM YAA OYUZDEN YANII :OPTUM SIZI ANACIMM SONRA YINE GORUSURZZ :icecream:Kız hadi benim işim var siz niye oturyorsunuz kukuman kuşu gibi
hakkaten bacım yaKız hadi benim işim var siz niye oturyorsunuz kukuman kuşu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?