Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

eşimi aradım doktoru arayıp bi sorucak
ama saglık ocagındaki umutlanma degerin çok düşük dedi

ya ne sevinebildim ne üzülebildim bide testin altında kocaman negatif yazıyor
napcam ben şimdi

kesinlikle hamilesin aman çok dikkat yat dinlen tam sonuçlanana kadar biyerlere uzanma ağır kaldırma kendini yorucak hiçbişey yapma kıvırcıkkkk sana uğurlu geldik demiştim :)

ya sen yıne de dıyorum ya kesın gıbı dusunmesen de doktora gıt bence hemen
testı erken yaptıgını gecen aylarda da adetının duzunsız oldugunu falan soyle
progeston mu neydı ıste belkı ondar verır guclu bı sekılde tutunsun dıyeeee

ya kızlar nolur bekleyelim yarın ya da sonra ki gün tekrar test yaptırırım eger kırmızılar gelmezse deger yükselirse o zaman sevinirim nolur umutlandırmayın beni çok çok üzülücem sonra

ya ne sevinebildim ne üzülebildim bide testin altında kocaman negatif yazıyor
napcam ben şimdi

canım o testı yapınca senın adet gecıkmen oldugu varsayılıyor ve sonuc ona gore yazılıyor
ama senın suan en azından adetıne 4 gun var hatta belkı daha fazla
bunu laboratara solesen zaten test yapmıolar gıcık bı durum bekle falan derler
o yuzden sız doktoorla knusun
tatıl meselsınden dolayı erken yaptık vs dıye

midem agrıyo ya fena stres yaptım herhalde
eşimden haber bekliyorum şimdi doktorla konuşacaktı
o şimdiden bagırıyodu bile hamilesin diye sonra çok üzülücek ya kıyamam keşke söylemeseydim

ya kızlar nolur bekleyelim yarın ya da sonra ki gün tekrar test yaptırırım eger kırmızılar gelmezse deger yükselirse o zaman sevinirim nolur umutlandırmayın beni çok çok üzülücem sonra

canım valla halay cekıcem ama sırf sen bole dıyorsun dıye zor tutuyom kendımı
ne zaman cıkıcanız yola carsamba mı
yola cıkmadan acılde hemen test yaptırın tekrr sonucu hemen alırsınız ...
o zaman sayfalarca halay cekerız

o şimdiden bagırıyodu bile hamilesin diye sonra çok üzülücek ya kıyamam keşke söylemeseydim

ay kıvırckım oturdum ağlıyorum inşallah artar değerinde eşinle paylaşmak beraber ağlamak kadar güzel bir duygu yok gör bak artacak sende kaydıraktan kayamıcannnnnnnnnnnnnnnnn hahhahahahhahahahahaha delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kivircikben 5 in uzerinde hamike diye biliyorum
Sen sevinin diyene kadar bekleyeelim bizde
Allahim dualarimizi kabul etsin senin icin

Kıvırcıııııııkkkkkk değer 22 yaaa kızım buna ümitlenmiyim neye ümitlencez yaaa...
Kusura bakmasın o sağlık ocağındaki muşmula halt etmiş... 22 adetine 5 gün kala gayet iyi bir değer... her gün artacağını düşünürsek eğer
yuppi yuppi yaa yaaa yuppi yuppi yaa yaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yaa benim doktorum 3. bebeğine hamileyken değeri 10 çıkmış... sadece 10.

canım tamam hamıleyım dıye bagırma ama bu kadr da negatıf dusunme yanı
bak edutun adetı gecmıstı degerı 10 falandı sanırım doktor yıne de ıgne verdı sansını denemek lazım yanı

eşim aradı doktor saçmalamayın hamile demiş progestan vermiş bide folic asit
kızlar ya galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kvrck ım bence de hamilesin
4 gün varken 22 çıkmış
düşün hergün hemen hemen ikiye katlıyor reglinde 352 oluyor geciktiğinde yaptığını farzedersek 704 yapar canım
benim 2 gün gecikmede 537,5 tu ki
bu hesaplamalara göre bu ay bebişin göbüşüne konmuş diyerekten seni kocaman öpüyorummm
opuyorumnanaktan

tabi ki hamilesinnnn ohhhh süper bi haber yaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tatlım hayırlısı olsun seni ümitlendirmeyeyim umarım 2 gün sonraki test sonucun yükselir de bir ohhhhhh çekeriz canım halaylarımızıda çekeriz

eşim aradı doktor saçmalamayın hamile demiş progestan vermiş bide folic asit
kızlar ya galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

delısın kızım delısın vallaaaaaaaaaaaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allahım yaaaaaa cok sevıom senı kıvırcıkmmmm
Allah herseyı gonlune gore verısın bundan sonra da ınsallahhh
valla sevıncten aglar oldum burda hepınızın yuzunden olumunekankayizsmile

bak kıvırcığım şöyle kaba taslak bi hesap yaptım... değerin gayet normal... benim tam adet günümde 246 çıkmıştı... her 2 günde ikiye katlandığını var sayarsan 2*3=6 gün eder ve 246 yı 3 kez 2 ye böldüğünde sonuç 30 çıkıyor... yani senin daha adetine zaman var zaten... bu arada her 2 günde 2 kat artsa adet gününde 175 civarı olması lazım ve buda gayet normal bir değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…