Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya kötü niyetli, yapmadım ki gelmeyin üzerime alla alla
2 de dedik herhalde ne heycan yapıyosunuz ki
hem nasıl olsa çıkmıycak ki çünkü kasıklarıma agırlar girmeye başladı buda demek oluyor ki yarın adet görücem

selam herkeseeee...
maşlallaahhh ne kadar kalabalık burası =)))
nasılsınız kızllaarrr
çok özledim sizziiiiiii
varmı gelişmeler???

hamileliktete kasıkta ağrı olurmuş ki bende yaşıyorum o ağrıları kıvırcık dr ye sordum ilk zamanlar normaldir dedi yani hamile olabilirsin :)

sğol canım ya soda içmeyi çok seviyorum da :) ozaman günde 1 den şamamalıyım bebeğe yarayacak ne varsa yemeye çalışıyorum midem bulana bulana hihoyyyt

mide bulantısı çok rahatsız ediciyse kendini yemek için o kadar da zorlama.ilerleyen dönemde bu sefer herşeyden tiksinebilirsin.Şu an bebeği senin yediklerin beslemiyor.. Sen sadece alabildiğin kadar kalsiyum ve protein almaya dikkat et. doktorun zaten folic asit vermiştir onu kullanıyorsundur.

olsun sonucunu söyleyene kadar insan ister istemez heyecan yapıyor tabisi sen yapma biz yaparız senin yerine tatlım heyecanı

selam herkeseeee...
nasılsınız kızllaarrr
çok özledim sizziiiiiii
varmı gelişmeler???

hoşgeldin tatlım henüz yeni haberimiz yok beklemelerdeyiz sen neler yaptın

kızlar biraz önce adet oldum diye lavaboya gittim benden uzayan akıntı geliyo
acep yeni mi yumurtluyorum ki

evet kullanıyorum folic asiti süt,yumurta.peynir,yoğurt,et yemeyi sevmiyorum ama eşim yediriyor :) :çok üzgünüm:

hamileliktete kasıkta ağrı olurmuş ki bende yaşıyorum o ağrıları kıvırcık dr ye sordum ilk zamanlar normaldir dedi yani hamile olabilirsin :)
kızlara laf yetiştiricem diye seni farketmemişim canım
hoşgeldin aramıza bu arada tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın bebegini inşallah
burda güzel dostluklar demiycem çünkü çok güzel kardeşlikler var umarım memnun kalırsın burada
bu arada bu belirtileri biz çok yaşadık tatlım ama hep sonuç negatif oldu alıştık artıkkk

selam herkeseeee...
nasılsınız kızllaarrr
çok özledim sizziiiiiii
varmı gelişmeler???
heytttttttt lapacım ben gidiyorum kurbanlık koyun gibi negatifi tescillendirmeye zemuszemus

umarım uğurlu geliriz sana evet burdaki kardeşliği hemen hissettim anne olmak böyle bişey işte herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor :)

bende adet olduğumu sanıp tuvalete gitmiştim bendende akıntı geliyodu kıvırcık inş güzel bir haberin işaretidir :)

agzından bal damlıyor kız inşallah topikimize ugurlu gelmişsindir ayagını sürüyerek girseydin

ama artık gaza gelmiyoruz biz topikçe çünkü sonra üzülüyoruz :gitme:

orası heeec bellı ollmazz
az kaldı kotu dusunmeden bekle bakalım bı yahuu
selam herkeseeee...
nasılsınız kızllaarrr
çok özledim sizziiiiiii
varmı gelişmeler???
valla bızde senı ve engın bılgılerını tecrublerını ozledık...
ne zaman gıttın doktora yada gıdeceksın

kızlar biraz önce adet oldum diye lavaboya gittim benden uzayan akıntı geliyo
acep yeni mi yumurtluyorum ki
hayır olsun ınsallah bılemedım kı ben sımdı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…