- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.741
sğol canım ya soda içmeyi çok seviyorum da :) ozaman günde 1 den şamamalıyımbebeğe yarayacak ne varsa yemeye çalışıyorum midem bulana bulana hihoyyyt
olsun sonucunu söyleyene kadar insan ister istemez heyecan yapıyor tabisi sen yapma biz yaparız senin yerine tatlım heyecanıya kötü niyetli, yapmadım ki gelmeyin üzerime alla alla
2 de dedik herhalde ne heycan yapıyosunuz ki
hem nasıl olsa çıkmıycak ki çünkü kasıklarıma agırlar girmeye başladı buda demek oluyor ki yarın adet görücem
selam herkeseeee...
maşlallaahhh ne kadar kalabalık burası =)))
nasılsınız kızllaarrr
çok özledim sizziiiiiii
varmı gelişmeler???
mide bulantısı çok rahatsız ediciyse kendini yemek için o kadar da zorlama.ilerleyen dönemde bu sefer herşeyden tiksinebilirsin.Şu an bebeği senin yediklerin beslemiyor.. Sen sadece alabildiğin kadar kalsiyum ve protein almaya dikkat et. doktorun zaten folic asit vermiştir onu kullanıyorsundur.
kızlara laf yetiştiricem diye seni farketmemişim canımhamileliktete kasıkta ağrı olurmuş ki bende yaşıyorum o ağrıları kıvırcık dr ye sordum ilk zamanlar normaldir dedi yani hamile olabilirsin :)
kızlar biraz önce adet oldum diye lavaboya gittim benden uzayan akıntı geliyo
acep yeni mi yumurtluyorum ki
heytttttttt lapacım ben gidiyorum kurbanlık koyun gibi negatifi tescillendirmeye zemuszemusselam herkeseeee...
nasılsınız kızllaarrr
çok özledim sizziiiiiii
varmı gelişmeler???
kızlara laf yetiştiricem diye seni farketmemişim canım
hoşgeldin aramıza bu arada tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın bebegini inşallah
burda güzel dostluklar demiycem çünkü çok güzel kardeşlikler var umarım memnun kalırsın burada
bu arada bu belirtileri biz çok yaşadık tatlım ama hep sonuç negatif oldu alıştık artıkkk
bende adet olduğumu sanıp tuvalete gitmiştim bendende akıntı geliyodu kıvırcık inş güzel bir haberin işaretidir :)
orası heeec bellı ollmazzya kötü niyetli, yapmadım ki gelmeyin üzerime alla alla
2 de dedik herhalde ne heycan yapıyosunuz ki
hem nasıl olsa çıkmıycak ki çünkü kasıklarıma agırlar girmeye başladı buda demek oluyor ki yarın adet görücem
valla bızde senı ve engın bılgılerını tecrublerını ozledık...selam herkeseeee...
nasılsınız kızllaarrr
çok özledim sizziiiiiii
varmı gelişmeler???
hayır olsun ınsallah bılemedım kı ben sımdı :uhm:kızlar biraz önce adet oldum diye lavaboya gittim benden uzayan akıntı geliyo
kızlar biraz önce adet oldum diye lavaboya gittim benden uzayan akıntı geliyo
agzından bal damlıyor kız inşallah topikimize ugurlu gelmişsindir ayagını sürüyerek girseydin
ama artık gaza gelmiyoruz biz topikçe çünkü sonra üzülüyoruz :gitme:
heytttttttt lapacım ben gidiyorum kurbanlık koyun gibi negatifi tescillendirmeye zemuszemus
ben gidiyorum dua edin bana herkeşleri çok ama çokkkkkkkk seviyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?