Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

oooo lapacı hanım gelmıs...
hosgelmıs
hayırlı olsun ınternetın canım

saol canım ya.. şükür hallettik internet işini.. sahalardan uzak kalmak beni çok üzdü =)) bi sürü mail birikmiş =)

olsun sonucunu söyleyene kadar insan ister istemez heyecan yapıyor tabisi sen yapma biz yaparız senin yerine tatlım heyecanı

hoşgeldin tatlım henüz yeni haberimiz yok beklemelerdeyiz sen neler yaptın

hoşbulduk helvaccııımm =) hayırlısı bakalım....
ben ne yapayım işte...çalıştım..çalıştım..çalıştım...anlatmaya kalksam sayfalar yetmez..ama işlerimi bitirdim sayılır artık evde olmanın keyfini yaşıyorum

kızlar biraz önce adet oldum diye lavaboya gittim benden uzayan akıntı geliyo
acep yeni mi yumurtluyorum ki

cevap veriyoruumm olabiliirrr =))) yada gebelik belirtisi olabilir....
30. günde bile yumurtlayan şahsı muhteremler varrr =)

heytttttttt lapacım ben gidiyorum kurbanlık koyun gibi negatifi tescillendirmeye zemuszemus

orası hiiççç belli olmaz şekercciimm...hayırlısı olsun bakalım..ama erken davranmışsın sanki...bari adet gününe kadar bekleseydin ya

doktora geçen salı gitmiştim. ilk kez çatı muayenesi yaptı.. feci bişi kafamçokkarıştı
çok şükür herşey normal... normal doğuma doğru iyice yaklaştık gibi.. NST ye bağladı...hafif sancılarım da çıktı eyvahedigeldismile bayramı geçtikten sonra gelsin kuzucuk diye dua ediyorum =)
arife günü tekrar gidicem NST ye bağlıcak..bakalım o zaman ne çıkıcak.. bayramı sağ salim atlatabilirmiyim o zaman belli olacak

Lapaci hoşgeldin canım özlemiştik seni yahuuuolumunekankayizsmile
kvrck halen burda mısın hadi biz heyecan yaptık sen evde misin aaaa olmaz kisempatiksalakcinni

ben gidip yemek hazırlayayım..karnımız acıktı.. çok tembellik ettim bugün.. fırsat bulursam yine gelirim.. şu kıvırcıktan ne haber çıkack bakalım.... onu öğrenmek için bir ara uğrarım....
kendinize iyi bakınnn..herkese kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

helvam eşinin sonuçları çıkınca bana da gönder nede olsa uzun süre bunlarla uğraştımm

tamam tatlım verdiğinde sonuç çıkınca sanada yollarım drdan önce biz değerlendirelim dimi amabayanssulusmile

inşallah vaktinde gelirde seni zor durumda bırakmaz oğluşun canım Allah yardımcın olsun neyseki işleri bitirip dinlenmeye çekildin ohhhhhhhhh yarasın anasına da paşasına da

LAPACİİİ hoş geldin nereye yav daha yeni gelmiştin çalışırken daha çok burdaydın şimdi daha rahat değilmisin evde

özledik seni uzman dokturmuzzz....

bu arada sana kimyasal gevelikle ilgili bişiler sorucam bilgin varmıydı kuzum bu konuda

sende kendine iyi bak tatlım hadi fazla yorma kendini

Lapacııııı bi ceee dedin hemen kaçıyorsun şeker... interneti halletmen iyi olmuş
Çatı muayenesi için neden feci dedin? can yakıcı mı? nasıl muayene ediyor?

canım ınsallah bayramdan sonra gelır sende rahatlıkla ustesınden gelırsın
Allah kolaylık versın valla saglıkla kucagına alırsın ınsallah

kızlar sonuç 22..1
nolur beni umutlandırcak tek söz bile söylemeyin sonra çok üzülücem çünkü

kızlar sonuç 22..1

kıvırcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar sonuç 22..1

kızım delı mısın suan adetıne en az 4 gun var o da adetının normal surecte gelecegını varsayarsak yanııııı
kı normla yumurtalmıyorsun buyuık ıhtımal kac aydır
valla ben umutlandırmıyorum dırek hamılesın dıyorummmm :sm_cool:

kvrckım esıne soledın mı bence hııc dusunme hemen doktora gıt ıgne falan verecekse versın hemen tedbırını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…