- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.761
ben gidiyorum dua edin bana herkeşleri çok ama çokkkkkkkk seviyorummmmm
oooo lapacı hanım gelmıs...
hosgelmıs
hayırlı olsun ınternetın canım
olsun sonucunu söyleyene kadar insan ister istemez heyecan yapıyor tabisi sen yapma biz yaparız senin yerine tatlım heyecanı
hoşgeldin tatlım henüz yeni haberimiz yok beklemelerdeyiz sen neler yaptın
kızlar biraz önce adet oldum diye lavaboya gittim benden uzayan akıntı geliyo
acep yeni mi yumurtluyorum ki
heytttttttt lapacım ben gidiyorum kurbanlık koyun gibi negatifi tescillendirmeye zemuszemus
orası heeec bellı ollmazz
az kaldı kotu dusunmeden bekle bakalım bı yahuu
valla bızde senı ve engın bılgılerını tecrublerını ozledık...
ne zaman gıttın doktora yada gıdeceksın
hayır olsun ınsallah bılemedım kı ben sımdı :uhm:
kızlar eşim spermiogram testini verdiğinde sonuçları druma göstereyim mi yoksa adet olmamı mı bekleyim bilmiyorumkismile
helvam eşinin sonuçları çıkınca bana da gönder nede olsa uzun süre bunlarla uğraştımm
saol canım ya.. şükür hallettik internet işini.. sahalardan uzak kalmak beni çok üzdü =)) bi sürü mail birikmiş =)
hoşbulduk helvaccııımm =) hayırlısı bakalım....
ben ne yapayım işte...çalıştım..çalıştım..çalıştım...anlatmaya kalksam sayfalar yetmez..ama işlerimi bitirdim sayılır artık evde olmanın keyfini yaşıyorum
cevap veriyoruumm olabiliirrr =))) yada gebelik belirtisi olabilir....
30. günde bile yumurtlayan şahsı muhteremler varrr =)
orası hiiççç belli olmaz şekercciimm...hayırlısı olsun bakalım..ama erken davranmışsın sanki...bari adet gününe kadar bekleseydin ya
doktora geçen salı gitmiştim. ilk kez çatı muayenesi yaptı.. feci bişi kafamçokkarıştı
çok şükür herşey normal... normal doğuma doğru iyice yaklaştık gibi.. NST ye bağladı...hafif sancılarım da çıktı eyvahedigeldismile bayramı geçtikten sonra gelsin kuzucuk diye dua ediyorum =)
arife günü tekrar gidicem NST ye bağlıcak..bakalım o zaman ne çıkıcak.. bayramı sağ salim atlatabilirmiyim o zaman belli olacak
ben gidip yemek hazırlayayım..karnımız acıktı.. çok tembellik ettim bugün.. fırsat bulursam yine gelirim.. şu kıvırcıktan ne haber çıkack bakalım.... onu öğrenmek için bir ara uğrarım....
kendinize iyi bakınnn..herkese kocaman öpücükler opuyorumnanaktan
ben gidip yemek hazırlayayım..karnımız acıktı.. çok tembellik ettim bugün.. fırsat bulursam yine gelirim.. şu kıvırcıktan ne haber çıkack bakalım.... onu öğrenmek için bir ara uğrarım....
doktora geçen salı gitmiştim. ilk kez çatı muayenesi yaptı.. feci bişi kafamçokkarıştı
çok şükür herşey normal... normal doğuma doğru iyice yaklaştık gibi.. NST ye bağladı...hafif sancılarım da çıktı eyvahedigeldismile bayramı geçtikten sonra gelsin kuzucuk diye dua ediyorum =)
arife günü tekrar gidicem NST ye bağlıcak..bakalım o zaman ne çıkıcak.. bayramı sağ salim atlatabilirmiyim o zaman belli olacak
herkes sustu kvckı beklıooo
kızlar sonuç 22..1
nolur beni umutlandırcak tek söz bile söylemeyin sonra çok üzülücem çünkü
kızlar sonuç 22..1
nolur beni umutlandırcak tek söz bile söylemeyin sonra çok üzülücem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?