Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

eşimi aradım doktoru arayıp bi sorucak
ama saglık ocagındaki umutlanma degerin çok düşük dedi

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:...diycek şey bulamıyırum o kadar sevindimki....

ya kızımmmmmmmm ben 1 ay mekik çektim yüzlerce hergün hakkaten bunlara bişi olmuyomuş tatile gitcem göbek erisin diye ugraşıyorum ben

bak bak bız dıouk tatıle gıt dıye de ne laflar edıyodu sımdıede gıdıcem dıoooo sempatiksalakcinni
kızım bencede gıt vala sanmıyorum bısey olacagını kaydrıaktan kaymazsın havuzun kenarına oturup ayaklarını sallarsın delikafadulden

gayeee
kız üçüzler geliyor olmasınkaydirigubbakcemile5
4 gün kala 22 çok değil mi sende üçüz mü dersinaklinialirimsmile
ya demeyin öyle rabbim olmayanlara versin fazla fazla ben bunu tutturmayı becerebilirsem o bile yeter bana

:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
opuyorumnanaktan
evet evet kesinlikle bebeği gorene kadar hatta inanamıosun:))
inşallah o günleride görürüz ya

ya demeyin şunu diye diye eylülü beklettin bana zaten bide ikizi tutturursan ankaraya gelirgelmez ilk işim yanına gelmek olcak kötükedihüso

LORKEM GAYEM
kızlar benim telefon nerdeyse 2 haftadır garantide bozuldu kullanmıyorum cep telefonu

aynen canım yaaa
12 kısı olduk bak
mesaj atkıb edenler noluo bu topıkte dıye gelıo sanırım kaydirigubbakcemile2

yalnız hamilelikte havuza girmeyi önermiyolar bakteriler olduğu için denizi öneriyolar ama kendini yormamak şartıyla sositososito

canım kvrck ım
güzel bir gün 6 eylül ü hiç unutma tatlım:)))
canım artık hayatın değişiyor
herşeyine dikkat et tatlım şimdi iyi bir dr bulup
yoluna devam et zaman çabuk geçiveriyor
ohhh güzel bir tatil yap
eşinle mutlu mesut bir tatil geçir :)))
hep güzeli en iyiyi düşün tatlım

ayagımı sürüdüm kızlar bakın beni yalnız bırakmayın yanıma en az 3 kişi daha bekliyorum

kız lorkeninde dediği gibi zaten 5 kişi kaldık canım sen hepimizi bekle ardından inşallah valla işyerinde böle durup dururken sevinç gösterisi yapamıyorum ama inan çok sevindim bu arada Gayenin dediği gibi keseyi görmeden söyleme bencede canım

anneme söylememem lazım demi 2 gün daha bekleyim kadıncagız umutlanıp sonra üzülmesin

bence adet tarihin geçsin...bayramda söylersin:)))) gözümüz aydın kuzum...dünkü dularımız kabul oldu....:1hug::lepi:

halayda çekelim ayaklarımız uyuşmuştu ne zamandır.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım rabbim inşallah senin halaylarını çekmeyide nasip eder bizeeeee İNŞALLAHHHHHHHHHHH

zaten doktor bişi olmaz gidin gezin yapın tatilinizi takmayın kafaya demiş

bencede yahuu
ıyı geldı bu haber

canım rabbim inşallah senin halaylarını çekmeyide nasip eder bizeeeee İNŞALLAHHHHHHHHHHH

zaten doktor bişi olmaz gidin gezin yapın tatilinizi takmayın kafaya demiş

kızım bız ne dıoz sana kac gunlerdır
ama nabarsın bı dıplomamız yokkı lafımızı dınletelım halbukısı hepımız bı jınekolog sevıyesıne ulastık nerdeyseee :lepi:

O daha ondan habersiz olduğun zamandı Rabbim şimdi içine kurt düşürdü senin ve test yaptırdı seni haberdar etti. Artık her konuda 2 kat dikkatli olmalısın... sakın üst raflardan bişey alma... çok ayakta durma... sol tarafına dönerek yat... bol su iç...
uykun geldiği zaman mutlaka uyu... genital bölge temizliğine dikkat et...
bitki çaylarından içme... maydonoz,hurma yeme...
Hele bi değerin yükselsin.doktor kontrolünde herşey yolunda çıksın... ondan sonra daha rahat olursun.

ewet ya dularımız herkes birbirine dua etti ne güzel duaların en güzeli çıkarsız olanı hepinizin adını tek tek andım

anladım canım ok neyse o zaman sesını baska zaman duyarız artık opuyorumnanaktan
eşim gelsin onun tele takar ararım ben sizi kuzu

ewet annemede söylememeliyim demi hem bayramdan sonrada ankarada olucaz o zaman keseyi görürsek o zaman söyleriz dogru

canım benim ya midem agrıyo valla çok kastım kendimi herhalde

ya kızlar doktor bana progestan vermiş hap bide folic asit bide demiş ki skaın 2 gün oruç tutmasın ilaçlarını falan düzenli alsın demiş
aslında ben tutmak istiyorum ama bişi olur mu ki
şimdi tutmasında keseyi falan gördükten sonra tutarsa tutsun şimdi bünyesinin güçlü olması gerek demiş

slmmmmmm kızlarrrr 1 saattir geçmişte geziniyorum bayadır giremiyordumm ama bak içime doğmuş kıvırcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hamişmişşşşşşşşşşşşşşşşşş :lepi: canım ya tebrik ederim valla gözlerim doldu hihoyyyt inşallah bebişin sana sıkıca tutunur hamilemiyim diye de stres yapmamaya çalış değerin bence çok da düşük değil ben hamile olmadığım 2 ay kan testi yaptırmıştım ikisinde de adet günüm olmasına rağmen 0.04 falan çıkıyodu çünkü hamile değildim :)) 2 gün başka şeylerle uğraş dicem ama biliyorum çok zor inşallahh değerin giderek katlanıcak oleyyyyyy beeee kıvırcık da aramıza katıldııı :CüvCüv:

yani kıvırcığım alemsin tabiki tutmayacaksın 2 günden birşey olmaz sonra telafi edersin sen bebişinin sana tutunabilmesi için çaba sarfet bak uzun zamandır istiyordun güzel Allahım fazla bekletmeden verdi şimdi senin görevin ona iyi bakıp kucağına alabilmek

Kıvırım zaten ben kendimden korkmaya başladım artık... Valla ben hep Eylül diyordum senin için... ama içimde bir ses,kulağımda bir ses hep senin için eylül diyordu... İnşallah o hissettiklerim bi işaretti... Rabbim hep Eylül diye telkin verdi...
Şimdi değerin yükselsin diye booool boool dua edeceğim...
Zaten içimde de bir heyecan vardı bugün... herhalde benim bebe kardeşi geliyo diye hissetti.

ay dur heycanlandım şimdi eşim aradı diyo ki sen yat ben gelene kadar kalkma sakın kaydirigubbakcemile3
maydanozu hiç sevmem ama hurma iyi olur diye biliyodum ki ben hımmm
vallahi öyle doktora gitmeden hemen her teşhisi koyuyosunuz valla tolanıp klinik mi açsak ki hamiş kalamayanların psikolojisiyle bazılarımız ilgilenir falann

ya bu arada bu sefer biz serbest çalıştık ya hani sizde biliyosunuz bazı belirtilerim vardı benim şiddetli sancı girmişti kasıgıma sanki su boşalmış gibi olmuştum sonra eşim içerinin hep yumuşak oldugunu söylemişti sonra falan ya kızlar bilmiyorum ama
o gördügüm rüya beni çok etkilemişti hemde çok o rüya içimi ısıtmıştı ben o rüyadan sonra her beraber oldugumuzda sag elimi kasıgıma koyup fatiha nas felak ayetel kürsi okudumüfledim allahım bebegimi koru dedim
sonuçta herşey duayla

canım sen doktoru dınle zaten 2 gun kaza edersın hersey yolunda gıtsın bı hele nolcakkı

bu kişi lorkee olmasın:)))
kız zaten ben varmısım da bı kısı daha varmıs o zaman anlatacakmıs ruyayı hepımıznkı cıkarsa yanııı

kız valla sen o ruyadan cok etkılendıgını bellı etmıstın zaten bende senden umutlyuydm hep bu ay o yuzden
cok ıcın yanmıs demekkı ,Rabbım o ruyayla ferahlık verdı sana
bende bu ay hep elımı koyup duaettım
esıme de ettırdım o da koyuyordu elını cok rahatlıo ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…