- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.841
eşimi aradım doktoru arayıp bi sorucak
ama saglık ocagındaki umutlanma degerin çok düşük dedi
ya kızımmmmmmmm ben 1 ay mekik çektim yüzlerce hergün hakkaten bunlara bişi olmuyomuş tatile gitcem göbek erisin diye ugraşıyorum ben
ya demeyin öyle rabbim olmayanlara versin fazla fazla ben bunu tutturmayı becerebilirsem o bile yeter banagayeee
kız üçüzler geliyor olmasınkaydirigubbakcemile5
4 gün kala 22 çok değil mi sende üçüz mü dersinaklinialirimsmile
opuyorumnanaktan:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah o günleride görürüz yaevet evet kesinlikle bebeği gorene kadar hatta inanamıosun:))
ya demeyin şunu diye diye eylülü beklettin bana zaten bide ikizi tutturursan ankaraya gelirgelmez ilk işim yanına gelmek olcak kötükedihüsohahahaha inşallah aysel'im .... görsün bakalım o kıvırcık hanfendi :) 3üz olmasada inşallah ikizdir.
Duydun mu kıvır hanım :)Ohh canıma değsin yok sana tatil matil. yok sana aquapark :) :) otur bebeni büyüt
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:...diycek şey bulamıyırum o kadar sevindimki....
bak bak bız dıouk tatıle gıt dıye de ne laflar edıyodu sımdıede gıdıcem dıoooo sempatiksalakcinni
kızım bencede gıt vala sanmıyorum bısey olacagını kaydrıaktan kaymazsın havuzun kenarına oturup ayaklarını sallarsın delikafadulden
ayagımı sürüdüm kızlar bakın beni yalnız bırakmayın yanıma en az 3 kişi daha bekliyorum
LORKEM GAYEM
kızlar benim telefon nerdeyse 2 haftadır garantide bozuldu kullanmıyorum cep telefonu
anneme söylememem lazım demi 2 gün daha bekleyim kadıncagız umutlanıp sonra üzülmesin
canım rabbim inşallah senin halaylarını çekmeyide nasip eder bizeeeee İNŞALLAHHHHHHHHHHHdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:...diycek şey bulamıyırum o kadar sevindimki....
zaten doktor bişi olmaz gidin gezin yapın tatilinizi takmayın kafaya demişbak bak bız dıouk tatıle gıt dıye de ne laflar edıyodu sımdıede gıdıcem dıoooo sempatiksalakcinni
kızım bencede gıt vala sanmıyorum bısey olacagını kaydrıaktan kaymazsın havuzun kenarına oturup ayaklarını sallarsın delikafadulden
bencede yahuubence adet tarihin geçsin...bayramda söylersin:)))) gözümüz aydın kuzum...dünkü dularımız kabul oldu....:1hug::lepi:
halayda çekelim ayaklarımız uyuşmuştu ne zamandır.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım rabbim inşallah senin halaylarını çekmeyide nasip eder bizeeeee İNŞALLAHHHHHHHHHHH
zaten doktor bişi olmaz gidin gezin yapın tatilinizi takmayın kafaya demiş
yok canım zaten söylersemde bi tek anneme söylerim başkasına söylemem annemede mecburen söylerim kadın günümü takip ediyor çünkü
ya sen ne diyosun klavyedeki harfler yer degiştirdi sanki yerlerini bulamıyorum
ya kızımmmmmmmm ben 1 ay mekik çektim yüzlerce hergün hakkaten bunlara bişi olmuyomuş tatile gitcem göbek erisin diye ugraşıyorum ben
ewet ya dularımız herkes birbirine dua etti ne güzel duaların en güzeli çıkarsız olanı hepinizin adını tek tek andımbence adet tarihin geçsin...bayramda söylersin:)))) gözümüz aydın kuzum...dünkü dularımız kabul oldu....:1hug::lepi:
halayda çekelim ayaklarımız uyuşmuştu ne zamandır.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
eşim gelsin onun tele takar ararım ben sizi kuzuanladım canım ok neyse o zaman sesını baska zaman duyarız artık opuyorumnanaktan
ewet annemede söylememeliyim demi hem bayramdan sonrada ankarada olucaz o zaman keseyi görürsek o zaman söyleriz dogrukız lorkeninde dediği gibi zaten 5 kişi kaldık canım sen hepimizi bekle ardından inşallah valla işyerinde böle durup dururken sevinç gösterisi yapamıyorum ama inan çok sevindim bu arada Gayenin dediği gibi keseyi görmeden söyleme bencede canım
canım kvrck ım
güzel bir gün 6 eylül ü hiç unutma tatlım:)))
canım artık hayatın değişiyor
herşeyine dikkat et tatlım şimdi iyi bir dr bulup
yoluna devam et zaman çabuk geçiveriyor
ohhh güzel bir tatil yap
eşinle mutlu mesut bir tatil geçir :)))
hep güzeli en iyiyi düşün tatlım
yok anlatmam rüyamda bir kişi daha vardı onu bekliyorum anlatmak için o da çıksın öyle umarım ikimiz içinde o rüya
ewet ya dularımız herkes birbirine dua etti ne güzel duaların en güzeli çıkarsız olanı hepinizin adını tek tek andım
eşim gelsin onun tele takar ararım ben sizi kuzu
ewet annemede söylememeliyim demi hem bayramdan sonrada ankarada olucaz o zaman keseyi görürsek o zaman söyleriz dogru
canım benim ya midem agrıyo valla çok kastım kendimi herhalde
ya kızlar doktor bana progestan vermiş hap bide folic asit bide demiş ki skaın 2 gün oruç tutmasın ilaçlarını falan düzenli alsın demiş
aslında ben tutmak istiyorum ama bişi olur mu ki
şimdi tutmasında keseyi falan gördükten sonra tutarsa tutsun şimdi bünyesinin güçlü olması gerek demiş
ay dur heycanlandım şimdi eşim aradı diyo ki sen yat ben gelene kadar kalkma sakın kaydirigubbakcemile3O daha ondan habersiz olduğun zamandı Rabbim şimdi içine kurt düşürdü senin ve test yaptırdı seni haberdar etti. Artık her konuda 2 kat dikkatli olmalısın... sakın üst raflardan bişey alma... çok ayakta durma... sol tarafına dönerek yat... bol su iç...
uykun geldiği zaman mutlaka uyu... genital bölge temizliğine dikkat et...
bitki çaylarından içme... maydonoz,hurma yeme...
Hele bi değerin yükselsin.doktor kontrolünde herşey yolunda çıksın... ondan sonra daha rahat olursun.
vallahi öyle doktora gitmeden hemen her teşhisi koyuyosunuz valla tolanıp klinik mi açsak ki hamiş kalamayanların psikolojisiyle bazılarımız ilgilenir falannbencede yahuu
ıyı geldı bu haber
kızım bız ne dıoz sana kac gunlerdır
ama nabarsın bı dıplomamız yokkı lafımızı dınletelım halbukısı hepımız bı jınekolog sevıyesıne ulastık nerdeyseee :lepi:
eya kızlar doktor bana progestan vermiş hap bide folic asit bide demiş ki skaın 2 gün oruç tutmasın ilaçlarını falan düzenli alsın demiş
aslında ben tutmak istiyorum ama bişi olur mu ki
şimdi tutmasında keseyi falan gördükten sonra tutarsa tutsun şimdi bünyesinin güçlü olması gerek demiş
kız zaten ben varmısım da bı kısı daha varmıs o zaman anlatacakmıs ruyayı hepımıznkı cıkarsa yanıııbu kişi lorkee olmasın:)))
ay dur heycanlandım şimdi eşim aradı diyo ki sen yat ben gelene kadar kalkma sakın kaydirigubbakcemile3
maydanozu hiç sevmem ama hurma iyi olur diye biliyodum ki ben hımmm
vallahi öyle doktora gitmeden hemen her teşhisi koyuyosunuz valla tolanıp klinik mi açsak ki hamiş kalamayanların psikolojisiyle bazılarımız ilgilenir falann
ya bu arada bu sefer biz serbest çalıştık ya hani sizde biliyosunuz bazı belirtilerim vardı benim şiddetli sancı girmişti kasıgıma sanki su boşalmış gibi olmuştum sonra eşim içerinin hep yumuşak oldugunu söylemişti sonra falan ya kızlar bilmiyorum ama
o gördügüm rüya beni çok etkilemişti hemde çok o rüya içimi ısıtmıştı ben o rüyadan sonra her beraber oldugumuzda sag elimi kasıgıma koyup fatiha nas felak ayetel kürsi okudumüfledim allahım bebegimi koru dedim
sonuçta herşey duayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?