Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadı hayırlısı o zaman
ewet ya siz beraber test yapınsana ne güzel şimdi
iki kere halay çekmeye hiç gücüm yok ikinizi aradan çıkarıvereyim yormayın şimdi beni zemuszemus
ooo suna bak yaa sımdıden naz makamına gectı hanımefendı
edutum bosver ıkımız ayrı gunlerde yapalım
arkadaslar arka arkaya daha cok sevınmıs olur sempatiksalakcinni

dur dur senide görücez geç dalganı sen
ınsallah tez zamandaaa kaydirigubbakcemile2

ben adet olcam...kasıklarımda başladı ağrım...birde üşüttüm galiba yine baldırlarımın içleride ağtıyor ve çok üşüyorum

ben adet olcam...kasıklarımda başladı ağrım...birde üşüttüm galiba yine baldırlarımın içleride ağtıyor ve çok üşüyorum

canım aman dıkkat et kendıne havalar cok degısık
benımde suan agrım var aynen belım acık yatmısım sanırım
ıcımde de atlet yok
ama sanırım artık gıyme zamanı geldı
nede olsa sıcaklar gectı bayagı
kendımızı korumamız lazım

hayırlısı olsun ama sen kendine hiç dikkat etmiyorsun habire üşütüyorsun kuzum ya bebiş olsa nasıl olacan acabaalsanaalsanasmile tikkat et kendine

bende onu sorucaktım bu progestan ne işe yarıyo diye sagol canım ya eger olurda kızılaya inersem ugruycam mutlaka sana haberin olsun

Gel canım başımın üstünde yerin var... sen görüşelim de ben istediğin yere gelirim... hiç sorun değil.

neyse kızlar birazdan kociş gelir gibip biraz sagı solu toplayım valla heryer heryerde adama oturcak yer yok evde üzerimden ne çıkarttıysam saga sola atmışım

yaa ne toplaması çıkarması yaaaa... otur oturduğun yerde... gelsin baba hazretleri kendi toplasın... Sen şu anda kendine değil 2 kat 5 kat 10 kat dikkat etmelisin...
yemek falan yapmak yok!!! biraz dışarıdan takılın

Bu arada hurma hamileliğin son zamanlarında yeniyor canım... rahimde kasılmaya sebep olduğu için doğuma yardımcı etkisi var ama gebeliğin erken dönemlerinde bu kasılma etkisi düşüğe neden olabileceği için önerilmiyor.
Aynı şekilde bazı bitki çayları ve maydonoz da kesinlikle yasak.

sende mi kuzum dikkat edin kendinize atletsiz gezilirmi en azından terini alır üzerinde kurumaz terin yavyumlmaz:

dün camide terledim geldim duş alamadan eşim çay istedi bişi istedi bende kurudum tabi...şimdide donuyorum

hele çekilin bakayım şöyle kenara.. şu deli kızın kıvırcık saçlarını bi yolayım bennn klava:
işte hsaplaşma günü geldi çattı kıvırcık hatun... çok değil daha bir ay önce sana sorucaz biz kendi kendine sebepsiz interfilite tanısı koymayı demedik mi? bak çok geçmeden o gün geldi çattı işte.. ben senin saçlarını yolmayayımda kim yolsun... deli seni yok yere üzdün kendini...
hala da üzüyorsun.. gelmeyeyim oraya baakkk.. sen adetine 4-5 güni kala test yaptır sonrada ümitlendirmeyin beni deeee..... elbette değerin 20lerde çıkacak..gayet normal buuu......
yeterince kalayladım sanırım.. şimdi de sevme zamanı kaydirigubbakcemile5
canım kıvırcıkımmmm........ öyle mutlu oldum ki senin için.... ister normal bi gebelik olsun ister kimyasal olsun ne olursa olsun senin şu an kanında b-hcg değeri yükselmiş ve gebelik hormonları salınmış.... :dance: ve bizede halayımızı çekmek düşşerrrrrrrrrrrrrrrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Kızlar Sebin ile görüştüm.hepinize selamları var. Kıvırcığın haberine de çok sevindi... Allah tamamına erdirsin darısı diğerlerinin başına inşallah dedi.
Bebekli hayata ancak alışıyormuş.dikişlerinin ağrısı hala geçmemiş... bi de üstüne baş ağrısı başlamış... bizim oburişko bebişte uyutmuyormuş sağolsun. :) uyusun diye gözünün içine bakıyorum diyor...

gaye sebini anlatsana biraz.. nasıl olmuş doğumu? bebişi nasılmış? çıkmışmı hastaneden? resim varmı?

benim tatlı kıvırcığımda mı hamiş bakayım ? olumunekankayizsmile

tam konuştuğumuz gibi oldu idrar yolu enfeksiyonu şüphesi bebek çıktı

:dance: :dance: :dance: :dance: :sm_cool:

pınnarrrrrrrrr
hoşgeldin canımcım..nasılsın? emre paşa nasıl????
kandilde cvp bile yazamadım =( kusura bakmaaa emi

kızsebin doğurdumuuuuuuu maşallah allahım esirgesin konusursan çok selam söle gaye allahım analı babalı büyütsün inşallah....

aleyküm selam tatlım bizlerdende çok selam söyle bebişi iyi olsunda kendine de dikkat etsin lohusalık dönemi çok önemli inşallah biran evvel atlatır bu durumuda canım.

Hay Allah ne muradın varsa versin emi Lapacım... Ben birden sevinmeye dalınca bu kıvırcık kızı kalaylamayı unuttum...
Resmen hesaplaşma günü geldi çattı... Ehh ben bu kıvırcığa yapacağımı biliyorum...
O ankaraya gelecek,burda doğuracak... bende alıcam bebemi gidecem yanlarına...
benim bebe daha büyük olacağı için onun bebesini dövdürtücem :)
sonracığıma onun o gıymatlı bebesinin popişini bi ısırcam bi ısırcam popişinde saatler yapıcam :) :)
yanoşlarını höpürdete höpürdete öpücem...

gaye maydanozu hurmayı yeme yazmışsın yok ole bişi hurma çok faydalı gebelikte maydanozda zaten folik asit deposu.bir arkadaşım guya duşuğe neden oluomuş dedi kaynanam die maydanoz yemiodu nelakası var ya.kocakarı lafları canım bunlar inanmayın ole şeylere ben hep yedim maydanoz yiyorumda

dün camide terledim geldim duş alamadan eşim çay istedi bişi istedi bende kurudum tabi...şimdide donuyorum
canımm aynen dun tısortum sırıksıklamdı camıden cıkınca esıme dedım hemen acele gıdelım eve cok fenayım
oda sagolsun ceketını cıkardı verdı
dıom sen yenı ıyılesıon olsun ben terlemedım dıo
eve geldım ehmen dusa gırdım esım de cay koydu
senınkının tersı oldu yanı...
keske dus alsaydın sende canım yahuu ınsallah ılerlemez aksam hemen bıseyler ıc kendıne gelmek ıcın

ohhh ıyı oldu lapacım valla bu kıza lazım arada bole senın gıbı elı masalı hatun

saolsun dualrı kabul olsun ...
ınsallah agrıları bı an once gecer onunda opuyorumnanaktan

lorkem.. çok saol canım beni haberdar ediyorsun herşeyden.... :1hug:
a.s.

ne demek canım kendıme vazıfe edındım buyrunnnnnnnnn

pınnarrrrrrrrr
hoşgeldin canımcım..nasılsın? emre paşa nasıl????
kandilde cvp bile yazamadım =( kusura bakmaaa emi

olsun hayatım.gönüller bir burda.. :teselli:

emre paşa iyi valla..

hamile olup inanamayanlar,kucagımda emerken bile inanamıyorum bazen.. bu bebek benimmi diye boshayallersmile

nete kavuşmuşun.sıra sende artık heralde kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…