- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.881
hadı hayırlısı o zamanok kuzu....
ooo suna bak yaa sımdıden naz makamına gectı hanımefendıewet ya siz beraber test yapınsana ne güzel şimdi
iki kere halay çekmeye hiç gücüm yok ikinizi aradan çıkarıvereyim yormayın şimdi beni zemuszemus
ınsallah tez zamandaaa kaydirigubbakcemile2dur dur senide görücez geç dalganı sen
ben adet olcam...kasıklarımda başladı ağrım...birde üşüttüm galiba yine baldırlarımın içleride ağtıyor ve çok üşüyorum
ben adet olcam...kasıklarımda başladı ağrım...birde üşüttüm galiba yine baldırlarımın içleride ağtıyor ve çok üşüyorum
bende onu sorucaktım bu progestan ne işe yarıyo diye sagol canım ya eger olurda kızılaya inersem ugruycam mutlaka sana haberin olsun
neyse kızlar birazdan kociş gelir gibip biraz sagı solu toplayım valla heryer heryerde adama oturcak yer yok evde üzerimden ne çıkarttıysam saga sola atmışım
canım aman dıkkat et kendıne havalar cok degısık
benımde suan agrım var aynen belım acık yatmısım sanırım
ıcımde de atlet yok
ama sanırım artık gıyme zamanı geldı
nede olsa sıcaklar gectı bayagı
kendımızı korumamız lazım
Kızlar Sebin ile görüştüm.hepinize selamları var. Kıvırcığın haberine de çok sevindi... Allah tamamına erdirsin darısı diğerlerinin başına inşallah dedi.
Bebekli hayata ancak alışıyormuş.dikişlerinin ağrısı hala geçmemiş... bi de üstüne baş ağrısı başlamış... bizim oburişko bebişte uyutmuyormuş sağolsun. :) uyusun diye gözünün içine bakıyorum diyor...
kızlar sebin ile görüştüm.hepinize selamları var. Kıvırcığın haberine de çok sevindi... Allah tamamına erdirsin darısı diğerlerinin başına inşallah dedi.
Bebekli hayata ancak alışıyormuş.dikişlerinin ağrısı hala geçmemiş... Bi de üstüne baş ağrısı başlamış... Bizim oburişko bebişte uyutmuyormuş sağolsun. :) uyusun diye gözünün içine bakıyorum diyor...
Kızlar Sebin ile görüştüm.hepinize selamları var. Kıvırcığın haberine de çok sevindi... Allah tamamına erdirsin darısı diğerlerinin başına inşallah dedi.
Bebekli hayata ancak alışıyormuş.dikişlerinin ağrısı hala geçmemiş... bi de üstüne baş ağrısı başlamış... bizim oburişko bebişte uyutmuyormuş sağolsun. :) uyusun diye gözünün içine bakıyorum diyor...
hele çekilin bakayım şöyle kenara.. şu deli kızın kıvırcık saçlarını bi yolayım bennnklava:
işte hsaplaşma günü geldi çattı kıvırcık hatun... çok değil daha bir ay önce sana sorucaz biz kendi kendine sebepsiz interfilite tanısı koymayı demedik mi? bak çok geçmeden o gün geldi çattı işte.. ben senin saçlarını yolmayayımda kim yolsun... deli seni yok yere üzdün kendini...
hala da üzüyorsun.. gelmeyeyim oraya baakkk.. sen adetine 4-5 güni kala test yaptır sonrada ümitlendirmeyin beni deeee..... elbette değerin 20lerde çıkacak..gayet normal buuu......
yeterince kalayladım sanırım.. şimdi de sevme zamanı kaydirigubbakcemile5
canım kıvırcıkımmmm........ öyle mutlu oldum ki senin için.... ister normal bi gebelik olsun ister kimyasal olsun ne olursa olsun senin şu an kanında b-hcg değeri yükselmiş ve gebelik hormonları salınmış.... :dance: ve bizede halayımızı çekmek düşşerrrrrrrrrrrrrrrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canımm aynen dun tısortum sırıksıklamdı camıden cıkınca esıme dedım hemen acele gıdelım eve cok fenayımdün camide terledim geldim duş alamadan eşim çay istedi bişi istedi bende kurudum tabi...şimdide donuyorum
hele çekilin bakayım şöyle kenara.. şu deli kızın kıvırcık saçlarını bi yolayım bennnklava:
işte hsaplaşma günü geldi çattı kıvırcık hatun... çok değil daha bir ay önce sana sorucaz biz kendi kendine sebepsiz interfilite tanısı koymayı demedik mi? bak çok geçmeden o gün geldi çattı işte.. ben senin saçlarını yolmayayımda kim yolsun... deli seni yok yere üzdün kendini...
hala da üzüyorsun.. gelmeyeyim oraya baakkk.. sen adetine 4-5 güni kala test yaptır sonrada ümitlendirmeyin beni deeee..... elbette değerin 20lerde çıkacak..gayet normal buuu......
yeterince kalayladım sanırım.. şimdi de sevme zamanı kaydirigubbakcemile5
canım kıvırcıkımmmm........ öyle mutlu oldum ki senin için.... ister normal bi gebelik olsun ister kimyasal olsun ne olursa olsun senin şu an kanında b-hcg değeri yükselmiş ve gebelik hormonları salınmış.... :dance: ve bizede halayımızı çekmek düşşerrrrrrrrrrrrrrrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
saolsun dualrı kabul olsun ...Kızlar Sebin ile görüştüm.hepinize selamları var. Kıvırcığın haberine de çok sevindi... Allah tamamına erdirsin darısı diğerlerinin başına inşallah dedi.
lorkem.. çok saol canım beni haberdar ediyorsun herşeyden.... :1hug:
a.s.
pınnarrrrrrrrr
hoşgeldin canımcım..nasılsın? emre paşa nasıl????
kandilde cvp bile yazamadım =( kusura bakmaaa emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?