- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.861
bilmem artık ben bişi demedim zemuszemusbu kişi lorkee olmasın:)))
canım hoşgeldim sagol canım benimslmmmmmm kızlarrrr 1 saattir geçmişte geziniyorum bayadır giremiyordumm ama bak içime doğmuş kıvırcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hamişmişşşşşşşşşşşşşşşşşş:lepi: canım ya tebrik ederim valla gözlerim doldu hihoyyyt inşallah bebişin sana sıkıca tutunur hamilemiyim diye de stres yapmamaya çalış değerin bence çok da düşük değil ben hamile olmadığım 2 ay kan testi yaptırmıştım ikisinde de adet günüm olmasına rağmen 0.04 falan çıkıyodu çünkü hamile değildim :)) 2 gün başka şeylerle uğraş dicem ama biliyorum çok zor inşallahh değerin giderek katlanıcak oleyyyyyy beeee kıvırcık da aramıza katıldııı :CüvCüv:
ewet ya rabbim sevdigi kullarına bazı şeyleri hissettirirmiş seni seviyo demekkiKıvırım zaten ben kendimden korkmaya başladım artık... Valla ben hep Eylül diyordum senin için... ama içimde bir ses,kulağımda bir ses hep senin için eylül diyordu... İnşallah o hissettiklerim bi işaretti... Rabbim hep Eylül diye telkin verdi...
Şimdi değerin yükselsin diye booool boool dua edeceğim...
Zaten içimde de bir heyecan vardı bugün... herhalde benim bebe kardeşi geliyo diye hissetti.
ufffffffff ya şimdiden üzerime bi agırlık bindi sanki yürüyüşüm bile degişti yayani kıvırcığım alemsin tabiki tutmayacaksın 2 günden birşey olmaz sonra telafi edersin sen bebişinin sana tutunabilmesi için çaba sarfet bak uzun zamandır istiyordun güzel Allahım fazla bekletmeden verdi şimdi senin görevin ona iyi bakıp kucağına alabilmek
valla ben bu ay halevle lorkeden umutluyum...alalhım ya sohbet edicem sevincem ya işlerim nasıl yoğunlaştı uyuz oldum
valla ben bu ay halevle lorkeden umutluyum...alalhım ya sohbet edicem sevincem ya işlerim nasıl yoğunlaştı uyuz oldum
ufffffffff ya şimdiden üzerime bi agırlık bindi sanki yürüyüşüm bile degişti ya
sağol tatlım senden de umutluyuz biz korunsanda nolur nolmazaklinialirimsmile
korunuyo mu kiii :uhm:sağol tatlım senden de umutluyuz biz korunsanda nolur nolmazaklinialirimsmile
hoşbulduk kıvırcıkım valla ben yoktum badana yaptırmıştık evi baya bi temizlikle uğraştık annemle banyoyu falan da değiştirdik yavaş yavaş bir aydır temizlikle uğraşıyom diyebilirim :)) bi ara da internet bozuktu öle işte bana gelince sıcaklar gitti biraz rahatladım derken bu sefer de bebişin ağırlığı başladı bide yavaş yavaş doğuma yaklaştıkça bir fenalık basıyo Rabbim herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin çok korkuyorum ben eyvahedigeldismile
ya kızlar doktor bana progestan vermiş hap bide folic asit bide demiş ki skaın 2 gün oruç tutmasın ilaçlarını falan düzenli alsın demiş
aslında ben tutmak istiyorum ama bişi olur mu ki
şimdi tutmasında keseyi falan gördükten sonra tutarsa tutsun şimdi bünyesinin güçlü olması gerek demiş
valla korunmadığım günler yok değil:))) eski adet tarihimden de geçtri:))) ama belirti sıfır tabi o ayrı:)))
salla belırtılerı
dedık ya hem sen 13 u gıbı dusun 7 sı gıbı hareket et dıye ,
bak bende 17 sını beklıom en gec
bırlıkte test yaparız belkı de
hay maşallh birsürü işini halletmişsin canım yahoşbulduk kıvırcıkım valla ben yoktum badana yaptırmıştık evi baya bi temizlikle uğraştık annemle banyoyu falan da değiştirdik yavaş yavaş bir aydır temizlikle uğraşıyom diyebilirim :)) bi ara da internet bozuktu öle işte bana gelince sıcaklar gitti biraz rahatladım derken bu sefer de bebişin ağırlığı başladı bide yavaş yavaş doğuma yaklaştıkça bir fenalık basıyo Rabbim herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin çok korkuyorum ben eyvahedigeldismile
dur dur senide görücez geç dalganı sendelikafadulden alemsın kıvırcıkım yahuuuu
neyse sen agırlık geldıyse yat dınlen azıcık ıstersen
artık bız senı tutmayalım olumunekankayizsmile
canım benim doktorun çok haklı... şu an içinde öyle mükemmel bir fabrika çalışıyor ki... o bebeğin hücrelerini kusursuzca yapmak ve o keseyi oluşturmak için... bunların yanında birde rahimde tutunacak yer arıyor şu anda... en uygun yeri bulup yerleşecek.
Progestan zaten bu yerleşmeye yardımcı olacak bi ilaç...Zaten bizlerden aşinasın...
Hemen hemen çoğumuz kullandık bunu... rahmini kalınlaştırıp güçlendirecek.
folic asit zaten biliyorusun onu.ilk 3 ay kullanmaya devam edicen...
Şu an bebeğin büyümesi ve yerleşmesi için senin sakin,dinlenmiş ve güçlü bünyene ihtiyacı var...
Geri kalan orucunu tutma sonra kazasını tutarsın Allahın izniyle... hatta bu 2 günün parasını bir muhtaç kişiye ver. Hemde bebeğinin sadakasını vermiş olursun...
Diyanetin belirlediği para en düşük 7 liraydı sanırım bu yıl. 2 gün için 15 tl muhtaç olan birine ver.hemde bayram arefesinde çok işini görür.
salla belırtılerı
dedık ya hem sen 13 u gıbı dusun 7 sı gıbı hareket et dıye ,
bak bende 17 sını beklıom en gec
bırlıkte test yaparız belkı de
korunuyo mu kiii :uhm:
canım masallaak bu halınle ne ısler halletmıssınız
son zamanlarda yorma kendını bu kadr artık...
az kalmıs senın de
sebın dogum yaptı okumussundur belk
sırada lapacı sonra sen varsın sanırım
hayırlısı bakalım
Rabbım kolaylıkla atmatmayı nasıb eder ınsallah korkma sen
ewet ya siz beraber test yapınsana ne güzel şimdi
iki kere halay çekmeye hiç gücüm yok ikinizi aradan çıkarıvereyim yormayın şimdi beni zemuszemus
seni uyuz tosba...ben geçen ay halay hakkımı kullandım ya danacan
valla korunmadığım günler yok değil:))) eski adet tarihimden de geçtri:))) ama belirti sıfır tabi o ayrı:)))
neyse kızlar birazdan kociş gelir gibip biraz sagı solu toplayım valla heryer heryerde adama oturcak yer yok evde üzerimden ne çıkarttıysam saga sola atmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?