Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

valla ben bu ay halevle lorkeden umutluyum...alalhım ya sohbet edicem sevincem ya işlerim nasıl yoğunlaştı uyuz oldum

bu kişi lorkee olmasın:)))
bilmem artık ben bişi demedim zemuszemus

canım hoşgeldim sagol canım benim
sen napıyosun ya ne zamanlardır yoktun
ewet ya rabbim sevdigi kullarına bazı şeyleri hissettirirmiş seni seviyo demekki
ufffffffff ya şimdiden üzerime bi agırlık bindi sanki yürüyüşüm bile degişti ya

valla ben bu ay halevle lorkeden umutluyum...alalhım ya sohbet edicem sevincem ya işlerim nasıl yoğunlaştı uyuz oldum

canım ınsallah hepımız daha fazla beklemeden yasarız bu sevıncı
ben ole duaettım Allah ım daha fazla bızı bekletme hayırlısıyla dıye hepımız ıcın

valla benım de o kadr cok ısım var kı
cars sabah yola cıkıcaz camasır ve utu doluuuu

hoşbulduk kıvırcıkım valla ben yoktum badana yaptırmıştık evi baya bi temizlikle uğraştık annemle banyoyu falan da değiştirdik yavaş yavaş bir aydır temizlikle uğraşıyom diyebilirim :)) bi ara da internet bozuktu öle işte bana gelince sıcaklar gitti biraz rahatladım derken bu sefer de bebişin ağırlığı başladı bide yavaş yavaş doğuma yaklaştıkça bir fenalık basıyo Rabbim herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin çok korkuyorum ben eyvahedigeldismile

sağol tatlım senden de umutluyuz biz korunsanda nolur nolmazaklinialirimsmile
korunuyo mu kiii :uhm:

canım masallaak bu halınle ne ısler halletmıssınız
son zamanlarda yorma kendını bu kadr artık...
az kalmıs senın de
sebın dogum yaptı okumussundur belk
sırada lapacı sonra sen varsın sanırım
hayırlısı bakalım
Rabbım kolaylıkla atmatmayı nasıb eder ınsallah korkma sen

canım benim doktorun çok haklı... şu an içinde öyle mükemmel bir fabrika çalışıyor ki... o bebeğin hücrelerini kusursuzca yapmak ve o keseyi oluşturmak için... bunların yanında birde rahimde tutunacak yer arıyor şu anda... en uygun yeri bulup yerleşecek.
Progestan zaten bu yerleşmeye yardımcı olacak bi ilaç...Zaten bizlerden aşinasın...
Hemen hemen çoğumuz kullandık bunu... rahmini kalınlaştırıp güçlendirecek.
folic asit zaten biliyorusun onu.ilk 3 ay kullanmaya devam edicen...
Şu an bebeğin büyümesi ve yerleşmesi için senin sakin,dinlenmiş ve güçlü bünyene ihtiyacı var...
Geri kalan orucunu tutma sonra kazasını tutarsın Allahın izniyle... hatta bu 2 günün parasını bir muhtaç kişiye ver. Hemde bebeğinin sadakasını vermiş olursun...
Diyanetin belirlediği para en düşük 7 liraydı sanırım bu yıl. 2 gün için 15 tl muhtaç olan birine ver.hemde bayram arefesinde çok işini görür.

valla korunmadığım günler yok değil:))) eski adet tarihimden de geçtri:))) ama belirti sıfır tabi o ayrı:)))

salla belırtılerı
dedık ya hem sen 13 u gıbı dusun 7 sı gıbı hareket et dıye ,
bak bende 17 sını beklıom en gec
bırlıkte test yaparız belkı de

hay maşallh birsürü işini halletmişsin canım ya
rabbim kolay dogumlar nasip etsin inşallahhhh herkeslere bi tanem

delikafadulden alemsın kıvırcıkım yahuuuu
neyse sen agırlık geldıyse yat dınlen azıcık ıstersen
artık bız senı tutmayalım olumunekankayizsmile
dur dur senide görücez geç dalganı sen

bende onu sorucaktım bu progestan ne işe yarıyo diye sagol canım ya eger olurda kızılaya inersem ugruycam mutlaka sana haberin olsun

salla belırtılerı
dedık ya hem sen 13 u gıbı dusun 7 sı gıbı hareket et dıye ,
bak bende 17 sını beklıom en gec
bırlıkte test yaparız belkı de

ewet ya siz beraber test yapınsana ne güzel şimdi
iki kere halay çekmeye hiç gücüm yok ikinizi aradan çıkarıvereyim yormayın şimdi beni zemuszemus

valla bişi olmasın diye yavaş yavaş yaptık şükür ki annem var zor işleri o halletti sebin i duydum ya mis kokuludur yavrusu şimdi :ecrin_bebek: sırada lapacı var onunda 2 haftası kalmış ne çabuk geçmiş günler benim de 7 yada 8 haftam kaldı Allah herkese yaşatsın bu duyguları bilmiyorumkismile

ewet ya siz beraber test yapınsana ne güzel şimdi
iki kere halay çekmeye hiç gücüm yok ikinizi aradan çıkarıvereyim yormayın şimdi beni zemuszemus

seni uyuz tosba...ben geçen ay halay hakkımı kullandım ya danacan

neyse kızlar birazdan kociş gelir gibip biraz sagı solu toplayım valla heryer heryerde adama oturcak yer yok evde üzerimden ne çıkarttıysam saga sola atmışım

valla korunmadığım günler yok değil:))) eski adet tarihimden de geçtri:))) ama belirti sıfır tabi o ayrı:)))

kuzum hani belirtilere takılmak yoktu klava: boşver belirtiyi sen kendini dinledikçe her belirtiyi hissedersin bebiş olmadığı halde o yüzden takılma belirtilere

kıslar belirtilere takılmayın die kaç kere dicez siz elinizden geldiğince çalışın sonra gununuzu bekleyin

neyse kızlar birazdan kociş gelir gibip biraz sagı solu toplayım valla heryer heryerde adama oturcak yer yok evde üzerimden ne çıkarttıysam saga sola atmışım

boşver kalsın öle kuzum bırak eşin toparlasın sen ona en güzel hediyeyi verdin artık çekil kenara da koçişin halletsin ev işlerini şimdilikkaydirigubbakcemile3:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…