Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkemmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknaniksanada gunaydin kizopuyorumnanaktanben seni gormemisimm tam cikiyodum onlein dasin diye yazayim dedimmakannehirolumunekankayizsmileoptum senide kocaman opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrr lapacı yı merak ettim zaten nişanı gelmişti nişan geldikten sonra 3 gün sabredebiliyo bebek :)) Allah kolay bir doğum nasip etsinn ayy bebişini kucağına alıcak ne güzell sıra yavaş yavaş bizlere geliyoo barayscım sende güzel haberlerle gel benimde bu ara gitmem lazım ama ne zaman gitsem karar veremedim CADIARZU

bitanim hepinize sancisiz agrisizz hayirli dogumlar canimm:1hug:

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktanAYY BIR GELDIMM LAPACI DOGUMA GIRMIS OGRENDIMM ALLAHIMM KOLAY DOGUM NASIP ETSINN SAGLIKLARI IYI OLSUN HER IKISININ INSALLAHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
n

ravzanurum hemen gelmıs kacmıssınn yıne bakıyorum daaa...
hadı bakalım hepımız guzel haberler beklıoz hergun sen de burdan mecburı uzaklıgın sonucu belkı dırek guzel haberle donus yaparsın :lepi:

hoşgeldin dicem ama hemen kaçıyorsun ateş almaya gelmiş gibi neyse tatlım iyi bak kendine

Olur lorkee gidelim valla
Bende 3 ay once almistim gap urunlerini bizim yakadann
Cokk ucuzz
olur canım haberlesırız
bana face adını ozel mesajla atarmısın sne bende eklı degılsın sanırsam

Lapaci doguruyor haa
Vay bea dun gibi Aysel ile lapaci nin hamile kalislari :)

he yaa sankı dun gıbı hııkayelerı anlatısları ..
ne kadr hızlı gecıyo zaman
lorkemmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknaniksanada gunaydin kizopuyorumnanaktanben seni gormemisimm tam cikiyodum onlein dasin diye yazayim dedimmakannehirolumunekankayizsmileoptum senide kocaman opuyorumnanaktan
bende sneı optum canım opuyorumnanaktan
ya evet suan ıtıbarıyle 2.5 saat oldu mesaj atalı
bende tekrr atamadım
sonucta dogum bıtıp guzel sekılde kendıne gelınce yazzar zaten rahatsız etmeyeyım dımı
ama merakta edıom
hala beklemede olma ıhtımlaı de yuksek zaten

ravzanurum hemen gelmıs kacmıssınn yıne bakıyorum daaa...
hadı bakalım hepımız guzel haberler beklıoz hergun sen de burdan mecburı uzaklıgın sonucu belkı dırek guzel haberle donus yaparsın :lepi:

hoşgeldin dicem ama hemen kaçıyorsun ateş almaya gelmiş gibi neyse tatlım iyi bak kendine
sagolun canlar bir turl ayrilamiyom amakaydirigubbakcemile5
yaa benimm 14. gun aksamdi . ayy sinir oldum yine .esim ramazan boyunca sporunu iyi yapamadi yaa pazar gunu sen bisiklet turuna git tam 4,5 saat sur o lanetii yorgunluguda dun aksam belli oldu horul horul uyudu .bende sinirlendim oturma odasinda tv actim sabah o ise gidene kadra uyku girmdedi gozume . sinirlendim ya bikere daha uyuyamam .ama eve gelsin burnundan getircem onun tam zamanininda yorgun oluyooalsanaalsanasmilebu ay 11. gun yaptik onemli gunlerden 12. 13 . yilisti bende 14. gun deneyelim diye oraliolmamistimm . oda olmadi dun aksam yawww-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile2
Gunaydin kizlarr
Gaye kiz okuyirmusss
Allah gonlunuze gore verdi
Kivirciga cok uzuldum
;(

Günaydın canım... Arefe gününden önce kontrolümüz vardı Mugi teyzesi 3'lü testimiz oldu... Bi baktık ki ultrasonda poposunu açmış ama yüzünü saklamış bir prenses :) kaydirigubbakcemile2 Doktor teyzemiz çok uğraştı ama yüzünü çok net göremedik bir türlü... Kızımız pek fotojenik değil kaydirigubbakcemile3

şen şanslısın o zaman lorkeem
bizde değil ihraç fazlası çoğu markanın mağazası bile yok
ben çoğunu netten sipariş verdim
7,5 - 10 tl çok iyiymiş

yaa aslında bakıyorum da internetteki fiyatlar piyasaya göre çok çok uygun... ürüne piyasada bakıp netten sipariş vermek lazım... Bebek mağazaları soyguncu gibiler... İnternetle mağaza arasında hiç olmasa 5tl fark var.
Valla haftasonu aldıklarımı yazdım size 120 lira falan tuttu... baksan hiç bişey yok aldıklarımda. 1 ay ancak kullanılacak şeyler.
İnternetteki fiyatları ezberledim sayılır.Artık mağazaya gidince istediğim indirimi almazsam gelip aynı ürünü internetten sipariş vericem.

Benimde bugun kontrolum var :CüvCüv:
Dun gece bebegimi gordumm ruyamda
Altini degistirmeyi unutuyorum 3 gun CADIARZU
hayır olsun inşallah... bok görmüş olsaydın eğer kazanılacak mala yada paraya işaret derler.

adama ters tepmişsin istediği günlerde bak senin istediğin tarihte de yorgunluktan sızmış kalmış yavyum bi daha ertletme o zamanlmaz:

Gaye valla bende yuzunu goremedim
Bugun zor,asin doktoru sorayim bari
Bu detayli ultrasonumuz ne zaman olacak acaba

Gayecik sonra altini aciyorum presin ve buyuk ordaydi
Parami gelicek acaba

Valla Lapacı muayeneden gelmişti ve çok iyi hatırlıyorum "Lapacı Hamileeee" yazmıştı
Ayy duygulandım yaa... koskocaman 9 ay geçmiş gitmiş.
Eğer normal doğum yapıyorsa henüz doğurmamış olabilir... 5cm açıklığı varsa eğer gittiğinde biraz daha bekleyecek demektir... İlk doğumlarda 20 saate kadar yolu varmış bu doğum mevzusunun.Rabbim yardımcısı olsun...

Gaye valla bende yuzunu goremedim
Bugun zor,asin doktoru sorayim bari
Bu detayli ultrasonumuz ne zaman olacak acaba

Gayecik sonra altini aciyorum presin ve buyuk ordaydi
Parami gelicek acaba

Oooo o zaman mala yada paraya işaret... :)

Ultrasona girmeden 15-20dk önce çikolata ye mutlaka... çok hareketli oluyor o zaman. Elleri ayakları mutluluktan gevşemiş oluyor
Ben bu gidişimde çok acıkmıştım ve bebiş hiç hareket etmedi neredeyse.1-2 kolunu oynattı o kadar.
Benim detaylı ultrasonum 12 Ekimde olacak.O zamana gün verdi.

kızlaaar lapacının oglusu gelmıs :lepi:
masallah yaa cabuk atlattı cok sukur...
ayrıntıları o haber verdıkce yazıcam normal oldu dıye dusunuyorm bu kadar kısa surede sezeryana karar vermezler cunku

kızlar soru sormuştum cevap vermediniz bu spermiogram testi için 3 günlük perhizin 3.günümü yoksa 4.günümü vermek gerekiyor testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…