- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.061
bitanim hepinize sancisiz agrisizz hayirli dogumlar canimm:1hug:slm kızlarrrrr lapacı yı merak ettim zaten nişanı gelmişti nişan geldikten sonra 3 gün sabredebiliyo bebek :)) Allah kolay bir doğum nasip etsinn ayy bebişini kucağına alıcak ne güzell sıra yavaş yavaş bizlere geliyoo barayscım sende güzel haberlerle gel benimde bu ara gitmem lazım ama ne zaman gitsem karar veremedim CADIARZU
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktanAYY BIR GELDIMM LAPACI DOGUMA GIRMIS OGRENDIMM ALLAHIMM KOLAY DOGUM NASIP ETSINN SAGLIKLARI IYI OLSUN HER IKISININ INSALLAHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
n
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktanAYY BIR GELDIMM LAPACI DOGUMA GIRMIS OGRENDIMM ALLAHIMM KOLAY DOGUM NASIP ETSINN SAGLIKLARI IYI OLSUN HER IKISININ INSALLAHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
GAYEMM
BARAYSIM
HALEVIMM COK GUZEL SEYLER YAZMISINIZ CANLARR COKSEVINDIM ALLAH RAZIOLSUN SIZDEN BENDE SIZI COK SEVIYORUMM:::lepi::lepi:
ama kizlar eltimden oyle saatlerce kalamiyorum nette beni kasiyor baska yerden nete girmek evimde rahat rahat ohhiyi oluyor .
mugmug ekakalimm sizlerede selam iyisiniz insallahh ..kizlar ben cikiyorum bidahaki acmam da guzel haberler alirim insallahhopuyorumnanaktanopuldunuz ayri ayriiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olur canım haberlesırızOlur lorkee gidelim valla
Bende 3 ay once almistim gap urunlerini bizim yakadann
Cokk ucuzz
Lapaci doguruyor haa
Vay bea dun gibi Aysel ile lapaci nin hamile kalislari :)
bende sneı optum canım opuyorumnanaktanlorkemmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknaniksanada gunaydin kizopuyorumnanaktanben seni gormemisimm tam cikiyodum onlein dasin diye yazayim dedimmakannehirolumunekankayizsmileoptum senide kocaman opuyorumnanaktan
ya evet suan ıtıbarıyle 2.5 saat oldu mesaj atalıslm kızlarrrrr lapacı yı merak ettim zaten nişanı gelmişti nişan geldikten sonra 3 gün sabredebiliyo bebek :)) Allah kolay bir doğum nasip etsinn ayy bebişini kucağına alıcak ne güzell sıra yavaş yavaş bizlere geliyoo barayscım sende güzel haberlerle gel benimde bu ara gitmem lazım ama ne zaman gitsem karar veremedim CADIARZU
ravzanurum hemen gelmıs kacmıssınn yıne bakıyorum daaa...
hadı bakalım hepımız guzel haberler beklıoz hergun sen de burdan mecburı uzaklıgın sonucu belkı dırek guzel haberle donus yaparsın :lepi:
sagolun canlar bir turl ayrilamiyom amakaydirigubbakcemile5hoşgeldin dicem ama hemen kaçıyorsun ateş almaya gelmiş gibi neyse tatlım iyi bak kendine
Gunaydin kizlarr
Gaye kiz okuyirmusss
Allah gonlunuze gore verdi
Kivirciga cok uzuldum
;(
şen şanslısın o zaman lorkeem
bizde değil ihraç fazlası çoğu markanın mağazası bile yok
ben çoğunu netten sipariş verdim
7,5 - 10 tl çok iyiymiş
hayır olsun inşallah... bok görmüş olsaydın eğer kazanılacak mala yada paraya işaret derler.Benimde bugun kontrolum var :CüvCüv:
Dun gece bebegimi gordumm ruyamda
Altini degistirmeyi unutuyorum 3 gun CADIARZU
sagolun canlar bir turl ayrilamiyom amakaydirigubbakcemile5
yaa benimm 14. gun aksamdi . ayy sinir oldum yine .esim ramazan boyunca sporunu iyi yapamadi yaa pazar gunu sen bisiklet turuna git tam 4,5 saat sur o lanetii yorgunluguda dun aksam belli oldu horul horul uyudu .bende sinirlendim oturma odasinda tv actim sabah o ise gidene kadra uyku girmdedi gozume . sinirlendim ya bikere daha uyuyamam .ama eve gelsin burnundan getircem onun tam zamanininda yorgun oluyooalsanaalsanasmilebu ay 11. gun yaptik onemli gunlerden 12. 13 . yilisti bende 14. gun deneyelim diye oraliolmamistimm . oda olmadi dun aksam yawww-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile2
Günaydın canım... Arefe gününden önce kontrolümüz vardı Mugi teyzesi 3'lü testimiz oldu... Bi baktık ki ultrasonda poposunu açmış ama yüzünü saklamış bir prenses :) kaydirigubbakcemile2 Doktor teyzemiz çok uğraştı ama yüzünü çok net göremedik bir türlü... Kızımız pek fotojenik değil kaydirigubbakcemile3
DESENE bana benzeyecek prensesinn bende pek fotojenik degilimm .aslinda daha gozell ve cekiciyimmsempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
ama canim o gunlerde yapmistim gecen ay bide bugunlerde deneyeyim dedim hazir hormonlarim duzelmiskenn:jeyyar:adama ters tepmişsin istediği günlerde bak senin istediğin tarihte de yorgunluktan sızmış kalmış yavyum bi daha ertletme o zamanlmaz:
yaaaaaaaaaaaaa benim cikmam lazimmmmmmmmmmmmm:1no2:benneyaptımki
he yaa sankı dun gıbı hııkayelerı anlatısları ..
ne kadr hızlı gecıyo zaman
ya evet suan ıtıbarıyle 2.5 saat oldu mesaj atalı
bende tekrr atamadım
sonucta dogum bıtıp guzel sekılde kendıne gelınce yazzar zaten rahatsız etmeyeyım dımı
ama merakta edıom
hala beklemede olma ıhtımlaı de yuksek zaten
Gaye valla bende yuzunu goremedim
Bugun zor,asin doktoru sorayim bari
Bu detayli ultrasonumuz ne zaman olacak acaba
Gayecik sonra altini aciyorum presin ve buyuk ordaydi
Parami gelicek acaba
Valla Lapacı muayeneden gelmişti ve çok iyi hatırlıyorum "Lapacı Hamileeee" yazmıştı
Ayy duygulandım yaa... koskocaman 9 ay geçmiş gitmiş.
Eğer normal doğum yapıyorsa henüz doğurmamış olabilir... 5cm açıklığı varsa eğer gittiğinde biraz daha bekleyecek demektir... İlk doğumlarda 20 saate kadar yolu varmış bu doğum mevzusunun.Rabbim yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?