- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.021
kızlar yaa alınacak şeylere ben birtürlü karar veremedim... Malum bir anda yüklenme olmaması için yavaş yavaş almaya başladım...
bayramdan önce bebek arabası+ana kucağını almıştık eşimle. Bayramın 1. günü görümcemle gittik alışverişe... 1 tane 10'lu hastane çıkışı, 1 tane 5'li hastane çıkışı aldım. fermuarlı battaniye aldım.hem battaniye olarak kullanılıyor hemde fermuarlanıp tulum şeklini alıyor şapkası ve patkleri de var.
1 tane pijama aldık. 0-3 aylık 6 tane yarım kollu çıtçıtlı body aldım.
Fakat daha nasıl alışveriş yapmalıyım bilmiyorum... 3-6 aylıkta almalı mıyım? bide şimdi bizim şubat olacak ya soğuk olacak... bodylerin üstüne uzun kollu zıbın mı almak lazım?
Bana fikir verin kızlaaaarrrr..... Aldıklarınızı aklınıza gelen kadarıyla liste yapıp yazar mısınız?
kızlar yaa alınacak şeylere ben birtürlü karar veremedim... Malum bir anda yüklenme olmaması için yavaş yavaş almaya başladım...
bayramdan önce bebek arabası+ana kucağını almıştık eşimle. Bayramın 1. günü görümcemle gittik alışverişe... 1 tane 10'lu hastane çıkışı, 1 tane 5'li hastane çıkışı aldım. fermuarlı battaniye aldım.hem battaniye olarak kullanılıyor hemde fermuarlanıp tulum şeklini alıyor şapkası ve patkleri de var.
1 tane pijama aldık. 0-3 aylık 6 tane yarım kollu çıtçıtlı body aldım.
Fakat daha nasıl alışveriş yapmalıyım bilmiyorum... 3-6 aylıkta almalı mıyım? bide şimdi bizim şubat olacak ya soğuk olacak... bodylerin üstüne uzun kollu zıbın mı almak lazım?
Bana fikir verin kızlaaaarrrr..... Aldıklarınızı aklınıza gelen kadarıyla liste yapıp yazar mısınız?
bu arada yeni tickerin hayırlı olsun canım güzel yapmışsın
gaye birde canım uzun kollu badi alırsan daha rahat edersin canım
sağol canım prensesime özel bir ticker olsun istedim :)
aysel'im liste için çok teşekkür ederim... Baya külfetli bu alışveriş yaaa... :) Valla eşime yavaş yavaş göstereyim bunları yazık valla bir anda görürse kalbine iniverir. :)
ama kış bebeği olacağı için 0-3 ay ürünü al
uzun kollu badyler alt tulumlar falan al
astronot tulum al sıcak tutar
ben battaniye bakacam bi penye bi polar var birde kalın alacam
malum kasım bebişi olacak soğuklara denk geliyoruz
hem 0-3 ay hemde 0-6 aylık almayı düşünüyorum.çünkü hemen büyüyebiliyor falan diyorlar. O kadar saçma bir zamanki bizimki.Şubat başı olacak muhtemelen Şubat-mart soğuk olacak 2 ay ama 3. 4. ayında bahar gelecek.İnsan ne alacağını ne giydireceğini şaşırıyor.
yle düşünmebak şubatta olacak mesela ocakta da olabilir diye düşün Allah korusun yine de erken doğum falan filan
o yüzden sen ilk etapta 0-3 ay al biraz sonra 3-6 al derim
her iki dönemde kışa geliyor nerdeyse
3-6 ayları alırken biraz kalın biraz penye tarzı alırsın
halevım bı sen varsın sanırım suannn
gunaydınnn
lapacı doguma gırmıs dualarımızı beklıyomus ...
hersey normal suan beklıyoruz dıyor ...
halevım bı sen varsın sanırım suannn
gunaydınnn
lapacı doguma gırmıs dualarımızı beklıyomus ...
hersey normal suan beklıyoruz dıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?