Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Ayselim ilk sayfadaki listede bana prenses gultun'a Prens yazmamışsın :) :)
Bitte tatildeymiş onunkini öğrenemedik.İnşallah ekakal'ın da belli olur bu hafta

lapacııııı bebeğini kucağına almışş çok sevindim yaa fazla çekmeden doğum yaptı gerçi kendi bilir ne çektiğini ama en azından saatler sürmedi Allah hayırlı evlat etsin yaa duygulandım şimdi :sinifsinif: barayscım bebişine maşallah 2 kiloyu geçmiş benim oğluşumda 1 ay önce 1.5 kiloydu bende bugünlerde gidicem kaç kg oldu merak ediyorum bndee

hu huuuuuuuuuuuuu nerdesiniz kızlar
salı pazarına mı gittiniz?

eevvveeet ben hamıle bı arkadasım var onunla pazara gıtttımmm
bebesıne bı suru guzel seyler aldık veee sonra bı tane de ben aldım

lapacının yanına gıttık pazardan sonrada
oglu bı guzel uyuyordu bız ordayken ...
zaten cok durmadık aılende baya bırılerı vardı
3580 dogmus tosuncuk adını omer berk koymuslar hem annesının hem babasının gonlu olsun dıye :)
masallahı vardı kızlar hıc dogum yapmıs gıbı degıldı ..
ınsallah hepımız boyle guzellıkle kolaylıkla atlatırız
3 saatte aldı sanırım oglunu kucagına ya ne guzel
normal dogum tabıkı de
vee kesınlıkle acıl bı durum yoksa normal dogum yapmalı herkes dıyor
cok ıyıyım suan dıyor
hepınıze cok selamı var
yakın zamanda gıremem buyuk ıhtımal dedı

canım yaaa en kısa zamanda aldıklarını gıydırmek nasip olsun insaşşah gonulden diliyorum

enimde doğuma gelmezseniz cok üzülürüm ama :sinifsinif:

ayyyyyy ne güzel maşallah tosuncuk gibi doğmuş haaaaaa Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eder inşallah.

Lorkee süper bişey yapmışsın :) Demek prensimizin ismi Ömer Berk. Adıyla sağlıklı,mutlu yaşasın inşallah.Annesine,babasına,milletine hayırlı bir evlat olsun...
Maaşallah bebişlerimizin hepsi tosuncuk doğuyorlar. :)
Normal doğum olmasına rağmen 1 gün yatırmışlar mı?
Ayy biran önce gelse de normal doğum konusunda bizi cesaretlendirse keşke. Bana kabus gibi geliyor valla.Sancısında falan değilim ama vajinal kesi ve dikim olayı var ya o düşünce beni deli ediyooooo!!! eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı

yok yaa oyle hıssetmıyorsun bıle dıyorlar hep sancı daha agır basıyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…