- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.141
Senin çin falında ne çıkıyor?
yaşın ve hamile kaldığın ay... hamile kaldığın ayı yumurtalama gününe göre düşün.Ben 28 mayısta iğne vurulmuştum 28-29-30-31 bu günlerden birinde muhtemel hamilelik oldu.O yüzden Mayıs ayına baktım.Benim de kız gözüküyordu ve doğru çıktı.CANIM SATA GÖREMİ BAKIYOZ BU TAKVİME EĞER ÖLEYSE KIZ kaydirigubbakcemile2
Canım hoşgeldin aramıza
bebişin içinde bir halay çekeyim:teytey::teytey::teytey:
sonra daha önce düşük yaşamışsın bence ertelemeden bir dra git kontrolden geç canım
tedirginlik olmazsın en azından
ama herşeyine dikkat et canım beslenmene hareketlerine dikkat et tatlım
yaşın ve hamile kaldığın ay... hamile kaldığın ayı yumurtalama gününe göre düşün.Ben 28 mayısta iğne vurulmuştum 28-29-30-31 bu günlerden birinde muhtemel hamilelik oldu.O yüzden Mayıs ayına baktım.Benim de kız gözüküyordu ve doğru çıktı.
Valla mugi,bitte,gultun,ben,ekakal,biyologul,nurzul bu tayfa içinde şu an benim kızım bi tane :)
Kapışılacağa benziyor :)) kaydirigubbakcemile3 En iyisi ben isteklerimizi yüksek belirleyeyim :)
CANIM BENİM SAT 24 MAYIS İLK 6 GÜN ZATEN ADETTİM ADETTEN SONRAKİ İLK İLŞKİ EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNDEYDİ 30 MAYIS YANİ BENİM MUHTEMELEN HAMİLE KALDIĞIM AY HAZİRAN VE BEBEĞİMDE ERKEK gamyoncuiremsu OLUR O ZAMAN BİZDE KIZINA TALİP OLURUZ BELKİMDE KISMET BAKALIM
İnşallah hamilelik bulaşır canım sana da... inşallah 2011'in sonunda hepimiz bebişleri kucağımıza almış oluruz.günaydın kızlar ne güzel lapacıda bebeğini sağlıkla kucağına almış hayırlısı olsun darısı hamile arkadaşların başına bir avazda kurtulun inşallah hepiniz bizede dua edin lütfen hala listenizdeyim hamilelik bulaşçak bu listeden ama inşallah yakın zamanda olur boshayallersmile
günaydın kızlar ne güzel lapacıda bebeğini sağlıkla kucağına almış hayırlısı olsun darısı hamile arkadaşların başına bir avazda kurtulun inşallah hepiniz bizede dua edin lütfen hala listenizdeyim hamilelik bulaşçak bu listeden ama inşallah yakın zamanda olur boshayallersmile
bencede isteklerini şimdiden belirleyip söle arada kalacak yoksa kızınbayanssulusmile
selam kızlaaarrr...
nasılınız?
inatçı oglum gelmek bilemedi bir türlü. halen beklemedeyiz.
40. haftam doldu.yarın da kanamam veya suyum gelmezse cuma günü suni sancıyla doğurucam rabbimin izniyle... sancım nst de 10 dk da 1 çıkıyor. ama bende öyle bariz bir sancı yok. bekliyorum bakalım. bol bol sıcak duş alıyorum ama tık yok
ne sevdi yerini bu sıpa yaa...
dua edin bize olurmu??
hepinizi öpüyorumm...
HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
* prayforU PRENS EMRE bebişimiz dünyaya geldi 09.07.2010
* gokcek PRENSES ZEYNEP bebişimiz dünyaya geldi 12.07.2010
* tek0633 PRENSES MELİS bebişimiz dünyaya geldi13.07.2010
* bmen PRENSES MELİS İREM
* mercan76
* eso11 PRENSES
* sebin PRENSES NİL bebişimiz dünyaya geldi 02.09.2010
* supreme PRENSES ZEYNEP DENİZ bebişimiz dünyaya geldi. 09.08.2010
* ulkuufuk
* tubiloshh PRENS KENAN
* A&S PRENS
* TOMTOMM PRENS
* lapaci PRENS PRENS ÖMER BERK bebişimiz dünyaya geldi 14.09.2010
* mervam
* bitan PRENS
* bafo PRENSES ZEYNEP
* barays PRENS ATABERK
* kardelen_cicegi
* zposion
* zeytin1007PRENS
* mugmug1PRENS
* bitte
* gyshnky PRENSES
* nurzulPRENS
* ekakal
* gültun PRENS
* biyologul[/B]
***************MAYIS 2010 **********
leylem-----------------
ayşen_34-----------
zorxx------------------
ravzanur--------------
yvonna----------------
lorkee-----------------
sekerkız67----------
kvrck-------------------
halev-------------------
edut--------------------
samsak - bebişkom88
arkadaşlar merhaba
geçen ay düşük yaptım ve hiç adet görmeden dün hamile olduğumu öğrendim.
ama daha kimseye söyleyemedim.
o kadar korkuyorum ki
tekrar aynı şeyi yaşamaktan.
kürtaj olmama gerek kalmamıştı geçen sefer.
düşerse kürtaj gerekirse.
inanın sevinemedim bile.
yardım edin nolur...:sinifsinif:
ah canım hadı sana da az kaldı hayırlısı ıle alıcaksın yavrunu. erkekler gec gelıyor nedense hepselam kızlaaarrr...
nasılınız?
40. haftam doldu.yarın da kanamam veya suyum gelmezse cuma günü suni sancıyla doğurucam rabbimin izniyle... sancım nst de 10 dk da 1 çıkıyor. ama bende öyle bariz bir sancı yok. bekliyorum bakalım. bol bol sıcak duş alıyorum ama tık yok
dua edin bize olurmu??
hepinizi öpüyorumm...
Allah yardımcın olsun canım.Az kalmış en geç Cuma günü miniğin kucağında olacak.
Sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.
ah canım hadı sana da az kaldı hayırlısı ıle alıcaksın yavrunu. erkekler gec gelıyor nedense hep
canım senın dogum nerde olacakkıenimde doğuma gelmezseniz cok üzülürüm ama :sinifsinif:
ya lapacı klasık bılgı kaynagımız modunda emınım hepımızı rahatlatır cunku masallah dıyorum tekrr dun hıc dogum yapmıs gıbı durmuyordu ..Lorkee süper bişey yapmışsın :) Demek prensimizin ismi Ömer Berk. Adıyla sağlıklı,mutlu yaşasın inşallah.Annesine,babasına,milletine hayırlı bir evlat olsun...
Maaşallah bebişlerimizin hepsi tosuncuk doğuyorlar. :)
Normal doğum olmasına rağmen 1 gün yatırmışlar mı?
Ayy biran önce gelse de normal doğum konusunda bizi cesaretlendirse keşke. Bana kabus gibi geliyor valla.Sancısında falan değilim ama vajinal kesi ve dikim olayı var ya o düşünce beni deli ediyooooo!!! eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
yok canım koymamıslar fotoyu o yazan fatıh tekı subeden ...sanırım 2.sayfayı seç demircan yazan lapacinin prensi ama emin değilim
lorkee daha iyi bilir
evet ya hastanedeye de ben hamıle arkadasımla gıttım onunda oglu olacak ınsallah ...canım bu yıl bir erkek senesi zaten maşallah bakalım bizimkisi ne olcak sağlıklı olsunlarda inşallah..........
kızım sen babasıyla bı gorus bakalım baslık parası konusunu kose olursunuz valla kaydirigubbakcemile3Valla mugi,bitte,gultun,ben,ekakal,biyologul,nurzul bu tayfa içinde şu an benim kızım bi tane :)
Kapışılacağa benziyor :)) kaydirigubbakcemile3 En iyisi ben isteklerimizi yüksek belirleyeyim :)
selam kızlaaarrr...
nasılınız?
dua edin bize olurmu??
hepinizi öpüyorumm...
selam kızlaaarrr...
nasılınız?
dua edin bize olurmu??
hepinizi öpüyorumm...
hımmm bi düşüneyim...
1. Hatırı sayılır miktarda başlık parası yada süt hakkı :)
2. 1 takım trabzon burması , 1 takım fantazi set, 1 takım inci set
3. 6 tane burma bilezik
4. en az 3+1 büyüklükte ev
5. Lüks bir otelde yemekli düğün
6. Özel dikim gelinlik
7. nişanda ayrı takı, düğünde ayrı takı (tek seferde az takı ile yırtamazsınız)
8. Damadın iyi bir işi ve arabası olacak. (kızımı otobüslerde süründüremem)
9. .
.
.
.
Bu böyle devam edecek şu an aklıma bunlar geldi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?