Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

CANIM SATA GÖREMİ BAKIYOZ BU TAKVİME EĞER ÖLEYSE KIZ kaydirigubbakcemile2
yaşın ve hamile kaldığın ay... hamile kaldığın ayı yumurtalama gününe göre düşün.Ben 28 mayısta iğne vurulmuştum 28-29-30-31 bu günlerden birinde muhtemel hamilelik oldu.O yüzden Mayıs ayına baktım.Benim de kız gözüküyordu ve doğru çıktı.

Valla mugi,bitte,gultun,ben,ekakal,biyologul,nurzul bu tayfa içinde şu an benim kızım bi tane :)
Kapışılacağa benziyor :)) kaydirigubbakcemile3 En iyisi ben isteklerimizi yüksek belirleyeyim :)

alttan muayene olmak istemiyorum.

bu hafta kanamam olmazsa gideceğim inş.

geçen gebelikte çok dikkat ettim sonucu hüsran oldu.

inş bu hayırlı olur. ama yine ağrım var bakalım ne olacak.:çok üzgünüm:

CANIM BENİM SAT 24 MAYIS İLK 6 GÜN ZATEN ADETTİM ADETTEN SONRAKİ İLK İLŞKİ EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNDEYDİ 30 MAYIS YANİ BENİM MUHTEMELEN HAMİLE KALDIĞIM AY HAZİRAN VE BEBEĞİMDE ERKEK gamyoncuiremsu OLUR O ZAMAN BİZDE KIZINA TALİP OLURUZ BELKİMDE KISMET BAKALIM

günaydın kızlar ne güzel lapacıda bebeğini sağlıkla kucağına almış hayırlısı olsun darısı hamile arkadaşların başına bir avazda kurtulun inşallah hepiniz bizede dua edin lütfen hala listenizdeyim hamilelik bulaşçak bu listeden ama inşallah yakın zamanda olur boshayallersmile

Valla mugi,bitte,gultun,ben,ekakal,biyologul,nurzul bu tayfa içinde şu an benim kızım bi tane :)
Kapışılacağa benziyor :)) kaydirigubbakcemile3 En iyisi ben isteklerimizi yüksek belirleyeyim :)

bencede isteklerini şimdiden belirleyip söle arada kalacak yoksa kızınbayanssulusmile

Valla şekerim görünüşe göre bizim burnumuz biraz havada olacak... Bu kadar erkeğin arasında tek prenses! bayanssulusmile

İnşallah hamilelik bulaşır canım sana da... inşallah 2011'in sonunda hepimiz bebişleri kucağımıza almış oluruz.

hoşgeldin canım umarım bulaşır geri kalan hepimize zaten çoğu gitti azı kaldı sayfamızda maşallah bizlerde en yakın zamanda güzel bir haber veririz inşallah Allahın izniyle:Saruboceq:

selam kızlaaarrr...
nasılınız?
inatçı oglum gelmek bilemedi bir türlü. halen beklemedeyiz.
40. haftam doldu.yarın da kanamam veya suyum gelmezse cuma günü suni sancıyla doğurucam rabbimin izniyle... sancım nst de 10 dk da 1 çıkıyor. ama bende öyle bariz bir sancı yok. bekliyorum bakalım. bol bol sıcak duş alıyorum ama tık yok
ne sevdi yerini bu sıpa yaa...
dua edin bize olurmu??
hepinizi öpüyorumm...

bencede isteklerini şimdiden belirleyip söle arada kalacak yoksa kızınbayanssulusmile

hımmm bi düşüneyim...
1. Hatırı sayılır miktarda başlık parası yada süt hakkı :)
2. 1 takım trabzon burması , 1 takım fantazi set, 1 takım inci set
3. 6 tane burma bilezik
4. en az 3+1 büyüklükte ev
5. Lüks bir otelde yemekli düğün
6. Özel dikim gelinlik
7. nişanda ayrı takı, düğünde ayrı takı (tek seferde az takı ile yırtamazsınız)
8. Damadın iyi bir işi ve arabası olacak. (kızımı otobüslerde süründüremem)
9. .
.
.
.
Bu böyle devam edecek şu an aklıma bunlar geldi kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım.Az kalmış en geç Cuma günü miniğin kucağında olacak.
Sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.

gayenın kızının adı ılknur beren :) :ecrin_bebek:

hayırlı olsun. ınsallah bu sefer bebegın senınle kalacak.

dınlenmeye calıs. ayaklarını uzat. bır yere uzanma agır kaldırma suan kac haftalıksın.

ah canım hadı sana da az kaldı hayırlısı ıle alıcaksın yavrunu. erkekler gec gelıyor nedense hep

Allah yardımcın olsun canım.Az kalmış en geç Cuma günü miniğin kucağında olacak.
Sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.

aminnn... allah razı olsun tatlım...
inşallah kendi sancılarım artar. suni sancı gözümü korkutmuyor değil :bbo:
rabbim senin de sağ salim kucagına almayı nasip etsin prensesini inşallah...

ah canım hadı sana da az kaldı hayırlısı ıle alıcaksın yavrunu. erkekler gec gelıyor nedense hep

evet ya bu erkek bebişler neden bukadar inatçı oluyolar anlamış değilim doğrusu...
gece ne güzel sancım vardı yine gitti. inşallah bugün artar...

enimde doğuma gelmezseniz cok üzülürüm ama :sinifsinif:
canım senın dogum nerde olacakkı
goztepe bana yakın sayılır sukur denk geldı gıdebıldım ...
senın kızını gormeye de gelmeyı cok ısterım dun sıralamayı dusunuyordum dedım yakında bafo var zaten :lepi:
ya lapacı klasık bılgı kaynagımız modunda emınım hepımızı rahatlatır cunku masallah dıyorum tekrr dun hıc dogum yapmıs gıbı durmuyordu ..
tabı kesık falan varmı ortam musaıt olmayınca soramadım sempatiksalakcinni
ama suan agrım falan yok dıyordu...
aksamına bıle cıkarmıslardır belkı de

sanırım 2.sayfayı seç demircan yazan lapacinin prensi ama emin değilim
lorkee daha iyi bilir
yok canım koymamıslar fotoyu o yazan fatıh tekı subeden ...
bızım bebe goztepeden cıkacak gamyoncuiremsu goztepe dekıler yavas calısıo sanırım ...
ben bakıom sureklı cıkınca solerım
canım bu yıl bir erkek senesi zaten maşallah bakalım bizimkisi ne olcak sağlıklı olsunlarda inşallah..........
evet ya hastanedeye de ben hamıle arkadasımla gıttım onunda oglu olacak ınsallah ...
lapacının akrabalrı da dıo bu sene hep erkek dıye ..
katta 2 kapıda daha mavı bebeler asılıydı
kızım sen babasıyla bı gorus bakalım baslık parası konusunu kose olursunuz valla kaydirigubbakcemile3

canım ya Allah yardımcın olsun ınsallah sunı sancıya gerek kalmadan gelır bebegın ..
gecen bı arkadas daha oglan dogumu yaptı o da bekledı gelmedı korkuyodu sunı sancıdan tam son gunun gecesı gıtmısler hastaneye cok sukur gerek kalmamıs ...
senın de ınsallah gerek kalmadan kolaylıkla gelır bebegın

lorkeecim hoşgeldin

Allah yardımcın olsun canım umarım fazla bekletmeden geliverir oğluşun

hayyyy maşallah Gayecim kız tek olunca kıymete biniyor dimibayanssulusmile

Kızlar babasına sordum bu listeye bide 12 büyük baş,20 küçükbaş hayvan ekledi :))
Bizim kız sanırım evde kalacak bizim yüzümüzden kaydirigubbakcemile3 Hele babasına kalırsa hiç şansı yok :)

selam kızlar beni tanıyanlar vardır
ben doğum yaptım 08 09 2010 arife günü oğlumu kucağıma aldım darısı bekleyenlerin başına
oğlumun adı ali esat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…