Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkeem;
canım seni çok iyi anlayabiliyoruz
zaman uzadıkça duygular düşünceler hassaslaşıyor
sanki hiç olmayacakmş gibi düşünülmeye başlanıyor
ama emin ol en umutsuz anında bebiş geliveriyor
pınar lapaci sebin supreme ben gaye düşün hepimiz koptuğumuz anlarda bebiş haberi aldık
canım sende o güzel haberi bize tez zamanda ama hayırlısı ile vereceksin

Artık kiminle karşılaşırsam karşılaşayım bebek mevzusunda "siz ne zaman isterseniz o zaman olur inşallah "diyorum.Kimseye sormuyorum "bebk düşünüyor musunuz?" "bebek ne zaman?" falan diye.

evet canım hatırlıyorum senın o yazdıklarını o zamn da bız sana tesellı verıp teskın edıyorduk haklısın ..
dıyorum ya zaten regl ooncesı duygusallık artar ya ondan bole oldum sanırım bı kac gune gecer ...

evet canım anladıgınızı bılıyorum zaten o yuzden sızınle paylasıyorum bunları...
esım de gece bız yıne doktora gıtmeye baslasak mı dedı ben konuyu acmadan
dedım kı demekkı o da artık aynı seylerı dusunmeye basladı
bende dedım zaten bu ay baslıcam ben sende gıdersın bakarız artık bı caresıne dedımmm

Artık kiminle karşılaşırsam karşılaşayım bebek mevzusunda "siz ne zaman isterseniz o zaman olur inşallah "diyorum.Kimseye sormuyorum "bebk düşünüyor musunuz?" "bebek ne zaman?" falan diye.

evet bende sormam soranlara da hep kızardım
bayramda baya muhabbet oluyo dırek bısey solemıyo kımse pek ama ucu sana dokunuyo bılıyorsun

bıde cay ıcme muhabbetı oldu kayınpederım zararları var cayı azaltın dedı
bende yoo faydaları da cok falan dedım
o da yanı bayanlar ıcın pek ıyı degılmıs bılhassa sen azaltsan ıyı olur dıye annene de solemıstım sana solemesı ıcın dedı
sınır oldum sabah 2 aksam 2 cok ıcmıoz bız falan dedım gectım ama
sankı sorun beden cıkacak yada sade benımmı dıkkat etmem lazım bıseylere
bole bıseye sınır oldum acıkcası

düşüncesizce konuşmuş k.pederin ne alaka
ben 1 çaydanlık çay içerdim çok severim çayı
hamilelikte çok çok azalttım içmediğim günler çoktur
diyeceğim o ki olacaksa her türlü olur canım böyle insanlar olur olmaz konuşur
sen kulağına kapat onlara karşı
sen sana göre doğru olanı yap

al işte lafa bak üstüne de çay iç ! ne alaka çay içmekle çocuğun olmaması... O zaman tüm karadeniz bölgesindeki bayanların şiddetli kısırlık yaşamaları lazım.Bir çoğu çay tiryakisi.Benim annem demlik demlik çay içerdi ama gayet güzel hamile kalmış.
Aman boşver yaa takma bu lafları.Hatta içinden gülüp geç üstüne de höpürdeterek çay iç :)

selam canım arkadaşlarım yaa
geçmişe dalmışım çıkamadım, çileğim uyuoken bakim az dedim
ya çooookkkk özledim
lapacım doğurmuş ohh şükür ya Salih evlat olsun inş.
Sebinin Nili nasıl acaba??
ya napıyosunuz anlatınn

evet ya ınadıma orda hep cay ıctım hep de cayı ben demledım getırdım onlerıne
onlar pek sevmıolar o yuzden ben koyuyom ıcıyoruz zemuszemus
amannnn ya neyse hayırlısı olsun

canım hosgeldın evet lapacı dogum yaptı kocaman oglusu var masallah kendıde cok ıyı
dedım valla bu kız bırakmıo anasının yakasını hıc gelemedı hande dıye dusunuyordum
face de de baktım kıpırtı yok
Allah yardımcın olsun ınsallah
nası gıdıo alıstınızmı bırbırınıze ıyıcee

hande gelmıs hosgelmıs
nasılsın zeynep denız nasılll
annesını bırakmıyor galıba

canım ya düzen müzen kalmadı valla, gece gündüz karıştı yemek fırsat bulunca yiyorum düşün yani o vaziyetteyim. ben iyiyim hastaneden eve geldiğimiz günden bu güne kendi işlerimi kendim yaptım hep sezeryan olmama ragmen evde kimse kalmadı yanımda yardımcı bitek eşim vardı. tabiki şimdi çokk çokk daha iyiyim hamdolsun =))) bebişe göre ayarlı herşeyim oda kurmali saat gibi gece aglayıp duruyo :2: annesini robot falan sanıyo heralde (= nezaman düzene girecek bilmiorum acaba emzik mi alsam ki? böyle yani -tatlicadiarzu-
ayselin ve gayenin baya büyümüş bebişleri ya. ama gayeninki prensesmiş. aaaa ben en son bıraktıgımda erkekti sanki. yanlışmı hatırlıyorum acaba

Handecim canım hepimiz bildiğin gibiyiz.Bebişler sırayla gelmeye başladılar.Lapacı ve Sebin de doğurdular.Lapacı'yı görmeye lorkee gitti bende Sebinciğimi ziyaret ettim hastanede.Sebinin sezeryandan kaynaklı sıkıntıları vardı.Bebiş sürekli emme modundaydı :) oburişko biraz :) Ondan dolayı uyku falan yokmuş.
Bunun dışında hepimiz iyiyiz... geçtiğimiz günlerde kıvırcığıma sevinmiştik değeri 22 çıkmıştı kanda ama ne yazıkki düşükle sonuçlandı.Kısmet bir sonraki döneme inşallah.Ümitle beklemedeyiz.
Sen nasılsın? çileğin büyüdü mü? resimlerini koy da bakalım arada.

Evet canım benim bebişim bir prenses olacak :)) önceki kontrolde doktor bir çıkıntı var ama klitoriste olabilir demişti ve öyleymiş son kontrolümde popişini açan ama yüzünü kapatan bir prenses çıktı ortaya :))
Benimle aynı zamanda hamiş kalanların arasında tek prenses benim kızım kaldı. Bu gidişle kapışılacak kaydirigubbakcemile3

canım ya hakkaten zor valla
babannem der hep analık fenalık dıye ...
ınsallah bu zamanları hızla atlatırsın sen de cabuk toparlarsın kendını ...
psıkolojık olarak desteklenmen cok onemlı esın anlayısla etrafındaysa hep o yetıyodur emınım ...
bıde cılegının kokusu ve gulumsemesı hepsıne deger dedırtıyodur kesın

ya canım lorkem sakın aldırma söylenenleri yak çaymış yok bilmem ne hepsi hikaye Nasip hepsi Rabbim ol desin yeterki. bide herkesin dediğinin düşünüp kafanı yorarsan kendini hırpalarsan zaman geçmez mahvolursun, kendi kendine. böyle stress olunca dahada zorlaşıyo işin. benim jfk daki doktor varya adam herşeyi beyinde bitiriyo bi görsen, deniz karnımda 2 kiloydu 3 haftada 750 gr aldı ya Allah izin verdi önce sorada doktor kendisine inanmamı sağladı, sen inan yeterki. Adama diyorumki saçlarım dökülmeye başladı diyoki yumurtlaman lazım önce herseyin düzelmesi için eee nasıl uymurtlıcam diyorum stress olmıcak hayatında diyo. hamile kalmak mucize diyo ne kadar rahat olursan stressi atarsan şansın yüksdelir diyo valla...
dont panic be relax yani. =))))))

ya kvrck a üzüldüm ama hamile kalabiliyomuş işte çok şükür. inş tekrar gelicek bebişi.
ay seninkide prenses şimdi oyyy yerim ben onu minişime arkadaş geliyo sağlıkla gelsin inş. kızın kısmetleriyle geliyo valla =))) inş en kısa zamanda koyarım resimlerimizi. Tabi bi boşluk bulursam =)))

saolasın canım ya bılıyorum ben hatta hep stres yapmıom dusunmuyom falan dıyorum ama bazı olaylar karsısında dusundugumu anlamaya baslayrum ...
neyse ya zamanımız bellıdır nıhayetınde
sabredıp Rabbım en ıyı zamanı bılıyo deyıp rahatlamaya calısıom bende ...

kızlar esım gec gelecek ben bı gıdıp ekmek alayım hem de hava alayım bıraz yuruyup geleyım ..
opuyorum sızlerı
yarın gorusuruz ınsallah

İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur minişleri.Bizimkiler kadar çok arkadaşı olan olmayacak herhalde.Daha doğmadan bir sürü kardeşleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…