- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.181
evet canım hatırlıyorum senın o yazdıklarını o zamn da bız sana tesellı verıp teskın edıyorduk haklısın ..Rabbim inşallah çifter çifter bebişlerle mükafatlandıracak bu bekleyişlerinizi... Gerçekten bekleme süresinde insanın patladığı anlar oluyor... Bi bakıyorsun ki neredeyse kafayı yeme noktasına gelmişsin... 2 kez bende yazdım burada hatırlarsan.Gerçekten herşey batıyor insana. Birinin hamile haberini almak, dizilerde bebek görmek,bebekli reklamlar, insanların her görüşmede bebek konusunu açmaları v.s. Önce fark etmiyorsun ama öyle bir an geliyorki "ben ne hale gelmişim yaa " diyorsun. Şu an o duyguları resmen tekrar yaşadım yazarken.
İnşallah bu günleri unutturacak güzel haberi çok yakın zamanda duyacağız senden de diğer arkadaşlarımızdan da.
evet canım anladıgınızı bılıyorum zaten o yuzden sızınle paylasıyorum bunları...lorkeem;
canım seni çok iyi anlayabiliyoruz
zaman uzadıkça duygular düşünceler hassaslaşıyor
sanki hiç olmayacakmş gibi düşünülmeye başlanıyor
ama emin ol en umutsuz anında bebiş geliveriyor
pınar lapaci sebin supreme ben gaye düşün hepimiz koptuğumuz anlarda bebiş haberi aldık
canım sende o güzel haberi bize tez zamanda ama hayırlısı ile vereceksin
Artık kiminle karşılaşırsam karşılaşayım bebek mevzusunda "siz ne zaman isterseniz o zaman olur inşallah "diyorum.Kimseye sormuyorum "bebk düşünüyor musunuz?" "bebek ne zaman?" falan diye.
evet bende sormam soranlara da hep kızardım
bayramda baya muhabbet oluyo dırek bısey solemıyo kımse pek ama ucu sana dokunuyo bılıyorsun
bıde cay ıcme muhabbetı oldu kayınpederım zararları var cayı azaltın dedı
bende yoo faydaları da cok falan dedım
o da yanı bayanlar ıcın pek ıyı degılmıs bılhassa sen azaltsan ıyı olur dıye annene de solemıstım sana solemesı ıcın dedı
sınır oldum sabah 2 aksam 2 cok ıcmıoz bız falan dedım gectım ama
sankı sorun beden cıkacak yada sade benımmı dıkkat etmem lazım bıseylere
bole bıseye sınır oldum acıkcası
evet bende sormam soranlara da hep kızardım
bayramda baya muhabbet oluyo dırek bısey solemıyo kımse pek ama ucu sana dokunuyo bılıyorsun
bıde cay ıcme muhabbetı oldu kayınpederım zararları var cayı azaltın dedı
bende yoo faydaları da cok falan dedım
o da yanı bayanlar ıcın pek ıyı degılmıs bılhassa sen azaltsan ıyı olur dıye annene de solemıstım sana solemesı ıcın dedı
sınır oldum sabah 2 aksam 2 cok ıcmıoz bız falan dedım gectım ama
sankı sorun beden cıkacak yada sade benımmı dıkkat etmem lazım bıseylere
bole bıseye sınır oldum acıkcası
düşüncesizce konuşmuş k.pederin ne alaka
ben 1 çaydanlık çay içerdim çok severim çayı
hamilelikte çok çok azalttım içmediğim günler çoktur
diyeceğim o ki olacaksa her türlü olur canım böyle insanlar olur olmaz konuşur
sen kulağına kapat onlara karşı
sen sana göre doğru olanı yap
evet ya ınadıma orda hep cay ıctım hep de cayı ben demledım getırdım onlerıneal işte lafa bak üstüne de çay iç ! ne alaka çay içmekle çocuğun olmaması... O zaman tüm karadeniz bölgesindeki bayanların şiddetli kısırlık yaşamaları lazım.Bir çoğu çay tiryakisi.Benim annem demlik demlik çay içerdi ama gayet güzel hamile kalmış.
Aman boşver yaa takma bu lafları.Hatta içinden gülüp geç üstüne de höpürdeterek çay iç :)
canım hosgeldın evet lapacı dogum yaptı kocaman oglusu var masallah kendıde cok ıyıselam canım arkadaşlarım yaa
geçmişe dalmışım çıkamadım, çileğim uyuoken bakim az dedim
ya çooookkkk özledim
lapacım doğurmuş ohh şükür ya Salih evlat olsun inş.
Sebinin Nili nasıl acaba??
ya napıyosunuz anlatınn
hande gelmıs hosgelmıs
nasılsın zeynep denız nasılll
annesını bırakmıyor galıba
selam canım arkadaşlarım yaa
geçmişe dalmışım çıkamadım, çileğim uyuoken bakim az dedim
ya çooookkkk özledim
lapacım doğurmuş ohh şükür ya Salih evlat olsun inş.
Sebinin Nili nasıl acaba??
ya napıyosunuz anlatınn
ben çıkıyorum şekerler öptümopuyorumnanaktan
canım ya düzen müzen kalmadı valla, gece gündüz karıştı yemek fırsat bulunca yiyorum düşün yani o vaziyetteyim. ben iyiyim hastaneden eve geldiğimiz günden bu güne kendi işlerimi kendim yaptım hep sezeryan olmama ragmen evde kimse kalmadı yanımda yardımcı bitek eşim vardı. tabiki şimdi çokk çokk daha iyiyim hamdolsun =))) bebişe göre ayarlı herşeyim oda kurmali saat gibi gece aglayıp duruyo :2: annesini robot falan sanıyo heralde (= nezaman düzene girecek bilmiorum acaba emzik mi alsam ki? böyle yani -tatlicadiarzu-
ayselin ve gayenin baya büyümüş bebişleri ya. ama gayeninki prensesmiş. aaaa ben en son bıraktıgımda erkekti sanki. yanlışmı hatırlıyorum acaba
canım ya düzen müzen kalmadı valla, gece gündüz karıştı yemek fırsat bulunca yiyorum düşün yani o vaziyetteyim. ben iyiyim hastaneden eve geldiğimiz günden bu güne kendi işlerimi kendim yaptım hep sezeryan olmama ragmen evde kimse kalmadı yanımda yardımcı bitek eşim vardı. tabiki şimdi çokk çokk daha iyiyim hamdolsun =))) bebişe göre ayarlı herşeyim oda kurmali saat gibi gece aglayıp duruyo :2: annesini robot falan sanıyo heralde (= nezaman düzene girecek bilmiorum acaba emzik mi alsam ki? böyle yani -tatlicadiarzu-
ayselin ve gayenin baya büyümüş bebişleri ya. ama gayeninki prensesmiş. aaaa ben en son bıraktıgımda erkekti sanki. yanlışmı hatırlıyorum acaba
Evet canım benim bebişim bir prenses olacak :)) önceki kontrolde doktor bir çıkıntı var ama klitoriste olabilir demişti ve öyleymiş son kontrolümde popişini açan ama yüzünü kapatan bir prenses çıktı ortaya :))
Benimle aynı zamanda hamiş kalanların arasında tek prenses benim kızım kaldı. Bu gidişle kapışılacak kaydirigubbakcemile3
ya canım lorkem sakın aldırma söylenenleri yak çaymış yok bilmem ne hepsi hikaye Nasip hepsi Rabbim ol desin yeterki. bide herkesin dediğinin düşünüp kafanı yorarsan kendini hırpalarsan zaman geçmez mahvolursun, kendi kendine. böyle stress olunca dahada zorlaşıyo işin. benim jfk daki doktor varya adam herşeyi beyinde bitiriyo bi görsen, deniz karnımda 2 kiloydu 3 haftada 750 gr aldı ya Allah izin verdi önce sorada doktor kendisine inanmamı sağladı, sen inan yeterki. Adama diyorumki saçlarım dökülmeye başladı diyoki yumurtlaman lazım önce herseyin düzelmesi için eee nasıl uymurtlıcam diyorum stress olmıcak hayatında diyo. hamile kalmak mucize diyo ne kadar rahat olursan stressi atarsan şansın yüksdelir diyo valla...
dont panic be relax yani. =))))))
ya kvrck a üzüldüm ama hamile kalabiliyomuş işte çok şükür. inş tekrar gelicek bebişi.
ay seninkide prenses şimdi oyyy yerim ben onu minişime arkadaş geliyo sağlıkla gelsin inş. kızın kısmetleriyle geliyo valla =))) inş en kısa zamanda koyarım resimlerimizi. Tabi bi boşluk bulursam =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?