- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.201
İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur minişleri.Bizimkiler kadar çok arkadaşı olan olmayacak herhalde.Daha doğmadan bir sürü kardeşleri var
bende çıkim şimdilik fırsatım oldukça gelirim yine inş.
öpüyorum sizi =)
lorkeem bide benden iç bi bardak az demli çay. şekersiz olsun ama benimki... şeker yerine sen yetersin.... halt etmiş sana laf edenler... Rabbim çifte mutluluk versinde kapansın herkesin ağzı...
edacım hadı bakalım hayırlısıyla guzelce gorur guzel haberlerle gelırısnız ınsallah ...Günaydın kızlarrrr......
Galiba bugün bebişimi görmeye gidiyoz sormayın eşimin yaptığını 10 gündür hadi gidelim hadi gidelim tarihi erkene aldık cumaya gidecez enson bu tarihe ikna ettim.dün arkadaşlarıyla gaza geliyolar balığa gidelim ne zaman boş cuma hadi malzemeleri almışlar unutmuş benim aklı havada bozuldum tabi ben gidiyorum sen gelme dedim kız kardeşimle giderim.....
Sinirlendi ama sesini çıkaramadı tabi aldı eline telefonu dünden beri randevuyu bugüne çekmeye çalışıyor doktorda bugün tam gün doluymuş sekreter gelin bekleyin araya alabilirim belki demiş ben gitmezdim onu süründürürdüm aslında ama kıyamıyorum napim gidip beklicez bakalım........
günaydın canlarım
günaydın güzel hatunlaropuyorumnanaktan
nasılsınız?
Günaydın kızlarrrr......
Galiba bugün bebişimi görmeye gidiyoz sormayın eşimin yaptığını 10 gündür hadi gidelim hadi gidelim tarihi erkene aldık cumaya gidecez enson bu tarihe ikna ettim.dün arkadaşlarıyla gaza geliyolar balığa gidelim ne zaman boş cuma hadi malzemeleri almışlar unutmuş benim aklı havada bozuldum tabi ben gidiyorum sen gelme dedim kız kardeşimle giderim.....
Sinirlendi ama sesini çıkaramadı tabi aldı eline telefonu dünden beri randevuyu bugüne çekmeye çalışıyor doktorda bugün tam gün doluymuş sekreter gelin bekleyin araya alabilirim belki demiş ben gitmezdim onu süründürürdüm aslında ama kıyamıyorum napim gidip beklicez bakalım........
gunyadın eda halev aysel ...
nasılsınız...
benım yıne kahverengıler geldı gece
canım sagolasın ... valla caydan gerı durmuyorum zaten bı keyıf alarak ıctıgım o var asıtlı ıcecek falan ıcmıom uzun zamadır.. cayı da cok gormesın mumkunse kımse...
günaydın güzel hatunlaropuyorumnanaktan
nasılsınız?
Günaydın kızlarrrr......
gunyadın eda halev aysel ...
nasılsınız...
benım yıne kahverengıler geldı gece
canım sagolasın ... valla caydan gerı durmuyorum zaten bı keyıf alarak ıctıgım o var asıtlı ıcecek falan ıcmıom uzun zamadır.. cayı da cok gormesın mumkunse kımse...
ben o karın agrısını bılıom dun dedım ya o gelınce arkası gelıo maalesefGünaydın Lorkee'm... Olsun kahverengi de umuttur... bekleyelim kırmızı olmazsa sevinebiliriz.
canım hayoırlısı yaagünaydın tatlım hayırlısı olsun napalım zamanın değilmiş demeki ki daha umarım güzel Allahım daha fazla bekletmez bizleri
bu arada benim koca da testi bu hafta veremiyor çünkü yine görevli eve geldiğinde yorgun düşüyor o yüzden haftaya kaldı aman ya bırakıcam artık varya hep bi engel insan nereye kadar dayanabilir neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
günaydın Gayecim hoşgeldin
ben o karın agrısını bılıom dun dedım ya o gelınce arkası gelıo maalesef
ptesı ye randevu alıcam sımdı doktordan bakalım baslayalım bızde neler cıkacak karsımıza
canım hayoırlısı yaa
zaten o yorgunlukla verse de sounucu etkıler canınız sıkılır
o yuzden bekleyın daha ıyı bence
sonucta daha vakıt var dımı 10 gun flan mı var senın gunune
ben o karın agrısını bılıom dun dedım ya o gelınce arkası gelıo maalesef
ptesı ye randevu alıcam sımdı doktordan bakalım baslayalım bızde neler cıkacak karsımıza
canım hayoırlısı yaa
zaten o yorgunlukla verse de sounucu etkıler canınız sıkılır
o yuzden bekleyın daha ıyı bence
sonucta daha vakıt var dımı 10 gun flan mı var senın gunune
aynen bendeArtık kiminle karşılaşırsam karşılaşayım bebek mevzusunda "siz ne zaman isterseniz o zaman olur inşallah "diyorum.Kimseye sormuyorum "bebk düşünüyor musunuz?" "bebek ne zaman?" falan diye.
hadı guzel haberlerle don ınsallahGünaydın kızlarrrr......
evet bana da aynı olmustuGünaydın canım hoşbulduk.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım... Doktora başlaman da iyi olmuş.Tam dönemi zaten ramazan da geçti.Umarım bir sonraki döneme hayırlı haberler alırız.
Bu arada sen doktora başladığında eğer doktor önde yumurta takibi yapalım derse ve eşinden test istemezse güvenilir bir laboratuarda siz yaptırın mutlaka testi elinizde bulunsun.Yoksa doktorlar acımadan 1 ayı yiyorlar... İlk etapta tüm testleri yapmayıp basamak basamak ilerliyorlar buda boşa zaman kaybına neden oluyor.
Günaydın canım hoşbulduk.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım... Doktora başlaman da iyi olmuş.Tam dönemi zaten ramazan da geçti.Umarım bir sonraki döneme hayırlı haberler alırız.
Bu arada sen doktora başladığında eğer doktor önde yumurta takibi yapalım derse ve eşinden test istemezse güvenilir bir laboratuarda siz yaptırın mutlaka testi elinizde bulunsun.Yoksa doktorlar acımadan 1 ayı yiyorlar... İlk etapta tüm testleri yapmayıp basamak basamak ilerliyorlar buda boşa zaman kaybına neden oluyor.
canım bu doktora zaten en son 3 ay once falan gıtmıstımGünaydın canım hoşbulduk.
evet canım cok sukurlorkecim düzenli adet olmak da büyük lutuf biliyorsun. ins güzel haberle döneceksin sende.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?