Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar selamlar, lapacı da doğum yapmış ço ksevindim. ama kıvırcıgıma üzüldüm ,hayırlısı olsun. tatlı kıvırcıgım iyi olsunda gene hamiş olur tekrar.. tatilden bebekle döner inşallah...

annem 1 hafradır yok o yüzden giremiyorum buraya. tombişime ancak yetişiyorum. kala nvakitte mutfak temizlik ve uyku var. herşey koştura koştura oluyor.. :çok üzgünüm:

gece geç saatlerde girip okuyorum ancak. hepinizi öpüyorum... :1hug:
lorkeem bide benden iç bi bardak az demli çay. şekersiz olsun ama benimki... şeker yerine sen yetersin.... halt etmiş sana laf edenler... Rabbim çifte mutluluk versinde kapansın herkesin ağzı...

Günaydın kızlarrrr......
Galiba bugün bebişimi görmeye gidiyoz sormayın eşimin yaptığını 10 gündür hadi gidelim hadi gidelim tarihi erkene aldık cumaya gidecez enson bu tarihe ikna ettim.dün arkadaşlarıyla gaza geliyolar balığa gidelim ne zaman boş cuma hadi malzemeleri almışlar unutmuş benim aklı havada bozuldum tabi ben gidiyorum sen gelme dedim kız kardeşimle giderim.....
Sinirlendi ama sesini çıkaramadı tabi aldı eline telefonu dünden beri randevuyu bugüne çekmeye çalışıyor doktorda bugün tam gün doluymuş sekreter gelin bekleyin araya alabilirim belki demiş ben gitmezdim onu süründürürdüm aslında ama kıyamıyorum napim gidip beklicez bakalım........

gunyadın eda halev aysel ...
nasılsınız...
benım yıne kahverengıler geldı gece
lorkeem bide benden iç bi bardak az demli çay. şekersiz olsun ama benimki... şeker yerine sen yetersin.... halt etmiş sana laf edenler... Rabbim çifte mutluluk versinde kapansın herkesin ağzı...

canım sagolasın ... valla caydan gerı durmuyorum zaten bı keyıf alarak ıctıgım o var asıtlı ıcecek falan ıcmıom uzun zamadır.. cayı da cok gormesın mumkunse kımse...

edacım hadı bakalım hayırlısıyla guzelce gorur guzel haberlerle gelırısnız ınsallah ...
esıne de azıcık naz yap kızdır sonra da yumusarsın :)

günaydın canlarım

günaydın güzel hatunlaropuyorumnanaktan
nasılsınız?

Günaydın kızlaaarrr....

Ahh bu erkekler. Bi de baba olacaklar... :) Daha kendileri minicik bebekler.
Edacım olsun maksat bebişi görmek bu durumun acısını sonra çıkarırsın sen eşinden :)

Günaydın Lorkee'm... Olsun kahverengi de umuttur... bekleyelim kırmızı olmazsa sevinebiliriz.

günaydın güzel hatunlaropuyorumnanaktan
nasılsınız?

günaydın canım hoşgeldin

sanada günaydın hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah araya alabilir sekretede cinsiyetini öğrenebilirsiniz canım.

günaydın tatlım hayırlısı olsun napalım zamanın değilmiş demeki ki daha umarım güzel Allahım daha fazla bekletmez bizleri

bu arada benim koca da testi bu hafta veremiyor çünkü yine görevli eve geldiğinde yorgun düşüyor o yüzden haftaya kaldı aman ya bırakıcam artık varya hep bi engel insan nereye kadar dayanabilir neyse hakkımızda hayırlısı olsun.

Günaydın Lorkee'm... Olsun kahverengi de umuttur... bekleyelim kırmızı olmazsa sevinebiliriz.
ben o karın agrısını bılıom dun dedım ya o gelınce arkası gelıo maalesef
ptesı ye randevu alıcam sımdı doktordan bakalım baslayalım bızde neler cıkacak karsımıza
canım hayoırlısı yaa
zaten o yorgunlukla verse de sounucu etkıler canınız sıkılır
o yuzden bekleyın daha ıyı bence
sonucta daha vakıt var dımı 10 gun flan mı var senın gunune

günaydın Gayecim hoşgeldin

Günaydın canım hoşbulduk.

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım... Doktora başlaman da iyi olmuş.Tam dönemi zaten ramazan da geçti.Umarım bir sonraki döneme hayırlı haberler alırız.
Bu arada sen doktora başladığında eğer doktor önde yumurta takibi yapalım derse ve eşinden test istemezse güvenilir bir laboratuarda siz yaptırın mutlaka testi elinizde bulunsun.Yoksa doktorlar acımadan 1 ayı yiyorlar... İlk etapta tüm testleri yapmayıp basamak basamak ilerliyorlar buda boşa zaman kaybına neden oluyor.

evet canım daha var günüme o yüzden vaktimiz var yani ama ne olur ne olmaz sonuçta bayramda dinlendi ne güzel daha iyi sonuç verebilirdi diye hemen vermesini istedim bu seferde başka engel çıktı vardır bir hayır deyip hep sineye çekiyoruz ya hayırlısı olur umarım.

Artık kiminle karşılaşırsam karşılaşayım bebek mevzusunda "siz ne zaman isterseniz o zaman olur inşallah "diyorum.Kimseye sormuyorum "bebk düşünüyor musunuz?" "bebek ne zaman?" falan diye.
aynen bende

hadı guzel haberlerle don ınsallah

lorkecim düzenli adet olmak da büyük lutuf biliyorsun. ins güzel haberle döneceksin sende.:Saruboceq:

evet bana da aynı olmustu

evet canım neyseki benim drum direk kan tahlilleri ile sperm testini sormuştu hacettepeden yaptırdığımızı götürmüştüm şimdi ise zekai tahirde yaptıracağım çünkü medicana 80 tl istiyor.

lorkeecim inşallah sizlerde sorun yoktur da bizim gibi uğraşmazsınız.

canım bu doktora zaten en son 3 ay once falan gıtmıstım
o da ılk olarak esımın test sonucunu sormustu sonra 1 yılı doldur gel takma kafana demıstı
ılk once erkege bakma taraftarı olan bır doktor
o yuzden bana ıyı gıbı geldı sonucta ben zaten takıbımı yaptırıcam esımde 4 ay falan oldu test vermıstı tekrr verecek bakalım ne durumda
bu arada kahveler kırmızıya donustu zaten -tatlicadiarzu-
lorkecim düzenli adet olmak da büyük lutuf biliyorsun. ins güzel haberle döneceksin sende.:Saruboceq:
evet canım cok sukur
bı kere adet gecıkmesı yasadım cok zor durum gercekten

ayy ya o doktora baktım sımdı hastaneden ayrılmıs
kk da da daha once ıyı yorumlar vardı son 2 sayfada baya kotu seyler yazmıslar hadı bakalım yıne doktor arastırması yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…