Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın canım yinemi öğrenemedin senin miniş inatçı olacak sanırım hiç göstermiyoryerimseniben

gunaydın sana da ayselım ...
bakalım ınsallah oyle olur hayırlısı

ya benım adetım kac aydır cok kotu oluyo once kahve sonra hep parca parca seklınde ole buyuk parcalar deıll ama normal kanama da deıl..
ve onceden 6-7 gun surerken artık en fazla 3-4 gun suruyo
bu da benı korkutuyo acıkcası eyvahedigeldismile
günaydın:teytey:
gunaydın sekeerım ..
sabah sabah hareketlıısın bakıyorum daaa
senın dogum nerde olacaktı sıslı de mı

gunaydın edacım ..hayırlısı olsu yahu merak etmen cook normal tabıkı de ama dedıgın gıbı kız da olsa erkekte olsa ılk bebe sonucta ...
Allah gonlune gore versın 1 hafta dedııgın su gıbı gece rbız kac haftaları gecırmedık

günaydın canlarım
Edutcanım tatilinin güzel geçmesine sevindim neyseki adetin gecikmeli olmamış hayırlısı olsun tatlım

gunaydın halevım sana daaa

Gunaydin kizlar
Ekakal anliyorum seni
Insan belli olmasini istiyorum bir an once
Allah gonlune gore versin

günaydın canım yinemi öğrenemedin senin miniş inatçı olacak sanırım hiç göstermiyoryerimseniben

ay sormayın kızlar yav 4 ay bitti bizimkisi utanıyo hala doktorumda biraz temkinli yaklaşıyo duruma galiba............

Günaydın kızlaaaarrrrrrr.....

Bugün Tubilosh hastaneye yatacaktı sabah 8'de... Sanırım şu an minik Kenan Prens'ini kucağına almıştır.Allah sağlıklı bir ömür versin oğluşuna.

Edacım herşeyden önde eli ayağı düzgün,sağlığı yerinde,hem size hem vatanına hayrı olacak bir evladın olsun inşallah.
Benimde bir önceki randevuda aynen öyle soru işareti kalmıştı :)) bi çıkıntı var amaaa pipi mi? yoksa şişkin olan klitoris mi? diye muallakta kalınmıştı.İnşallah haftaya merakın geçecek...

lorkeem canım;
benim ilk zamanlar 5 gün sürerdi sonra 2-3 güne düşmüştü
canım regl olabilmek işin iyi yanı sıkıntı yapma tatlım
herşey çok çok güzel olacak canım arkadaşımmmopuyorumnanaktan

ay sormayın kızlar yav 4 ay bitti bizimkisi utanıyo hala doktorumda biraz temkinli yaklaşıyo duruma galiba............

aynı bizimki desene :)) bizimki de pek utangaç... doktorumuz dalga geçti bu kız hiç fotojenik değil diye :))
Bide bebede garip bir teşhircilik ruhu var... poposunu açıyor ama yüzünü kapatıyor

ay canım hadı maşallah. 16 haftadan sonra cıkıntı gorduyse muhtemelen erkektır

gayrettepede olucak cnm florance bir değişiklk olmazsa
bayanssulusmile beklerimsositososito

valla ne bıleyım herseyden suphelenır olduk ıyıce...
neyse artık doktor bılsın ben kendı halıne bırakıyorum ınsallahhh

gayrettepede olucak cnm florance bir değişiklk olmazsa
bayanssulusmile beklerimsositososito

ınsallah canım gelmeyı ısterım ıstanbulda oldugum ve ayarlanmıs bı programımın olmadıgı gune denk gelır senın de kızın umarım

Günaydın kızlar... kahvaltı öncesi uğrayayım dedim...
Lorkee'cim inşallah hakkında hayırlısı olur... Maratona başlıyorsun; Umarım çok beklemeden güzel haber gelir ve upuzun bir halay çekeriz.

Günaydın kızlar... kahvaltı öncesi uğrayayım dedim...
Lorkee'cim inşallah hakkında hayırlısı olur... Maratona başlıyorsun; Umarım çok beklemeden güzel haber gelir ve upuzun bir halay çekeriz.

gunaydın afıyet olsun gaye ...
valla sırf kendımı doktora bırakmıs oolmanın rahatlıgı olacagını dusunuyorum ...
belkı bolesı daha kolay olur tabı bı problem cıkmazsa ınsallah...

bu arada buyuk ıhtımal yarın ankara ya gelıcem esımın ank konya sıvas ta ıslerı var benı ankaraya bırakacak ben takılıcam orda

gunaydın canım
valla ctesılerı genelde bos oluyor zaten ...
ben de bugun 11.30 da doktorda olacagım hayırlısı bakalım ne yapıcaz ne dıcek ...
duaet bana olur mu kaydirigubbakcemile5

canım hakkında hayırlısı olsun bitanem:Saruboceq:
tez zamanda bebiş haberini alırız da şu şişko göbüşüm iki kıvırırım canım benimolumunekankayizsmile
hep dua ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…