- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.241
günaydın kızlarrrr.......
dün zorda olsa muayene olabildim ve doktor dediki çift soru işareti koyarak söylüyorum erkek olabilir biir kabarcık :kedi: görüyorum dedi ama emin olmam lazım dedi haftaya perşembe 3lü test sonucunu almaya gittimizde tekrar bakacak inşallah o zaman soru işaretlerini sileriz dedi...
dünden beri deli gibiyim yani oğlummu olcak kızımmı şimdi diye neyse sadece 1 hafta beklicez kızda erkekte olsa önemli değil ama insan ne olcanı bilmek istiyor rabbim sağlıkla versin inşallah.........
gunaydın sana da ayselım ...LORKEE m sana da kocaman günaydınlar
asla umutsuz olma arkadaşım
dr konusunda kararını verdin sanırım
bu dr sana iyi gelecek öyle hissediyorum ilk ayda güzel haberlerini alacaz inş. canım benimolumunekankayizsmile
gunaydın sekeerım ..günaydın:teytey:
gunaydın edacım ..hayırlısı olsu yahu merak etmen cook normal tabıkı de ama dedıgın gıbı kız da olsa erkekte olsa ılk bebe sonucta ...günaydın kızlarrrr.......
dün zorda olsa muayene olabildim ve doktor dediki çift soru işareti koyarak söylüyorum erkek olabilir biir kabarcık :kedi: görüyorum dedi ama emin olmam lazım dedi haftaya perşembe 3lü test sonucunu almaya gittimizde tekrar bakacak inşallah o zaman soru işaretlerini sileriz dedi...
dünden beri deli gibiyim yani oğlummu olcak kızımmı şimdi diye neyse sadece 1 hafta beklicez kızda erkekte olsa önemli değil ama insan ne olcanı bilmek istiyor rabbim sağlıkla versin inşallah.........
günaydın canlarım
Edutcanım tatilinin güzel geçmesine sevindim neyseki adetin gecikmeli olmamış hayırlısı olsun tatlım
Gunaydin kizlar
Ekakal anliyorum seni
Insan belli olmasini istiyorum bir an once
Allah gonlune gore versin
günaydın canım yinemi öğrenemedin senin miniş inatçı olacak sanırım hiç göstermiyoryerimseniben
ay sormayın kızlar yav 4 ay bitti bizimkisi utanıyo hala doktorumda biraz temkinli yaklaşıyo duruma galiba............
günaydın Gayecim hoşgeldin
gunaydın sana da ayselım ...
bakalım ınsallah oyle olur hayırlısı
ya benım adetım kac aydır cok kotu oluyo once kahve sonra hep parca parca seklınde ole buyuk parcalar deıll ama normal kanama da deıl..
ve onceden 6-7 gun surerken artık en fazla 3-4 gun suruyo
bu da benı korkutuyo acıkcası eyvahedigeldismile
gunaydın sekeerım ..
sabah sabah hareketlıısın bakıyorum daaa
senın dogum nerde olacaktı sıslı de mı
gunaydın edacım ..hayırlısı olsu yahu merak etmen cook normal tabıkı de ama dedıgın gıbı kız da olsa erkekte olsa ılk bebe sonucta ...
Allah gonlune gore versın 1 hafta dedııgın su gıbı gece rbız kac haftaları gecırmedık
gunaydın halevım sana daaa
valla ne bıleyım herseyden suphelenır olduk ıyıce...lorkeem canım;
benim ilk zamanlar 5 gün sürerdi sonra 2-3 güne düşmüştü
canım regl olabilmek işin iyi yanı sıkıntı yapma tatlım
herşey çok çok güzel olacak canım arkadaşımmmopuyorumnanaktan
gayrettepede olucak cnm florance bir değişiklk olmazsa
bayanssulusmile beklerimsositososito
lorkee
medikal parka bakıyorum ama göztepe ile ilgili hiç bebek eklenmiyor
günaydınlarrrrrrrr
kimseler uğramaz olmuş topiğe
haydii millet gelin yaaaa
Günaydın kızlar... kahvaltı öncesi uğrayayım dedim...
Lorkee'cim inşallah hakkında hayırlısı olur... Maratona başlıyorsun; Umarım çok beklemeden güzel haber gelir ve upuzun bir halay çekeriz.
gunaydın canım
valla ctesılerı genelde bos oluyor zaten ...
ben de bugun 11.30 da doktorda olacagım hayırlısı bakalım ne yapıcaz ne dıcek ...
duaet bana olur mu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?