Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gayem ben sana bişi diycem....sizde problem neydi

canlarım işlerimi yapana kadar ilerletmişsiniz sayfaları şöyle bi okudum da Gayecim canım yıpratma kendini ya elinde sonunda olacak bebişin yeterki sabırlı ol sabır en büyük mükafattır sonu selamettir. bizdede sorun var eşimle ama hiç takmıyorum arada aklıma gelmiyor değil ama başka uğraşlar bulup unutmaya çalışıyorum eşiminde rahatlığı beni rahatlatıyor açıkcası hallolmayacak bir süreç geçirmiyoruz sadece sabır gereken bir süreçteyiz hepsi bu, güzel Allahım kucağını boş bırakmayacaktır buna inan tamam mı tatlım seni seviyoruz o güzel yüzünü asmalmaz:

bak be gayem...ben o reklamı izleyince asıl annesi olmayan çocuklara üzülüyorum...anneler günü onlar için çok yaralıyıcı...sonuçta biz bir gün allah kısmet ederse olacağız ama ya onlar...

mesela eşim annesini kaybedeli 6 sene olmuş hala onun yanında annemle konuşurken çekiniyorum annem diyemiyorum ve çogu zaman anne diye aglayarak uyandıgını biliyorum o dediginiz reklamı görünce hemen kalkıp dışarı çıkıyor 31 yaşındaki adam çogu gece aglıyor biliyorum
çocuklar napsın

allah gecinden versin ben bile düşününce içim şişiyor....

canım eşim yurt dışına gidiyo ya 4 ay yanımda 6 ay yok
böyle düzensi o yüzden saysak 1,5-2 yıl ancak derim 4,5 yıllık evliyim 2. yılımda hamile kaldım ama kürtaj omuştum

hiç tv izlemediğimi bir kez daha anlamış bulunuyorum.... reklamları dahi bilmiyormuşum ben yavv :kedi:

allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın kızlar.. anasızlıki babasızlıki evlatsızlık.. hepsi ayrı acılar... allah kimseye bunları yaşatmasın

canım eşim yurt dışına gidiyo ya 4 ay yanımda 6 ay yok
böyle düzensi o yüzden saysak 1,5-2 yıl ancak derim 4,5 yıllık evliyim 2. yılımda hamile kaldım ama kürtaj omuştum

hımm..anladım canım.. senin işin de zor.... eşinin uzun süre yanında olması kötü..
neyseki hamile kalabilmişsin bir kez.. demekki bir problem yok...
allah hayırlısını versin....

hımm..anladım canım.. senin işin de zor.... eşinin uzun süre yanında olması kötü..
neyseki hamile kalabilmişsin bir kez.. demekki bir problem yok...
allah hayırlısını versin....

lapacım ya gülmeden kendimi alamadım
eşinin uzun süre yanında olması kötü :roflol:

kızlar çok canım sıkılınca ben napıyorum biliyormusunuz gittigifiyora girip gelinlik satanların resimlerimne bakıpn çok gülüyorum

kızlar çok canım sıkılınca ben napıyorum biliyormusunuz gittigifiyora girip gelinlik satanların resimlerimne bakıpn çok gülüyorum

bende baktım şimdi çok komik gerçekten geçen yıl evlendim çok mutlu oldum alanda olsun falan diyo :roflol: :roflol:

allahım güldürdün beni yaaa
kız nerden geldi gelinlik satanların resmi
bende girip bakim barii
canım ama klomenle kaldım hamile ben

bende baktım şimdi çok komik gerçekten geçen yıl evlendim çok mutlu oldum alanda olsun falan diyo :roflol: :roflol:
hım yorumları falan diyosunuz bende anladım ki gelinliklere bakınca sinirlerim bozuluyo gülüyorum allah iyiliğinizi versin emi olumunekankayizsmile

Sadece 4.5 saat gıyılmıŞtır. HıÇ bır hasar almamıŞtır. Yenı gÖrÜnÜmlÜ ÜrÜnle ılgılı merak ettıklerınızı sorabılırsınız.
Alacak olan gelın adayına Şımdıden hayırlı olsun

Şok.... Şok.... Şok.... Fıyat..!!!!

Evet ınanılmaz fakat gÖzlerınıze ınanabılırsınız fıyat gerÇek

hayatınızın en Önemlı kararını verdınız.

Şımdı sıra o en Önemlı gÜnde gıyeceĞınız gelınlıĞı seÇmeye geldı.

ıŞte sıze hayatınızın en Önemlı fırsatlarından bırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…