- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.741
hayatım haklısın zaten diyorum biz istediğimiz kadar çabalayalım heyşey alnımızda yazana göre yürür... Ama bu süreç içinde insan ne kadar hassaslaşıyor ne kadar yıpranıyor sen de yaşayacaksın... Umarım senin sürecin kısa olur ve hemen tedavinin başında sonuç alırsın... Ama her ay aynı stres ve sıkıntıyı yaşamak ve güncel hayatta olan bazı olaylar da üstüne eklenince hakikaten insan delirme noktasına geliyor.
bak be gayem...ben o reklamı izleyince asıl annesi olmayan çocuklara üzülüyorum...anneler günü onlar için çok yaralıyıcı...sonuçta biz bir gün allah kısmet ederse olacağız ama ya onlar...
mesela eşim annesini kaybedeli 6 sene olmuş hala onun yanında annemle konuşurken çekiniyorum annem diyemiyorum ve çogu zaman anne diye aglayarak uyandıgını biliyorum o dediginiz reklamı görünce hemen kalkıp dışarı çıkıyor 31 yaşındaki adam çogu gece aglıyor biliyorum
çocuklar napsın
canım eşim yurt dışına gidiyo ya 4 ay yanımda 6 ay yok
böyle düzensi o yüzden saysak 1,5-2 yıl ancak derim 4,5 yıllık evliyim 2. yılımda hamile kaldım ama kürtaj omuştum
hımm..anladım canım.. senin işin de zor.... eşinin uzun süre yanında olması kötü..
neyseki hamile kalabilmişsin bir kez.. demekki bir problem yok...
allah hayırlısını versin....
kızlar çok canım sıkılınca ben napıyorum biliyormusunuz gittigifiyora girip gelinlik satanların resimlerimne bakıpn çok gülüyorum
niye komik mi ki
bende baktım şimdi çok komik gerçekten geçen yıl evlendim çok mutlu oldum alanda olsun falan diyo :roflol: :roflol:
hım yorumları falan diyosunuz bende anladım ki gelinliklere bakınca sinirlerim bozuluyo gülüyorum allah iyiliğinizi versin emi olumunekankayizsmilebende baktım şimdi çok komik gerçekten geçen yıl evlendim çok mutlu oldum alanda olsun falan diyo :roflol: :roflol:
hım yorumları falan diyosunuz bende anladım ki gelinliklere bakınca sinirlerim bozuluyo gülüyorum allah iyiliğinizi versin emi olumunekankayizsmile
:dance::dance: insan gülmek istediği zaman buluyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?