- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.641
Kızlaaaarrrrr Eda şimdi haber verdi Doktoru ERKEK gamyoncuiremsu demiş... bir prens daha yoldaaaa...
Bitte'cim bizim prensesler iyice kıymetleniyooooo
evet babacı oluyo valla ...gayemmm:))) kuzum benden demesi kızlar daha babacı oluyor
Kızlar listeyi buraya kopyaladım eksik varsa söyleyin
tekrar bi bakayım
ben gidince listeye kim bakacak
aday arıyorum
Lorkeee nabersinn
Wbugun ernekoy pazarina geldim
Zara mothercare hic yoktu
Benim carsamba pazarina mi gitmem lazim
yaaaa bende istiyorum o pazarlardaaaannn... bende kızıma ciciler almak istiyorum oralardaaannn. mafoldumben
Canisi
KEske gelsen
Chiccoo nun tulumlari 5 tl
Saka gibi
Ankarada ihrac fazla si durumu nasil
Ben en iyisi alışveriş kısmına bununla ilgili bir topic açayım belki bilen ankaralılar vardır.
ne guzel dua etmıssın canım Allah razı olsun opuyorumnanaktanLorkee'm inşallah bir oğlun br tane de kızın olur... oğlun sana aşık kızında babasına aşık olur.
kız sen erenkoyu nabıcan ordakıler zaten zara mothercare alıp gıydırıyodur normalde sempatiksalakcinniLorkeee nabersinn
Wbugun ernekoy pazarina geldim
Zara mothercare hic yoktu
Benim carsamba pazarina mi gitmem lazim
hiç bilmiyorum ki burada da öyle şeyler satan yerler var mı mafoldumben benim bebişim giyemeyecek miiiii onları
Ben en iyisi alışveriş kısmına bununla ilgili bir topic açayım belki bilen ankaralılar vardır.
hehh ıyı oldu soyledıgın ben de dıyorum vardır ama sormak lazım ...GAYEEE ÜMİTKÖYDE sosyete pazarı var orda ihraç fazlası vae chiklet mothercare zara hepsi var hatta ben zara tişört aldım bile
gunaydın bacııım
nasılsın bakalım ..
sabah dusundum bundan 5 ay once falan saat 9 oldumu 12 -13 kısı oluyordu muhabbet gırla gıdıyordu dıye... neyse buna da sukur tabııkı
hehh ıyı oldu soyledıgın ben de dıyorum vardır ama sormak lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?