Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kızlaaaarrrrr Eda şimdi haber verdi Doktoru ERKEK gamyoncuiremsu demiş... bir prens daha yoldaaaa...
Bitte'cim bizim prensesler iyice kıymetleniyooooo

ohhh masallah valla erkek doldu ortalık yahuu...
kızım sızın kızların kıymetı gunden gune artıyo hadı yıne ıyısınız

gayemmm:))) kuzum benden demesi kızlar daha babacı oluyor
evet babacı oluyo valla ...
bende esıme derdım kız olursa senı sever erkek olsun benı sevsın ben senı severım derdım
Şeniz

Kızlar listeyi buraya kopyaladım eksik varsa söyleyin
tekrar bi bakayım
ben gidince listeye kim bakacak
aday arıyorum

valla ben halevı aday olarak dusunuyrodum en duzenlı takıp eden olarak ama
dunden berı onu da hıc gormedım nerelerde acaba ...

Ayselcim bu arada listeden ismi silinmiş ama NPSL vardı ağustos annelerinde adını görünce aklıma geldi.O da 10 ağustosta doğum yapmış oğlu olmuş ismi Eren

Lorkee'm inşallah bir oğlun br tane de kızın olur... oğlun sana aşık kızında babasına aşık olur.
ne guzel dua etmıssın canım Allah razı olsun opuyorumnanaktan
Lorkeee nabersinn
Wbugun ernekoy pazarina geldim
Zara mothercare hic yoktu
Benim carsamba pazarina mi gitmem lazim
kız sen erenkoyu nabıcan ordakıler zaten zara mothercare alıp gıydırıyodur normalde sempatiksalakcinni
pazara dusmez orda
sen benım dedıgım salı pazarına geleceksın kadıkoy tarıhı salı pazarı dıye gecıyor
metrobuse bın uzuncayırda ın teyzelerı takıp et 5 dk :lepi:
hatta bı ptesıden haber et gelecekken bende gelırım dolanırız

hiç bilmiyorum ki burada da öyle şeyler satan yerler var mı mafoldumben benim bebişim giyemeyecek miiiii onları

Ben en iyisi alışveriş kısmına bununla ilgili bir topic açayım belki bilen ankaralılar vardır.

vardır muhakkak gaye bencede en mantıklısı topık acmak
muhakkak bılen yazan olur
hıc olmadı bıze de nasıb olur alırsak foto koyarız begendıklerınden sana da alır yollarız ..
senın kızın da gıyer zara mara bebekken tıkı concon olurlar delikafadulden

GAYEEE ÜMİTKÖYDE sosyete pazarı var orda ihraç fazlası vae chiklet mothercare zara hepsi var hatta ben zara tişört aldım bile

gunaydın bacııım
nasılsın bakalım ..
sabah dusundum bundan 5 ay once falan saat 9 oldumu 12 -13 kısı oluyordu muhabbet gırla gıdıyordu dıye... neyse buna da sukur tabııkı
GAYEEE ÜMİTKÖYDE sosyete pazarı var orda ihraç fazlası vae chiklet mothercare zara hepsi var hatta ben zara tişört aldım bile
hehh ıyı oldu soyledıgın ben de dıyorum vardır ama sormak lazım ...

Günaydın canlar...kuzum lorkem seni uyku tutmadımı bacım...ne zaman doktora gidiyorsun

ben sana mesaj attım geldimi

Geçen ay benden 1-2 gün önce kan testi veren bir iş arkadaşım vardı onun negatif çıkmıştı....dün doktora gitmiş 2,5 aylık hamile.....:))))

Düdüklü alıcam kendime...birde kayınvalideme süpriz....siz ne kullanıyorsunuz ne alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…